Paniikkihäiriö

Anonyymi

Netissä oli keskustelu naisten mielenterveyshäiriöistä. Moni nainen luetteli omat henkiset sairaudet. 70-luvulla nämä naiset olisivat olleet suljetulla. Se mikä pisti keskustelussa silmään oli lähes jokaisella oli paniikkihäiriö.

Olen lukenut tästä sairaudesta ja mitä enemmän olen lukenut aiheesta, niin tämä on ihan keksitty vaiva. Ymmärrän ainoastaan jos on trauman perusteella joku paniikki. Paniikkihäiriöiset jopa puhuu omalla tyylillä. Ylimiellyttämisellä ja kaikilla keinoilla, jotta paniikkihäiriöllä voidaan hallita ympäristöä / ihmisiä.
Yritetään kietoa ympäristö pikkusormen ympärille.

Jopa wikissä puhutaan perinnöllisestä paniikista. -80 ja 90 luvulla ja kenelläkään ei ollut paniikkihäiriötä. Ei kenelläkään! Nuoret naiset kävi koulussa ja suunnitteli tulevaisuutta. Silloin oli vaan maanikoita, masentuneita ja skitsoja.

1965 ennustettiin 2000 luvulla olevan nuorilla runsaasti mielenterveyshäiriöitä. Siinä oltiin oikeassa. Mitä enemmän nuoria hyystätään, sitä sairaampia ne ovat. Äidit soittavat pojan lääkärin aikaa armeijaan ja eihän meidän Veeti osaa hoitaa asioitaan. Tai Venlalle tilataan hammaslääkäriä vielä 25v, kun Venlalla on sosiaalisten tilanteiden pelkoa. Venla kyllä jaksaa bilettää ja esiintyä instassa.

Kun Suomen nuoret toivot ovat näin hemmotellusti sairaita, niin esiin nousee maahanmuuttajien lapset, jotka vielä maalaisjärjellä etenevät kouluissa ja pääsevät ammattiin. Siellä meillä on vielä toivoa.

Joo, nyt tulee lynkkajien ketju alle, siitä vaan. Onhan teidän perusteltava etuoikeutettua prinsessatautia. Patjan alla on herne ja sen nimi on paniikkihäiriö.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Taitaa olla ihan oikea Paniikkihäiriö julistamassa ja kirjoittamassa.

  • Anonyymi

   Aloitus on valhetta. Paniikkihäiriö on maailmalla tunnettu ilmiö jo 1800-luvulla. Todennäköisesti kuitenkin pelko- ja ahdistustilat on olleet osa ihmistä koko ihmiskunnan olemassaoloajan. Jopa eläinten käytöksessä on havaittu samankaltaisia oireita. Kun psyyke kuormittuu tarpeeksi, niin se voi laukaista erilaisia tapahtumia ja mielentiloja. Ei faktat katoa väittämällä niitä fiktioksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   141
   1745
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   113
   1365
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1222
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   88
   1167
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   193
   961
  6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   84
   951
  7. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   97
   903
  8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   839
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   798
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   138
   722
  Aihe