Aihe

Maa ja Quuuuu

Anonyymi

Aarno Niini on kirjoittanut parikin kirjaa pian 60 v sitten Maan ja Kuun historiasta. Mitä sanoo nykytiede hänen esittämistään teorioista? Osuuko joku joukkosukupuutto tuohon oletettuun kohtaamiseen noin 70 miljoonaa vuotta sitten?
Kuussakin kerrotaan käydyn jo vuosikymmeniä sitten ja kiviäkin sieltä pitäisi oleman rahdattu satoja kiloja tutkijoille. Ja kaiketi muutakin maa- eikun kuuperää. Mitä tutkijat kertovat analyyseistä? Ei ole ainakaan isommilla kirjaimilla kerrottu rahvaalle mitään.
Entä Maan rengas? Kirjassa kerrottu tapahtuma tekisi ilmeisesti Maan ympärille Saturnusta muistuttavat renkaat. Paljolti Tyynestä valtamerestä imeytyneestä vedestä, joka tietenkin jäätyisi. Ja kun joku taivaankappale sopivan läheltä pyyhkäisisi ohi, rengas joutuisi epävakaaseen tilaan ja pääasiassa napojen läheltä sataisi Maahan. Tästä vedenpaisumustarut ja Raamatun toteamus, että sitä ennen Masta nouseva kaste kasteli kasvit ym ja sen jälkeen sateet. Ihmisen ikäkin alkoi dramaattisesti lyhentyä. Myös jääkauden kuluttamaksi kerrottu peruskallio ja mm Pyhä-Nattasen kalliot olisi uskottavampaa selittää taivaalta tulleella todella massiivisella jääsateella. Hiidenkirnuja se tuskin selittäisi enempää kuin Parkkusen teoriatkaan ja siihen veden pyörittämään kiveen minä uskon heti, kun sellaisen jossakin näen. Ei sitä löytynyt Parkkusen tyhjentämästä hiidenkirnustakaan!
Voisiko joku oikeasti asioista tietävä kertoa mikä on tämän päivän tilanne näissä asioissa? Kiitos asiallisesta keskustelusta!
Kirjoitti vanha autoteknikko.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vanhaa kunnon hölynpölyä.

   • Anonyymi

    Perustele! Sinulla ilmeisesti on parempaa tietoa, joten älä piilota sitä. Jos ei uskottavaa perustelua löydy, niin eihän sinua kukaan usko vaan pitää vain tyhjän hölisijänä.


  • Anonyymi

   Aika paksua tavaraa oli, enkä kokonaan edes sen takia lukenut. Mutta nuo renkaat on voineet joskus ollakin olemassa. Renkaat on syntyneet törmäyksen seurauksena ja ne on sitten myöhemmin kasaantuneet Kuuksi. Saturnuksen renkaat tekee samaa, tosin siellä kuita on paljon enemmän ja ne törmäilee tasaisin väliajoin ja muodostavat renkaat uudestaan.

  • Anonyymi

   Pätevä kaveri aikanaan. Sen jälkeen tieto on lisääntynyt ja hänen esittämänsä teoria on enää tieteen historiaa. Sen aikaisella tietämyksellä se oli varteenotettava hypoteesi.

   • Anonyymi

    Ja mistä löytyy uusi?


  • Anonyymi

   Eipä löytynyt perustelua sille, miksi professori Niinin teoriat olivat olleet virheellisä tai vanhentuneita. Puskasta on helppo huudella, mutta todisteita ei vain löydy.

   • Anonyymi

    Löysin puskasta tälläisen pienen mustan muovipussin mikä oli solmulla suljettu. Tuntuu olevan jotain pehmeää tavaraa sisällä. Muistuttaa täysin tuota teoriaa.


  • Anonyymi

   https://en.wikipedia.org/wiki/Moon#Formation

   Tuohon on kerätty tietoa siitä, mitä asiasta tällä hetkellä tiedetään. Todennäköisimmältä vaikuttaa tällä hetkellä teoria Maapallon törmäyksestä Theian kanssa noin 60 miljoonaa vuotta Maapallon muodostumisen jälkeen.

  • Anonyymi

   Aikuisten oikeasti Kuu sijaitsee Nevadassa eikä sillä mitään renkaita ole.

  • Anonyymi

   Miksi joku vaivautuisi etsimään esille ja lukemaan 60 vuotta sitten kirjoitettuja kuujuttuja? Eiköhän nykytiedon hankkimisessa ja omaksumisessa ole tarpeeksi?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   17685
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   288
   4999
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   2766
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   189
   2209