Törkyviesteistä voi valittaa alla olevaan osoitteeseen

Anonyymi

Muistutus: Pitäkää keskustelunne laillisena ja asiallisena.
Moikka!
Jos löydät viestin, joka mielestäsi pitäisi poistaa, voit tehdä siitä ilmoituksen viestin yhteydestä löytyvällä
Ilmoita-painikkeella (aloitusviestissä lipun kuvasta, kommentista kolmen pisteen takaa avautuvasta
valikosta). Ilmoitukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tämä työ tehdään käsin, jonka vuoksi toisinaan
ilmoituksen käsittely voi viivästyä. Voit myös lähettää linkkejä keskusteluihin vastauksena tähän viestiin.

Ystävällisin terveisin,
Oona

www.suomi24.fi
https://www.suomi24.fi/palaute

36

219

  Vastaukset

  • Suomi 24 keskustelupaikka on täyspaska. Poisti mm jeesiöketjun sekä poistaa kaikki totuuskirjoitukset ketjuista. Tyhjänpäivset paskat se hyväksyy. Onneksi on paljon muita keskustelupalstoja joihin voi muuttaa ja joissa älytään sentäs todelliset kunnon kirjoitukset. Hyvästi!!!

  • Olen juuri samaa mieltä

   • Heti kun totuuksia alkaa laukomaan niin ei muutakun sensuuria peliin. Minkälaista on työskennellä OIKEESTI kevitsan kaivoksella ?? liittyviä asioista rehellisesti kirjoittaa niin kummasti ne katoaa n.2 tunnin sisään.


  • Kyl se päivä paistaa risukasoihinkin vielä. Älkää masentuko. Kohta voi kylpeä tuoreella vastalla jne.

  • Täällähän on ne keskustelun säännöt.
   Muualla on vielä tiukemmat. Muunmuassa ilman kirjautumatta ei voi lähetellä viestejä ollenkaan. Sen lisäksi moderaattorit tarkistaa viestit jo etukäteen.
   Mikä on hyvä asia.

  • Kyllähän se on hyvä asia pitää keskustelut lain rajoissa ja jotensakin siisteinä.
   Huumoriahan saa tietenkin olla.
   Pitää ajatella positiivisesti.

  • Kaikilla meillä on vapaa tahto.
   Esim. olla minkä tahansa puolueen kannattaja, tai olematta yhtään mitään.
   Perus-suomalaiset on hyvä ja asiallinen puolue.
   Suomi kuuluu ensisijassa suomalaisille.
   Ei tänne kukaan pakota tulemaan muualta. Jos ei ole hyvä olla. Menkää pois täältä.
   Samoin paikakunnat. Menkää niihin omiin paikkakuntiinne, jos täällä ei ole hyvä olla.

   • Diuh did did did did diuu.


  • Asiallinen ja hyvä keskusteluavaus kerrankin täällä Sodankylän palstalla.

  • Taso nousi huomattavasti kun jeesiö- palsta kuukahti.
   Vielä nuo paskannus-palstat (kirjasto,paavon polut,kuka pasko pihalleni) veks, niin täällä viitsii vierailla.

   • Törkyviesti on monelle paikkakuntalaisillemme se ainoa luovuuden osoitus johon heillä on aikaa ja motivaatiota. Me Unohdetun Kansan Arkistossa haluamme vaalia näitä arjen pieniä kulttuuritekoja. Jos viestisi poistetaan, lähetä se meille. S-postiosoitteemme on : Luu-5@valpo.fi


   • Anonyymi kirjoitti:

    Törkyviesti on monelle paikkakuntalaisillemme se ainoa luovuuden osoitus johon heillä on aikaa ja motivaatiota. Me Unohdetun Kansan Arkistossa haluamme vaalia näitä arjen pieniä kulttuuritekoja. Jos viestisi poistetaan, lähetä se meille. S-postiosoitteemme on : Luu-5@valpo.fi

    Joo. Ei Paavon polku ja ne ulostamisviestit pihalle ja mihin milloinkin ketään varmaan loukanneet. Eikä Riipinkään tavat varmaan isommin ainakaan ketään liikuttaneet. Suurinta osaa ainakaan. Harmittomia huumoriviestehän ne vain on.


  • Vasemmiston fanaatikot laittaa ihmisten nimiä niihin törkyulosanteihinsa.
   Se on kaikkein törkeintä.
   Ne ei pysty hillitsemään aivopestyä fanaattisuuttaan.

  • Meidän hallitus on ihan pihalla tai oikeasti akkalauma jolla ei ole minkäänlaista kykyä hoitaa kriisiä. Ainoastaan pahentavat seurauksia.
   Vaikkakin yrittäjää on kyllä aina vain potkittu päähän valtion suunnasta. Yritykset kuitenkin keräävät kaiken rahan valtiolle virkamiesten tuhlattavaksi.

   • Mitenkä se kirjoittelu hallitukseen lipsahti, kun oli puhe keskustelun pitämisestä asialisena. Pyydänkö poistamaan aiheeseen kuulumattomana?


  • Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta.
   gh

  • On erittäin huolestuttavaa, että ulkoasiainhallinto ja sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeriö ovat vihreiden kaltaisen liikkeen hallussa. Viimevuotisessa Korpi-operaatiossa kaikki Isis-naiset pyrittiin tuomaan Suomeen. Medialle ja eduskunnalle valehdeltiin härskisti operaation olemassaolosta kunnes asiakirjat vuotivat julkisuuteen.

   täp

  • "Diuh did did did did diuu."

   Vasemmisto käy kuumana kovin TUOHTUNEENA.
   Eli purkautuu tollai.
   No antaa sen purkautua. Pääasia että jotenki purkautuu. Tollainen purkauskin antaa ehkä vähän mielenkin rauhaa. Siis ehkä oikein pikkasen.

  • Uutissuomalainen: Puolet kansasta haluaisi perussuomalaiset hallitukseen

  • Olisi upeaa, jos Senaatintori täyttyisi mielenosoittajista myös silloin, kun paljastuisi, että suomalainen tyttö on kunniamurhattu.

   Tai paloiteltu. Tai poltettu. Tai 8 miestä on raiskannut hieman yli 10-vuotiaan lapsen Oulussa. Että me sanoisimme: enough is enough.

   Näitä tapahtuu jatkuvasti ja poliitikot pystyisivät pistämään tälle yhteiskuntakokeilulle stopin, mutta eivät tee niin, koska kansa ei protestoi vaan äänestää heitä uudelleen valtaan.

   Miksi me olemme valmiita vaatimaan oikeutta silloin, kun vieraassa maassa ihminen kuolee poliisin ylimitoitettuun voimankäyttöön, mutta olemme hiljaa kuin lampaat, kun omassa maassamme tyttö toisensa jälkeen joutuu kaikista raaimpien kuviteltavissa olevien tekojen kohteeksi?

   Kertokaa minulle.

   • Kassandra (m.kreik. Κασσάνδρα) oli kreikkalaisessa mytologiassa traaginen hahmo. Hän oli Troijan kuninkaan Priamoksen ja Hekaben tytär, jolle Apollon oli antanut ennustamisen lahjan voittaakseen hänen rakkautensa.[1]

    Kassandra kunnioitti orakkelijumalaansa Apollonia, joka halusi tehdä Kassandrasta rakastettunsa. Tämä kuitenkin hylkäsi tarjouksen. Kostoksi Apollon muutti Kassandran profetoimislahjaa lisäehdolla, että tämän ennustuksia ei kukaan uskoisi. Siksi Kassandran ennustuksia Troijan tuhosta ei uskottu. Troijan kukistuttua Kassandra joutui Aiaksen sotasaaliina Agamemnonille. Hänet vietiin Mykeneen, jossa hänet murhattiin.[1]

    Myöhemmin ruvettiin nimittämään ”Kassandran huudoiksi” varoituksia, joista ihmiset eivät välitä


  • Koronan varjossa on kätevä ajaa vihreää maahanmuuttopolitiikkaa.

   Vihreiden kannatus on ollut laskusuuntaista eikä puolue ole päässyt nauttimaan parrasvaloista kuten pääministeripuolue. Sen on kuitenkin omien äänestäjiensä miellyttämisen ja agendansa edistämisen takia saatava näitä voittoja, vaikka sitten yhtenäisyyttä vaativaan korona-aikaan.

   Näyttää siltä, että muiden hallituspuolueiden intressi on tällä hetkellä olla näistä hiljaa. Pääministeri ei uskalla ottaa riskiä, että kannatus notkahtaisi, mikäli hän puolustaisi vihreää maahanmuuttolinjaa tai suomalaisen työntekijän aseman heikennystä. Niinpä vakaassa maailmanpelastamismoodissa oleva vihreä puolue saa huseerata mielin määrin maahanmuuttoon liittyvissä asioissa.

