Virtsaputken rihlat ?

Anonyymi

Miten miehelle kehittyi vähitellen virtsaputkeen kierteiset rihkat joiden vuoksi virtsa tulee suihkun sijaan hyvin ohjattavissa olevana yhtenäisenä ohuena ruuttauksena?

Koska keskeneräisellä sotkijasuihkulla ei olisi mitään virkaa niin miten kummassa evoluutio pystyi tuottamaan täysin valmiin suihkun heti kerralla?
Homma haiskahtaa siltä että evoluutiojumaluudella on sittenkin aivot joilla se osaa suunnitella asioita ja sitten toteuttaa ne.


Miksiköhän näitä monia tuhansia luonnossa ilmeneviä hyvin selviä evoluutionvastaisia ilmenemisiä ei opeteta kouluissa lainkaan? Eikö se ol syrjintä, siis tosiasioidenn syrjintää?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luomakunnassa on miljoonittain rakenteita joita evolutionistit eivät kykene mitenkään järkevästi selittämään evoluution tuotannoksi muuten kuin totemalla että eihän sille kuitenkaan vaihtoehtoja ole koska evoluutio on heidän mielestään ainoa voima joka yhtåän mitään muovailee, ja kun eteen tulee tenkkapÅ, niin sitten he uskottelevat itselleen että tulevaisuuden tutkimus tuon ongelman ratkaisee evoluution hyväksi!!!!!

      Voi mitä lapsenuskoa.

      • Anonyymi

        Kaikki evoluutiotutkijat tietävät tuon.

        Ja kaikki evoluutiotutkijat myöntävät myös sen että evoluution todisteeksi kelpuutetaan uskottavin epätieteellinen selity asialle kuin asialle.
        Eli se ns. " paras selitys" onkin sitten se lukiolapsille totuutena opetettu lööperi mielikuvitus-satu.


        Näin se on aina ollut ja näin je jatkuu. Ei siihen järkipuhe auta.


    • Anonyymi

      Hommahan meni niin, että aikanaan kun jätettiin hajumerkkejä naaraille männyn kylkeen niin ne jotka roiski ympäriinsä ei päässyt lisääntymään. Luonnonvalinta.

    • Anonyymi

      Loppukommentistasi päätellen et siis ole etsimässä oikeaa vastausta kysymykseesi, vaan olet jo päättänyt, että tämä ja tuhannet muut ilmiöt ovat todisteita evoluutiota vastaan.

      Ihan vinkkinä: Jos oikeasti haluat tietää, voiko jonkin asian selittää evoluutiolla vai onko se ilmiselvä ristiriita, jota kukaan maailman miljoonista biologeista ei ole sattunut huomaamaan, kysy joltakin maailman miljoonista biologeista, äläkä satunnaisen uskonnon ”pyhältä” kirjalta tai papilta.

      Esimerkiksi tuo virtsaputki ei ole mitenkään mystinen kapistus, kuten ei verenkierto, veren hyytyminen, silmä tai käsikään, vaikka niitä monesti kuulee väitettävän liian kompleksisiksi, että evoluutio voisi saada mitään sellaista aikaan.

      Tässä kaksi hyvin yksinkertaista selitystä virtsaputken rihloille, joista molemmat ovat täysin yhteensopivia evoluution kanssa, ja jotka molemmat ovat uskottavampia selityksiä kuin yliluonnollinen Luoja, joka ei ole viitsinyt jättää itsestään muuta jälkeä kuin rihlat miespuolisten eläimien virtsaputkiin.

      1. Täydellisen suora putki on vaikeampi saada aikaan kuin epätäydellinen, sieltä täältä muhkurainen putki, joten tietysti kaikki ensimmäiset virtsaputken prototyypit ovat olleet epätäydellisiä, ja siitä lähtökohdasta on helppo ymmärtää miksi luonnonvalinta alkaisi suosia niitä, joiden virtsaputkien epätäydellisyydet alkavat asettua rihlamaisempaan muotoon.
      2. Jos jostain syystä haluat olettaa, että jossain vaiheessa eläimillä on ollut täysin suora ja sileäpintainen virtsaputki, luonnonvalinta on aivan mainiosti voinut ensin niitä, jotka saavat merkittyä reviirinsä tehokkaasti kuseksimalla ympäriinsä, jolloin epätäydellinen virtsaputki on ollut etu, ja myöhemmin alkanut suosia niitä, jotka pystyvät paremmin kohdistamaan suihkunsa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe