Näin se vaan on!

Anonyymi

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Elämäm kova koulu ja lässynlässynlää........

      • Anonyymi

        Hahaa hahaa .Aika osuvasti kuvailtu.tästä löytää itsensä aika moni kemin narkki minä kuvansa. Lisää vaan romua ränniin kukaan ei huomaa ko oon niin skarppina heh .vittu mikä säälittävä elämä on Elämän kovakoulu


    • Anonyymi

      Joka kylässähän tollaisia kähinöitä. Kaikki ei vaan pääse otsikoihin, varsikin jos tekijä(t) sattuu olemaan ulkommalaistaustaisija.

    • Anonyymi

      Kyllä Kemi on rikostilastojen kärkipaikkoja, asukaslukuun suhteutettuna.

      • Anonyymi

        Piripäissään auton ikkunat huurussa räpläilee auton sähköjärjestelmät vituiksi siinä voi pitää rikostilaston kärkeä


    • Anonyymi

      No jos pojat keskenään kisailee,tartteeko tommosista uutisia julistaa.pojat on poikia.

    • Anonyymi

      Irakilaismiehen valekuolema: KRP:n tutkinta laajenee Ruotsiin ja Irakiin
      Tänään klo 17:28
      Törkeästä petoksesta ja törkeästä väärennöksestä epäiltyjä on kuusi, joista osa on Ruotsissa ja Irakissa, kerrotaan Keskusrikospoliisista.
      Sivummalle ohjattu liputon henkilö alkoi vastustamaan fyysisesti tarkastajaa ja järjestyksenvalvojaa, jolloin hänet oli laskettu maahan ja raudoitettu järjestyksenvalvojan toimesta. Tässä yhteydessä henkilön puhelin tippui maahan vahingoittuen.

      Henkilön ollessa raudoitettuna maassa suuri joukko sivullisia ihmisiä lähestyi henkilöä, tarkastajaa ja järjestyksenvalvojaa kuvaten tilannetta puhelimilla sekä vedoten rasistiseen toimintaan tarkastajien ja järjestyksenvalvojan puolelta. Muut tarkastajat ja järjestyksenvalvojat olivat pyytäneet ja käskyttäneet ulkopuolisia ihmisiä siirtymään kauemmaksi työtovereidensa sekä liputtoman henkilön turvallisuuden vuoksi.
      Tummaihoisten tavat ja käytös.

      Vihamyrsky HSL:n niskaan: Tummaihoinen nuori raudoitettiin lipuntarkastuksessa

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Onkohan mitään tapahtunut edes kyllähän noita kameroita on joka puolella nykyään niin johonkin ois tallentunut jotain🧐


    • Anonyymi

      https://www.kansalainen.fi/europarlamenttiedustaja-hakkarainen-eu-federaatiota-rakennetaan-koronaelvytyksen-varjolla/

      Eurooppa-neuvosto kokoontuu jälleen loppuviikosta sopimaan koronaelvytykseen suunnitellusta massiivisesta tuki- ja lainapaketista.
      – Kyseessä on edelleen liittovaltioprojekti, jota vain perussuomalaiset tuntuvat Suomessa vastustavan. Yhteisvastuut, tulonsiirrot ja verotusoikeus muuttaisivat EU:n luonnetta fiskaaliunioniksi ja liittovaltioksi, jollaiseen Suomi ei ole liittynyt
      EU-liittovaltio ei Hakkaraisen mukaan toisi Suomelle mitään lisäarvoa. Sen sijaan se veisi kalliisti hankitun itsenäisyytemme Brysselin ytimiin.
      Elvytyspaketin menopuolesta halutaan päättää kiireesti, jo ennen kesälomia, mutta tulopuoli on jätetty avoimeksi.
      – Komission kaavailemat muovivero, digivero, hiilirajavero ja päästösektorin laajentaminen ovat suuria päätöksiä, joiden läpivieminen normaalioloissakin veisi vuosia. Verotukseen liittyvät päätökset vaativat neuvostossa yksimielisyyden ja lisäksi parlamentin hyväksynnän eli niitä ei tehdä sormia napsauttamalla – hyvä jos ollenkaan, neuvotteluja seurannut europarlamentaarikko selventää tilannetta.

      Etenkin digiveron myötä Suomi menettäisi valtion verokertymää EU:lle kun digifirmat joutuisivat maksamaan liikevaihdostaan veroa suoraan EU:n kassaan. Suomi siis joutuisi tätäkin kautta koronapaketin maksajaksi.
      – Vähemmän digitalisoituneet EU-maat, joilla ei ole omaa peliteollisuutta tai alustataloutta, eivät kärsisi digiverosta tuon taivaallista. Suomi vastustikin digiveroa, kun sitä viimeksi yritettiin ajaa läpi EU:ssa. Onko hallitus nyt luopumassa tästäkin periaatteesta? Hakkarainen kysyy.
      Neuvoston ehdotuksessa elpymispaketille kriittiset maat Ruotsi, Tanska, Hollanti ja Itävalta sekä Saksa ovat odotetusti saamassa jäsenmaksuhelpotuksia. Myös Irlannille ja Belgialle ynnä muille Brexitistä kärsiville maille tulisi erityistukea. Suomen maksuosuus siis kasvanee edelleen ja asema EU:n nettomaksajana vahvistuu.
      – Miksei Suomi neuvotellut itselleen samoja jäsenmaksualennuksia kuin muut nettomaksajat? Hakkarainen kysyy.
      Muun muassa hallituspuolueet ovat väittäneet elvytyksen hyödyttävän Suomea vientivetoisena maana ainakin epäsuorasti. Hakkarainen ei näe asiaa varmana.
      – Suuri osa tuista jaettaisiin kuitenkin maille, joihin Suomella ei ole juurikaan vientiä – Italia, Espanja, Ranska ja Kreikka saisivat tuesta noin puolet, Hakkarainen laskee.
      – Osalla EU-maista, esimerkiksi Espanjalla, ei ole edes kykyä käyttää niin paljon uusia EU-tukia kuin ne olisivat saamassa. Eikö tällainen talouden ohjailu ja epäsymmetrinen tuki tietyille jäsenmaille häiritse jo EU:n yhteismarkkinan toimintaa? Hakkarainen kummastelee jäsenmaita eriarvoistavaa tukipolitiikkaa.
      Komission ehdotuksessa on myös esitetty oikeusvaltioperiaatteen noudattamista tukien saamisen ehtona. Näin komission olisi tarkoitus pakottaa Itä-Euroopan kansallismieliset maat EU:n liekaan ja muun muassa vastaanottamaan turvapaikanhakijoita. Unkari on kuitenkin ilmoittanut ykskantaan, että se ei tule hyväksymään minkäänlaisia oikeusvaltiomekanismia osana EU:n rahoituskehystä.
      – Miten oikeusvaltiokriteerin kannattajana tunnettu Suomen hallitus suhtautuu tähän muutokseen eli vieläkö Suomi voi kannattaa pakettia? Hakkarainen kysyy.
      Jäsenmaiden valtaa kaventaisi myös mekanismi, jossa komissio ja muut jäsenmaat hyväksyisivät yhdessä tukea saavien maiden kansalliset elvytyssuunnitelmat. Suomi muiden mukana antaisi siis yhä lisää kansallista päätösvaltaansa komissiolle.
      – Koronapaketissa on myös komponentti, josta jaettaisiin jopa kehitysapua EU:n ulkopuolelle. Näitä rönsyjä pitäisi neuvotteluissa karsia EU:n tutkimusrahojen leikkaamisen sijaan, Hakkarainen vielä toteaa.
      Perussuomalaisilla on elpymisvälineeseen selkeä kanta.
      – Suomen ei tule lähteä mukaan elpymisrahastoon nettomaksajaksi ja EU:n yhteisen velan takaajaksi. EU:sta tulisi puhdas tulonsiirtounioni, jossa taloudeltaan heikompia Etelä-Euroopan maita tuettaisiin loputtomiin muiden toimesta. Tämä ei kannusta maita jatkossakaan minkäänlaiseen budjettikuriin ja poliittisesti epämukaviin rakenteellisiin uudistuksiin, Hakkarainen linjaa.
      Yhteisen velan ottaminen tarkoittaisi myös EU:n tasapainotetusta budjetista luopumista, kun tulojen ei enää täytyisi kattaa menoja.
      – Pitkä velan maksuaikataulu kaventaisi maksajien, mukaan lukien Suomen, suvereniteettia vuosikymmeniksi. Lisäksi moraalikadon riski EU:ssa on ilmeinen, kun lainan voi jättää seuraavan sukupolven maksettavaksi.
      Hakkarainen kiteyttää viestinsä Eurooppa-neuvoston kokoukseen valmistautuvalle Marinin hallitukselle:
      – Suomen ei tule luovuttaa enää yhtään finanssipoliittista valtaa eli valtaa julkisista menoista ja veroista kansallisvaltion ulkopuolelle.

    • Anonyymi

      Isisin riveihin liittyneille Suomalaistaistelijoille maksetaan yhä täysiä Kelan tukia, kertoo Suomen Kuvalehti.

      Kelalta saatuja tukia saa, jos oleskelu ulkomailla kestää alle vuoden. Kaikki tuet voidaan maksaa tällöin aivan tavalliseen tapaan. Etuuksiin kuuluu muun muassa eläkkeitä, lapsiperheen tukia ja sairausvakuutukseen kuuluvia etuuksia.

      Etuuksien ehtona on ainoastaan Suomen sosiaaliturvan piiriin kuuluminen. Käytäntö koskee kaikki EU- ja Eta-alueiden ulkopuolisia maita. Koko perheen lähtiessä mukaan, perhe-etuuksien maksaminen voi jatkua myös tilapäisen ulkomailla oleskelun aikana.

      Lapsilisät ja äitiysavustus toimivat normaalisti. Ainoastaan äitiyspaukkauksia Syyriaan ei lähetetä. Sen sijasta perhe voi saada 140 euron verottoman rahasumman.

      Etuuden saamiseksi edellytysten on kuitenkin oltava samalla tavalla kunnossa kuin kaikkialla Suomessakin asuvilla henkilöillä, Kelan toimeentuloturvaosaston lakimies Henna Huhtamäki kertoo Suomen Kuvalehdelle.

      Suomen laissa ei siis ole pykälää, joka estäisi terroristijärjestöön kuuluvien tukien maksun. Yhteensä Suomesta on Syyriaan lähtenyt noin 70 henkilöä, ja heistä vain parikymmentä on palannut takaisin.

      Alueelle kuluneen vuoden aikana matkustaneista kaikki ovat matkustaneet sinne taistelutarkoituksessa. Suomen kansalaisia heistä on kaksi kolmasosaa ja osalla on kaksoiskansalaisuus. Joukossa on myös kokonaisia perheitä.

      Myöskään terroristijärjestöön liittyminen ei ole Suomessa rikos. Viranomaisilla on tiedustelutietoa henkilöiden tekemisistä Syyriassa.

      • Anonyymi

        Toi uutinen on elokuulta 2015, joten hankippa tuoreenpaa tietoa uutisoitavaksi.😁
        Taitavat nykypäivänä saada rintamaeläkettä toiminnoistaan isäänmaan hyväksi. Varmaan MV-lehdellä parenpaa tietoa heidän eläkkeistään? Joten uutisia odotellessa...


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eikös ole saatu konsulttia palkattua , kun näin kauan haasteiden selvittely kestää .

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3940
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3742
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3738
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      14
      2383
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2332
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      1976
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1816
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1489
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe