Koronan riskiryhmät 800e/kk sairauseläkeläiset, heitteillä ilman tukea valtiolta koronan torjuntaan

Anonyymi

EK-medioissa kovaa jeesustelua ja tekopyhyyttä koronan ympärillä, ollaan muka huolissaan koronapandemiasta, mutta samaan aikaan, ei uutisoida mitään siitä tosiasiasta, että 500 000:tta, äärimmäiseen köyhyyteen Suomen olossa jätettyä, koronan riskiryhmien ydinporukkaa: 800€/kk orjuuseläkeläistä, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, on jätetty täysin heitteille, ilman euronkaan tukea Suomen valtiolta, saati luvattua: "eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan = 1 250€/kk minimieläkkeitä".

Tämä on erittäin vakava asia. EK-medioissa pelataan kovaa, äärioikeistolaista, poliittista peliä ihmishengillä. Veroparatiisi-HUS:in Järvistä, Marinia, THL:n kovanaamoja ym esitellään "asiantuntijoina jotka ovat huolissaan somessa liikkuvista vääristä tiedoista"- ym täysin asioitten vierestä olevaa, ison ongelman kiertämistä ja vähättelyä, uutisoimatta jättämistä, sen tosiasian, että SAIRAUSELÄKELÄIS-RISKIRYHMÄT ON JÄTETTY HEITTEILLE SUOMESSA, ilman euronkaan tukea valtiolta, koronan torjuntaan.

Se, että tämän kirjoittajan sormet vielä pelaavat, ei yhtään vähennä vakavia autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksia, köyhyysrajan alle ilman aitoa oikeusturvaa jättämistä, koronan riskiryhmään kuuluvana, enemmistö meistä köyhyyseläkeläistä, ei kirjoita, jokaisella on lahjansa, kirjoitan myös sen hiljaisen enemmistön puolesta, jota te medioissa ette välitä nähdä, ettekä kuulla, saati päättäjät.

Kovaa peliä ihmishengillä meneillään Suomessa. S.O.S sairaus-kansaneläkeläiset köyhyysrajan alla 800€/kk orjuuseläkkeillä Suomessa - vakavan korona-pandemian aikana. Alkakaahan valtiovallan keskuudessa, tekemään niitä tulojensiirtoja, köyhyyteen jätetyille, koronan aidoille riskiryhmä-sairauseläkeläisille nyt, kun se vielä on mahdollista. Jokin taho voisi alkaa nostamaan syytteitä, ihmis- ja kansalaisoikeuksien viemisestä, hädänalaisilta ihmisiltä Suomessa 2020.

18

113

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miten niin köyhyyteen jätettyä. Kyllä ihmisillä on vastuu itsestään. Suomessa on perheitä, joissa kukaan ei ollut töissä kolmeen sukupolveen. Jos olisi jätetty heitteille, lisääntyminen olisi pysähtynyt ensimmäiseen sukupolveen.

  • Anonyymi

   Nyt puhutaan vakavia autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu-ym sairauksia sairastavista vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, joille demokraattisissa oikeusvaltioissa on 1 250€/kk minimieläkkeet, poikkeus-valmiuslakien ehtona ja edellytyksenä.

   Pitää olla ensin mahdollisuudet, torjua ja ennaltaehkäistä vakavemmin sairastumista / hengenvaaraa koronan suhteen, ennen mitään, julkistakaan terveydenhoitoa.

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

   Toivottavasti itse pääset maistamaan, köyhyyteen vakavasti sairaana jättämistä, että mietit ennen kuin alat vähättelemään ja vihakirjoittamaan, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan.

  • Anonyymi

   Poikkeus-valmiuslakien ehdot ja edellytykset, aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, ovat 1 250€/kk minimieläkkeet, eli aito oikeusturva, aidot mahdollisuudet torjua ja ennaltaehkäistä koronaan sairastumisia. - Nämä tärkeimmät ehdot poikkeus-valmiuslaeille, eivät Suomessa täyty.

   Tehkää ilmoituksia kansainvälisiin tahoihin ja EU:iin, jos hallitus aikoo oikaista perustuslain vastaisiin poikkeus-valmiuslakeihin, ensin turvaamatta aitoa oikeusturvaa, aitoja mahdollisuuksia koronan torjuntaan, köyhyyteen jätetyille 800€/kk orjuuseläkeläisille.

  • Anonyymi

   Tiedoksi hallitukselle, että jätämme jo kuntavaaleissa äänestämättä, ellei sitä ennen, ole tulossa konkreettisia, aitoja korotuksia 800€/kk köyhyyseläkkeisiin, eli luvattu: "eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan"
   "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Opposition veroparatiisi-populistiporvarit eivät ole vaihtoehto. Äärioikeistoa kartetaan kuin ruttoa.

  • Anonyymi

   Eikö asumistuke voi laskea tuloksi 800€ eläkkeen lisäksi? Teillä köyhilläkö korona tarttuu sen mukaan, mitä pienempi on eläke? En tiennytkään, että korona leviää köyhyyspiireissä todella vauhdikkaasti!
   No, yritän ymmärtää. Käsienpesu on vaikeaa ja saippua kallista. Vesimaksukin nousee, jos pesee käsiään liian usein.
   Köyhät, hakekaa sossusta rahaa desinfioiviin pesu- ja siivousaineisiin. Pyytäkää, köyhät, myös kasvomaskit sitä varten, että voitte mennä kauppaan tai kävelylle.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tulevaisuudessa Suomen korruptiopäättäjät, tulevat löytämään edestään, kun sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyslukuja ja puuttuvaa oikeusturvaa, aletaan tutkimaan jo EU:n toimesta, kun omasta maasta ei löydy tutkijoita ja raportoijia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316713/poikkeuslain-ehdot-eivat-tayty-suomessa--1-250ekk-minimielake-ehtona-saksassa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   Jo kuntavaaleissa 800€/kk orjuuseläkkeille, ilman aitoa oikeusturvaa jätettyjen, kannattaa jättää äänestämättä. Se on ainut keino viestiä korruptiopäättäjien kanssa, kun sellaista oppositiota ei ole, jota kannattaisi edes ajatella.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

  • Anonyymi

   Tulevaa romahdusta äänestysprosentteihin, korruptiopoliitikot ovat valmistautuneet jo selittelemään "koronan varjolla".

   Saman koronan varjolla, he siirtelevät miljardeja miljardien perään, itselleen, lähipiireilleen ja "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille verokeitaisiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   Venäjän ja Romanian 800€/kk orjuuseläkkeet Suomessa.

   https://www.dw.com/en/opinion-corruption-depressed-romania-vote-not-coronavirus/a-55852602

   Kuntaministeri Kiurua Kokoomuslaisempaa "demaria", saa Suomen historiasta hakea ja sote-ministeri Pekonen, kykeni vain peesaamaan Kepujen eläkeleikkauksien jatkamista, sitähän se nolo 50-lappunen on, käytännössä eläkeleikkaus, kun se ei riitä kompensoimaan, edes murto-osaa kohonneista elinkustannuksista, laittomista pakkomaksuista, kuten pääsymaksu, elämälle välttämättömiin reseptilääkkeisiin, 400€ vuodessa kalliimmat bussien matkakortti-maksut sairauseläkeläisile Tre:ella ym.

   Uusi kansalaisvelvollisuus on boikotoida, kaikkia tulevia vaaleja, kuntavaaleista alkaen. Veroparatiisi-diktatuurin vaihtoehtoja, ei pidä äänestää.

  • Anonyymi

   0hisalo lennätti vappusatasilla terroristeja Suomeen.

  • Anonyymi

   Ruoka on sentään Suomessa halpaa, on itsestä kiinni paljolti. Moni muu on sitten kallista.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Marin / hallitus jakaa yritystukia miljardööreille ja itkee julkisuudessa, toisten rikkaiden sairauksia, mutta jättää 500 000:tta sairaus-kansaneläkeläistä, edelleen äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa.

   Emme tule enää äänestämään, jo kuntavaaleissa.

   Kuntien hallitukset jakavat rahaa, vain rikkaille keskenään.

   Kuntien taloudesta eivät tule sairaus-kansaneläkkeet, niiden korottaminen ja nostaminen Pohjoismaiselle 1 250€/kk minimieläkkeiden tasolle, on nyt hallituksen tehtävä ja äänestämisen ehtona.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   3909
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   380
   2852
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   1908
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   146
   1525
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1067
  6. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   357
   1034
  7. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   942
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   858
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   854
  Aihe