H E R Ä Ä ! ! !

Anonyymi

Jos luet tätä, niin olet ollut koomassa lähes 20 vuotta! Olemme kokeilleet uudenlaista tekniikkaa. Emme tiedä mihin tämä viesti päättyy tajunnassasi, mutta me toivomme tämän menenevän läpi.

Ole hyvä ja herää!

31

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No mikä tämä on? Pelleilyviesti taas. Me mitään koomassa olla, mutta Suomulle isoan! Oi, kun sinne saisin. Tunturilla juoksentelisin, ihan onnellisena, rauhan maassa.

      Yks "suomulainen" vaan. Enkä oo koomassa enkä p-pää!

    • Anonyymi

      Kepulaisilla on nakit silmillä, kun eivät saa aikaiseksi muuta kuin sutta ja sekundaa.

    • Anonyymi

      Heikkomieliset näkevät unta tehtaasta mutta ennemmin tai myöhemmin on herättävä.

    • Anonyymi

      En halua herätä jos kaikki unta vaan on. Puita on niin mukavaa halailla. ONNEN Kemijärvi <3

      Nm. ANTI-NEGA-I7

      • Anonyymi

        Oikea nimimerkki ei halaa puita!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikea nimimerkki ei halaa puita!

        Huh ja voi nenä mikä trolli! Oikea ANTI-NEGA-I7 halaa mielellään puita ja nauttii ELÄMÄSTÄ! ONNEN Kemijärvi <3


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huh ja voi nenä mikä trolli! Oikea ANTI-NEGA-I7 halaa mielellään puita ja nauttii ELÄMÄSTÄ! ONNEN Kemijärvi <3

        Piiraat tuoksuu ja pierut paukkuu. Sellaista on elämä Kemijärvellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piiraat tuoksuu ja pierut paukkuu. Sellaista on elämä Kemijärvellä.

        Voi ELÄMÄ! Kemijärvellä ei ole ELÄMÄÄ!


    • Anonyymi

      Tehdasunia vain näette. HERÄTKÄÄ!

    • Anonyymi

      Tuuli- ja aurinkoenergian suuri huijaus. Johdetaanko meitä valheella? – energiakeskustelu jatkuu Kalajokilaakson yleisönosastolla
      Keskustelu energiamuodoista käy vilkkaana Kalajokilaakson Sanan valta-palstalla.Keskustelu energiamuodoista käy vilkkaana Kalajokilaakson Sanan valta-palstalla.
      Kalajokilaakso
      Tiesitkö, että tuulivoimalla pyöritetään Suomen energiataloutta vain viisi ja puoli päivää vuodessa? Ja tiesitkö, että aurinkoenergialla vain pari tuntia? Tiesitkö, että Suomen tuontienergiasta yli 60 prosenttia tulee Venäjältä?

      Tuuli- ja aurinkovoiman hypetys ja propaganda ovat johtaneet siihen, että niiden merkitys kuvitellaan energiataloudessamme todellista suuremmaksi. Sitrakin vaatii kotimaisen turpeen ja puuenergian käytön alasajoa.

      Suomen vuotuinen energian kulutus on 383 miljoonaa MWh sisältäen sähkön, lämmön, liikenteen jne. Tästä tuontienergian osuus on 2/3 eli 255 miljoonaa MWh. Kotimaisen energian osuudeksi jää 128 miljoonaa MWh. Keskimääräinen päiväkulutus on noin miljoona MWh. Tuontienergialla pyöritetään Suomea vähän yli 250 päivää vuodessa, kotimaisen jäädessä runsaaseen 100 päivään. Tuontienergiasta 61 prosenttia tuodaan Venäjältä.

      Tuulivoiman osuus energian kulutuksesta vuonna 2018 oli 5,8 miljoonaa MWh eli 1,5 prosenttia. Tuulivoimalla saatiin energiaa vuoden tarpeisiin viideksi ja puoleksi päiväksi. Aurinkoenergiaa kulutuksesta oli 90 000 MWh eli pari promillea. Aurinkoenergiaa riitti koko vuoden energian kulutuspottiin pariksi tunniksi!

      Tuulivoimainvestointeihin on käytetty 5 miljardia euroa. Tänä vuonna suomalaiset osallistuvat tuulitalkoisiin Energiaviraston mukaan 318 miljoonalla eurolla. Tuulivoiman tariffituki valuu merkittävästi ulkomaalaisille tuulivoimayhtiöille.

      Lisäksi suomalaiset maksavat ostamansa tuulienergian käytöstä keskimäärin 30 euroa/MWh eli 177 miljoonaa euroa. Yhteensä puoli miljardia tuulivoimayhtiöiden taskuihin. Viiden ja puolen päivän tuotannosta!

      Suomessa on soita yhteensä 10 miljoonaa hehtaaria. Turvetuotannossa siitä on noin 0,6 prosenttia eli 60 000 ha. Tuotantoon kaikista soista soveltuu 12 prosenttia. Suojeltuna on sama määrä eli 1,1 miljoonaa ha. Lisäksi lainsäädännöllä on kielletty hyödyntämästä ojittamattomia soita 3 miljoonaa ha eli käytännössä tämäkin suoala on suojeltu.

      Turpeen osuus energian kokonaiskulutuksesta oli ennen turpeen vastaista ajojahtia 25 miljoonaa MWh. Turpeen osuus on romahtanut kymmenessä vuodessa. Turpeella tuotetaan kaukolämpöä kaupunkilaisten koteihin ja sulatetaan kävelykatuja. Metsäenergian osuus on 38 miljoonaa MWh. Eli turve- ja metsäenergialla pyöritetään Suomen energiataloutta yli 50 päivää vuodessa.

      Ydinvoimalla 21 päivää ja kotimaisella vesivoimalla 12,5 päivää.

      Mikäli Sitraa on uskominen, niin kotimaisen turpeen ja puun käyttö loppuu kertarysäyksellä, ja korvataan saksalaisilla ja tanskalaisilla tuulimyllyillä, kiinalaisilla aurinkokennoilla, venäläisillä ydinvoimaloilla ja osmankäämillä.

      Yhtälö on mahdoton. Millä rahalla investoinnit toteutettaisiin? Ehditäänkö viidessä vuodessa rakentaa turpeen ja puun käytön korvaavat neljä uutta ydinvoimalaa, 7 000 tuulivoimalaa tai asentaa hehtaareittain aurinkokeräimiä?

      Ja kukas ne osmankäämit kasvattaa ja kerää? Kotimainen turve ja puu olisi pakko korvata ulkomaisella öljyllä, kaasulla ja kivihiilellä. Tuonnin ja erityisesti venäläisen energian osuus nousisi huimasti.

      Vaan entäpä jos turvetuotantoon otettaisiin siihen soveltuvasta suoalasta vaikkapa 10 prosenttia? Se olisi vain 1,2 prosenttia Suomen suoalasta. Tältä alalta tuotettaisiin kotimaista varastoitavaa energiaa 25 vuoden ajan 60 miljoonaa MWh. Joka ikinen vuosi neljän Olkiluoto kolmosen verran.

      Suot eivät lopu, sitä syntyy koko ajan lisää. Tänä aikana ympäristöteknologiaankin voidaan panostaa. Ja kehittää turpeelle muitakin käyttötarkoituksia. Työtäkin olisi yli 20 000 suomalaiselle.

      VTT:n ja GTK:n laskelmissa energiakäyttöön hyödynnettävissä olevan suoalan energia on 13 miljardia MWh. Jos tämä hinnoiteltaisiin kivihiilen satamahinnan mukaan, niin turvevarojemme arvo olisi 130 miljardia euroa. Pörssisähkön hinnalla turvevarallisuutemme olisi 390 miljardia euroa. 60 miljoonan MWh:n vuosikulutuksella me pärjäisimme 215 vuotta!

      Ja tästä 390 miljardin varallisuudesta ja kansallisomaisuudesta oltiin EU-tukipaketin yhteydessä luopumassa mitättömällä 200 miljoonan euron luopumistuella. Turvevarojemme energia vastaa 1 100 miljoonaa öljytonnia, kaksinkertaisesti Pohjanmeren öljyvaroihin verrattuna.

      Onko Suomen huoltovarmuus vaarassa? Kuka hyötyy

      • Anonyymi

        Turpeen poltolle kielto mitä nopeammin sen parempi. Ensinnäkin missä poltetaan turnetta suutempia määriä esim kaupungeissa ilmanlaatu kärsii. Noki laskeutuu haittaavasti sotkua riittää.
        Turve on pahin saastuttaja kivihiilen jälkeen.


    • Anonyymi

      Kymmenien autojen polttaminen levisi hotellin tulipaloksi Göteborgissa

      Ruotsissa poltetaan autoja jatkuvasti ja käytännössä päivittäin. Yksittäisten tapausten uutisointi täyttäisi koko tarjonnan, mutta kerrotaanpa päivän esimerkkitapaus Göteborgista, jossa 15-20

      • Anonyymi

        Tuo on vain pientä tuhoa verrattuna kepulaisten aikaansaannoksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on vain pientä tuhoa verrattuna kepulaisten aikaansaannoksiin.

        Tukkiiko ne turpaa, sdp?


    • Anonyymi

      Musta mies puukotti kahdeksaa Birminghamissa – Murhasta epäilty pidätetty

      Britannian poliisi on pidättänyt maanantaina miehen, jota epäillään puukkoiskuista Birminghamin kaupungissa, jossa yksi ihminen sai surmansa ja seitsemän haavoittui. 27-vuotias epäilty on kuulusteltavana.

    • Anonyymi

      Korona leviää ja hallitus hajoaa!
      Ostin Roi-kirkon alkosta:Kato nekro!
      Ei mulla muuta.

    • Anonyymi

      Mistä tietää onko sitä ihan oikeasti hereillä?

    • Anonyymi

      Huh huh, tämähän kuulostaa järkevältä. Olenkin nähnyt hirveitä heterounia ja nyt on aika herätä.

    • Anonyymi

      TS: Yhdistys antoi Li Anderssonille 6 000 euroa vaalirahaa – puheen­johtajan tytär sai yllätyspestin vasemmisto­liiton ministerin valtio­sihteeriksi
      Li Anderssonin puoluetoverin Aino-Kaisa Pekosen valtiosihteeri Saila Ruuth on aiemmin kertonut Kansan Uutisille olleensa yllättynyt nimityksestään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ensin löytyi sinisiä, nyt Venäjältä löytyi vihreitä koiria.
      Uutisia Suomesta.
      Miten kävi sinisille,tulee käymään myös vihreille.

      • Anonyymi

        Voisiko Kemijärven kaupunginvaltuusto ehdokkaat ottaa kantaa Suomun kehittämisen puolesta? Mitä he haluavat Suomulle? Minkälaista toimintaa? Rakentaako kaupunki sinne viimein sen hiljaisuuden keskuksen tai jonkun muun keskustoiminnan?


    • Anonyymi

      Eikö tuosta "homosta" päästy eroon.
      Uutisissa sököttää ja rikosrekisteri painaa.
      Joensuussa ei tartte enään käydä.

      • Anonyymi

        Suomulle vain, siellä rauhoittuu!


    • Anonyymi

      Onko Kemijärvi kunta vai liekö unta? Miten voi herätä jos ei tiedä onko unessa?

    • Anonyymi

      🔔HERÄTKÄÄ! HERÄTKÄÄ! HERÄTKÄÄ!🔔

    • Anonyymi

      Uskovaisten perseilyä.

    • Anonyymi

      Kuka ehtii nukkumaan? Päivät töitä ja yöt naimista.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe