Miten saisi kalkkunan rintafileestä maukkaan.
Laitoin sen paistopussiin ja maustoin ja sisälämpötila oli 70 astetta. Mielestäni siitä ei
tullut hyvää.
Kalkkuna
2
873
Vastaukset
- Nipsu
Kalkkunan rintafilee on lähes tulkoon rasvaton, eli marinadi on sille paikallaan. Näin kesän lähestyessä voit grillata marinoituja kalkkunapihvejä ja paloja vartaassa. Hyvin onnistuu myös pannulla. Kokonaisesta fileestä saa pihvit kätevästi poikkisyin leikkaamalla. Jos haluat tarjota kokonaisen fileen, voit kypsentää sen vaikka padassa tai isossa uunivuoassa nesteessä, niin mehevyys säilyy. Viini, vesi, kanaliemi ja kevytkerma käyvät liemen osasiksi - muista maustaa hyvin. Tärkeää on myös paistoaika, eli filee kuivuu jos braasaat sitä liian kauan ja liian kuumassa. Eli hillitysti. By the way, kalkkunasi tuskin on riistaa eli villikalkkunaa vaan ihan tilalla kasvatettua tavaraa.
- lissu
Kiitos! Nipsu
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta643315Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433137- 432518
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1152468- 311933
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271830- 481626
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851445- 391310
- 821169