Mitä raparperistä ?

Anonyymi

Raparperiä puskee aivan mahdottomasti ja on tehty piirakkaa ja kiisseliä, kiisseliä ja piirakkaa. Mitähän uutta keksisi ?

51

1400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pakasta talveksi.

    • Anonyymi

      Ehkä puuroa riisi-omena -puuron tapaan. Riisin kunnon suomalainen korvaa ohrasuurimoilla, ravintorikkaampia eikä hiilijalanjälki ole niiin iso. Oikein isot määrät raparperia kannattaisi mehustaa. - Nm. Kelpaisivatko nämä

      • Anonyymi

        Kiitos, vinkit kelpaa hyvin. Pakkaseen ei paljon sovi, mutta mehua voisikin tehdä kun on mehumaija käytössä ja viimetalviset loppu.


    • Anonyymi

      Tee simaa,joskus nuoruudessa tätini teki raparperi simaa ja oli ihan älyttömän hyvää!

    • Anonyymi

      Jauhelihakastiketta johon raparperia,,paljonkin käytettyä liharuokiin arabimaissa. Pikkasen kirpakkuutta tulee, ja ainakin "ei jokapäiväinen" sapuska.

    • Anonyymi

      Itse teen raparperista hilloa hillosokerin kanssa. Sauvasekoittimella soseutan. Raparperit ovat hyvin mehuisia, joten itse olen ottanut osan mehua pois. Hillo ei ole väriltään kovinkaan houkuttelevaa, mutta maku on aivan suuremmoista. Hillo sopii erinomaisesti mm. maustamattoman jugurtin maustamiseen.
      Myös raparperimehu on hyvää, ite valmistan "vanhanaikaisesti". Netissä on hyviä valmistusohjeita.

      • Anonyymi

        "Sauvasekoittimella soseutan." ! Miksi? Eihän raparperia tarvitse keittää kuin hetki, kun se on sosetta.

        Silloin kun vielä leivoin sokeri-rasva- vehnäjauho -'herkkuja', tein raparperista sellaisen hillokkeen, johon tuli vain fariinisokeria ja mausteet (kaneli, kaardemumma). Siitä on aika kauan, toivottavasti muistan aineet oikein, en nyt jaksa mennä reseptiä etsimään. - Nm. Aika aikaansa kutakin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Sauvasekoittimella soseutan." ! Miksi? Eihän raparperia tarvitse keittää kuin hetki, kun se on sosetta.

        Silloin kun vielä leivoin sokeri-rasva- vehnäjauho -'herkkuja', tein raparperista sellaisen hillokkeen, johon tuli vain fariinisokeria ja mausteet (kaneli, kaardemumma). Siitä on aika kauan, toivottavasti muistan aineet oikein, en nyt jaksa mennä reseptiä etsimään. - Nm. Aika aikaansa kutakin

        Sen vuoksi, kun tykkään sileästä marmeladimaisesta hillosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen vuoksi, kun tykkään sileästä marmeladimaisesta hillosta.

        Minä en, koska "marmeladimainen" tarkoittaa liikaa sokeria tai pelkkää sokeria. - Nm. Lisätty sokeri on pahasta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en, koska "marmeladimainen" tarkoittaa liikaa sokeria tai pelkkää sokeria. - Nm. Lisätty sokeri on pahasta

        Niin niin, mutta, ei sitä tarvi liikaa laittaa. Maustamaton jugurtti aivan ihanaa kun pikkuusen laittaa makiaa hilloa joukkoon. Kokeileppa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin niin, mutta, ei sitä tarvi liikaa laittaa. Maustamaton jugurtti aivan ihanaa kun pikkuusen laittaa makiaa hilloa joukkoon. Kokeileppa.

        Jos raparperi muuttuu makeaksi, niin kyllä siihen on lisätty liikaa sokeria. - Nm. Valkoinen vaara


    • Anonyymi

      Raparperihyve omenahyveen tapaan voisi olla jätskin kanssa aika hyvää. - Nm. Tai liian ...

    • Tommosta hilloketta hillosokerin kanssa minäkin teen, se on sopivan kirpakkaa ja sopii moneen paikkaan.

      Viiniä voi raparperista tehdä.

      Raparperikiisselistä saa helposti sopivan kirpakkaa täytettä juustokakkuun,
      suurustaa vaan vähän enemmän.

      Raparperipalasia voi "paistaa" pannulla ja lisätä sokeria, silloin ne karamellisoituu ja se on erinomaista esim jäätelön päällä.

      vaikka raparperi on jotenkin väritöntä, että kiisseliinkin tekee mieli laittaa mansikkaa tai muuta menua sekaan, väriä antamaan, mutta esim kuitenkin raparperimehussa on makua.

    • Anonyymi

      Keitän hetken ilman sokeria että soseutuu, vettä vain muutama ruokalusikallinen, ettei tule liian löysää, siis enemmänkin höyryttämistä ykkösellä ettei pohjaan pala. Lisään maustettuun jugurttiin sellaisenaan jäähdytettynä. Maustettu jugurtti on minun makuuni liian makeaa, reilu lisäys raparperimössöä tekee siitä raikkaan välipalan.

    • Anonyymi

      Raparperikiisselin voi vaihteeksi tarjota vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa tai annosmaljoissa kerroksittain laitettuna. Tallimestarin kiisseli on lapsuudesta tuttu : pannulla voissa paistettua , sokerilla ja kaakaojauheella maustettua ruisleipäjauhelmaa kiisselin päälle . Tuttua on monelle "valelakkahillo" karviaisista ja porkkanoista, mutta samantapaista voi tehdä myös raparperistä. Porkkana antaa pehmeää makua ja täyteläisyyttä, molemmat (saman verran kumpaakin) soseutetaan keittäminen jälkeen ja maustetaan sokerilla. Käytän yleensä kaikkiin hilloihin hillo-marmeladisokeria, joka antaa kiinteämmän ja vähemmän makean tuloksen . Sopii viiliin, puuron päälle ja vaikka kääretorttuun.
      Tuo karamellisoitu raparperi on vaniljajäätelön kanssa aivan mahtavaa , taidankin mennä raparperipuskiini ja nauttia päiväkhavilla.

      Netissä on ohjeita myös raparperipohjaisiin , varsinkin grilliruuan kanssa sopiviin kirpsakkoihin chutney-tyyppisiin lisäkkeisiin. Suosittelen, on myös kiva ruokalahjana, samalla kertaa voi keittää isommankin annoksen.

      Ramoona

      Ramoona

      • Anonyymi

        🥕🥕Tuplaantui tuo allekirjoitus ihan itsestään ja kirjaimetkin vaihdelleet jossain paikkoja .
        Rna


    • "Yksin-kertaisesti sitten:

      Apetit pakaste-vihannekset ja kasvikset, sekä Kukka-Kaali.
      300gr. ja 250gr. X 2.SF 300gr. X 1 SF.
      10-12 kpl. Kariniemen Kukon-Pojan paisti-leikkeitä 800gr.SF
      Vaihto-ehtona tar-tar leikattua laatu-naudan lihaa 2% 850gr.SF
      Leipinä Täysjyvä Ruis ja Vehnä 1 X 2vpl.SF
      Juustoportti Luomu-Kirnu-Voi SF
      Juustoportti Luomu-viili 6kpl.SF
      Valio Maito 3ltr. luomu rasvaton SF
      Viikon eväs.
      Maksaa mitä maksaa"
      -
      Höyryttäessä TODELLA paljon Valko-Sipuli-jauhetta Vihannes-kerrosten väliin.
      -
      Satunnaisesti Äitien Maksa-Laatikkoa vitamiinien vuoksi.
      Kaali-Kääryleitä huvin-vuoksi.
      -
      1 Rahkosen iso Omena SF
      1 Mandariini IL
      Karkeasti rouhittu Smoothie-sekoittimessa
      -
      1pss. 250gr. Pakaste-Mustikoita SF
      1pss. 500gr. Pakaste-Mansikoita SF
      1 Lohko Vesi-Meloni isoiksi suu-paloiksi leikattu IL
      - Kun pakasteet ovat sulaneet ja liemistyneet, sekoitetaan kaikki keskenään kauhalla kulhoon.
      Maksaa mitä maksaa.
      -
      Jouluna Ruokani lisääntyy Kinkulla ja Sillillä.
      Juomiini tulee Puna-Viiniä.
      -
      Keväisin Peruna.
      1-2 kertaa.
      -
      Aina jää eläkkeestä kuukausittain runsaasti säästöön.

      H.

      • ...huomanneeni,

        H.


    • Anonyymi

      Voi mitä herkkuja ootte laittaneet ! Kiitoskiitos ! Ei olis uskonut miten monipuolinen raparperi on.

      Terv. aloittaja

    • Anonyymi

      Täällä oli nyt niiin hyviä ohjeita, että jotain voisi kokeilla. Mutku meidän pihassa ei raparperi kasva, kituivat ja kuolivat pois. - Nm. Mikä neuvoksi

      • Anonyymi

        Vai ei kasva raparperi ?

        Itsellä se kasvaa hyvin puolivarjoisessa etelänpuolellä ilman mitään lannoitteita,
        ja se on tosi vanha raparperi joka on saatu kun toisalla valtavan kokoista raparperi pienennettiin.

        Tässä on ohjeita. " Istuta raparperi mieluiten loppusyksyllä tai alkukeväällä.
        Näin viljelet raparperia itse:
        Raparperin viljelyä puutarhassa pitää kokeilla vähintään kerran elämässä, sillä mikä olisikaan ihanampaa kuin keväällä esiin nousevat herkulliset versot, jotka osoittavat kesän olevan jo lähellä. Helppohoitoinen raparperi pärjää pitkälti omillaan, kunhan autat sitä hieman poistamalla rikkaruohoja ja raparperin kukkavarsia sekä antamalla sille riittävästi ravinnetta. Raparperi on nimittäin runsaasti ravinnetta vaativa kasvi. Anna sille mieluiten luonnonmukaista vihanneslannoitetta tai kanankakkalannoitetta."

        Näyttää olevan myynnissä useampia eri lajikkeita raparperistäkin.
        Ne löytyy kyllä netistä, joten en mainosta niitä sen paremmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai ei kasva raparperi ?

        Itsellä se kasvaa hyvin puolivarjoisessa etelänpuolellä ilman mitään lannoitteita,
        ja se on tosi vanha raparperi joka on saatu kun toisalla valtavan kokoista raparperi pienennettiin.

        Tässä on ohjeita. " Istuta raparperi mieluiten loppusyksyllä tai alkukeväällä.
        Näin viljelet raparperia itse:
        Raparperin viljelyä puutarhassa pitää kokeilla vähintään kerran elämässä, sillä mikä olisikaan ihanampaa kuin keväällä esiin nousevat herkulliset versot, jotka osoittavat kesän olevan jo lähellä. Helppohoitoinen raparperi pärjää pitkälti omillaan, kunhan autat sitä hieman poistamalla rikkaruohoja ja raparperin kukkavarsia sekä antamalla sille riittävästi ravinnetta. Raparperi on nimittäin runsaasti ravinnetta vaativa kasvi. Anna sille mieluiten luonnonmukaista vihanneslannoitetta tai kanankakkalannoitetta."

        Näyttää olevan myynnissä useampia eri lajikkeita raparperistäkin.
        Ne löytyy kyllä netistä, joten en mainosta niitä sen paremmin.

        Mitkään noista 'tempuista' eivät auttaneet. - Nm. Silloin aikanaan


      • Anonyymi

        Raparperi kasvaa voimakkaassa mullassa. Huonossa maassa se kituu ja kasvaa kovin laihaa vartta. Polttavasta auringostakaan se ei pidä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai ei kasva raparperi ?

        Itsellä se kasvaa hyvin puolivarjoisessa etelänpuolellä ilman mitään lannoitteita,
        ja se on tosi vanha raparperi joka on saatu kun toisalla valtavan kokoista raparperi pienennettiin.

        Tässä on ohjeita. " Istuta raparperi mieluiten loppusyksyllä tai alkukeväällä.
        Näin viljelet raparperia itse:
        Raparperin viljelyä puutarhassa pitää kokeilla vähintään kerran elämässä, sillä mikä olisikaan ihanampaa kuin keväällä esiin nousevat herkulliset versot, jotka osoittavat kesän olevan jo lähellä. Helppohoitoinen raparperi pärjää pitkälti omillaan, kunhan autat sitä hieman poistamalla rikkaruohoja ja raparperin kukkavarsia sekä antamalla sille riittävästi ravinnetta. Raparperi on nimittäin runsaasti ravinnetta vaativa kasvi. Anna sille mieluiten luonnonmukaista vihanneslannoitetta tai kanankakkalannoitetta."

        Näyttää olevan myynnissä useampia eri lajikkeita raparperistäkin.
        Ne löytyy kyllä netistä, joten en mainosta niitä sen paremmin.

        No nyt ne jostain syystä alkoivat kasvaa. - Nm. Käsittämätöntä


    • Anonyymi

      Raparperiviiniä tein kauan sitten. Pari pulloa jäi puolikylmään kellariin, ja vein sitä maistiaiseksi Kainuuseen, Hyvin kelpasi, ja joku vielä kehui.

    • Anonyymi

      Ei ole Raparperistä Superfoodiksi :(()

      Ravitsemustiedot
      Raparperi
      Lähteitä ovat esimerkiksi:USDA

      Määrä/ 100 g
      Kalorit (kcal).............................................21
      Lipidi..........................................................0,2 g
      Tyydyttynyt rasvahappo....................0,1 g
      Monityydyttymätön rasvahappo...0,1 g
      Kertatyydyttymätön rasvahappo.. ...0 g
      Kolesteroli 0 mg
      Natrium...............4 mg
      Kalium.............288 mg
      Hiilihydraatti .....4,5 g
      Ravintokuitu.......1,8 g
      Sokeri....................1,1 g
      Proteiini............... 0,9 g
      A-vitamiini.......102
      Kalsium.................86 mg
      D-vitamiini............0
      IU...Kobalamiini..0 µg
      IU...C-vitamiini....8 mg
      Rauta.....................0,2 mg
      B6-vitamiini..........0 mg
      Magnesium.........12 mg

      Itse voisin lisätä tuota raparperiä salaattin, ku on hyvä ulostuslääke.
      Eikös tuo Kalium.288 mg arvo ole aika iso 100g raparperiä ?

      Niin tutkin aika tarkkaan nykyään mitä suuhuni tarjoilen,
      jotta nuo konitohrorit pysyyvät loitolla minusta .... ;)

    • Anonyymi

      Kun minulla vielä oli puutarha, jossa kasvoi mm. raparperia, keitin siitä (mainitsemisiesi ohessa) minttu-raparperihilloa. Oli aivan ihanaa esim. jäätelön kanssa, ja sitä voi käyttää moniin tarkoituksiin. Minulla kasvoi puutarhassani minttua, sen kurissa pitämiseen ko. hillo oli oiva tuote. Hillosokerilla tein.

    • Anonyymi

      Raparperi suklaakakku
      raparperinpaloja
      175 gvoita
      2 dlsokeria
      3munaa
      1 dlruokakermaa
      3 dlvehnäjauhoja
      1 dltummaa kaakaojauhetta
      1 tlleivinjauhetta
      1 tlvaniljasokeria
      100 gtummaa suklaata rouhittuna

      Kuorrutus

      250 gmascarponejuustoa (tai maustamatonta tuorejuustoa, ei kevyttä)
      1 dltomusokeria

      Koristelu

      50 gtummaa suklaata sulatettuna ja/tai rouhittuna

      • Anonyymi

        1. Kuori ja leikkaa raparperinvarret puolen sentin viipaleiksi.

        2. Sulata voi kattilassa. Nosta kattila levyltä. Lisää haaleaksi jäähtyneeseen voisulaan sokeri, munat ja ruokakerma. Sekoita tasaiseksi.

        3. Lisää vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri kattilaan. Kääntele lopuksi taikinaan rouhittu suklaa ja raparperit.

        4. Kaada taikina voideltuun leipä- tai kakkuvuokaan (1,5 l). Tasoita taikinan pinta lastalla.

        5. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 35–45 minuuttia, vuoan koosta ja muodosta rippuen. Kakku on kypsä, kun leivonnaisen keskelle pistettyyn tikkuun ei tartu kosteaa taikinaa.

        6. Kumoa jäähtynyt kakku tarjoiluvadille.

        7. Notkista mascarponejuusto lusikalla ja sekoita siihen tomusokeri.

        8. Levitä kuorrutus jäähtyneen kakun pinnalle ja viimeistele sulatetulla tai rouhitulla suklaalla tai molemmilla.
        nj


    • Anonyymi

      Googlettamalla löytyy paljon ohjeita raparperille. Sitä voi lisätä leipätaikinaan, muffinseihin, pannukakkuihin ja kakkureseptejäkin on lukemattomia.
      Viinin, mehun, tai jäätelön ja jälkiruokien valmistukseen sitä voi myös käyttää.

    • Anonyymi

      Istutin vuosi sitten raparperin talon taakse varjoisaan rinteeseen. Sain alun kaverin pihalta, kun hän oli muuttamassa. Kävin äsken katsomassa, ja siellä upea raparperi törröttää! Silläpä etsinkin, mitä tehdä tuosta herkusta. Kiisseli mansikoiden kanssa ja karamellisoitu raparperi kuulostaa hyvältä. Ja sokerina koitan xylitolia...

    • Anonyymi

      Viiniä?

    • Anonyymi

      Puuroa. Samoin kuin vispipuuro. Hyvää on.

    • Anonyymi

      Siitä saa hyvää viiniä,joskus tullut tehtyä.

    • Anonyymi

      Vispipuuro raparperista on tosi hyvää ja raparperihillo sopii hyvin juustokakkuun. Myös mehuksi raparperi on oiva keitettävä.

    • Anonyymi

      Porkkanaa ja raparperia, itse laitan kilon porkkanoita ja kattilan 3 tai 4 litran täyteen raparperinpalasia, siinä suhde, keitän hilloksi. Vaihtelee suhteet, ei haittaa. KÄytän makeutusainetta osaksi, koska vaatii minun makuuni sokeria aika paljon. Siis minun makuuni, tähän ei tarvi intoontua kommentoimaan terveysintoilijoiden. Maustan joskus osan vaniljasokerilla tai kanelilla tai kardemummalla... voi hitsi miten hyvää. Kokeilkaa. Sain tädilläni tätä kerran ja sen jälkeen joka kesä keitän monta satsia tätä ja vien tuliaisina kyläreissuilla.

      • Anonyymi

        Panetko porkkanat hilloosi kokonaisina, paloina vai raasteena? - Nm. Et kerro


    • Anonyymi

      Tulee kuulemma erinomaista viiniäkin raparperista.

    • Anonyymi

      Janonpoistaja 1,5 litraa
      200 gr raparperejä
      30 gr tuoretta inkivääriä (n. 5 cm)
      1 dl hienosokeria
      1,5 l vettä
      pese ja paloittele raparperit,kuori ja leikkaa inkivääri ohuiksi lastuiksi
      laita kaikki ainekset kattilaan ( ei alumiiniseen)
      Kiehauta ja hauduta kannen alla n. 10minuuttia. Ota kattila pois liedeltä ja anna vetäytyä vielä 10-15 min.
      siivilöi ja anna jäähtyä.
      Tarjoa jäiden kanssa ( ei pakko). Säilyy jääkaapissa parisen päivää. Valmis juoma voidaan pakastaa puhtaisiin petpulloihin.

      • Anonyymi

        1,5 litrasta juomaasi saa sokerin seurauksena enemmän tai vähemmän tarpeetonta energiaa noin 600 kCal eli noin 2700 kJ, siis juomalla lämpimän päivän mittaan tuon juoman saa siitä ainakin naisihmisen koko vuorokauden energiamäärän!
        Vilkaisin kaupan appelsiinimehupurkkia ja totesin että raparperijuomassasi on energiaa noin 7- kertaisesti siihen verrattuna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1,5 litrasta juomaasi saa sokerin seurauksena enemmän tai vähemmän tarpeetonta energiaa noin 600 kCal eli noin 2700 kJ, siis juomalla lämpimän päivän mittaan tuon juoman saa siitä ainakin naisihmisen koko vuorokauden energiamäärän!
        Vilkaisin kaupan appelsiinimehupurkkia ja totesin että raparperijuomassasi on energiaa noin 7- kertaisesti siihen verrattuna.

        Voihan tuon sokerin jättää mielestäni pois kokonaankin, mutta ohjeessa luki niin.
        Jos makeutta haluaa kuitenkin, niin lorauttaa tilkkasen hunajaa siihen jäähtyneeseen juomaan.
        1dl hienoa sokeria sisältää 340 Kcal


    • Anonyymi

      Roiset teke mehua niistä myös

    • Anonyymi

      Jos minulla ois raparperiä niin söisin 2-3 kertaa viikossa. Kiehauttaisin ihan vähän että menee mössöksi (5 min), antaisin vähän jäähtyä ja luonnonjugurttia toinen puoli. Ah miten raikasta olisi nyt helteellä. Sokeria tai siirappia voi laittaa, minä vain harvoin.

      • Anonyymi

        Missä luonnossa valmistuu sitä luonnonjogurttia?


      • Anonyymi

        Niin, ethän sinä voi laittaa siirappia tai sokeria sekaan kun sinulla ei ole sitä raparperiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä luonnossa valmistuu sitä luonnonjogurttia?

        Raaka-aine valmistuu lehmässä. Sitä sitten hapatetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raaka-aine valmistuu lehmässä. Sitä sitten hapatetaan.

        Missä valmistuu ei- luonnonjogurtti?


    • Anonyymi

      Jonkinsorttinen taiteilija-asu mahdollisesti nykytyylin mukaan 😂🤣😅

      • Anonyymi

        Millaisia ovat nykytyylin taiteilija- asut?


    • Anonyymi

      Niin, ja happamelta ei tarvitse näyttää.

    • Anonyymi

      Piirakka on mahtavan hyvää, ja voi muutella lisukkeita.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi olet riittämätön kaivatullesi?

      Mistä asioista tunnet riittämättömyyden tunnetta kaipaamaasi ihmistä kohtaan? Miksi koet, että et olisi tarpeeksi hänell
      Ikävä
      145
      3016
    2. Hymysi saa tunteet

      Pintaan❤️ jos et tarkoita niin älä tee sitä
      Ikävä
      50
      2472
    3. Kuvaile kaivattusi

      ulkonäköä?
      Ikävä
      107
      2441
    4. Aloitetaan puhtaalta pöydältä

      Mukavaa iltaa mukaville. 😊 ❤️ ⚜️ Minusta ei kaikki täällä tykkää, eikä tarvitsekaan. Kun eivät ymmärrä, niin sitten ei
      Ikävä
      238
      2131
    5. Mitkä on ne arvot?

      Itselleni särähtää korvaan joka kerta kun kuulen arvoista ja arvomaailmasta. Olen miettinyt paljon, että mikä on se minu
      Sinkut
      237
      1679
    6. Missä näit kaivattusi

      ekaa kertaa?
      Ikävä
      100
      1678
    7. Koulussa opetetaan anaali- ja suuseksiä

      "Kirjassa puhutaan varsin suorasukaisesti ”vehkeistä, flirttailusta, suostumisesta ja kieltäytymisestä, nautinnosta sekä
      Maailman menoa
      436
      1596
    8. Tavarakirppis lopettaa ilkivallan takia.

      Tähänkö on jo Kajaanissa tultu? Onko lasten kuriomuus jo näin pitkällä, ei kait tätä aikuiset tee. Mikä on seuraava j
      Kajaani
      9
      1544
    9. Tätä et nähnyt tv:ssä: TTK-voittaja Anssi Heikkilä avautuu suhteesta Linnea Leinoon: "Sie annoit..."

      Menikö voitto mielestäsi oikeaan osoitteeseen? Linnea Leino ja Anssi Heikkilä voittivat TTK:n vain 1,2 % erolla yleisöää
      Tanssii tähtien kanssa
      14
      1512
    10. R.I.P. Kristian Antila

      Entinen huippumaalivahti ja -kiekkoilija menehtyi äkillisesti 44-vuotiaana. Kunnia muistolleen. https://www.iltalehti.fi
      Maailman menoa
      20
      1319
    Aihe