Tälläistä hommoo..

Anonyymi

Nyt on ikävää kerrottavaa, tämä oli kolmas jo kerta kun täällä Havukoskella käytiin sabotoimassa ruokajakoa. Kaksi noin 10-12v. somali poikaa heitti muovi veitsen ruokajakopisteen eteen ja heitti heille annetut ruuat asvalttiin ja huusi paska ruokaa! Nyt näyttää siltä että joudumme lopettamaan ruokajaon Havukoskella.
Edellisillä kerroilla heitettiin meloneita asvalttiin ja kerrostalojen seiniin. Sen jälkeen kermat heitettiin asvalttiin ja olemme siivonneet nämä sotkut itse.
Aika ikävä palkka, olemme öisinkin tehneet työtä että saisimme antaa tarvitseville perheille ruokaa.
Toivon nyt että vanhemmat valistavat lapsiaan täällä Havukosken ja Koivukylän alueella, että ruuan kanssa ei pelleillä. Monet perheet jää ilman ruokaa tälläisen riehumisen ja törkeän käytöksen takia.

21

1278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On jännä juttu, että mielipiteistä muodostuu vihapuheita, mikäli mielipide ei ole sama kuin istuvan hallituksen ajama asialinja. Asian ollessa näin, ei Suomessa vallitse sananvapaus vaan vihervasemmistolainen diktatuuri, joka määrittelee mitä saamme ajatella ja sanoa, tekemisestä puhumattakaan. Annetaanko me kadottaa suomalainen talonpoikaisjärki ja kansallisuus tunteemme ja suostua järjettömään ajatusten ja mielipiteiden raiskaamiseen, vai pitäisikö nämä verorahojen tuhlaajat kammeta pois toimistaan?

    • Anonyymi

      Aloittaja kirjoittaa joka puolelle ” tiedonannon” Pistää epäilemään toden peräisyyttä.

      • Anonyymi

        mitä mitä tievoanannin??


    • Anonyymi

      Lopettakaa tuo ruuan jako. Menkööt ihmiset kalaan ja metsälle.

      • Anonyymi

        Ruoan jakoa vain aikuisille. Haaskaaville pennuille tuppivyötä.


    • Anonyymi

      Onneksi olkoon Suomi! Meillä on toimintakyvytön hallitus. Professori Hetemäki ja PM Marin ovat viestitelleet kulissien takana mm. Poikkeuslain käyttöönoton välttämättömyydestä. Marin ei voi toimia, koska hallituserimielisyys. THL-Salminen on hyvin huolissaan, pormestari Vapaavuori levittelee käsiään. Kiuru vaiennettiin jo aiemmin muun hallituksen taholta. Kaaos on siis vallalla maamme johdossa. Kuka täällä oikein määrää?

      • Anonyymi

        No mutta Marinhan piti pippalot myös entisille pääministereille.
        Vatsan kautta johtajuus turvataan?


    • Anonyymi

      Jos lapsia ei aivopestä, he kehittyvät luonnollisesti ja vanhempana heistä tulee perussuomalaisten kannattajia. Perussuomalaisuus on luonnollinen olotila suomalaiselle ja siksi vasemmisto pelkää perussuomalaisuutta. Siihen ei tarvita propagandaa.

      • Anonyymi

        Eli suomennettuna tuo äskeinen. Ei minkään laista koulutusta ei edes lukemaan opeteta korkeintaan omia uskonnollisia aatteita. Silloin niistä tulee persuja.


    • Anonyymi

      Tuoreimmissa gallupeissa perussuomalaiset ovat työväestön ykköspuolue yli 37 % kannatuksella, alempien toimihenkilöiden ykköspuolue noin 21 % ja työttömien ykköspuolue yli 28 % kannatuksella sekä yrittäjien ykköspuolue noin 27 % kannatuksella. Ensimmäistä kertaa perussuomalaisen kansanliikkeen 25-vuotisessa historiassa olemme nyt myös maanviljelijöiden ykköspuolue 47 % kannatuksella, Putkonen toteaa.

      • Anonyymi

        Viimesten tietojen mukaan vasurit nosti kaks prossaa kannatusta. Meni persujen vaalityö vihollisille. Siinä voi käydä niin että persut joutuu tekeen hallituksen vasurien kanssa vitutt.....taako persua.


    • Anonyymi

      Misäpäin Lappia tää Havukoski on?

