Asiantuntijat; Koronatestit epäluotettavia

Kun tiedotusvälineissä uutisoidaan usein koronatartuntojen määrästä tai lisääntymisistä, se perustuu yleensä testausmenetelmään, josta kutsutaan RT-PCR menetelmäksi. PCR on lämpökierrätysmenetelmä, jota käytetään miljardien kopioiden tekemiseen tietystä DNA näytteestä, tehden siitä tarpeeksi ison tutkimusta varten. Menetelmän keksi tiedemies Kary B. Mullis ja sai aikoinaan siitä Nobel-palkinnon

Monien asiantuntijoiden mukaan se ei sovellu koronatesteihin. Mullisin mukaan PCR:ää ei tulisi koskaan käyttää infektiotautien diagnoimiseen.

Tutkija Jason Hommel puolestaan sanoo: "Ajatus siitä, että nämä testipaketit voisivat eristää tietyn viruksen, kuten covid-19, on hölynpölyä"

Tutkija David Crowe sanoo: "Yksikään testi infektiotaudeille ei ole positiivinen tai negatiivinen. He ottavat jonkinlaisen jatkumon ja sanovat mielivaltaisesti: Tämä on kohta positiivisen ja negatiivisen väliltä."

Biokemisti Tri David Rasnick sanoo niille, jotka haluavat testauttaa itsensä covid-19 varalta: "Älä ota sitä. Tervettä ihmistä ei pidä testata. Joka kerta kun joku ottaa näytteen DNA:sata, se menee hallituksen tietokantaan. Se on meidän seuraamista varten. He eivät ota vain virusta."
"Diagnosoinnissa PCR on iso ongelma. Kun sitä täytyy voimistaa moninkertaisesti, se tuottaa valtavan määrän vääriä positiivisia. Jälleen, olen skeptinen, että PCR-testi pitää koskaan paikkaansa." Lähde:
https://www.weblyf.com/2020/05/coronavirus-the-truth-about-pcr-test-kit-from-the-inventor-and-other-experts/

2

<50

  Vastaukset

  • Salkkarisivustothan ne ovatkin maailman luotettavimpia lähteitä!

   Oletko jo selvillä, että uskonveljesi, lääkäri Pekka Reinikainen, edustaa täysin päinvastaista näkemystä koronaviruksesta kuin sinä?

  • Oletko tullut uskoon vankilassa? Senkö takia sinua pelottaa, että valtio saa haltuunsa DNA-näytteesi? Se selittäisi aika paljon monestakin kirjoituksestasi.

  SEISKA.FI

  • Jari-Matti Latvalan läheisiltä tylyä tekstiä Maisa Torpasta uutuuskirjassa - syytöksiä manipuloinnista: &quot;Jari-Matti syyti Maisaan rahaa hirveitä määriä&quot;
  • Vau, mikä stringipeppu: Sara Chafak esittelee jumalaisia kurvejaan rantakuvassa!
  • &quot;Tällainen pieni söpöliini&quot; - Jasmin Hamid synnytti vauvan ja otti ihanan perhepotretin - katso!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   534
   3966
  2. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   161
   3520
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   356
   1661