Koronan riskiryhmät 800e/kk sairauseläkeläiset, heitteillä ilman tukea valtiolta koronan torjuntaan

Anonyymi

EK-medioissa kovaa jeesustelua ja tekopyhyyttä koronan ympärillä, ollaan muka huolissaan koronapandemiasta, mutta samaan aikaan, ei uutisoida mitään siitä tosiasiasta, että 500 000:tta, äärimmäiseen köyhyyteen Suomen olossa jätettyä, koronan riskiryhmien ydinporukkaa: 800€/kk orjuuseläkeläistä, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, on jätetty täysin heitteille, ilman euronkaan tukea Suomen valtiolta, saati luvattua: "eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan = 1 250€/kk minimieläkkeitä".

Tämä on erittäin vakava asia. EK-medioissa pelataan kovaa, äärioikeistolaista, poliittista peliä ihmishengillä. Veroparatiisi-HUS:in Järvistä, Marinia, THL:n kovanaamoja ym esitellään "asiantuntijoina jotka ovat huolissaan somessa liikkuvista vääristä tiedoista"- ym täysin asioitten vierestä olevaa, ison ongelman kiertämistä ja vähättelyä, uutisoimatta jättämistä, sen tosiasian, että SAIRAUSELÄKELÄIS-RISKIRYHMÄT ON JÄTETTY HEITTEILLE SUOMESSA, ilman euronkaan tukea valtiolta, koronan torjuntaan.

Se, että tämän kirjoittajan sormet vielä pelaavat, ei yhtään vähennä vakavia autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksia, köyhyysrajan alle ilman aitoa oikeusturvaa jättämistä, koronan riskiryhmään kuuluvana, enemmistö meistä köyhyyseläkeläistä, ei kirjoita, jokaisella on lahjansa, kirjoitan myös sen hiljaisen enemmistön puolesta, jota te medioissa ette välitä nähdä, ettekä kuulla, saati päättäjät.

Kovaa peliä ihmishengillä meneillään Suomessa. S.O.S sairaus-kansaneläkeläiset köyhyysrajan alla 800€/kk orjuuseläkkeillä Suomessa - vakavan korona-pandemian aikana. Alkakaahan valtiovallan keskuudessa, tekemään niitä tulojensiirtoja, köyhyyteen jätetyille, koronan aidoille riskiryhmä-sairauseläkeläisille nyt, kun se vielä on mahdollista. Jokin taho voisi alkaa nostamaan syytteitä, ihmis- ja kansalaisoikeuksien viemisestä, hädänalaisilta ihmisiltä Suomessa 2020.

18

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten niin köyhyyteen jätettyä. Kyllä ihmisillä on vastuu itsestään. Suomessa on perheitä, joissa kukaan ei ollut töissä kolmeen sukupolveen. Jos olisi jätetty heitteille, lisääntyminen olisi pysähtynyt ensimmäiseen sukupolveen.

    • Anonyymi

      Nyt puhutaan vakavia autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu-ym sairauksia sairastavista vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, joille demokraattisissa oikeusvaltioissa on 1 250€/kk minimieläkkeet, poikkeus-valmiuslakien ehtona ja edellytyksenä.

      Pitää olla ensin mahdollisuudet, torjua ja ennaltaehkäistä vakavemmin sairastumista / hengenvaaraa koronan suhteen, ennen mitään, julkistakaan terveydenhoitoa.

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

      Toivottavasti itse pääset maistamaan, köyhyyteen vakavasti sairaana jättämistä, että mietit ennen kuin alat vähättelemään ja vihakirjoittamaan, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan.

    • Anonyymi

      Poikkeus-valmiuslakien ehdot ja edellytykset, aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, ovat 1 250€/kk minimieläkkeet, eli aito oikeusturva, aidot mahdollisuudet torjua ja ennaltaehkäistä koronaan sairastumisia. - Nämä tärkeimmät ehdot poikkeus-valmiuslaeille, eivät Suomessa täyty.

      Tehkää ilmoituksia kansainvälisiin tahoihin ja EU:iin, jos hallitus aikoo oikaista perustuslain vastaisiin poikkeus-valmiuslakeihin, ensin turvaamatta aitoa oikeusturvaa, aitoja mahdollisuuksia koronan torjuntaan, köyhyyteen jätetyille 800€/kk orjuuseläkeläisille.

    • Anonyymi

      Tiedoksi hallitukselle, että jätämme jo kuntavaaleissa äänestämättä, ellei sitä ennen, ole tulossa konkreettisia, aitoja korotuksia 800€/kk köyhyyseläkkeisiin, eli luvattu: "eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan"
      "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      Opposition veroparatiisi-populistiporvarit eivät ole vaihtoehto. Äärioikeistoa kartetaan kuin ruttoa.

    • Anonyymi

      Eikö asumistuke voi laskea tuloksi 800€ eläkkeen lisäksi? Teillä köyhilläkö korona tarttuu sen mukaan, mitä pienempi on eläke? En tiennytkään, että korona leviää köyhyyspiireissä todella vauhdikkaasti!
      No, yritän ymmärtää. Käsienpesu on vaikeaa ja saippua kallista. Vesimaksukin nousee, jos pesee käsiään liian usein.
      Köyhät, hakekaa sossusta rahaa desinfioiviin pesu- ja siivousaineisiin. Pyytäkää, köyhät, myös kasvomaskit sitä varten, että voitte mennä kauppaan tai kävelylle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tulevaisuudessa Suomen korruptiopäättäjät, tulevat löytämään edestään, kun sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyslukuja ja puuttuvaa oikeusturvaa, aletaan tutkimaan jo EU:n toimesta, kun omasta maasta ei löydy tutkijoita ja raportoijia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316713/poikkeuslain-ehdot-eivat-tayty-suomessa--1-250ekk-minimielake-ehtona-saksassa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

      Jo kuntavaaleissa 800€/kk orjuuseläkkeille, ilman aitoa oikeusturvaa jätettyjen, kannattaa jättää äänestämättä. Se on ainut keino viestiä korruptiopäättäjien kanssa, kun sellaista oppositiota ei ole, jota kannattaisi edes ajatella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

    • Anonyymi

      Tulevaa romahdusta äänestysprosentteihin, korruptiopoliitikot ovat valmistautuneet jo selittelemään "koronan varjolla".

      Saman koronan varjolla, he siirtelevät miljardeja miljardien perään, itselleen, lähipiireilleen ja "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille verokeitaisiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

    • Anonyymi

      Venäjän ja Romanian 800€/kk orjuuseläkkeet Suomessa.

      https://www.dw.com/en/opinion-corruption-depressed-romania-vote-not-coronavirus/a-55852602

      Kuntaministeri Kiurua Kokoomuslaisempaa "demaria", saa Suomen historiasta hakea ja sote-ministeri Pekonen, kykeni vain peesaamaan Kepujen eläkeleikkauksien jatkamista, sitähän se nolo 50-lappunen on, käytännössä eläkeleikkaus, kun se ei riitä kompensoimaan, edes murto-osaa kohonneista elinkustannuksista, laittomista pakkomaksuista, kuten pääsymaksu, elämälle välttämättömiin reseptilääkkeisiin, 400€ vuodessa kalliimmat bussien matkakortti-maksut sairauseläkeläisile Tre:ella ym.

      Uusi kansalaisvelvollisuus on boikotoida, kaikkia tulevia vaaleja, kuntavaaleista alkaen. Veroparatiisi-diktatuurin vaihtoehtoja, ei pidä äänestää.

    • Anonyymi

      0hisalo lennätti vappusatasilla terroristeja Suomeen.

    • Anonyymi

      Ruoka on sentään Suomessa halpaa, on itsestä kiinni paljolti. Moni muu on sitten kallista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Marin / hallitus jakaa yritystukia miljardööreille ja itkee julkisuudessa, toisten rikkaiden sairauksia, mutta jättää 500 000:tta sairaus-kansaneläkeläistä, edelleen äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa.

      Emme tule enää äänestämään, jo kuntavaaleissa.

      Kuntien hallitukset jakavat rahaa, vain rikkaille keskenään.

      Kuntien taloudesta eivät tule sairaus-kansaneläkkeet, niiden korottaminen ja nostaminen Pohjoismaiselle 1 250€/kk minimieläkkeiden tasolle, on nyt hallituksen tehtävä ja äänestämisen ehtona.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe