Gluteenin muodostama sitko on hyvää hiivataikinaa kohotettaessa, mutta kun on kyse kakkutaikinasta se on lähinnä este kohotukselle kun reseptissä on leivinjauhetta. Kaupassa joskus myytävissä hienojakoisissa kakkujauhoissa onkin vähemmän gluteenia.
Kakkujauhoja ei silti tarvitse käyttää. Täytyy sekoittaa ainoastaan niin kauan että seos on juuri ja juuri tasainen, niin että sitkoa ei ole vielä ehtinyt muodostumaan. Näin kakkupohjaan jää uunissa kuohkeampi rakenne.
Vinkki on testattu käytännössä täällä: https://youtu.be/1d4AtD7s9rM?t=72
Kakkutaikinaa ei tule sekoittaa liian kauan leivinjauhetta käytettäessä
0
133
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Yritän tänään laittaa taajuudet kohdilleen
Jotta törmätään kirjaimellisesti. Ei tätä kestä enää perttikään. Olet rakas ❤️662328Onko kaivattusi
kyltymätön nainen, pystyisitkö olemaan hänelle loputon mies, vai meneekö toisinpäin.401937Viulu vaiennut
Eikö pisnikset suju ? Vai miksi pahin yrittäjä vouhka on "kadonnu" maan alle. 🤣291656Vanhuksen varpaankynsien leikkaus 89 euroa...
Huh huh.......Parturikäynti olisi varmasti ollut 250 euroa? Kallis on suomi nykyään.1761613Anne Kukkohovi. Myy likaisia alushousujaan.
Kuka ihme ostaa jonkun naisen likaisia alushousuja, menee lujaa kyllä tälläkin housujen myyjällä.1001516Nainen, sellaista tässä ajattelin
Minulla on olo, että täällä on edelleen joku, jolla on jotain käsiteltävää. Hän ei ole päässyt lähtemään vielä vaan jost1851253Kauanko skuutteja on siedettävä? Ei tietoa liikennesäännöistä, ajellaan miten sattuu ja missä vain.
Kauanko on kestettävä sähköpotkulautojen terrorismismia? Niillä ajelevat eivät tiedä, tai jos tietävätkin, niin eivät vä1311238Kyllä tekee kipeää
Luopua kaikesta mitä on elämässä saavuttanut😞 ei vaan ole enää yhtäkään hiljaista vuorokautta🤬251156En mä tiedä mitä tapahtuu
siis tykkäisitköhän musta oikeasti. Ehkä oot pelannu liikaa rahapelejä, ehkä rakastat tyhjiä arpoja.9962- 77959