Evoluution oikku

Anonyymi

Mikähän siinä on että evoluutio on kehittänyt niin monimutkaisen tavan lisääntyä että tarvitaan uros ja naaras. Siis ihmiset ja nisäkkäät yleensäkin. Luulisi olevan liian mutkikas juttu verraten esim ihan jakautumiseen

22

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä monimutkaiselta vaikuttava lisääntymismalli on varmistanut sen että lajin parhain aines sai jälkeläisiä. Jos lisääntyisimme vaikkapa jakautumalla lopputulos olisi sattumanvarainen eli todennäköisästi johtaisi negatiiviseen kehitykseen

      • Anonyymi

        Miten ne eliöt jotka lisääntyvät jakautumalla, ovat pärjänneet. Onko ne miten äkkiä kuolleet sukupuuttoon ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten ne eliöt jotka lisääntyvät jakautumalla, ovat pärjänneet. Onko ne miten äkkiä kuolleet sukupuuttoon ?

        Oletko koskaan kuullut esim. bakteereista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten ne eliöt jotka lisääntyvät jakautumalla, ovat pärjänneet. Onko ne miten äkkiä kuolleet sukupuuttoon ?

        Ainakin voikukka ja poimulehti on meilläkin yleisiä siemenkasveja, jotka lisääntyy käytännössä suvuttomasti.

        Ja hyvin pärjäävät.


    • Anonyymi

      Evoluution kannalta ei ole mitään väliä kuinka monimutkainen tai yksinkertainen jokin ominaisuus on. Väliä on vain sillä, parantaako tai heikentääkö ominaisuus yksilön lisääntymistodennäköisyyttä.

      Suvullinen ja suvuton lisääntyminen eivät ole toisensa poissulkevia ominaisuuksia, (Edelleenkin on olemassa paljon lajeja, jotka kykenevät molempiin.) joten lähtökohtaisesti suvullinen lisääntyminen ei ainakaan merkittävästi heikennä yksilön lisääntymistodennäköisyyttä. Suvullinen lisääntyminen kuitenkin parantaa huomattaavasti jälkeläisten eloonjäämistodennäköisyyttä, koska yhdeltä vanhemmalta peritty epäedullinen ominaisuus voi jäädä toiselta vanhemmalta saadun edullisen tai neutraalin ominaisuuden peittoon.

      • Anonyymi

        Mieheksi ja naiseksi Hän heidät loi...


    • Anonyymi

      Miltäs se tuntuisi, jos aina silloin tällöin alkaisi yllättäen jakaantumaan?

    • Anonyymi

      Jos lisääntymistahti on sama, niin geneettisen muuntelun määrän kannalta populaatiossa suvullinen on ylivoimaisesti "parempi".

    • Anonyymi

      Ei se ole monimutkaista, isojenpoikien elokuvasta näin.

    • Anonyymi

      Suurin osa maailman eliöistä lisääntyy suvuttomasti

      Sukupuolinen lisääntyminen on poikkeus

    • Anonyymi

      Ensinnäkin neodarwinismi on vain kokoelma lamarcilaisia ja lysenkolaisia unelmia, termi 'evoluutio' neodarwinismin kuvaajana ei oikein toimi, parempi ja kuvaavampi olisi termi 'devoluutio'.

      Evoluutio kehittää vain niissä puitteissa joita on rajallisesti käytettävissä, ei mitään muuta. Universumissa on todennköisesti ehkä enemmän kuin miljardi Maa planeetan kaltaisia planeettoja ja sen aurinko systeemissä kultakutri vyöhykkeellä, mutta ei elämää jos Jumala ei sitä ole sinne luonut. Vain elävä voi tuottaa elämää, eloton ei koskaan, on turha olettaa muuta. Abiogenesiksellä olisi miljardin taalan paikka todistaa oletettu olemassaolonsa.

      Siperian tundraan on hautautunut mammutteja, biisoneja, villasarvikuonoja, susia etc. Niissä on triljooneja soluja ja niissä triljoonia hitaasti mutatoituvaa DNA'ta eli tuhoutuvaa sekä hajoavaa taatusti eloperäistä orgaanista ainesta. Niissä siis tapahtuu kaiken aikaa mutaatioita, ja luonnonvalinta kohdistuu, siis mihin? Aikaa on varmasti ollut riittävästi, on siis aivan turhaa etsiä avaruudesta elämän syntyä, kun se ei kerta kaikkiaan synny biologisesti valmiissa mutta elottomassa ympäristössä, kuten mammuttivainaassa.

      Abiogenesis ei nyt vaan pidä kiirettä sen luonnonvalintansa kanssa, miksi se ei valikoi mitään termin 'evoluutio teorian' mukaisesti, vaikka materiaalia olisi 1000 000 tonnia käytettävissä? Neodarwinismin kolmiyhteinen sekä kolmikoipinen mutta 100% invalidi jumala Evoluutio teoria (Mutaatio, Luonnonvalinta sekä Aika) ei tee sitten niin yhtikäs mitään.

      Missä sitten vika? Olisikohan se termissä 'evoluutio teoria'? Ehkä nyt pitäisi se termi 'evoluutio teoria' hylätä ja ottaa käyttöön termi 'devolution theory' koska on havaintoja kaikkien systeemien asteittaisesta hajoamisesta mukaan lukien Universumin lämpökuolema. Tässä vertais arvioinnissa darwinistinen Evoluutio Teoria ei toimi (lehmälle kehittyy vähitellen siivet selkään, ameebasta kehittyy vähitellen ihminen sekä kärpäsestä kehittyy vähitellen härkänen miljardissa vuodessa).

      Biologian Devoluutio Teoria toimii erinomaisen hyvin (kaikkien organismien kuoleminen sukupuuttoon perimän pilaantumiseen sukupolvesta toiseen (mutaatioiden vähittäinen kumuloituminen kaikkiin geeni pooleihin)) seurauksena. Ihmiskunnalla on aikaa jäljellä väistämättömään sukupuuttoon ehkä n.7 - 8 sukupolvea mutta joka tapauksessa alle 10 sukupolvea, jota ympäristömyrkyt kuten muovi molekyylien tunkeutuminen kaikkiin soluihin, myös sukusoluihin, vielä saattavat jouduttaa. Ihmissuvun sammumiseen on siis aikaa enää jäljellä ehkä reilut tuhat vuotta.

      Lopuksi vielä klassinen kysymys "kumpi se oli ensin muna vai kana" ja vastaus on ei kumpikaan, Hän loi sekä kukon että kanan ja kukon tehtävänä on siittää kana, niin että se aloittaa munimisen, olisi muuten hauska tietää evoluutio teorian edellyttämän yksityis kohtaisen evoluutio polun siitä miten muna syntyy kanassa, mistä tieto siitä että muna on oikean kokoinen ja valmis poistumaan kanasta, ei liian aikaisin eikä liian myöhään ja miten munaan evolvoituu justiinsa sopivan paksuinen kalkki kuori ja siten ettei josakin kohtaa ole liian paksu ja josakin liian ohutta, niin että kuori on kauttaaltaan oikean paksuinen, ei liian paksu, koska poikanen ei voi rikkoa kuorta, eikä liian ohutta, koska tällöin munan kuori hajoaisi ja pesässä olisi poikasen sijasta kokkelisotku.

      Jumala loi kaiken elämän tälle planeetalle ja niille omat lisääntymis mekanisminsa, suvuttomasti, suvuttoman suvullisen, ja suvullisen eri lajeille. Mikrobit yleensä jakautumalla, nisäkkäät suvullisesti. Jumala Sanoi "Tehkäämme ihminen omaksi kuvaksemme, kaltaiseksemme", mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät, huomaa: Jumala ei luonut kymmeniä ja satoja eri sukupuolia, vain nämä kaksi, mies ja nainen.

      • Anonyymi

        Näillä oli, kuten kaikilla muillakin luoduilla, virheetön perimä. Kunnes ihminen lankesi syntiin ja sijaltaan menetti planeettamme hallinnan Saatanalle joka anasti valehtelemalla ja petoksella tämän planeetan hallintaansa. Seuraukset olivat karut, ihminen sai synnin veren myrkytyksen, eikä hän elämässään siitä parane koskaan. Koko Luomakunta turmeltui ja perimät alkoivat kaikkialla pilaantua eli mutatoitua ja kuolema tuli kaikkien osalle.

        Saatanan hallinta aika alkoi Edenistä ja päättyi Jumalan Pojan, Jeesuksen Kristuksen syntymiseen neitsyt Mariasta. Jeesuksella Kristuksella ei siten ollut synnin verenmyrkytystä, kun Hän ihmiseksi syntyikin. Jumalan lahjomaton Sana todistaa "Se sielu joka syntiä tekee on kuoltava" ja "synnin palkka on kuolema". Toisaalta, jostakin syystä, Jumala rakastaa ihmisiä ja Hänellä on kova tuska jokaisesta ihmisestä joka on menossa Kadotukseen. Hän ratkaisi ongelman syntymällä ihmiseksi, osoittaa rakastavansa kaikkia ihmisiä elämällään ja lunastaa ihmiskunta synnin Tuomion alta pois. Tämä tapahtui Golgatalla, jossa Hän täydellisesti uhrasi itsensä syntisen ihmisen sijaisena, voitti Saatanan ja riisti häneltä Kuoleman ja Tuonelan avaimet sekä kolmantena päivänä Hän nousi kuolleista.

        Vain Hänen mittaamattoman kallis Pyhän Verensä voi puhdistaa synnit pois ihmisestä, niin että ihminen uudesti syntyy Jumalan lapseksi ja on puhdas synneistään ja osa Elämän ylösnousemukseen ja hänellä ei siksi ole osaa Kuoleman ylösnousemukseen Viimeiselle Tuomiolle ja Toiseen kuolemaan.

        Tämä tarkoittaa syntiselle ihmiselle kahta kuolemaa, ensimmäinen kuolema on sielun ja hengen erkanemista ruumiista, joutuminen alas Tuonelaan odottamaan kauhulla ja tuskalla Kuoleman Ylösnousemusta (jossa syntinen ihminen saa takaisin sen ruumiin joka hänellä oli kuollessaan maan päällä) Viimeiselle Tuomiolle, jossa syntinen ihminen saa palkkansa toiseen kuolemaan joka on Helvetti, 'ikuinen elämä' täysissä ruumiin, sielun ja hengen voimissa siinä järvessä joka tulta ja tulikiveä palaa ja sinua jäytävät lukemattomat madot ei kuole.

        HUOMAA: Sinun ei tarvi tehdä mitään joutuaksesi Helvettiin, koska olet Helvetin kansalainen. Mitä sinun tulee tehdä pelastuaksesi?

        Sinun tulee ehdottomasti Uudestisyntyä Taivaan maan kansalaiseksi, tässä ei kaksoiskansalaisuus ole mahdollista. Uudestisyntymässä edellinen, Helvetin kansalaisuus, lakkaa olemasta voimassa ja tämä tapahtuu vain yhden kerran, Jos jostakin syystä päätät vaihtaa Taivaanmaan kansalaisuutesi takaisin Helvetin kansalaisuudeksi, niin se jää voimaan pysyvästi ja Taivaanmaan kansalaisuutesi päättyy automaattisesti pysyväksi, paluuta ei ole, sooloilu Ei siis kannata, se päättyy äkkiä.