    • Anonyymi

      Saisivat olla tyytyväisiä että ovat päässeet Suomeen..Eikä käyttäytyä noin...moni Suomalainen on tyytyväinen ja kiitollinen Ruan jaosta....

      • Anonyymi

        No tuossa on kyseessä lapset. Lapsiksi muuttuu suomalaisetkin vaikka ovat lähellä 16 v.
        Kyllä mun mielestä 14-15 vuotias on nuori ei lapsi.
        Hyvä puuhata mitä mieleen juolahtaa kun on alaikäinen.
        Ei tänne kirjoittelu auta asiaa. Mukulat puhutteluun ja viranhaltijoille tieto.
        Lapset viedään kotiin ja jututetaan vanhempia. Oli sitten minkä maalainen tahansa.
        Ei suomalaiset kakarat sen parempia ole. Vanhemmat ei välttämättä edes teidä penskojen puuhasteluista. Toivoisin rasismin pysyvän kasvatuksen ulkopuolella


    • Anonyymi

      No mitä vaikuttaa rimpuilla? Se nyt tuli sitten lähtö,laskenta on jo alkanut,nimittäin ihmiskunnan tuho. Sen katkerampi on lie lähtö mitä enempi on mammonaa ja mitä loisempi virka??

      • Anonyymi

        Mutta Havukoski pelastuu, koska Lapista ei taida löytyä Havukoskea.


    • Anonyymi

      Näin sähköauton akkujen päästöt syntyvät
      1. Malmin louhinta kaivoksista

      Yhteen sähköauton akkuun tarvitaan Suomen Malmijalostus Oy:n mukaan malmiraaka-aineiden yhdistelmä, jossa on esimerkiksi 50 kg nikkeliä, 7 kg kobolttia ja 8 kg litiumia.

      Malmin louhinta, jalostus ja kuljetus kuluttavat energiaa, ja siitä syntyy päästöjä. On arvioitu, että yhden litiumtonnin irrottaminen maaperästä Chilessä vaatii 1250 tonnia painavan maamassan nostamista suola-aavikolla sijaitsevasta kaivoksesta.

      2. Metallien jatkojalostus

      Kaustisella litiumin tuotantoa suunnittelevan Keliber Oy:n toimitusjohtaja Pertti Lambergin mukaan malmin jatkojalostuksen kemialliset prosessit ovat hyvin energiaa vaativia, sillä prosesseissa tarvitaan korkeita lämpötiloja. Myös moni muu työvaihe mm. veden poisto eli tuotteen kuivatus vaatii paljon energiaa. Näin syntyy CO2-päästöjä.

    • Anonyymi

      Yleensä ne sylkee päälle tai woodoota harrastaa . Ne amuletti ja nuket pitää palauttaa niille takaisin heti kun niitä löytyy.

    • Anonyymi

      eihän nuo edes tarvi ruokajonoja. nehän saa kaikki parhaat olot mitä täällä mahdollista. parhaat asunnot uudet huonekalut jne. ja rahaa piisaa, sossun luukku narisee,jos niitten edes tarvii sen verran vaivautua. eivät tee muuta kun rötöstelee,muun muassa raiskaavat alaikäisiäkin tyttöjä. ja meidän suomalaisten verorahoilla lisää vaan. rajat on avoinna. prkl

    • Anonyymi

      Ohisalo/Sanna Marin ovat yksintein tuhonneet Suomen, kaksi onttopää mimmiä? Aivan uskomatonta! Ja se on sallittu! Prisman apukassasta tehtiin pääministeri joka pisti Suomen tilan totaaliseen katastrofiin, apuna tässä on hänellä vihreä-liikkeen idealistiseen hurmaan vaipunut Ohisalo jonka ammattitaidosta kukaan ei tiedä. Vain että hän puolustaa natsien synnyttämää vihreätä puoluetta ja sen tavoitteita täysin vailla vastuuntuntoa. Miten tämän tasoiset ihmiset pääsevät päättämään miljardien suuruisista summista? Mikä tätä maata oikeasti vaivaa?

      • Anonyymi

        Lueppa historiaa. Saksassa tietyt tahot valtasivat puolueen ja siinä sai aatu vallan.
        Oletko muuten huomannut että Sipilän hallituksen aikana myös Suomessa tapahtui puolueen valtaus.


    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe