Aihe

Korona PCR testi on käyttökelvoton - Tutkimus todistaa

Anonyymi

40

152

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kaikki Koron- tutkimukset ovat perustuneet tähän virheelliseen testiin, eli nyt esim. rokotetutkimus pitää käsitellä uudelleen. Näin siis pitäisi toimia, pelkään vain että kukaan ei uskalla julkaista totuutta ja tämän vaietaan kuoliaaksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Turasiko suomen hallitus senkin asian, kuten maskihankinnatkin.

  • Anonyymi

   Hienoa, että oiket tiedemiehet ovat yhdistäneet voimansa ja taistelevat valeita vastaan. Perättömät koronatestit pitäisi lopettaa välittömästi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Saattaa mennä vuosia ennen kun tämä pääsee yleiseen tietoon. Tämä sitten vasta kun rokote on tehnyt muutaman vuosikymmenen ajan haittavaikutuksiaan. Nyt ihmiset ovat vain tyytyväisiä omissa uskomuksissaan, totuus ei tee heille hyvää.


  • Anonyymi

   Se miten avoimesti valtamedia ja viranomaiset ovat kertoneet tästä(kin) aiheesta, pitäisi vain lisätä luottamusta niiden muihin juttuihin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jos homma perustuisi tieteeseen, niin korttitalon pitäisi olla jo nurin. Mutta kyseessä on selvästi politiikka, raha ja valta siksi tieteellä ei ole mitään merkitystä.
   On jotenkin tragikoomista, että minua haukutaan tieteen vastaiseksi, kun kerron mitä oikea tiede on mieltä noista testeistä…

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Elämme valheiden, valeuutisten ja valehtelemisen aikoja. Kaikki rahan takia. Rahan ja jonkinverran vallan.
   Ihmiskunta on tänäpäivänä saapunut kapitalismin viimeiselle päätepysäkille.
   Vanhalle ihmiselle tehdään sydänleikkaus, ei siksi että ihminen pelastuu, vaan siksi että hoitohenkilökunta ja leikkaavat lääkärit saavat aidosta kohteesta hyvää harjoitusta. Harjoitusta kun leikkaus pitää tehdä nuorelle ihmiselle, presidentille, tms. Jollekin HYÖDYLLISELLE, joka aiheuttaa tuloja.
   Vanhainkodeissa vanhus saa hoitoa niin kauan kun vanhuksella on rahaa. Jos omaisuus tulee laskutetuksi pois, "lääkitään" kuoliaaksi.
   Ihmisen arvo on vain rahallinen. Jos on rahaa, tai sinusta muuten on maksajana hyötyä, tai leikattava opetusmielessä, sinut saatetaan hoitaa. Ei itsesi, vaan muiden tarpeiden mittareiden mukaisesti.
   Rokottamiset ja koronapandemia hysteria on luotu taloudellisten intressien kautta.
   Saatu hyvävelipiirien alta "veljeskuntaan kuulumattomia", toimivia yrityksiä pois, ja "sukulaispojille" tilaa tehdä eri toimialoille tilalletulevaa toimintaa.
   Kaikessa on aina takana vain ja ainoastaan raha ja HUIJAAMINEN.
   Rokotusasiassa ketään ei kiinnosta vaikka saisit piikillä suolavettä. Pääasia että hysteria saatiin luotua, ja pässilauma pitää hysterian hehkua yllä rokotushössötyksellä, joka mahdollistaa laajat mahdollisuudet huijaamiselle monilla tasoilla.
   Itse en tuota rokotusta ota ennenkuin on ainakin kahden vuoden referenssikokemukset mitä vaikutuksia rokotus antaa, ja mitä sivuvaikutuksia.
   Näillänäkymin rokotus on täysin hyödytön, koska juuri tämä rokote on luotu aivan muuta agendaa varten.
   Viimeksi sikainfluenssasta teki saman kohun samat henkilöt, jotka nyt ovat tehneet kohun koronasta.
   Dr. Wolfgang Wodak joka toimi Saksan parlamentissa ja euroopan neuvoston jäsenenä, sai pysäytetyksi sikainfluenssa rokotushuijauksen ennenkuin vakavampia vahinkoja syntyi. Rokotteet osoittautuivat täysin tarpeettomiksi ja
   sikainfluenssa osoittautui vain lieväksi flunssaksi. Mutta ne HUIJARIT ja niiden agendat! Lammaslauma voi juosta huijareiden tahtiin ja ottaa vaarallisia rokotteita huijareiden perässä minkä tahtovat.
   Väestö on jo saavuttanut rist- tai T-soluimminiteetin tätäkin virusta vastaan.
   covid virusta esiintyy kaikissa influensseissa, ja elimistön oppimiskyky osaa muuntautua torjumaan myös saman covidin eri muotoja.
   Tämän ovat todenneet aidot tutkijat ja lääketieteen asiantuntijat, sellaiset jotka eivät ole eliitin juoksupoikia kuten virologi Drosten, jonka virheellisiin analyyseihin perustui viimeksi sikainfluenssahuijaus, ja nyt sama mies paasaa koronan takana.

  • Anonyymi

   Onko kukaan huomannnut, onko yksikään toimittaja kysynyt terveydenhuoltolaitoksien johtajilta ja haastatelluilta asiantuntijoilta, ovatko kyseiset henkilöt itse ottamassa rokotusta?
   Yle MOTssa oli muistaakseni joku johtavassa asemassa oleva nainen korkealta terveydenhuoltolaitosten johtopaikoilta valittamassa jos ei ihmiset ota rokotusta, ettei saada "hommaa haltuun".
   Ottaako nämä puolestapuhujat itse rokotuksen?
   Miksi haastattelijat eivät esitä näille tätä kysymystä?
   Vai onko etukäteen sovittu että kysymystä ei sitten aseteta.

  • Anonyymi

   Testaamaton tuote kun ajatellaan että vain muutama kuukausi oli testattu. Siinäkin unohdettiin kokonaan allergikot pois testiryhmistä. Mitähän muutakin on unohtunut?

   • Anonyymi

    Minullaki on varmasti korona, kun nenä vuotaa koko ajan. Ei muuta vikaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minullaki on varmasti korona, kun nenä vuotaa koko ajan. Ei muuta vikaa.

    Koronahysterian luomiselle oli tyypillistä nimetä kaikki kuolemat koronasta johtuneiksi, ja pikainen polttohautaus perään ettei vain oikea totuus paljastuisi.


  • Anonyymi

   Sinulla ei ole virusta, mutta kun tikku poistetaan nenästäsi se voi ilmassa osua viruspartikkeliin. Lopulta tulos on posit. ja olet "oireeton kantaja".
   Testin kehittäjä on itse todennut, ettei se sovellut diagnostiikkaan.

  • Anonyymi

   Tri. Reiner Fuellmich ja muut kansaiväliset asianajajat valmistelevat oikeustoimia Sakassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa Koronaskandalin vastuullisia vastaan. PCR-testi on koko valeen pohja.

   Tri. Fuellmich kutsuu tätä suurimmaksi rikokseksi íhmiskuntaa vastaan. Olen samaa mieltä.

   Seuraavassa hän selittää tämän maailmalaajuisen manipulaation ja valeen etenemistä:
   https://www.bitchute.com/video/zarFW3hwuyBc/

   Jos sinulla on noin 50 minuuttia aikaa kuunnella englanninkielistä puhetta, niin kannattaa katsoa, jos koko homma ei tuttu. Sisältää yhteenvedon koko rikoksesta.

   • Anonyymi

    Tässä Varatuomari Reiner Fuellmichin luento Suomenkielisellä tekstityksellä. Pitää maalata koko linkki ja valita hiiren oikean puoleisella painikkeella "siirry osoitteeseen":

    https://tokentube.net/v/2776533823/RIKOS-IHMISYYTTÄ-VASTAAN---Rapsodia-fi--tekstitys


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei anneta tämmöisten ikävien faktojen haitata boomaavaa koronabisnestä. Hössötys on uusi normaali!

  • Anonyymi

   Eliitti (Amerikassa) myi omaisuuttaan alkuvuonna, ja osti pilahintaan takaisin kun loivat koronahysterian. Miljardöörit ovat kasvattaneet omaisuuttaan pelkästään tämän vuoden aikana huimat 25%.
   Tarkoittaa 250 miljoonalla jokaista miljardiaan kohden.
   Bill Gates on ostanut pilahintaan lentoyhtiöitä, ja tulee ostamaan lisää.
   Nanopartikkeli rokotuksia pyritään väkisin rokottamaan siten ettei lentokoneeseen pääse "rokottamattomana" (LUE: Jos et ole ottanut nanoteknologiaa sisääsi)

   Kun ihmiskunta saadaan ottamaan nanopartikkelit sisäänsä, saadaan mahdollisuudet "säteilyttää" kauko-ohjattuna mielenosoittajat ja eliittä vastustavat pois, esim säteilyttämällä "ikäville" tyypeille syöpä.

   Tämä kaikki on mahdollista ja siitä ei ole pulaa, etteikö tekniikka olisi olemassa ja löytyisi.

   Maailmanvalloitus on käynnissä, ja ihmiskunta ajautuu kohti loppuaan. Eliitille riittää kun on 500.000 ihmistä koko maapallolla.

  • Anonyymi

   Tämä koko koronahysteria on koko ihmiskunnan suurin virhe ja harha.
   Jälkeenpäin tullaan huomaamaan, miten tyhmästi suljettiin koko ihmiskunta!
   Kuolleitten määrää on liioiteltu ja kaikkia muitakin kuolemia on mennyt koronan piikkiin. Vuosottaisiin influenssoihinkin on kuollut enemmän ihmisiä mitä tähän.
   Aina on tällaisia tauteja ollut liikkeellä ja vielä tulee olemaan.
   Taloudesta ei välitetä ollenkaan ja sen seurauksena, siihen tulee kuolemaan enemmän ihmisiä mitä tautiin. "Leikkaus onnistui, mutta potilas kuoli", Voi sanoa.
   Jos nämä rokotteet alkaa toimimaan joten kuten ja sulut poistuu, niin sitten ihmiset hullaantuu ja alkavat reissaamaan ja viini virtaa!

   • Anonyymi

    Taloudesta nimenomaan välitetäänkin. Miljargöörit tekivät itse luomansa (HOAX) huijauksen kautta oman omaisuutensa nousua 250 miljoonaa joka miljardia kohden. Kun omaisuutta oli siis alunperin neljä miljardia, on nykyään viisi miljardia.
    Bill Gates ostanut vaikeuksiin ajettuja lentoyhtiöitä ja miljardöörien juhlat jatkuvat seuraavaksi aiheettomilla rokotteilla ym.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Järkyttäävää valehtelua. Lopettakaa testaaminen välittömästi.
   Tätä ei pidä unohtaa koskaan.

   Päästäisiinkö asiassa edes siihen asti, että STM/THL joutuu tiedottamaan, että netissä liikkuu vaarallista tiedettä, älkää uskoko siihen, vaan meidän turvallisiin valeisiin.

  • Anonyymi

   UK.ssa alettaan viretellä oikeustoimia valheellisen testin vuoksi kärsineille;
   https://pcrclaims.co.uk/
   Toivottavasti saavat oikeutta.

   Milloin Suomessa? Haluan syylliset vastuuseen.

  • Anonyymi

   Kolajuoma antoi positiviisen COVID-tuloksen: Kansanedustaja osoitti Itävallan parlamentissa pikatestien humpuukin.

   • Anonyymi

    Myös avocadosta ja kanan siivistä on tullut positiivisia tuloksia.
    Testaustapa kuitenkin riitti WHOlle.


  • Anonyymi

   Nyt yksi pahimmista syyllisistä WHO itse varoittaa, runsaalla jargonilla höystettynä, PCR-testien vääristä positiivisista ja kehottaa säätämään CT –arvoa alaspäin.

   https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users

   Alkavatko nyt turvata omaa selustaansa vai mikä tässä on takana? Liian vähän ja liian myöhään, aikaisempia valeita ei voi tällä kuita.

   • Anonyymi

    Säätämällä testiä vähemmän yliherkiksi saadaan aikaan vähemmän ”tartuntoja”. Tällä tavalla esim. kokeeliset rokotteet saadaan näyttämään toimiville. Hyvä ajoitus.


  • Anonyymi

   Ja suomen hallitus aikoi suunnitella temppuja netissä liikkuvien koronarokotusten turvallisuuden epäilyjen pysäyttämiseksi, GHEHEHE. Voi sitä turaamisen riemua.

   Se eikun jatkuu vaan just samallailla kuin maskisotkutkin. Ja punavihreät liputtaa ja tanssii, että maailma ihastelee suomen hallitusta:)

  • Anonyymi

   Eivät Suomenkaan köyhyyteen pakotetut, tee yhtään mitään, millään veroparatiisi-koronatesteillä- tai rokotteilla, kun rahat eivät riitä, edes kunnolliseen ruokaan ja välttämättömiin reseptilääkkeisiin, saati mihinkään ylimääräisiin.

   https://www.scientificamerican.com/article/nih-very-concerned-about-serious-side-effect-in-coronavirus-vaccine-trial/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

   Moni ei ole kymmeniin vuosiin, käynyt missään julkisellakaan terveyden-hammas-erikoissairaanhoidossa, vaikka olisi kuinka vakavia sairauksia, koska ei ole rahaa, eli se aito oikeusturva puuttuu 800€/kk orjuuseläkeläisiltä, joita on se 500 000:tta Suomen kansalaista.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316713/poikkeuslain-ehdot-eivat-tayty-suomessa--1-250ekk-minimielake-ehtona-saksassa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Nykyinenkään hallitus, eduskunnan korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä, ei ole tehnyt yhtään mitään, ison sairaus-kansaneläkeläisten köyhyysongelman korjaamiseksi.

   Nolo 50-lappunen, oli käytännössä eläkeleikkaus, kun sillä ei kompensoida, edes kohonneita elinkustannuksia, saati perustuslain vastaisia eriarvoisuus- ja pakkomaksuja, kuten 400€ vuodessa, köyhimmille sairauseläkeläisille kalliimmat, bussien matkamaksut Tre:ella, pääsymaksu reseptilääkkeisiin, jonka Sdp erityisesti lupasi poistaa ym.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

  • Anonyymi

   Tuo ilmiö, että Suomessa ei tänä vuonna ole juuri influenssaa

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lahes-kukaan-ei-sairastanut-suomessa-influenssaa-tana-syksyna-vuosi-sitten-samaan-aikaan-taudin-sai-750/

   on maailmanlaajuinen, näin vaikuttasi olevan kaikkialla muuallakin. Esim. Kanadassa
   https://www.canada.ca/en/public-health/services/publications/diseases-conditions/fluwatch/2020-2021/week-50-december-6-december-12-2020.html

   Selvyyden vuoksi kerrottakoon, että tämähän sivästi johtuu siitä, että kaikki flunssat laitetaan koronan piikkiin.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   361
   23731
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   316
   6396
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   411
   4709
  4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2009