Ei tiedä mitä laittais🤔 kirjoitan pyyhin, kirjoitan pyyhin..
Lanttu leikkaa hyvin, hyvä olla
Sipulia leikannut aamusta asti, työlästä, mutta hyvää tulossa
Mikronkello huutanut kokopäivän, sovittuja menoja, nytkin taas jo myöhässä! Ihan väärään päivään näitä menoja!
Hyviä reseptejä en ole ehtinyt ottaa talteen, toivottavasti ne ei häviä netin uumeniin.
❤️
Ruokapäiväkirja
40
59
Vastaukset
- Anonyymi
Mä en kestä, kun mikron kello vaan piippaa, että pelkään etten ehdi saada kaikkia teidän hyviä ruoka vinkkejä luettua, enkä haluaisi mitään muuta kuin vain syödä ja syödä.
Meny:
Aamu Naantalin aurinkoisessa
Ja iltapa aurajuustossa- Anonyymi
Mäkin olen silpunnut tänään sipulia Ihan hirveen kasan. Nyt on silmät ku perunat.
- Anonyymi
Välillä pakko vaan syödä eväätkin autossa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Välillä pakko vaan syödä eväätkin autossa.
Aika väsynyttä tekstiä, huomaa et kirjoittaja siks väsynyt.
Mä olen (tai olisin jos olisi sen arvoista seuraa) Slow foodin ystävä. Vaan voi siinäkin kai olla jotain mikrovaiheita vaativia ainesosia 🤔
Juuston ystävänä Raclette maistuu, siinäpä vierähtää rattoisasti aika kun paistellaan ja maistellaan erilaisia paloja. Yksin aika turhaa puuhaa minusta.Käytöskukka kirjoitti:
Mä olen (tai olisin jos olisi sen arvoista seuraa) Slow foodin ystävä. Vaan voi siinäkin kai olla jotain mikrovaiheita vaativia ainesosia 🤔
Juuston ystävänä Raclette maistuu, siinäpä vierähtää rattoisasti aika kun paistellaan ja maistellaan erilaisia paloja. Yksin aika turhaa puuhaa minusta.Ehdottomasti ihan samat makumieltymykset! Mikro vaiheet on joskus valitettavasti pakollisia, vaik ei muuten tykkäiskään mistään koneellisista valmistus tavoista.
Olen kuullut et, Racletteen voi osallistua isompikin porukka😏. Yksin ei kannata edes levyjä lämmitellä, siin menee helposti niin kauan aikaa, sen voi muuhunkin käyttää.
Ite ottaisin vaan yhden kaverin jakamaan niitä ruokia, sen verran perso noille juustoille sun muille, mut yhdelle voisin jakaa. Parasta varmaan olis just jossain luonnon helmassa laittaa levyt kuumiksi ja rauhakselteen antaa kyteä. Sekin on taitolaji, ettei heitä kaikkia sytykkeitä kerralla ja malttaa kokkailla.TiuhtinWau kirjoitti:
Ehdottomasti ihan samat makumieltymykset! Mikro vaiheet on joskus valitettavasti pakollisia, vaik ei muuten tykkäiskään mistään koneellisista valmistus tavoista.
Olen kuullut et, Racletteen voi osallistua isompikin porukka😏. Yksin ei kannata edes levyjä lämmitellä, siin menee helposti niin kauan aikaa, sen voi muuhunkin käyttää.
Ite ottaisin vaan yhden kaverin jakamaan niitä ruokia, sen verran perso noille juustoille sun muille, mut yhdelle voisin jakaa. Parasta varmaan olis just jossain luonnon helmassa laittaa levyt kuumiksi ja rauhakselteen antaa kyteä. Sekin on taitolaji, ettei heitä kaikkia sytykkeitä kerralla ja malttaa kokkailla.Myönnän kyl et joskus on vaan niin hiton nälkä, rt vetää kaikki uunin nupit kaakkoon. 😅
TiuhtinWau kirjoitti:
Myönnän kyl et joskus on vaan niin hiton nälkä, rt vetää kaikki uunin nupit kaakkoon. 😅
*et
TiuhtinWau kirjoitti:
Ehdottomasti ihan samat makumieltymykset! Mikro vaiheet on joskus valitettavasti pakollisia, vaik ei muuten tykkäiskään mistään koneellisista valmistus tavoista.
Olen kuullut et, Racletteen voi osallistua isompikin porukka😏. Yksin ei kannata edes levyjä lämmitellä, siin menee helposti niin kauan aikaa, sen voi muuhunkin käyttää.
Ite ottaisin vaan yhden kaverin jakamaan niitä ruokia, sen verran perso noille juustoille sun muille, mut yhdelle voisin jakaa. Parasta varmaan olis just jossain luonnon helmassa laittaa levyt kuumiksi ja rauhakselteen antaa kyteä. Sekin on taitolaji, ettei heitä kaikkia sytykkeitä kerralla ja malttaa kokkailla.Ehdottomasti samaa mieltä 😊👍
Käytöskukka kirjoitti:
Mä olen (tai olisin jos olisi sen arvoista seuraa) Slow foodin ystävä. Vaan voi siinäkin kai olla jotain mikrovaiheita vaativia ainesosia 🤔
Juuston ystävänä Raclette maistuu, siinäpä vierähtää rattoisasti aika kun paistellaan ja maistellaan erilaisia paloja. Yksin aika turhaa puuhaa minusta.Mie oon nuotiomakkaran ja nokipannukahvin ystävä 😁
En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Mie oon nuotiomakkaran ja nokipannukahvin ystävä 😁
Samma här 😊
Vime kesinä on ollut harmittava usein metsäpalovaara, on jäänyt vähemmälle. On toki sellaisiakin paikkoja jossa saa käristää varoituksenkin aikaan. Ne onkin sitten jengiä täynnänsä 🙄En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Mie oon nuotiomakkaran ja nokipannukahvin ystävä 😁
Oletko nyt varma 😅, ettei vaan mene karille. No kaikille jotakin👍
TiuhtinWau kirjoitti:
Oletko nyt varma 😅, ettei vaan mene karille. No kaikille jotakin👍
Olen varma ja jätin tuosta jälkkärin (☕ ?) ihan tarkotuksella poies😁
Käytöskukka kirjoitti:
Samma här 😊
Vime kesinä on ollut harmittava usein metsäpalovaara, on jäänyt vähemmälle. On toki sellaisiakin paikkoja jossa saa käristää varoituksenkin aikaan. Ne onkin sitten jengiä täynnänsä 🙄Parempi vaan suunnitella tarkasti omat notski paikkansa!
Tuli muuten tänään täällä minun keittiössä oltua keittiöpsykologina, että millaiselle nuotiopaikalla itse olen menossa. Tuli laitettua melkoinen määrä lautaselle, ei selvästikkään hyvä, ei voi toista pakottaa kerralla nielemään.En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Mie oon nuotiomakkaran ja nokipannukahvin ystävä 😁
Onhan Palatsin pihalla laavu? Voi jäädä halutessa ulos öitsemään.
Kuinka muuten pelästytät kahvin?En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Olen varma ja jätin tuosta jälkkärin (☕ ?) ihan tarkotuksella poies😁
Café normal?
Käytöskukka kirjoitti:
Onhan Palatsin pihalla laavu? Voi jäädä halutessa ulos öitsemään.
Kuinka muuten pelästytät kahvin?Taitaa siinä olla laavu olla, öitseminen siinä onnistuu. Ei mitään nahkoja jaella.
Loraus kylmää vettä nopeasti pois liedeltä, miten sinä?Käytöskukka kirjoitti:
Onhan Palatsin pihalla laavu? Voi jäädä halutessa ulos öitsemään.
Kuinka muuten pelästytät kahvin?Tuota noin, nyt mun on pakko myöntää, jotta ei oo tästä mitään havaintoa kuinka kahvi saahaan säikähtämmään 😁 Mie oon vaan juonu kun on nuotiolla tarjottu. Kotona vannon Moccamasterin nimmeen. Muut ei oo mun mielestä keittimiä ollenkaan😅 Suosin tummia paahtoja. ne on kuulemma parempia vatsalleki.
En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Tuota noin, nyt mun on pakko myöntää, jotta ei oo tästä mitään havaintoa kuinka kahvi saahaan säikähtämmään 😁 Mie oon vaan juonu kun on nuotiolla tarjottu. Kotona vannon Moccamasterin nimmeen. Muut ei oo mun mielestä keittimiä ollenkaan😅 Suosin tummia paahtoja. ne on kuulemma parempia vatsalleki.
Makkaran mä ossaan kärventää ihan itekin 😁 Oon sitä mieltä, että mitä mustempi sen parempi. Vaikka eihän se terveellistä tietysti ole 😅
En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Tuota noin, nyt mun on pakko myöntää, jotta ei oo tästä mitään havaintoa kuinka kahvi saahaan säikähtämmään 😁 Mie oon vaan juonu kun on nuotiolla tarjottu. Kotona vannon Moccamasterin nimmeen. Muut ei oo mun mielestä keittimiä ollenkaan😅 Suosin tummia paahtoja. ne on kuulemma parempia vatsalleki.
Hämmästyttävää... oikeasti?
Nyt alkaa tuntua samalta kuin Anonyymeistä.... 😊
Moccamaster ja tummat paahdot. Muuten ei aamu lähe käyntiin. Olen aiemmin dissannut Kulta Katriinaa mutta hänen Tummempi Tumma on hyvä kahvi. Kenen poroja sie suodattimeen laitat?Käytöskukka kirjoitti:
Hämmästyttävää... oikeasti?
Nyt alkaa tuntua samalta kuin Anonyymeistä.... 😊
Moccamaster ja tummat paahdot. Muuten ei aamu lähe käyntiin. Olen aiemmin dissannut Kulta Katriinaa mutta hänen Tummempi Tumma on hyvä kahvi. Kenen poroja sie suodattimeen laitat?Kulta Katriina tumma paahto, yleensä luomuna😁 Muutkin mennee.
En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Kulta Katriina tumma paahto, yleensä luomuna😁 Muutkin mennee.
Ja Moccamaster on totista totta 😉 Hopea matta. Kestäny n. 10 vuotta yhellä varaosan vaihdolla. Keittää oikian lämpöstä. Ainoa outous sisällä jäävä vesi 😅
En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Kulta Katriina tumma paahto, yleensä luomuna😁 Muutkin mennee.
Vau, Palatsissa saa sitte mitä parhaimmat aamukaffet 😊.
Käytätkö maitoa, kauramaitoa, mustana?Käytöskukka kirjoitti:
Vau, Palatsissa saa sitte mitä parhaimmat aamukaffet 😊.
Käytätkö maitoa, kauramaitoa, mustana?Juon mustana. Joskus kauan aikaa sitte join vielä maidon kanssa ja kakruna kuppiin työnnettiin myös pullaa 😁
En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Juon mustana. Joskus kauan aikaa sitte join vielä maidon kanssa ja kakruna kuppiin työnnettiin myös pullaa 😁
Niinhän sitä ruukattiin tehdä, hullua 😊
No, mulla on kyllä omat maidot matkassa.En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Ja Moccamaster on totista totta 😉 Hopea matta. Kestäny n. 10 vuotta yhellä varaosan vaihdolla. Keittää oikian lämpöstä. Ainoa outous sisällä jäävä vesi 😅
Sama mulla, ostettu v. 2005 ja vieläkin toimii kuin junan vessa. Kannu kerran vaihdettu. Lähetänkö kuvan että uskot 😆?
En ole kyllä huomannut vettä, minne se siellä jää?Käytöskukka kirjoitti:
Niinhän sitä ruukattiin tehdä, hullua 😊
No, mulla on kyllä omat maidot matkassa.Palatsin pihalla laavun läheisyyvessä asustaa myös 🐮 Myös 🐔la on, mistä voi käyvä nappaamassa aamupala🥚t 😁
Käytöskukka kirjoitti:
Sama mulla, ostettu v. 2005 ja vieläkin toimii kuin junan vessa. Kannu kerran vaihdettu. Lähetänkö kuvan että uskot 😆?
En ole kyllä huomannut vettä, minne se siellä jää?Joo, nämä on pitkäikäsiä ja osia saa jos jotaki hajjoo👍Mä en tiiä jääkö kaikissa malleissa, mutta tuossa jää sinne jonnekin sisälle ja kun irrottaa siitä sen yhen piipun, kääntää väärinpäin niin vettä tullee varmaan n puol desiä.
Käytöskukka kirjoitti:
Vau, Palatsissa saa sitte mitä parhaimmat aamukaffet 😊.
Käytätkö maitoa, kauramaitoa, mustana?Kaura
En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Palatsin pihalla laavun läheisyyvessä asustaa myös 🐮 Myös 🐔la on, mistä voi käyvä nappaamassa aamupala🥚t 😁
Ei ole totta... 😊 👍 Unelmapaikka. Paistan aamulla meille hyvät kokkelit notskipannulla. Leivät paahtumaan parilalla ja... kai sulla on sähköt lähellä jotta sen Moccamasterinkin saa ’tulille’ ?
Käytöskukka kirjoitti:
Ei ole totta... 😊 👍 Unelmapaikka. Paistan aamulla meille hyvät kokkelit notskipannulla. Leivät paahtumaan parilalla ja... kai sulla on sähköt lähellä jotta sen Moccamasterinkin saa ’tulille’ ?
Mulla on tosi pitkä jatkojohto 😁
En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Mulla on tosi pitkä jatkojohto 😁
No sitten... Kaikki tulee olemaan täydellistä 💚
En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Palatsin pihalla laavun läheisyyvessä asustaa myös 🐮 Myös 🐔la on, mistä voi käyvä nappaamassa aamupala🥚t 😁
Ihan kiva idea, mutta ei taida mennä alas kuin neste, voi olla että tarvii tippa laittaa telineeseen, että ensiapu välineet olis hyvä olla mukana 😁☺️
En_osaaEn_tunne kirjoitti:
Joo, nämä on pitkäikäsiä ja osia saa jos jotaki hajjoo👍Mä en tiiä jääkö kaikissa malleissa, mutta tuossa jää sinne jonnekin sisälle ja kun irrottaa siitä sen yhen piipun, kääntää väärinpäin niin vettä tullee varmaan n puol desiä.
Tämä on laiton palsta, joten postaan & pakenen pikana paikalta...
PKahvia keitettyäni poistin piipun ja käänsin masiinan nurin: Heureka, sieltä valui puolen desin verran vettä. Aatteles EOET, se on lillunut siellä 15 vuotta!!!!!
Viuh, olen poistunut....Käytöskukka kirjoitti:
Tämä on laiton palsta, joten postaan & pakenen pikana paikalta...
PKahvia keitettyäni poistin piipun ja käänsin masiinan nurin: Heureka, sieltä valui puolen desin verran vettä. Aatteles EOET, se on lillunut siellä 15 vuotta!!!!!
Viuh, olen poistunut....😁😂 Älä huoli päiväkahvinkeittäjä, se vesi siellä sisuksissa vaihtuu joka kerta ja mennee siun mokkasi sekkaan. Eli et kaatanu viemäriin mittään historian havinaa 😅 Katoppa ens kerralla kun kaavat sinne masteriin vettä, niin eikös vaan uppoakin enemmän ennenku haluttu mitta täyttyy 😁 Ja ei sun tartte kipata joka kerta sitä laitosta ylösalasin, vaan jos tulee pitempi kahvinkeitto tauko nii sitte 😉
Nyt mieki viuhahdan ennenku tulee sanomista😅 Työpäivä on jo pulkas
- Anonyymi
Ensviikolla teen sämpylii, kun tää viikko meni monihiutalepuuroa paistaen. Tulee hieno rapsakka reuna. Puuroon.
Kuinka paistat sen?
Lapsuudenkodissani syötiin kanssa usein puuroa. Jos sitä jäi, paistettiin myöhemmin pannulla voissa rapeaksi. Aijettä oli hyvää maidon ja sokerin kanssa 😊
Puurosta tulee hyvät sämpylät 👍Käytöskukka kirjoitti:
Kuinka paistat sen?
Lapsuudenkodissani syötiin kanssa usein puuroa. Jos sitä jäi, paistettiin myöhemmin pannulla voissa rapeaksi. Aijettä oli hyvää maidon ja sokerin kanssa 😊
Puurosta tulee hyvät sämpylät 👍Kuulostaa tosi hyvältä, miltein tuoksuu! Sämpylän on kyllä hyviä. Puuron paistamisesta en en ole ennen kuullutkaan. Lapsuudenkodissa isä leipoi usein korvapuusteja ja teki kaikki kakut, tiikerikakku oli sen ajan juttu.
- Anonyymi
TiuhtinWau kirjoitti:
Kuulostaa tosi hyvältä, miltein tuoksuu! Sämpylän on kyllä hyviä. Puuron paistamisesta en en ole ennen kuullutkaan. Lapsuudenkodissa isä leipoi usein korvapuusteja ja teki kaikki kakut, tiikerikakku oli sen ajan juttu.
Aij että tiikerikakkua😋nam nam
- Anonyymi
Mä laitan useesti nuudelia. Vesi keitetää ja kiehuu nii lisää nuudelit. Sitte paistan pannulla jotain vaik tofua ja sipulia ja pilkotaan ne sipulit tai valmiiks pilkottu kallimpi ja paistetaan. Mä laitan suolaa ja vaik chiliä ja aka useesti chrirachaa (mauste) ja sit kaadan ne nuudelit pannuun ja sotken ne. Se oli siinä ja nopeesti tuli hyvää ja terveellistä! Sit on valmiita purkkeja pitää lisää vaa vesi kiehuu. Mä rakastan nuudeleita mä otan aina niitä jos kiinalaises tai thaimaatai joku muu. Mä tykkään paistaa ja riisitki mä paistan ja sotken sit.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nurmossa kuoli 2 Lasta..
Autokolarissa. Näin kertovat iltapäivälehdet juuri nyt. 22.11. Ja aina ennen Joulua näitä tulee. . .1508865Joel Harkimo seuraa Martina Aitolehden jalanjälkiä!
Oho, aikamoinen yllätys, että Joel Jolle Harkimo on lähtenyt Iholla-ohjelmaan. Tässähän hän seuraa mm. Martina Aitolehde492629Kaksi lasta kuoli kolarissa Seinäjoella. Tutkitaan rikoksena
Henkilöautossa matkustaneet kaksi lasta ovat kuolleet kolarissa Seinäjoella. Kolmas lapsi on vakasti loukkaantunut ja282407- 462405
Miksi pankkitunnuksilla kaikkialle
Miksi rahaliikenteen palveluiden tunnukset vaaditaan miltei kaikkeen yleiseen asiointiin Suomessa? Kenen etu on se, että1961833- 971817
Sinä saat minut kuohuksiin
Pitäisiköhän meidän naida? Mielestäni pitäisi . Tämä värinä ja jännite meidän välillä alkaa olla sietämätöntä. Haluai231713Minä en ala kenenkään perässä juoksemaan
Voin jopa rakastaa sinua ja kääntää silti tunteeni pois. Tunteetkin hälvenevät aikanaan, poissa silmistä poissa mielestä421240Tunnekylmä olet
En ole tyytyväinen käytökseesi et osannut kommunikoida. Se on huono piirre ihmisessä että ei osaa katua aiheuttamaansa p1091187Näin pitkästä aikaa unta sinusta
Oltiin yllättäen jossain julkisessa saunassa ja istuttiin vierekkäin, siellä oli muitakin. Pahoittelin jotain itsessäni61136