Perustuslakivaliokunta nolasi itsensä ja häpäisi arvovaltansa tänään päättäessään,

Anonyymi

että Mäenpään syytesuoja olisi poistetttava. Päätkösellä, joka oli puhtaasti poliittinen, persutuslakivaliokunta linjasi, että ainoastaan sen määrittelemistä asioista kansanedustaja voi avoimesti puhua, kuten puoltaa mamutusta, hyväksyä vieraslajit, kannustaa homosuhteisiin, hyväksyä raamatun halventaminen ja koraanin ylistys, katsoa läpi vihervasemmisntoaktivistifasistien loukaukset, mutta sanoutua irti äärioikieston natsitervehdyksist jne. Perustuslakivaliokunnna tarkoitus ei ollut edes saada Mäenpäätä edes syytteeseen vaan peloitella kansaedustajia vaikenemaa.

Toivottavasti persut eivät vaikene vaan pysyy kansaliikkeenä kuin tähänkin asti. Kun lukee tämänkin viikon lööpejä, niin ei nuo vihervasemmiston entiset kansaedustaja rescuehalimamutkaan edusta kovin suurta sivistystasoa.

11

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Romuttivat perustuslakivaliokunnan ja eduskunnan aseman ja arvovallan.

      Natsimeininkiä.

    • Anonyymi

      Niin mutta kun Vihreät olivat pahoittaneet mielensä.

    • Anonyymi

      Aivan oikea kanta persutuslakivaliokunnalta. Persut nolaavat taas itsensä, jos eivät laske asiaa oikeuteen. Mutta itsensä nolaaminen on persuille ominaista.

    • Anonyymi

      Suuri tavoite on sulkea Perussuomalaiset päätöksenteon ulkopuolelle. Silloin eduskunta onkin vasemmistoenemmistöinen. Perussuomalaiset edustavat kansaa liian kansanomaisesti. Siksi heidän kimppuunsa on helppo käydä.

    • Anonyymi

      Tänään sitten mitataan se, päättääkö ideologia vai perustuslaki kansaedestajan sallitut mielipiteet. Valtamedian mukaan vihervasemmiston ideologia ohittaa persutuslain ja määrittää mitä kansedustajan on sopivaa sanoa. Oliko se Cigero joka pääti puheensa aina niin, että sanoi "olen muuten sitä mieltä etttä Gartago on hävitettävä". Jos olisin kansanedustaja. päättäsin puhevuoroni aina tästä lähin "olen muuten sitä mieltä, että vieraslajit on hävitettävä"

    • Anonyymi

      Onneksi eduskunnasta löytyi edes sen verran tervettä järkeä, että eivät lähteneet pelleporukan hysteriaan mukaan. Joka tapauksessa peruistuslakivaliokunta häpäisi itsensä. Tästä lähtien siltä voidaan odottaa minkälaisia tulkintoja hyvänsä, jotka pohjautuvat vihervasemmsiton älymölyyn ei perustulakiin. Tämä 26.6.2020 tullaan muistaman perustuslakivaliokunnna häpen päivänä.

    • Anonyymi

      Persut Halla Lahon johdolla on raisitipuolue ja piiloutuvat syytesuojan taakse. Jatkuva natsi -mielialan lietsominen ei kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan eikä Halla Laho saa minkäänlaista kuria puolueeseen eikä varmaan haluakaan saaada muuta kuin jatkuvia silloin tällöin esiintyviä vihapuheita puolueensa jäsenistöltä. Tällainen vihapuheiden hyväksyminen puolueen johdon osalta ja tiettyjä kansanryhmiä vastaan hyökkääminen on rikollista toimintaa ja sille pitää saada loppu. Syytesuojan taakse piiloutuminen osoittaa selkärangatonta raukkamaisuutta.

    • Anonyymi

      Jos joku näkee rasismia, niin sehän näkee sitä joka asiassa, vaikka kahvin poroissa. Jos jollekin vieraslaji on rasimia, niin vastaavasti rasismia on pakkoruotsi, ikäsyrjintä, työpaikkakiusaaminen ja varsinkin virkamiesten painostaminen, eri mielipiteiden tyrmääminen, lihan syönti, väkevien juonti, tupakan poltto, mutta ei porkkanan pureskelu, huumeiden käyttö tai niiden pössyttely.

      Elämä on kompromisesseja ja siinä on parasta vaan keskittyä omiin tekemisiin. Muita ei pidä yrittää muuttaa itsensä kaltaiseksi, koska se ei ensinnäkään mitenkään voi onnistua ja toisekseen siihen ei ole edes mitään perustetta, että niin tapahtuessa maailma siitä paremmaksi muuttuisi. Sen sijaan itseään voi yrittää muuttaa paremaan suuntaan hyväksymällä vaikka toisten tekemiä typeryyksiä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No nyt sitten kiire ja hoppu loppu, kun työpaikkakiusaaja ja ISIS-terroristien maanantuoja Haaviston asiaa setvitään. IS "PeVin puheenjohtaja: Pidän tärkeänä, että tarkastellaan perusteellisesti".

      Älkää nyt vaan enään muniko vaan pistäkää Haavisto syytteeseen yhtä suurella kiihkolla kuin persujakin.

    • Anonyymi

      Perustuslakivaliokunta jatkaa poliittisen moraalin rapeuttamista. Ojala- Niemelä "Ulkoministeri on kykenevä jatkamaan tehtävässään". Poliisi on tutkinut ja todennut, että ulkoministeri on syytä asettaa syytteeseen ja hän on syyllistynyt virka-asemssna väärinkäyttöön, alaisten painostukseen jne. Siitä huolimatta perustuslakivaliokunta toteaa, että ne eivät ole este jatkaa tehtävissä.

      Moraalirappion huippuedustajia ovat kuitenkin sossut Halonen ja Tuomioja, jotka eivät olisi edes tutkineet virkmiesten väitteitä. Ja nuo kaksi tekopypää pärsttää ovat kiertäneet maailmalla puhumassa moraalista, tasa-arvosta ja vähemmitöjen ja heikompien oikeuksista. Pyrkipä toinen jopa korkeaa YK asemaan. Voi tuota moraalin rappiota.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe