Millaisen joulun aiotte viettää; käyttekö vanhempienne luona joulun pyhinä?

Anonyymi

Meillä on ollut tapana viettää joulut, pääsiäiset sekä juhannus juhlat ydinperheen kesken. Syödään milloin kenenkin luona, sovittuina päivinä.
Poikkeuksen on tehnyt vain juhannus, jolloin ollaan kaikki Faijan kesäpaikassa, mökillä. Ruokailut siellä hoituu aina päämökissä sekä grillikatoksessa, riippuen paljon säästä.

Tästä joulusta muodostuu poikkeus, mä olen nyt irtisanoutunut järjestämästä sisaruksilleni päivällisiä, enkä myöskään sallistu heidän järjestämiin ruokailuihin ym. keskeisiin seremonioihin.
Asiasta nousi nyt aikamoinen haloo!
Joulun järjestän ainoastaan vanhemmilleni ja pikkusiskolleni, muita en luokseni ota edes käymään.

Jos vanhempani haluavat viettää joulua muidenkin kanssa, saavat sopia keskenään miten menettelevät. Mä en aio järjestää uutta tilaisuutta tartunta riskille, yhdestä juuri selvttiin tauditta, Emon synttäreistä.
Jos vanhempani aikovat kierrellä paikasta toiseen, niin mun luokseni eivät kyllä tule takaisin... heillä on omakin asuntonsa, jonne voivat silloin palata.
Asiasta en ole vielä keskustellut vanhempieni kanssa.

Vanhempi sisareni soitti ja kyseli miten järjestetään joulujuhlat ruokailuineen tänä vuonna? Ja riitelyksihän se meni... ei mahdu hänen päähän ett nyt on "poikkeus tila", mä en voi olla niin "huoleton" ja ottaa riskiä saada tartunta tappavasta taudista, ja kantaa se piilevänä hoivalle!

Eikä mulla ole varaa olla karantenissakaan taas kahta viikkoa, menköt sitten traditiot mun puolestani roskikseen! Kiukuttaa, niin ett on kyyneleet silmissä. Todella hauskaa joulun odottelua; riidellä sen viettämisestä jo kuukautta ennen joulua! Niin kuin mulla ei olis muutakin tekemistä.

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voimia ja jaksamista trollikalle näiden elämän haasteiden edessä.

      Kuinkahan moni kiittelee koronaa kun tänä jouluna perinteisen sukujoulun voi skipata hyvällä tekosyyllä? Viime viikolla juttelin erään miespuolisen työkaverin kanssa joka sanoi että eikö tätä ainakin 5 vuotta voi käyttää kieltäytymisen perusteena, kun vaimo ehdottaa sukujouluja :)

      • Anonyymi

        Ei olla koskaan mitään sukujouluja vietetty kerääntymällä sukulaisten kanssa joulupöytään.
        No suvun lapset pereheineen ovat kerääntyneet yhteen jouluaterialle, kun asuvat muuten omissa perheissään.
        Joskus 15 vuotta sitten ja siitä taaksepäin isän veli vaimoineen kävin jouluna meillä joulukahvilla ja me sitten kävimme heillä, mutta ei silloin heidän lapset olleet paikalla, kun asuivat omissa perheissään.

        Äiti kuoli 33 vuotta sitten ja isä 5 vuotta sitten, että yksin menee joulut, enkä joulusta niin perusta, että alkaisin joulukoristeluja laittamaan, kun ei ketään jouluna ole muulloinkaan käynyt, niin ei ainakaan nyt enää.
        Mun joulu menee yksin kotona, netissä ja tietokone/pelikkarin pelaamisessa.
        Tilanne olisi eri, jos olisi nainen tai lapsia, silloin joutuisi joulua laittamaan, koska nainen niin vaatisi ja ei olisi lapselle oikein, jos ei joulusta saisi nauttia, mikä lapselle kuuluukin.


    • Anonyymi

      Itse olen perinteisesti ottanut ilolla vastan joulunpyhille tarjotun työvuoron. Ymmärrettävästi on pomolla välillä vaikeaa löytää jouluksi vapaaehtoista. Nyt kuitenkin on työtilanne hiukan muuttunut ja pulju menee pyhiksi varmuudella kiinni. Valitettavasti vaimoni sai tietää tämän ja nyt suunnittelee suu vaahdossa oikein perinteistä sukujoulua. Ehdin jo haaveilla miten vaimo ja lapset lähtee taas sinne sukujouluun ja iskä jää "töihin"...

      • Anonyymi

        Tämä tosiaan ON sinkkupalsta!!


      • Anonyymi

        Heiheihei. Nyt ei vietetä sukujoulua *koska korona*.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tämä tosiaan ON sinkkupalsta!!

        Me harvat oikeasti sinkut olemme tämän eläintarhapalstan asukkeja: ulkopuolisten ihmeteltävinä. ; )


      • Kollimaattori kirjoitti:

        Me harvat oikeasti sinkut olemme tämän eläintarhapalstan asukkeja: ulkopuolisten ihmeteltävinä. ; )

        Harvinaisia otuksia :)


    • Anonyymi

      Lopulliset suunnitelmat on vielä laatimatta. Katotaan miten tämä tilanne tässä etenee. Ei meillä muutenkaan ole ollu tapana tehdä mitään aikataulutettuja suunnitelmia juhlapyhille.

      Omaan lähipiiriin ei kuulu muita riskiryhmäläisiä, kuin äitini. Normielämässä ei muutenkaan tule vastaan juuri muita riskiryhmäläisiä. Mitä nyt kaupassa ja silleen, mutta siellä on helppo pitää turvavälejä jne. Lähiperhekään ei ole iso. Sisko ja siskon perhe, äidin lisäksi. Kyllä varmasti pyritään viettään joku hetki koko porukalla. Alustavasti ajateltiin yhteistä puurohetkeä aattona meillä ja joulupäivänä ruokailua ja lasten leikkihetkeä siskolla. Äiti on tietysti kutsuttu, mutta hän päättää itse sitten lähempänä, että tahtooko mukaan.

    • Anonyymi

      Perinteisesti järjestän joulun lapsuuden perheelleni, aikuisille lapsilleni, heidän kumppaninsa myös vierailevat ja miesystävälle. Tänä jouluna jää riskiryhmät väliin, eli käytännössä kaikki muut paitsi aikuiset lapset ja siskoni (joka tosin on myös riskiryhmää, mutta lievempää sellaista).

      Niin... ja tuo suunnitelma että järjestän nyt joulua ei-riskiryhmille - menee tietysti pieleen, jos satun itse sairastumaan. Sen vuoksi ajattelinkin vetäytyä melko täydelliseen karanteeniin heti joulukuun alun jälkeen. Käyn ostamassa vain joululahjoja ja ruokaa. Laitan suojaavan maskin mitä näitä on FF...ja yritän vältellä ihmisiä.

      Olen henkeen ja vereen jouluihminen. Jo aiemmin yrittänyt olla sairastumatta jouluksi, ettei se mene pipariksi...Rakastan ostaa lahjoja kaikille ja aloittaa toimet sitä varten jo heinäkuussa. Kauniit joululaulut laulanut kirkossa ainakin pariin kertaan... Jouluaatto on juurikin perinteisesti ollut vuoden paras päivä, kun kaikki läheiset ovat luonani. Muina pyhinä olen vieraillut äitini luona, johon tulee myös muita sukulaisia. Vaikea hyväksyä, mutta niin se vaan nyt on, että tämä joulu vietetään supistetusti "koronajoulua". Siitäkin huolimatta, että se voi olla vanhalle äidilleni viimeinen joulu. Tämä surettaa eniten. Hänen kanssaan olen viettänyt kaikki elämäni joulut eli 57. Jos jouluksi koronat laskisivat (näin tuskin tapahtuu), voisi ajatella äidin pienempää osallistumista.

    • Anonyymi

      Joulu sekä juhannus ovat meillä yleensä perheen kesken, ei sukulaisia aattoina, erillisinä päivinä, itse olen nykyään ollut vain ruokien syöjä ja "monetary support", ja vietämme koko joulu-Uusi Vuosi ajan samana lomana.

      Saan lahjoja itsekin, koska aina ostan toisillekin lahjoja, mutta vain lähimmille.

    • Anonyymi

      Ihminen on erikoisin eläin. Menee vapaaehtoisesti häkkiin ja lukitsee oven kuvitellusta syystä!

    • Anonyymi

      Jouluksi pitää ostaa aina uusi paita, ja kevääksi pitää ostaa uusi kesäpaita.
      Viimejouluna itselläni oli silkkinen tummanpurppura kauluspaita, nyt on melkein samanvärinen neulejoku-tyyppinen poolopaita, ei ole nappeja kuin kauluspaidoissa, mutta on kaulus poolokaulus :)

      Kevään ja kesän paidoissa pitää olla aina pirteä väri.

      Uuden Vuoden paita voi olla musta, joku ukko-kauluspaita itselläni on, koska kirkas paidan väri saattaa häiritä rakettien näkemistä, näin toisetkin huomioiden.

    • Anonyymi

      Ei voi mennä, koska nokka vuotaa ja ovat jo ikäihmisiä.

    • Trolikka, mun mielestä sä toimit nyt vastuullisesti!

      Hyvä sinä!

      Miten voi olla aikuiset ihmiset noin pihalla kaiksesta. Herenjamala, sä teet hoivayrityksen piirissä työtä ja olet vastuussa heidän hyvinvoinnistaan! Voi että mua kanssa sapettaa nämä ajattelemattomat ja typerät ihmiset, jotka ei sen verta ymmärrä, mitä merkitsee vastuu . Joskus se tärkeysjärjestys on jotain aivan muuta, kuin se perhe tai hyvä yhdessä olo.

      Meillä on kanssa hieman mietinnässä, miten menettelemme. Poikapuoli otti herneet nokkiinsa, kun ei automaattisesti suostuttu joulua järjestämääm kodissamme. Jos neljä aktiivista aikuista tulee ympäri Suomea ja kaikki kyseiset paikkakunnat ovat jo kiihtymisvaiheessa tai emempikin, niin pistää hieman tarkemmin miettimään. Puolisolla on vielä alentunut vastustuskyky, jonka kaikki tietää. Ja mulla ei ole varaa olla karanteenissa. Ja tietävät millaista hommaa teen, että varovainen pitää olla.

      • Sama täällä - sukulaiset jouluna voivat tartuttaa. "Joulusukulaiset" ovat melkein kaikki Uudeltamaalta. Vain isä ja minä olemme Uudenmaan ulkopuolelta. Ilmeisesti perinne mennä Uudellemaalle katkeaa tänä jouluna. Vain yhtenä jouluna en ole tällä vuosituhannella ollut Uudellamaalla, Helsingistä länteen. Nyt isän kanssa ei ilmeisesti mennä saamaan mahdollista tartuntaa. Oikeastaan on asuinkaupungissani Joensuussa koronaa, noin 46 tapausta kahden viikon sisällä, mutta todennäköisesti en ole tartuttamassa isääni esimerkiksi ensiviikolla, sillä käyn huomenna koronatestissä ja vältän jouluun asti käymästä yliopistolla. Ilmeisesti yliopistolta sain koronavilkkuosuman, mutta melko varmasti minulla ei ole tartuntaa, sillä ei ole oikein oireita. Jos negatiivinentesti niin sitten saan nähdä isäni kolme viikkoa ennen joulua melko turvallisesti.


      • FAlTH.HOPE.LOVE kirjoitti:

        Sama täällä - sukulaiset jouluna voivat tartuttaa. "Joulusukulaiset" ovat melkein kaikki Uudeltamaalta. Vain isä ja minä olemme Uudenmaan ulkopuolelta. Ilmeisesti perinne mennä Uudellemaalle katkeaa tänä jouluna. Vain yhtenä jouluna en ole tällä vuosituhannella ollut Uudellamaalla, Helsingistä länteen. Nyt isän kanssa ei ilmeisesti mennä saamaan mahdollista tartuntaa. Oikeastaan on asuinkaupungissani Joensuussa koronaa, noin 46 tapausta kahden viikon sisällä, mutta todennäköisesti en ole tartuttamassa isääni esimerkiksi ensiviikolla, sillä käyn huomenna koronatestissä ja vältän jouluun asti käymästä yliopistolla. Ilmeisesti yliopistolta sain koronavilkkuosuman, mutta melko varmasti minulla ei ole tartuntaa, sillä ei ole oikein oireita. Jos negatiivinentesti niin sitten saan nähdä isäni kolme viikkoa ennen joulua melko turvallisesti.

        Joensuussa taisi olla joitain opiskelupaikka- ja harrastustoimitartuntoja? Kiihtymisvaiheestakin taidettiin mainita. Hämeessä myös.

        No toivottavasti olet negatiivinen. Ja saat viettää turvallisesti joulun isäsi kanssa. Kuitenkin ei teitä suurta ryhmää ole, ihan ookoo.

        Mulla on kaksi läheistä sairastunut, tosin ei olla oltu kontaktissa vähiin aikoihin, toinen (palveluammatissa) on teholla.


      • elisakettu kirjoitti:

        Joensuussa taisi olla joitain opiskelupaikka- ja harrastustoimitartuntoja? Kiihtymisvaiheestakin taidettiin mainita. Hämeessä myös.

        No toivottavasti olet negatiivinen. Ja saat viettää turvallisesti joulun isäsi kanssa. Kuitenkin ei teitä suurta ryhmää ole, ihan ookoo.

        Mulla on kaksi läheistä sairastunut, tosin ei olla oltu kontaktissa vähiin aikoihin, toinen (palveluammatissa) on teholla.

        elisakettu: "No toivottavasti olet negatiivinen. Ja saat viettää turvallisesti joulun isäsi kanssa. Kuitenkin ei teitä suurta ryhmää ole, ihan ookoo. Mulla on kaksi läheistä sairastunut, tosin ei olla oltu kontaktissa vähiin aikoihin, toinen (palveluammatissa) on teholla."

        Todennäköisesti olen negatiivinen, mutta täyttä varmuutta ei ole kuin testin jälkeen. Siskon luona olisi reilusti yli 10 uusmaalaista, mutta minä isän kanssa taidan viettää jouluni muualla. Harmi, jos kaksi läheistä on sinulta sairastunut.

        Jos ei aiemmin törmätä ennen joulua niin hyvää joulua jo nyt! :)


      • FAlTH.HOPE.LOVE kirjoitti:

        elisakettu: "No toivottavasti olet negatiivinen. Ja saat viettää turvallisesti joulun isäsi kanssa. Kuitenkin ei teitä suurta ryhmää ole, ihan ookoo. Mulla on kaksi läheistä sairastunut, tosin ei olla oltu kontaktissa vähiin aikoihin, toinen (palveluammatissa) on teholla."

        Todennäköisesti olen negatiivinen, mutta täyttä varmuutta ei ole kuin testin jälkeen. Siskon luona olisi reilusti yli 10 uusmaalaista, mutta minä isän kanssa taidan viettää jouluni muualla. Harmi, jos kaksi läheistä on sinulta sairastunut.

        Jos ei aiemmin törmätä ennen joulua niin hyvää joulua jo nyt! :)

        No kiitos:)

        En toivottele vielä Faith... Kyllä me ehditään :)


      • elisakettu kirjoitti:

        No kiitos:)

        En toivottele vielä Faith... Kyllä me ehditään :)

        No, jos ei toivoteta hyvää joulua niin ainakin hyvää iltaa sekä hyvää yötä! Itse taidan lopettaa tämän päivän osalta tähän. :)


      • FAlTH.HOPE.LOVE kirjoitti:

        No, jos ei toivoteta hyvää joulua niin ainakin hyvää iltaa sekä hyvää yötä! Itse taidan lopettaa tämän päivän osalta tähän. :)

        No hyvää iltaa ja yötä sulle myös :)


      • Anonyymi

        Kiitos, ett ymmärrät,... näit kommentteja mä en puolestani ymmärrä!
        "Menee vapaaehtoisesti häkkiin ja lukitsee oven kuvitellusta syystä!"

