Apua sinappisillin kanssa
Hei
Ajattelin tehdä sinappisilliä joulupöytään ja tehdä tänään kokeeksi yhden erän.
En ole aikaisemmin tehnyt ja nyt heräsi kysymys tuosta sillistä. Ohjeissa on että sillifileitä joita liotetaan ensin kylmässä vedessä ja sitten pilkotaan ja ja laitetaan seoksen kanssa purkkiin ja annetaan tekeytyä kaksi päivää.
Tuo sillifile on ilmeisesti raakaa, niin pitääkö sitä jotenkin kypsentää ensin vai kypsentyykö se tavallaan sitten kun se tekeytyy siinä purkissa?
3
<50
Vastaukset
- Anonyymi
No ei varmasti ole sillifilee rakaa. On kypsytetty suolaamalla. Liottamisella siis vähennetään suolan määrää. Ilman liottamista olisi aivan liian suolaista syötäväksi.
- Anonyymi
Sillifile on raakaa kalaa , vaikka joku muuta väittää.
Samanlaista kuin suolattu lohi tai lahna. - Anonyymi
No niin, aloittaja ei näemmä saanut vastausta taaskaan.
Voit hyvin leikata suoraan sillistä noin sentin palasia ja laittaa sitten tekemääsi sinappikastikkeeseen, suosittelen käytettäväksi kevytsuolattuja sillifileitä, niitä ei tarvitse välttämättä liottaa, jos haluat voit niitä liottaa kylmässä vedessä n. 20-30 minuuttia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Naisen vessakäynti suhteen alussa
Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin28120042Liikenne topissa
Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio4013986Maisa se jaksaa valehdella
https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma34710614- 737828
Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.
Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones3664812