Kännykänpuhdistin on koronahullutusta hulluimmillaan

Anonyymi

Joihinkin tavarataloihin on tuollaisia ilmeisen kalliita härpäkkeitä hommattu.

Täysin turhia vekottimia. Kännykkähän on suunnilleen yhtä henkilökohtainen kuin tamponi tai hammasharja. Eli pidetään taskussa, näpylöidään, ja pistetään taskuun. Vieraat ei sitä käpälöi.

Joten jos siinä jonkun basillia ja virusta on, ne on omia.

Suurempi riski saada korona on se tavaratalo, kuin kännykkä. Vielä suurempi riski on metro, jolla sinne tavarataloon ehken matkustaa.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Metron ohella toinen potentiaalinen koronalinko tietysti on: kaikki julkiset WC:t, varsinkin WC-pytyt.

    • Anonyymi

      Lehdistö alkaisi kirjoittamaan THL suosituksella kuinka paha koronan levittäjä kännykkä olisi, niin paniikki siitä syntyisi.
      THL voisi ohjeistaa keittämään kiehuvassa vedessä 5min ajan kännykkää.

    • Anonyymi

      Tässähän on nyt markkinamiehille rakoa alkaa kauppaamaan anti-koronaista kännykkäsuojakalvoa, taikka pussia, tms. 10 € kpl ja kauppa käy kun siimaa.

    • Kännykkää näpelöidään reissussa likaisilla käsillä, joten siinä olevat virukset eivät ole omia. Jos kosket ensin ovenkahvaan ja sitten kännykkään niin kännykän kuoressa on nyt samat virukset mitä löytyi ovenkahvasta.

      Ongelmaa ei olisi jos kännykkää näpelöitäisiin vain kotona tai vain reissussa. Ongelma tulee kun samaa kännykkää käytetään sekä reissussa että kotona.

      Kädet pestään kotiin tullessa siksi, että muuten niiden mukana tulee reissusta viruksia kotiin. Kännykkä desinfioidaan kotiin tullessa ihan samasta syystä johtuen. Itse näplään kännykkää viimeiseksi nukkumaan mennessäni joten jos se on likainen niin minun kätenikin ovat likaiset.

      Nukkuva ihminen ei osaa olla koskematta sormillaan kasvoihin, nenään, silmiin ja minne sitten sormet osuvatkin. Jos kännykässä on ovenkahvasta tulleita viruksia niin kohta niitä on minun naamassanikin.

      Joka kerta kun tulen kotiin putsaan kännykän. Siinä kuluu aikaa ja IPA:aa (puhdasta isopropanolia). Jos putsaus onnistuu helpommin niin se säästää aikaa ja vaivaa. Jos putsaus on vähemmän rankka kokemus kännykän kannalta katsottuna niin se pidentää laitteen ikää.

      Kännykän suojalasit eivät pysy paikallaan jos kännykkää desinfioi alkoholi- tai isopropanolipitoisella aineella. Muutaman kymmenen putsauksen jälkeen ne irtoavat.

      • Anonyymi

        Kaikki eivät ole koko ajan reissussa. Eivät myöskään näpelöi koko ajan kännykkää.

        Nyt kun on kylmä, käyttää myöskin hansikkaita tai kintaita ulkona liikkuessaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki eivät ole koko ajan reissussa. Eivät myöskään näpelöi koko ajan kännykkää.

        Nyt kun on kylmä, käyttää myöskin hansikkaita tai kintaita ulkona liikkuessaan.

        Totta, kaikki eivät ole koko ajan reissussa. Mutta esimerkiksi minä olen joka arkipäivä töissä, jolla reissulla käytän kännykkääni likaisin käsin. Kännykkä on minulla samassa taskussa kuin lompakkoni, jonka likaisin käsin otan esille kaupan kassalla maksaakseni.

        Ketju on yhtä heikko kuin sen heikoin lenkki. Ulkona kotoa liikuttaessa pitää valitettavasti olettaa, että osa kansalaisista aivastaa kämmeneensä ja sitten avaa samalla kädellä oven. Ja että itse kosket siihen ovenkahvaan 5 minuuttia rähmäkäpälän sitä lääpittyä. Tuon jälkeen kosketat kännykkääsi joka likaantuu. Käsien peseminen kotona ei ole kovin hyödyllistä jos kädet hetken kuluttua likaantuvat uudelleen kosketeltuasi kännykkääsi.

        Kun suurin osa koronan tartunnoista tapahtuu tällä hetkellä tuntemattomalla tavalla niin olisi syytä huolehtia hygieniastaan mahdollisimman hyvin kaikissa niissä tilanteissa, joissa tarttumista on esimerkiksi influenssaviruksen ja noroviruksen tapauksissa todettu. Tarkoittaa siis käsihygieniaa ja maskeja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3694
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3358
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2438
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1420
    Aihe