Aihe

Eläkerahastoissa biljoonia, pelkät korot tuhansia miljardeja euroja - on mistä ottaa

Anonyymi

Suomen valtion VELVOLLISUUS, on ottaa nyt eläkerahastot käyttöön, 1 250€/kk MINIMIELÄKKEEN toteuttamiseksi, eli lopettaa vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla käytävä IHMISKAUPPA Suomessa.

https://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/coronavirus-krise-sollen-reiche-fuer-die-kosten-zahlen-a-7c5a8ee5-9b2c-483b-aab0-6d6937f39de4

Suomessa medioittenkin ahneus, käy päivä päivältä härskimmäksi. Iltalehti sekoilee tänään, Äärioikeisto-Vihreiden Hornin mainoksilla, henkilö jonka vihapuheet kouluttamattomia perheväkivallan kohteita, köyhyyteen pakotettuja sairaus- ja kansaneläkeläisiä vastaan, ovat jääneet julkisesti tuomitsematta.

Yle virpoo Teekutsuliikkeen uskovais-rikkaiden "yksinäisyys"-horinoita ja niin edelleen. Suomi on jo Unkari, ei mitenkään luisumassa enää siihen suuntaan, vaan ollut Unkari jo vuosikymmenet - Suomen korruptoitunut valta"eliitti", on vain kierompaa,ovelampaa ja häikäilemättömämpää, osaavat selittää silmittömän ryöstön, väkivallan ja ihmisten pahoinpitelemisenkin "oikeusvaltioksi ja demokratiaksi".

Ihan ensimmäiseksi, veroparatiisisijoittaja-Sipilä pois hallituksesta, muuten ei ole kansan silmissä enää uskottavuutta eduskunnalla. 1 250€/kk MINIMIELÄKE = ihmis- ja kansalaisoikeudet, ihmiskaupan lopettaminen Suomessa.

31

110

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin Saksa tosiaan vaatii oikeudenmukaisempaa osallistumista, rikkaiden veroparatiisi-sijoittajaluokalta ja on siinä johdonmukainen, konkreettinen.

   https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

   1 250€/kk veroton minimieläke, täysin ilmainen terveyden- ja hammashoito, erikoissairaanhoito mukaan lukien vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, eli sairaus- ja kansaneläkeläisille, työttömät ja syrjäytetyt mukaan lukien.

   Saksasta kannatta ottaa mallia, sen talouskasvun yksi avain, on oikeudenmukaisempi tulojenjako, eikä köyhyysongelmaa.

  • Anonyymi

   Aivan. Niissä on liki 200 miljrdia euroa. Laiteaan nyt kriisisssä kaikki lihoiksi ja laitetaan ranttaliksi.

  • Anonyymi

   Kyllä siellä on biljoonia, joita on käytetty mm. veroparatiisikeinottelijoiden sota- ja asesijoituksiin - eli ranttaliksi on tosiaan laittaneet ne, jotka eivät ole päivääkään veroja Suomeen maksaneet, mutta joita koko valtio ja kansakunta, on elättänyt ja ylläpitänyt verokeitaisiin, jo riittävän kauan.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

  • Anonyymi

   Yleensä eläkesäätiöt ovat vuosien mittaan keränneet omaisuutta. On aivan luonnollista, että eläkkeiden maksuun käytetään vain sijoitusten tuottoja. Silloin pääoma säilyy edelleen ja voidaan myös tulevaisuudessakin maksaa eläkkeitä. Jos pääomaa käytettäisiin maksuihin, kohta ei olisi rahaa, mistä eläkkeitä maksettaisiin.

   • Anonyymi

    Nyt kun vanhuksia tapetaan kaikkialla maailmassa isolla kädellä, voidaan kaikkialla käyttää eläkerahastojen varojayhä enemmän amerikkalaisen sotateollisuuden tuotteiden ostoon. Suomikin voi ostaa kolmeen kertaan ylhinnoiteltuja hävittäjiä itse Luciferilta.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kannatta mennä töihin, niin eläke kertyy

  • Anonyymi

   Suomen eläkerahastoissa on 200 miljardia, mutta eläkkeitä maksetaan yli 29 miljardia per vuosi. Nykyiset tuotot ei kata edes vuoden eläkkeitä, ei aina edes puolta vuotta. Ainoa syy miksi eläkerahastot eivät kuihdu on se, että palkansaajat maksavat rahaa eläkerahastoihin. Ilman palkansaajia eläkerahastot tyhjenisi 10 vuodessa kokonaan.

   Ehdotuksesi tarkoittaisi sitä, että kymmenien vuosien päästä rahastot ovat tyhjät eikä euroakaan ole jäljellä.

   • Anonyymi

    Lisään... Ja tuo 29 miljardia oli vain työeläkkeiden määrä, tuon päälle tulee vielä kansaneläkkeet. Mutta kansaneläkkeitä ei makseta eläkerahastoista.


  • Anonyymi

   Työeläkekassa on 231 miljardia T:hiihtäjä 47 härmästä

  • Anonyymi

   Jonkun pitäisi kertoa eduskunnan yksipuoluejärjestelmälle, että 800€/kk orjuuseläkkeiden korotuksiin, valtio voi määrätä otettavaksi varat, eläkeyhtiöiden tuhansien miljardien eurojen koroista - ei tuntuisi veroparatiisi-ahneiden missään, mutta köyhille se 1 250€/kk minimieläke, olisi hengenpelastus.

   https://www.dw.com/en/poland-police-arrest-48-pro-lgbt-protesters/a-54494623

   Siinä Puolan PetosPersKokoomus, pahoinpitelee mielenosoittajia.

  • Anonyymi

   Eläkkeet maksetaan ansiotulojen mukaan , tekisit sinäkin tuottavaa työtä, niin saisit hyvän eläkkeen ,eikä tarvitsisi valittaa . Elämä on valintoja täynnä.

  • Anonyymi

   Työeläkevarat kuuluvat työssä aikoinaan olelleille, niistä voi aivan hyvin ilman valtion puuttumista tai lakeja muuttamatta korottaa pienimpiä työeläkkeitä. Naisilla yleensä pienimmät työeläkkeet, joten reilusti riihikuivaa sieltä, mini työeläke 1500 e. Sipilä korotti taluueläkkeitä kuten tämäkin hallitus eli moni ökymaatalon emäntä tai ei koskaan työtä tehnyt sai mojovat korotukset.

  • Anonyymi

   Juu kyllä niillä sitten tulevaisuudessa rakennetaan komeat moskeijat ja minareetit.

  • Anonyymi

   Rahasta eivät 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN TOTEUTTAMISET, ole Suomessa kiinni, vaan valtaapitävien syvästä korruptiosta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528519/veroparatiisi-soten-quotmielenterveysstrategistitquot-pahentavat-elakelaiskoyhyytta-suomessa

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-Sveitsissä jatkuu, veroparatiisimonopolien hyysääminen, mikä vaikuttaa tietenkin koko EU-alueeseen ja Suomeenkin, ikävällä tavalla.

   https://www.dw.com/en/switzerland-double-no-to-tougher-ethics-rules-for-business/a-55765119

   Ymmärsivätkö äänestäjät mistä äänestivät ja oliko köyhimmillä edes mahdollisuuksia äänestää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

   10 000 000 000€ suunnittella EK:n veroparatiisi-hävittäjäbisneksiin, Suomen kansalaisten oikeusturvaan, tarkoitettuja varoja.

   Yksi syy lisää, olla enää äänestämättä, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä ei kannata enää äänestää.

  • Anonyymi

   Melkein harmittaa, kun joutuu jättämään äänestämättä, herttaisia valehtelijoita korruptiopoliitikkoja, jo kuntavaaleissa.

   https://www.dw.com/en/as-romania-votes-millions-still-live-in-poverty/a-55835510

   Suomessakin tuota samaa "läntisen demokratian ihanuutta", saa maistaa koko ajan useampi Suomen kansalainen, köyhyysrajan alle lopullisesti jätettyinä.

   EK-medioissa ei tiedoteta köyhyyteen pahoinpideltyjen kohtalosta, vain veroparatiisi-äärioikeiston, vieraitten valtojen hävittäjät, lentelevät ilmatilassa, häiritsemässä sotavainajien rauhaa.

   "Koronan varjo" tulee olemaan vesiselitys, äänestysprosenttien romahdukselle ja kasvavalle eriarvoistumiselle Suomessakin, kun korruptiopoliitikot suuressa välinpitämättömyydessään, valmistautuvat kahmimaan, lisää rahaa ja valtaa itselleen ja korruptio-lähipiireilleen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tai sitten siirrytään järkevämpään järjestelmään. Eli jolaisen pitäisi itse säästää omat eläkkeensä eikä kerjätä muita apuun. Jos on typerä, eikä viitsi säästää omaa eläkettään varten niin kärsikööt sitten.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hallitus / eduskunta, voi halutessaan MÄÄRÄTÄ, 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISIIN tarvittavat varat, otettavaksi ns. eläkerahastoista, eli eläkeyhtiöiden koroista.

   https://www.dw.com/en/covid-19-will-not-be-last-pandemic-who/a-56065483

   YK kehottaa satsaamaan, kansalaisten aitoon oikeusturvaan, eli ihmisten mahdollisuuksiin itse hoitaa itseään, torjua ja ennaltaehkäistä Covid-19- ym pandemioihin sairastumisia. Aito oikeusturva minimissään, on kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa,
   jo olevat 1 250e/kk MINIMIELÄKKEET.

  • Anonyymi

   Eläkerahastojen varat eivät ole valtion rahoja, eivät edes eläkeyhtiöiden varoja. Eläkeyhtiöt kyllä huolehtivat varoista, mutta ne ovat nykyisten ja tulevien työeläkeläisten varoja. Tämän lisäksi ne on perustuslailla suojattu, joten ei niihin tuosta vain mennä koskemaan, oli hallituspohja mikä hyvänsä.

  • Anonyymi

   Juuri näin, valtiolla ei ole mitään oikeutta eläkevaroihin. Ei tarvita valtion eli hallituksen lupaa nostaa minimi työeläkkeet esim. 1500 euroon. Verot on valtion käsissä ja juuri muuta ei hallitukset osaakaan tehdä kuin korottaa niitä. Vanhanen totesi ylimieliseen tyyliinsä, että veronalennuksen eivät kuulu hallitusohjelmaan, ainostaan veronkorotukset, yllätys yllätys.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Demokratioissa valtio toteuttaa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kuten on kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa.

   Suomessa kaikki eduskunnan, korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän, poliittiset puolueet, ovat osallisena, ääroikeiston järjestäytyneessä veroparatiisirikollisuudessa, eli käyttävät eläkerahastoja vieraitten valtojen, jenkkien hyökkäysliiton sota- ja asebisneksiin, maanpetos-natotukseen, mieluummin, kuin Suomen kansalaisten oikeusturvan päivittämiseen 2021-luvun korkeisiin elinkustannuksiin, eli erittäin kovan sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden korjaamiseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16882707/elakerahastojen-jattivarallisuuksia-kaytetaan-maanpetosnatotukseen-sananvapaudet-estetty

  • Anonyymi

   Höpö höpö... Nykyiset eläkerahastot riittävät 5 vuoden eläkkeisiin ja koko eläkejärjestelmä perustuu siihen, että nykyiset työntekijät maksavat nykyiset eläkkeet. Jos kaikille annettaisiin tuollaiset eläkkeet, rahat katoaisivat alle vuosikymmenessä.

  • Anonyymi

   Suomi on ajautunut kehitysmaaksi.

  • Anonyymi

   Miksei samointein otettais käyttöön ruotsin valtion budjettia! Tai vaikka venäjän!

   Kai sinä aloittaja ostat ruokasikin naapurisi piikkiin? Mistä lähtien eläkerahaston varat on olleet jotain yhteistä varallisuutta jota voidaan jaella kommareille ympäri suomen?

  • Anonyymi

   Hys hys. Jos Italia kuulee, että meillä on rahaa jemmassa, se kertoo naapurimaille ja sitten ne kaikki on ruinaamassa rahaa ja sinisilmäinen Suomi maksaa.

  • Anonyymi

   Kumpi on suurempi. miljardi vai biljardi?

  • Anonyymi

   Eläkeyhtiöiden johtajat ja virkailijat istuvat eläkerahojen päällä ja ottavat niistä itselleen mojovan osan palkkoina, bonuksina, työsuhde-etuina, eläkkeinä ja lisäeläkkeinä.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   612
   15828
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   12117
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   8014
  4. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   7882
  5. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   4010