Tein syksyllä mehua marjoista ja laitoin vahingossa kaksinkertaisen määrän sokeria. Nyt pulloissa on hyytelöitynyttä massaa. Onko mitään tehtävissä, että saisin vielä juomakelpoista mehua niistä ja ylipäänsä aineen pois pulloista?
Mehusta hyytelöä liiallisen sokerin määrästä johtuen
Anonyymi
1
171
Vastaukset
- Anonyymi
Lämmitä mikrossa varovaisesti, että muuttuu vähän pehmeämmäksi ja saat ulos astiasta kaataen johonkin kulhoon, vähän vettä sekaan, sekoita tasaiseksi ja jos maistuu laihalta niin lisää sitruunahappoa tai keitä kokoon ja jäähdytä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1432390
- 1751661
- 911556
- 681508
- 79904
- 68841
- 55786
- 58773
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6765Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152725