Onko suolisto kuin avaruus, jossa on vain vähän painovoimaa

Anonyymi

Jo lapsena ihmettelin miksi runsaan ruokailun jälkeen ennen ruokailua kävi vaakaassa ja ruokailun jälkeen vaaka näytti suunillen saman luvun.

Nyt kokeilin ennen "kakilla" käyntiä käydä vaaka katsomassa painoa, reippaan ulosteen jäkeen uudestaan vaakaa painon pudotus näytti olevan noin 5grammaa?

Onko ihmisen maha-alue jonkinlainen avaruuskeskusta muistuttava, joka kelluu erilaisissa energis nesteissä?

Onko vauva odottävä naisen mahassa matalemmassa painovoimassa, jossa "ruumin" rakenne ihmisen ala-ossassa jotenki työntää vaikkapa verenkierron johdosta energiaa takaisin sydäntä kohti niin voimakkaasti, että se muuttaa ihmisen joitain sisäelimien massa kevyemmäksi jolloin ruoka ja uloste ihmisen sisällää on kevyempää kuin ihmisen kulkopuolella (maan vetovoimanvaikutus ihmisen sisällä?).

2

<50

  Vastaukset

  • Jos naisen normaalipaino on 60 kg niin sikiö voi painaa 4-6 kg lisää. Raskaana olevan naisen paino voi kuitenkin olla 10- 15 kg enemmän kuin normaalipaino. Siinä ihmettelemistä!

   Kun mittaat tarpeeksi tarkalla vaaalla painoja eri tilanteissa huomaat että eroja löytyy. Tavallinen keittiövaaka ei anna puolta kiloa tarkempia lukemia ollenkaan joten kikkarasi paino voi olla mitä hyvänsä 100g ja kilon välillä.

   • Keittiövaa'alla harvempi itseään puntaroi. Taidat tarkoittaa henkilövaakaa.

    Minullakin on kyllä digitaalinen keittiövaaka, kaksikin, mitkä näyttää painot grammalleen ja tarkasti! On yhtä tarkkoja kuin postin vaaka.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   172
   2473
  2. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   16
   1175