Todella ison mittakaavan kierrätys jota iki-itkijät eivät ole kyenneet hahmottamaan.

Yes yes, minäpä kerron.

Mitä massiivisempi ja tiheämpi laajeneva tihentymä, sitä hitaampi kiihtyvyys.

Silti kiihtyyttä on hitaasti ja varmasti.

Tämä johtuu siitä että sitä mukaa kuin laajenevat tihentymät kierrättävät toistensa kanssa laajenevaa työntävää voimaa, ne automaattisesti työntävät toisiansa pois päin toisistansa ja samalla pois päin siitä kohteesta josta ovat peräisin.

Ja tuollaisesta kohteesta siis työntyy koko ajan pois päin laajenevaa työntävää voimaa jolla on galaksien keskusten laajenevien supermassiivisten kohteiden luonne.

Ja samalla tietysti sisältä ulos päin syntyvien laajenevien galaksien luonne. Siis sen takia että sitä mukaa kuin nämä laajenevat supermassiiviset kohteet törmäilevät toistensa kanssa eteenpäin työntymisen aikana, niistä purkautuu laajenevaa pimeää ainetta josta syntyy uusia laajenevia tähtiä ilman sidosvoimia ja ilman minkäänlaisia vetäviä voimia. Ja alkumatkastahan niiden liikeradat vielä kohtaavat hyvinkin jyrkässä kulmassa. Nykyisin avaruudessa laajenevien galaksien liikeradat kohtaavat hyvin loivassa kulmassa.

Eli laajenevat supermassiiviset kohteet, laajenevat tähdet, laajenevat elektronit ja laajenevat fotonit syntyvät samalla periaatteella about näin.

Karkea esimerkki.

https://youtu.be/QboDTgped1E

Ok, mutta ei tässä kaikki.

Näitä todella ison mittakaavan työntävää voimaa kierrättäviä kohteita kohti työntyy joka suunnasta äärimmäisen nopeaa työntävää voimaa ziljoonina erillisinä tihentyminä joissa oleva työntävä voima ei enää juurikaan hajaannu avaruuteen.

Niissä oleva työntävä voima on työntynyt kiihtyvällä vauhdilla eteenpäin miljardeja miljardeja vuosia.

Ja kun ne nyt törmäävät näihin erittäin massiivisiin ja tiheisiin laajeneviin tihentymiin, ne saavat niiden laajenemisen kiihtymään, jolloin ne väistämättä työntävät toinen toisiansa pois päin toisistansa sitä mukaa nopeammin, mitä nopeammin niissä oleva työntävä voima laajenee.

Nehän siis kierrättävät keskenään sitä koko ajan nopeammin laajenevaa työntävää voimaa ja näin niissä oleva laajeneva työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

Eli meidän laajeneva näkyvä maailmankaikkeua koostuu pelkästään laajenevasta työntävästä voimasta jonka vauhti kiihtyy tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan ja miljardien miljardien vuosien päästä meissä nyt oleva työntävä voima tulee törmäämään uusiin erittäin erittäin massiivisiin ja tiheisiin laajeneviin tihentymiin, saaden niiden laajenemisen kiihtymään ja samalla niiden oma vauhti kiihtyy pois päin tuollaisesta todella todella ison mittakaavan kierrättäjästä jossa oleva äärimmäisen tiheä työntävä voima räjähtää / laajenee koko ajan vähemmän tiheämmäksi työntäväksi voimaksi

Ja sen seurauksena tuollaisesta kohteesta siis työntyy joka suuntaan äärimmäisen tiheää ja koko ajan vähemmän tiheämmäksi hajaantuvaa / laajenevaa työntävää voimaa.

Ok, minkä takia näissä todella ison mittakaavan kierrättäjissä oleva erittäin tiheä työntävä voima ei koskaan lopu?

No, niitä kohtihan työntyy joka suunnasta sitä avaruuteen hajaantunutta työntävää voimaa äärimmäisen nopealla vauhdilla ja sitä siis tormää näihin erittäin tiheisiin ja massiivisiin tihentymiin, saaden niiden laajenemisen kiihtymään.

Ja samalla niissä olevan työntävän voiman vauhti hidastuu ja hidastuu ja kun vauhti lopulta hiipuu pois suhteessa ympäristöön, niin silloinhan ne ovat tuollaisen todella ison mittakaavan kohteen sisällä, kenties hyvinkin lähellä sen keskustaa ja näin nämä todella ison mittakaavan kierrättäjät saavat keskustaansa koko ajan lisää työntävää voimaa joka puristuu siellä taas kerran äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi, koska siellä työntävään voimaan kohdistuu valtava paine / työntävä voima. Ja tuo äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi puristuminen vain jotta se taas kerran lähtee ympärillä olevan erittäin erittäin tiheän työntävän voiman mukana työntymään pois päin tuon erittäin ison kokoluokan kohteen keskustasta.

Sitä on erittäin ison mittakaavan kierrätys jossa avaruudessa laajenevalla työntävällä voimalla on sisältä ulos päin syntyvien laajenevien galaksien luonne.

😀

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        38
        1913
      2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        43
        1486
      3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1421
      4. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        17
        1408
      5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        16
        1398
      6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        1
        1375
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        2
        1347
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        1
        1290
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        2
        1220
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        5
        1207
      Aihe