        Mun vanhempani kuuluvat molemmat riskiryhmään ja mullakin on perussairauteni; hormonaallinen, kun kilpirauhaset on kokonaan poistettu. Mä olen lääkkeen varassa, suht´ terve; kun muistan ottaa Thyroksiinit (kolmosen ja nelosen) aamuisin ja päivisin kalkit.
        Kalkkien kanssa saa olla tarkkana, ilman sitä, kun ei aineenvaihdunta toimi.
        Ja kaiken lisäksi mulla on työ, jossa olen vastuussa monen ihmisen hyvin voinnusta.

        Ne ovat nuoremman veljen vaimo ja mun systeri aika pettyneitä ja vetoavat lapsien odottavan sitä tuttua tapaa viettää joulua yhdessä, ruokailuineen ja miesten ja poikien saunailtana. Perinteisesti joulupukki tulee vasta klo 18 jälkeen, lahjoineen... Sitä ennen on syöty, herkuteltu, luettu ja kerrottu satuja, pelattu pelejä ja laulettu joululauluja.

        Enhän minä estä heitä viettämästä vaikka keskenään "perinteistä joulua" pienemmällä porukalla, vaikka onhan tuokin jo 12 hengen ryhmä, 8 muksua ja 4 aikuista.
        Vanhempani eivät lähde sisareni luokse edes käymään, tekivät päätöksen itse; kun selvitin heille näkökantani. Eikä vanhin veljeni vaimonsa kanssa aio viettää joulua; kuin keskenään.
        En mä konaan joulua skippaa, kyll' jokainen muksu saa paketin, jolei kaksikin. Nimittäin pehmeän kudotun ja kovan paketin kuuneltavaa; musaa tai satuja... riippuu saajan iästä.

        Perhelahjana saavat; paholaisen kakkuja, pipareita, joulutorttuja (kuin kukkasia, tehty muffinsi pellillä) kolmio pasteijoita; liha- ,lohi-, ja feta/pinaatti täytteellä.
        Noihin heidän on tyydyttävä, enempää mä en heidän joulunsa eteen tee.
        Ja osan noista leipomiksista tekee keittiöhenkilökuntani, en minä itse, Emo lupas maksaa tarveaineet.

        Saas nähdä miten pitkän torailun aiheen mä nyt aiheutin, kun en suostu muiden tahtoon.
        Joka tapauksessa mä aion viettää rauhallisen joulun, jos se suinkin on mahdollista... kissoineen ja koirineen vanhempieni sekä perheen kuopuksen kanssa, mun talossani.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos, ett ymmärrät,... näit kommentteja mä en puolestani ymmärrä!
        "Menee vapaaehtoisesti häkkiin ja lukitsee oven kuvitellusta syystä!"

        Mun vanhempani kuuluvat molemmat riskiryhmään ja mullakin on perussairauteni; hormonaallinen, kun kilpirauhaset on kokonaan poistettu. Mä olen lääkkeen varassa, suht´ terve; kun muistan ottaa Thyroksiinit (kolmosen ja nelosen) aamuisin ja päivisin kalkit.
        Kalkkien kanssa saa olla tarkkana, ilman sitä, kun ei aineenvaihdunta toimi.
        Ja kaiken lisäksi mulla on työ, jossa olen vastuussa monen ihmisen hyvin voinnusta.

        Ne ovat nuoremman veljen vaimo ja mun systeri aika pettyneitä ja vetoavat lapsien odottavan sitä tuttua tapaa viettää joulua yhdessä, ruokailuineen ja miesten ja poikien saunailtana. Perinteisesti joulupukki tulee vasta klo 18 jälkeen, lahjoineen... Sitä ennen on syöty, herkuteltu, luettu ja kerrottu satuja, pelattu pelejä ja laulettu joululauluja.

        Enhän minä estä heitä viettämästä vaikka keskenään "perinteistä joulua" pienemmällä porukalla, vaikka onhan tuokin jo 12 hengen ryhmä, 8 muksua ja 4 aikuista.
        Vanhempani eivät lähde sisareni luokse edes käymään, tekivät päätöksen itse; kun selvitin heille näkökantani. Eikä vanhin veljeni vaimonsa kanssa aio viettää joulua; kuin keskenään.
        En mä konaan joulua skippaa, kyll' jokainen muksu saa paketin, jolei kaksikin. Nimittäin pehmeän kudotun ja kovan paketin kuuneltavaa; musaa tai satuja... riippuu saajan iästä.

        Perhelahjana saavat; paholaisen kakkuja, pipareita, joulutorttuja (kuin kukkasia, tehty muffinsi pellillä) kolmio pasteijoita; liha- ,lohi-, ja feta/pinaatti täytteellä.
        Noihin heidän on tyydyttävä, enempää mä en heidän joulunsa eteen tee.
        Ja osan noista leipomiksista tekee keittiöhenkilökuntani, en minä itse, Emo lupas maksaa tarveaineet.

        Saas nähdä miten pitkän torailun aiheen mä nyt aiheutin, kun en suostu muiden tahtoon.
        Joka tapauksessa mä aion viettää rauhallisen joulun, jos se suinkin on mahdollista... kissoineen ja koirineen vanhempieni sekä perheen kuopuksen kanssa, mun talossani.

        Ei sun tarvitse suostua muiden tahtoon tai olla heidän toiveidensa ylläpitäjä. Äläkä välitä typeristä itseriittoisten ihmisten kommenteista.

        Luulisi heidän ymmärtävän. Lukevat hekin kai uutisia ja kuinka monet tartunnat saaneet juuri perhejuhlissa alkunsa. On ihan turha napista siitä (että ei se tartu, en ole kantaja, entä sitten) kunnes vellit on niin sanotusti housuissa. Kuka haluaa ottaa vastuun esimerkikisi vanhempiesi sairastumisesta? ja jos sairastuvat ja käykin huonosti? Sinähän heitä pääosin hyysäät, niin pitäisi altistua lingoksi itsekin?

        Ja kyllä, sulla on vastuusi todella myös muista ihmisistä. Mulla on hieman erilainen vastuu, mutta niin merkittävä, että en tarkoituksella ainakaaan hae altistumiskanavia. Se kun hyvin nopeasti voi merkata monien satojen ihmisten henkeä, ei pelkkää sairastumista. Siksi tässä hyt on mietittävä tarkkaan, miten tuon joulunajan kanssa tekisi. En minä halua torpata ketään, mutta kyseessä on muutakin kuin muutaman ihmisen mielensä pahastuminen.

        Olisivat vaan hyvillään, kun muistat heitä noin hyvin. Olet aina ollut hyväsydäminen ja huomaavainen perheellesi, suvullesi. Olisi jo heidänkin aika olla sitä sinulle.


    • Anonyymi

      Äidille olisi varmaan ikävää nähdä joku resupekka-poika, rikkinäiset vaatteet ja kaikki rahaton, heti Joulun aattona pyytämässä rahaa...

      • Anonyymi

        Eikohän ne ole kuppilassa kaik' toisten samanmoisten kanssa, olettaisin.


    • Anonyymi

      Yksin olen jouluna kuten 20 edellistä joulua. Ostan jotain ruokaa mutta en vietä joulua se on päivä muiden joukossa enkä edes mitenkään huomaa että olis joulu. Ei ätmi vietä joulua niin se vaan on.

    • Vanhemmat, haudat, jotkut muut pienet perinteet, niillä mennään.

    • Anonyymi

      Vien kynttilän vanhempieni haudalle.

    • Anonyymi

      Meillä on tapana myös ollut viedä kynttilöitä haudoille... mutta niin mitä hittoa niitä kuolleita sitten kunnoittaa, muistoja ajatellen tietysti siellä haudan vieressä -43 asteen pakkasessa hytissen ajatellen jotain muistoja, niitä muistoja voi ajatella aivan kotonakin aivan hyvin.

      Kuin niitä kuolleen luota siellä haudan äärellä ihaillen...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe