Aihe

Korona ja matkailu

Anonyymi

Pistäkää ne juottolat vaikka väkisin KIINNI niin kotimaan matkailijat uskaltavat tulla Lappiin

13

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Todellakin aiheellista, Levin mc-kareloiden aikaankin koronaa levisi vaikka lehdistö hehkutti järjestelyjen toimivan. Siellä juottoloissa se tarttuu ihmisestä toiseen niin kuin nyt olemme saaneet lehdistä lukea.

  • Anonyymi

   Iltapäivälehtien lööpit huutaa kuinka korona levisi Levillä kun kansa tungeksi baareissa ja olihan noissa sanomalehdissäkin maltillisemmin asiaa Levin koronaketjuista.
   Ei usko matkailuväki ja ihmiset vaikka rautalangasta väännettäis niitä varotoimia. Samapa sille jos itse sairastuvat, saivat mitä hakivat, mutta kun tuovat sen viruksen muille siis läheisilleen, työkavereille jne.

  • Anonyymi

   Miksi pitää lähteä ravintolaan juomaan. Ostakaa pullo kotiin. Älkää kuitenkaan liikkuko ihmisten ilmoilla kuukauteen. Ostakaa juotavaa senverran, että riittää.

  • Anonyymi

   Sopulilauma levittää viirusta kun ei ole tietulleja, nyt pitäisi niitä ghettoja alkaa perustamaan pikkuhiljaa ympäri Suomea?

  • Anonyymi

   Kaikki kiinni. Myös maan rajat ja Uusimaa eristyksiin. Muutoin tästä ei selvitä.

  • Anonyymi

   Paras ratkaisu koko suomi kiinni.

   • Anonyymi

    No eihän kepun ministerit anna laittaa lisää rajoituksia vaan hourivat jostain hiton kuplasta. Lintilä ja saarikko ovat itse kuplia. Lapin kapakoitsijat ovat huutaneet koko syksyn,että matkailu pitää avata ja nyt saitte mitä olette halunneet. Levillä jo täys kaaos.


  • Anonyymi

   Siinä on matkailua kun laukkoo savuilla pihalla😅

  • Anonyymi

   rakentakaa ja ostakaa asuntoja nyt ja myykää

   kukaan matkailua ja tekohyä kaipaa

  • Anonyymi

   Mitenkäs sitten hallitus panee suun kun korona leviää Lapissa ja hoitopaikoista ja hoitajista sekä välineistänsä tulee pulaa..miettisivät etukäteen!

  • Anonyymi

   Pysykää kotonanne näin korona aikana. Onko pakko lähteä ravintolaan ja Lappiin virusta levittämään. Käyttäkää tervettä järkeä. Pitääkö aina odottaa niitä suosituksia mitä annetaan? Korona ei lopu, jos ihmiset eivät välitä mistään mitään. Se riippuu meistä. Pysykää kotonanne, niin virus kuolee.

   • Anonyymi

    Lappiin tulossa jouluksi 35000 joulun viettäkää.


  • Anonyymi

   Siinä sen näkee. Lappilaisia ei pidetä edes ihmisinä. Antaa vaan taudin levitä. Mutta Herra saattaa sen kostaa...varokoon vaan.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   267
   17789
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   5030
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   2777
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   194
   2263