SANO EI WOLTILLE!

Anonyymi

Älkää hankkiko ruokaanne Woltin kautta. He tuntuvat palkkaavan pahansuopia ihmisiä. He ovat töykeitä tuodessaan ruokaa, ja kun olet epäkohtelias heitä kohtaan he tulevat naapurustoosi eri autoilla ja seuraavat sinua. He tuntuvat olevan suuri rikollisliiga.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Öljysatu.
      Olipa kerran maa alueella joiden kanssa muinaiset Bjarmialaiset liittoutuivat ammoisina aikoina. Eteläisessä maanosassa asuivat muinaisten Helsingien heimolaisten jälkeläiset. Jossain tuon muinaisten Helsingien nykyisellä alueella oli tornitalo jossa oli kuusi kerrosta ja kallista taidetta. Tornitalo sijaitsi siellä jossa kansallisen ikonin ja sotasankarin nimeä kantava tie muuttuu Hämeentieksi,

      Hämäläisten härkätieksikö...miettikääpä sitä lapsukaiset.

      Tuossa tornitalossa tehtiin näennäisesti hyvää mutta se kätki sisäänsä pahuuden. Sen sisällä oli Mordorin joukkoja ja koottiin Suomalaisiakin joita yritettiin kääntää Urukuhaiksi tarvittaessa vaikka pakolla.

      Talossa hääräsi myyntipäällikkö pallo jolla oli kannabis ja psykedeeliöljyjä. Pallo toimi aisaparinsa A.Ankan kanssa. He öljyilivät näillä öljyillään alaisiaan ja Suomalaisia Urkuhaiksi. Pallo oli lisäksi julkihomo ja koetti öljyillä kääntää inhoamansa Urukhai pakkokoulutettavan myös homo örkiksi jollainen pallo itsekin oli saadakseen alistettua Urukhai pakkokoulutettua myös seksuaalisella vallalla. Pakkokoulutettava kulki tornitalossa muisti pimennettynä eikä ollut tilanteen tasalla.

      A.Ankka puolestaan terrorisoi tornitalon ulkopuolella ja öljyili Helsingejä heidän kapakoissaan uskotellen heille olevansa esimerkiksi noita ja sai jotkut uskomaankin. Oikea magia vain loisti poissaolollaan ja huumeet tekivät kohdeyleisöön tehtävänsä.

      Ja huumatut ihmispolot uskoivat Ankkaa noidaksi...Ankka väitti myös kirkkain silmin olevansa Helsingin Käärme ainakin vähän aikaa kunnes totuus alkoi heille valjeta. Ankka ja pallo esittivät milloin mitäkin vaikkapa nuhteetonta kansalaista tai usein FSB agenttia tai itäisen maan psykiatria ja mitä milloinkin keksivätkin.

      Onneksi Kiinalainen sattuma alkoi vaikuttaa tilanteessa. Kaukoidästä tuli sairaus, joka, ajoi örkit ja Suomalaiset ja muut väen tornitalosta omiin luoliinsa töihin. Urukhai pakkokoulutettavia ei päästy öljyämään ja heidän muistinsa alkoi vähitellen palautumaan ja tietoisuus siitä mitä heille tehdään iski heidän tajuntaansa. Tämäkö pelastaa maan örkeiltä, joka sijaitsee alueella jonka kanssa muinaiset Bjarmialaiset liittoutuivat...se selviää seuraavassa kronikassa.

      • Anonyymi

        Mitä ruohoa sä polttelet?
        Kandaharin kukasta ei saa ollenkaan noin hyviä säväreitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe