Perustuslakivaliokunta nolasi itsensä ja häpäisi arvovaltansa tänään päättäessään,

Anonyymi

että Mäenpään syytesuoja olisi poistetttava. Päätkösellä, joka oli puhtaasti poliittinen, persutuslakivaliokunta linjasi, että ainoastaan sen määrittelemistä asioista kansanedustaja voi avoimesti puhua, kuten puoltaa mamutusta, hyväksyä vieraslajit, kannustaa homosuhteisiin, hyväksyä raamatun halventaminen ja koraanin ylistys, katsoa läpi vihervasemmisntoaktivistifasistien loukaukset, mutta sanoutua irti äärioikieston natsitervehdyksist jne. Perustuslakivaliokunnna tarkoitus ei ollut edes saada Mäenpäätä edes syytteeseen vaan peloitella kansaedustajia vaikenemaa.

Toivottavasti persut eivät vaikene vaan pysyy kansaliikkeenä kuin tähänkin asti. Kun lukee tämänkin viikon lööpejä, niin ei nuo vihervasemmiston entiset kansaedustaja rescuehalimamutkaan edusta kovin suurta sivistystasoa.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Romuttivat perustuslakivaliokunnan ja eduskunnan aseman ja arvovallan.

      Natsimeininkiä.

    • Anonyymi

      Niin mutta kun Vihreät olivat pahoittaneet mielensä.

    • Anonyymi

      Aivan oikea kanta persutuslakivaliokunnalta. Persut nolaavat taas itsensä, jos eivät laske asiaa oikeuteen. Mutta itsensä nolaaminen on persuille ominaista.

    • Anonyymi

      Suuri tavoite on sulkea Perussuomalaiset päätöksenteon ulkopuolelle. Silloin eduskunta onkin vasemmistoenemmistöinen. Perussuomalaiset edustavat kansaa liian kansanomaisesti. Siksi heidän kimppuunsa on helppo käydä.

    • Anonyymi

      Tänään sitten mitataan se, päättääkö ideologia vai perustuslaki kansaedestajan sallitut mielipiteet. Valtamedian mukaan vihervasemmiston ideologia ohittaa persutuslain ja määrittää mitä kansedustajan on sopivaa sanoa. Oliko se Cigero joka pääti puheensa aina niin, että sanoi "olen muuten sitä mieltä etttä Gartago on hävitettävä". Jos olisin kansanedustaja. päättäsin puhevuoroni aina tästä lähin "olen muuten sitä mieltä, että vieraslajit on hävitettävä"

    • Anonyymi

      Onneksi eduskunnasta löytyi edes sen verran tervettä järkeä, että eivät lähteneet pelleporukan hysteriaan mukaan. Joka tapauksessa peruistuslakivaliokunta häpäisi itsensä. Tästä lähtien siltä voidaan odottaa minkälaisia tulkintoja hyvänsä, jotka pohjautuvat vihervasemmsiton älymölyyn ei perustulakiin. Tämä 26.6.2020 tullaan muistaman perustuslakivaliokunnna häpen päivänä.

    • Anonyymi

      Persut Halla Lahon johdolla on raisitipuolue ja piiloutuvat syytesuojan taakse. Jatkuva natsi -mielialan lietsominen ei kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan eikä Halla Laho saa minkäänlaista kuria puolueeseen eikä varmaan haluakaan saaada muuta kuin jatkuvia silloin tällöin esiintyviä vihapuheita puolueensa jäsenistöltä. Tällainen vihapuheiden hyväksyminen puolueen johdon osalta ja tiettyjä kansanryhmiä vastaan hyökkääminen on rikollista toimintaa ja sille pitää saada loppu. Syytesuojan taakse piiloutuminen osoittaa selkärangatonta raukkamaisuutta.

    • Anonyymi

      Jos joku näkee rasismia, niin sehän näkee sitä joka asiassa, vaikka kahvin poroissa. Jos jollekin vieraslaji on rasimia, niin vastaavasti rasismia on pakkoruotsi, ikäsyrjintä, työpaikkakiusaaminen ja varsinkin virkamiesten painostaminen, eri mielipiteiden tyrmääminen, lihan syönti, väkevien juonti, tupakan poltto, mutta ei porkkanan pureskelu, huumeiden käyttö tai niiden pössyttely.

      Elämä on kompromisesseja ja siinä on parasta vaan keskittyä omiin tekemisiin. Muita ei pidä yrittää muuttaa itsensä kaltaiseksi, koska se ei ensinnäkään mitenkään voi onnistua ja toisekseen siihen ei ole edes mitään perustetta, että niin tapahtuessa maailma siitä paremmaksi muuttuisi. Sen sijaan itseään voi yrittää muuttaa paremaan suuntaan hyväksymällä vaikka toisten tekemiä typeryyksiä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No nyt sitten kiire ja hoppu loppu, kun työpaikkakiusaaja ja ISIS-terroristien maanantuoja Haaviston asiaa setvitään. IS "PeVin puheenjohtaja: Pidän tärkeänä, että tarkastellaan perusteellisesti".

      Älkää nyt vaan enään muniko vaan pistäkää Haavisto syytteeseen yhtä suurella kiihkolla kuin persujakin.

    • Anonyymi

      Perustuslakivaliokunta jatkaa poliittisen moraalin rapeuttamista. Ojala- Niemelä "Ulkoministeri on kykenevä jatkamaan tehtävässään". Poliisi on tutkinut ja todennut, että ulkoministeri on syytä asettaa syytteeseen ja hän on syyllistynyt virka-asemssna väärinkäyttöön, alaisten painostukseen jne. Siitä huolimatta perustuslakivaliokunta toteaa, että ne eivät ole este jatkaa tehtävissä.

      Moraalirappion huippuedustajia ovat kuitenkin sossut Halonen ja Tuomioja, jotka eivät olisi edes tutkineet virkmiesten väitteitä. Ja nuo kaksi tekopypää pärsttää ovat kiertäneet maailmalla puhumassa moraalista, tasa-arvosta ja vähemmitöjen ja heikompien oikeuksista. Pyrkipä toinen jopa korkeaa YK asemaan. Voi tuota moraalin rappiota.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      54
      2946
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2798
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1947
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1912
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1778
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1717
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1422
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1186
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1132
    Aihe