  • Ohisalo väistelee kysymyksiä

   Nyt, kun kuolleeksi väitetyn irakilaismiehen tapaus onkin paljastumassa huijaukseksi, vihreän sisäministerin suu on mennyt suppuun.

   • Tuon tapauksen aikana oli Soini-niminen ukko ulkoministerinä eli persujen aikainen hallitusjuttu, ketä kusetettiin, ymmärrätkö


  • Vihreät johtavat sisäministeriötä – hallitus puuhastelee poikkeusolojen aikana maahanmuuton helpotusten kanssa: ”Pääministeri ei uskalla puuttua asiaan”

  • Riikka Purra kertoo, että korona-aikaan hallitus on rikkonut puolueiden, eduskunnan ja valtioneuvoston yhdessä sopimaa sääntöä, jonka mukaan eduskuntaan tuodaan vain sellaisia hallituksen esityksiä, jotka ovat joko kiireellisiä tai jotka selvästi kuuluvat koronan hoitoon, joko taloudellisesti tai muulla tavoin.

   – Eduskunnan kyselytunnilla viime torstaina pääministeri Sanna Marin viittasi tähän todeten, että ”hallitus on pyrkinyt kunnioittamaan niitä pelisääntöjä, joita eduskunta on meiltä edellyttänyt. Että tämän koronakriisin aikana ei tuotaisi ristiriitoja herättäviä esityksiä eduskuntaan.”

   • Sama se purralle. Senku räksyttää mitä räksyttää oppositiossa. Sannahan se on boss


  • Pullottaako taskussasi Totuus kiihottaa-kirja vai oletko vain iloinen tavatessasi minut.

  • Olisi upeaa, jos Senaatintori täyttyisi mielenosoittajista myös silloin, kun paljastuisi, että suomalainen tyttö on kunniamurhattu.

   Tai paloiteltu. Tai poltettu. Tai 8 miestä on raiskannut hieman yli 10-vuotiaan lapsen Oulussa. Että me sanoisimme: enough is enough.

   Näitä tapahtuu jatkuvasti ja poliitikot pystyisivät pistämään tälle yhteiskuntakokeilulle stopin, mutta eivät tee niin, koska kansa ei protestoi vaan äänestää heitä uudelleen valtaan.

   Miksi me olemme valmiita vaatimaan oikeutta silloin, kun vieraassa maassa ihminen kuolee poliisin ylimitoitettuun voimankäyttöön, mutta olemme hiljaa kuin lampaat, kun omassa maassamme tyttö toisensa jälkeen joutuu kaikista raaimpien kuviteltavissa olevien tekojen kohteeksi?
   DD.

  • Mun mielestä kun luvataan tässä tapauksessa vappu satanen eikä sitä annetakkaan niin se on kyllä suoraan Petos, koska varmasti monet eläkeläiset äänestivät SDP:tä juuri tämän lupauksen vuoksi, tästä voisi tehdä rikosilmoituksen. Ja on se kumma juttu, että ei ole varaa eläkeläisille antaa 100 euroa, mutta kummasti on varallisuutta lähettää Afrikkaan 3 miljoonaa euroa joka päivä!

   https://www.verkkouutiset.fi/sdpn-lupaama-vappusatanen-peruuntuu/#79ee47a9

   SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen vuoden 2018 vappupuheessaan lupaama niin sanottu ”vappusatanen” peruuntuu hallituksen ohjelmasta. Asiasta kertoi pääministeri Sanna Marin (sd.) Ylen pääministerin haastattelutunnilla.

   å

  • Eii itsenäisen Suomen elinaikana vielä kertaakaan ole ollut tällaista hallitusta joka kusee koko ajan ja joka asiassa kansan kumoon kauanko kestätte tätä pullamössö ikäluokka hävetkää ette pysty mihinkään muuhun kuin kitjoittelemaan someen, tehkää jotain isienne uhraukset jo vaativat teiltä toimenpiteitä isänmaan puolesta,

  • Kaipuu Kekkosslovakiaan on vahva, mutta aika ei kulje taaksepäin!

  • Nythän se on muuten viimeistään huomattu. Kyllä Kekkonen oli oikeassa.
   Tulette näkemään. Siis lopulta te kaikista tyhmimmätkin.

  • Suomi vietiin aikanaan EU:hun vastoin kansalaisten tahtoa petkuttamalla kansaa EU:n hyvillä ominaisuuksilla, mutta tilanne on osoittautunut täysin päinvastaiseksi. Työttömyys on kasvanut, hinnat nousseet, tuotanto supistunut, EU-maksut kasvanut, Suomen valtion velka noussut pilviin, laittomuus lisääntynyt jne.

   Suuri osa kansasta kuitenkin haluaa Suomen säilyttävän itsenäsyytensä ja itsemäärämisoikeutensa. Demokratian palauttamista vaaditaan nykyisen diktatuurisen hallitusmuodon sijasta. Kansalla pitää olla oikeus vaatia mielipiteensä tietyissä asiaoissa kansanäänestyksellä. Pohjoisen sijainnin johdosta Suomessa ei toimi samat periaatteet kuin Keski-Euroopassa ja Välimeren maissa.

   EU:n edut:

   – Ei valuutanvaihtokuluja, muut kulut ovat syöneet edun
   – Vakaa valuutta, alkaa olla mennyttä aikaa talouden romahtamisen takia
   – Suuri kauppa-alue, mikä myös alkaa olla mennyttä samasta syystä
   – Vapaa matkustus, mikä voidaan toteuttaa ilman EU:takin
   – Vapaa tavaroiden liikkuvuus, sama kuin yllä

   EU:n haitat:

   – Vapaa liikkuvuus rajojen yli lisää rikollisuutta ja elitasopakolaisten määrä kasvaa
   – Sitoutuminen pakkosäädöksiin ja itsemääräämisoikeudesta luopuminen
   – Sitoutuminen MUIDEN MAIDEN VELKOJEN maksuun, jopa yli oman maksukyvyn
   – Muiden kanssa käytävän kaupan rajoitukset direktiivien kautta
   – Suomalaisia yrityksiä ei tueta tuotannossa, mutta ulkomaalaisia kyllä tuetaan
   – Suomalaset tuottavat yritykset ja kaivokset myyty ulkomaisille omistajille pilkkahintaan
   – Rikollinen toiminta eli sopimusten ja lakien rikkominen, niin Maastrichtin sopimuksen kuin Suomen perustuslain ja julkisuuslainkin
   – Demokratian vaihtaminen pankkiirien johtamaan plutokratiaan, ylimpänä sionistit
   – Suomalaisten olojen kurjistaminen ja hyvinvointivaltion alasajo
   – Valtion tuet kunnille lakkautettu ja kunnat joutuvat itse vastaamaan talouksistaan
   – Kuntaliitokset, 5-10 pikkukuntaa niputetaan yhdeksi suurkunnaksi, syrjäseudut autioituvat palvelujen karatessa palvelukeskuksiin
   – Uusia veroja tulee ja kehitellään koko ajan ja vanhojen hintoja korotetaan

   Muittakin haittoja varmasti vielä on ja löytyy, mutta tässä ovat olellisimmat. Yhden otsakkeen alle saattaa kätkeytyä monta eri asiaa. Haitat peittävät edut niin totaalisesti, ettei eduista jää näkyviin juuri mitään.

  • Data-analytiikkayhtiö Global Datan asiantuntija Da... sanoo, että ajatus immuniteettipassista on ylipäätään harhaanjohtava. Positiivisen koronatartunnan ja immuniteetin yhteys on vielä epäselvä ja todistamatta. Esimerkiksi sitä ei tiedetä, paljonko vasta-aineita pitäisi elimistössä olla, jotta uutta koronatartuntaa ei saisi, ja kuinka pitkään vasta-aineet suojaavat uudelta tartunnalta.

   Koska vasta-aineet vaikuttavat säilyvän elimistössä vain vähän aikaa, myös mahdollinen koronavirusrokote pitäisi todennäköisesti ottaa useammin kuin kerran vuodessa, sanoo Global Datan tuotepäällikkö Johanna Swa....

   • Mikä tuossa uutisessa on muka ihmeellistä, jonnin joutava. Johan sen tietää peräkylän mummokin, että esim influenssarokote suojaa sen puolisen vuotta ja syksyisin on otettava uusi, jos meinaa joten kuten selvitä aina seuraavasta aallosta. Peruskauraa tavallisille tallaajille


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   229
   4055
  2. Japanilaiset eivät loukkaannu Geisha suklaasta

   hysteeriset vihervasemmistolaiset loukkaantuivat heidän sijastaan. Tubettaja tarttui Fazerin Geisha-kohuun: Keskustelkaa meidän japanilaisten kanssa
   Maailman menoa
   164
   3699
  3. Martinako tämän sopan keitti itse?

   Luin että Martina oli vaihtanut päivää sovitusta silloin, eilen kun Isabellaa kuvattiin Hangossa. Isben ei pitänyt tulla sinä päivänä sinne kun Sofia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1330
  4. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   173
   1177