Yksin maraton 4h

Anonyymi

Moi, onko rankka treeni juosta yksin maraton 4 tunnin pintaan tai hieman alle? tarkoitus oli osallistua Tukholman maratonille, mutta nyt peruttu. Aattelin kuitenkin juosta maratonin, mutta tällä kertaa yksin. Oletteko heitelleet maratonin mittaisia treenilenkkejä? Itellä on puolikkaan ennätys tältä keväältä (yksin sekin juostuna) 1.41. Tarkoitus olisi juosta täys maraton hieman alle 4h. Aikoinaan oon juossut maratoneja pari kertaa, mutta aina on mennyt yli 4h. Nyt oon kuitenkin treenannut paremmin.

12

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itselleni ei ollut. Juoksin maratonin mittaisia harjoituslenkkejä useita kertoja viikossa.

  • Anonyymi

   Lähe koittaa. Rennon kovaa. Juomaa, geeliä, spotify soittolista.

  • Anonyymi

   kyllähän tuossa 42km matkassa juoksemista on. Periaatteessa voi onnistua yksin jopa paremmin, mitä jossain tapahtumassa. Yksin juostessa ei tarvitse niin ns. jännittää ja kaikenlaista ylimääräistä tapahtumissa. Lisäksi tapahtumassa juoksee hyvin helposti esim. alussa aivan liian kovaa ja tuhoaa mahdollisuuden hyvään suoritukseen. Tätä tapahtuu monille kokemattomille.

   Minä oon juossut vuosien mittaan useampia maratoneja lenkkeinä yksin. Kannattaa tuommoiseen lenkkiin valmistautua kuten johonkin kisatapahtumaankin. Maraton on matkana kuluttava ja ite oon samalla harrastanut pyöräilyä ja hiihtoa, niin kyllä kaikkein rankin kokemus on monesti juosten 42km. Pyöräilyssäkin 150km lenkki tuntuu helpommalta tai hiihtäen 90km.

   Ite juostuna siinä on kuitenkin puolensa. Suosittelen kokeilemaan. Kyllä pitäisi 4 tunnin pintaan mennä hyvinkin, jos puolikas menee mukavasti 1.45 aikaan eikä sen jälkeen aivan kaikkea ole antanut.

   • Anonyymi

    Voi kähöillä jos matka rankka


  • Anonyymi

   Ei tule mittää. DNF.

  • Anonyymi

   Tulee tulee. Juoksee yhteen suuntaan lyhyintä reittiä puolikkaan verran. Sen jälkeen on pakko raahautua sama matka takaisin. Tästä tuloksena on taas mara.

  • Anonyymi

   Eukonkanto on lyhempi.

  • Anonyymi

   Onhan noita tullut tehtyä. Tylsää puuhaa, ei muuta ongelmaa. Alle neljän kun juokset, vähemmän aikaa tylsistyä kuin jos juoksisit vaikka yli viisi

  • Anonyymi

   Tuo 1.:41 on aika hilkuilla. Juoksin itse joku 1:42 ja seuraavana vuonna 2 maratoonia, joista toinen oli vahan yli 4 tuntia ja toinen vahan alle 4.

   Jos reitti on tasainen niin voi onnistua. Itse sain kylla voimaa katsomassa olevista ihmisista. Eniten imin voimaa sambaorkestereista ja muista julkuiusta mita oli paikalla.

  • Anonyymi

   Meneekö soirolla 4 tuntia ilman roinaa? tarvitteeko tuolla tasolla pumpata testoguuri.
   Mielenkiintonen propleema.

   • Anonyymi

    miksi yrität yhdistää roinaamisen guuriin ilman mitään perusteita? jos kateus kalvaa, tuo ei ole oikea tapa purkaa sitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    miksi yrität yhdistää roinaamisen guuriin ilman mitään perusteita? jos kateus kalvaa, tuo ei ole oikea tapa purkaa sitä.

    Seuraappa ontrailista. Punttisalilla kähöä päivittäin, lanssilla sairaalaan. Mave mahhoo.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oulun mellakoitsijat matuja? Kaasuakin tarvittiin

   Kantaväestö harvoin parveilee seurueittain. https://yle.fi/uutiset/3-12042173 "Poliisi: Väkijoukko vastusti aggressiivisesti miehen kiinniottoa Oulu
   Maailman menoa
   185
   4373
  2. Sofia ja Stefu onnellisesti festareilla.

   En halua juoruta enemmän kun on pakko mutta ihana oli nähdä kaunis Sofia ja komea Stefu festareilla Karjaalla.Ihan eri meno kun Martinan kanssa.Stefu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   3147
  3. Ässillä on taas vauhti päällä

   Somehiljaisuus ostosten kuvaamisen jälkeen ja viime yönä on taas Stefun instassa kerrottu totuuksia https://aijaa.com/DvaDp0
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1905
  4. Pikkarambo nähty jo Hkin keskustas, eipä kauaa kestäny maran kans vietetty koronaeristys

   Teatteria kaikki taas kerran, 🤯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1459
  5. Mikä on jäänyt parhaiten mieleen kaivatustasi?

   Laita vielä loppuun onko mies vai nainen. Älkää laittako negatiivisia juttuja.
   Ikävä
   64
   1353
  6. En vain pidä Martinasta.

   En tiedä mikä siinä on..en tiedä mitä on totta, mitä valetta enkä tunne Martinaa ollenkaan ihmisenä. Silti hän vain vaikuttaa kaikin tavoin niin kylm
   Kotimaiset julkkisjuorut
   272
   1224
  7. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   116
   1213
  8. YLEkin ihmettelee Päivin paniikkia

   Ylen haastattelemat oikeusoppineet ihmettelevät Päivin aktiivista rikossyytteistään kirjoittelua ennen oikeudenkäyntejä. Pyrkiikö heikentämään oikeud
   Luterilaisuus
   475
   1196
  Aihe