        Synti on hyvin vakava rikos josta seuraa kuoleman tuomio ja ikuisuus Helvetissä, se ei ole 'kiirastuli' josta pääsee kun on etukäteen tai omaiset ovat maksanut jollekkin papille tai piispalle rahaa, että se rukoilisi neitsyt Mariaa armahtamaan ja päästämään ko. sielu 'kiirastulesta'. Tai sitten ko. sielu on ostanut aneita riittävästi etukäteen selvitäkseen kunnialla Pyhän Pietarin ohi Paratiisiin. Em. liittyy erääseen kristinuskontoon, jossa synti kysymys ei iso ongelma ole, koska syntikysymyksestä nyt rahalla sitten selviää. Kaikki uskonnot ovat silkkaa petosta ja valhetta ja ne ovat Saatanan varmimpia keinoja pitää kaikki ihmiset Helvetin kansalaisina, hylkää siis uskontosi mikä se sitten lieneekin.

        Syntisellä ihmisellä kuolemaan tuomitun osana on Jumalan Armosta valita joko Jeesus Kristus, vapautus kuoleman tuomiosta ja iankaikkinen Elämä Taivaassa tai Saatanan ja synnin ja iankaikkisen kuoleman Helvetissä joka tulta ja tulikiveä palaa, jossa madot eivät kuole. Huomaa: JUMALAN ARMO EI OLE LISENSSI SYNTIIN!

        Vain nämä kaksi eri vaihtoehtoa on olemassa, ei ole kolmatta linjaa. Valintasi on tehtävä tässä ajassa, älä siis viivytä sitä huomiseen, voi olla ettet näe aamun sarastusta ja silloin on myöhäistä, liian myöhäistä valita Jeesus Kristus, et saa sekunttiakaan takaisin kerran eletystä elämästäsi maan päällä valitaksesi Jeesuksen Kristuksen. Sinulla on vain sanoin kuvaamaton katumuksen tuska ja kauhu alhaalla Tuonelassa johon olet joutunut odottamaan Kuoleman ylösnousemusta Viimeiselle Tuomiolle.

        Tee siis tämä: Antaudu ehdottomasti Jeesukselle, et ole siinä asemassa joka luettelee ehtoja. Tunnusta kaikki syntisi ja hylkää ne, niin saat täyden Armahduksen, kaikki tunnustamasi synnit Jeesuksen Pyhä Veri pesee pois ja näin saat riisuutua risaisista ja saastaisista ryysysyistäsi poltettavaksi, niitä ei enää ole ja sinä saat uudet puhtaat Jeesuksen Kristuksen Lahja Vanhurskauden vaatteet päällesi, uudestisynnyt Jumalan lapseksi Hänen Taivaanmaan valtakuntaansa ja iankaikkisen elämän, älä siis viivy maailman teillä vaan tule Jeesuksen Kristuksen tykö sellaisena kuin olet, niin Hän Armahtaa sinut ja tulet muutokseesi, vanha elämäsi on takanasi ja Uusi Elämä sijalle tullut ja vaelluksesi Taivaanmaahan alkaa.

        Jumalan Rauha, Rakkaus ja Siunaus Kristuksessa olkoon kanssasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näillä oli, kuten kaikilla muillakin luoduilla, virheetön perimä. Kunnes ihminen lankesi syntiin ja sijaltaan menetti planeettamme hallinnan Saatanalle joka anasti valehtelemalla ja petoksella tämän planeetan hallintaansa. Seuraukset olivat karut, ihminen sai synnin veren myrkytyksen, eikä hän elämässään siitä parane koskaan. Koko Luomakunta turmeltui ja perimät alkoivat kaikkialla pilaantua eli mutatoitua ja kuolema tuli kaikkien osalle.

        Saatanan hallinta aika alkoi Edenistä ja päättyi Jumalan Pojan, Jeesuksen Kristuksen syntymiseen neitsyt Mariasta. Jeesuksella Kristuksella ei siten ollut synnin verenmyrkytystä, kun Hän ihmiseksi syntyikin. Jumalan lahjomaton Sana todistaa "Se sielu joka syntiä tekee on kuoltava" ja "synnin palkka on kuolema". Toisaalta, jostakin syystä, Jumala rakastaa ihmisiä ja Hänellä on kova tuska jokaisesta ihmisestä joka on menossa Kadotukseen. Hän ratkaisi ongelman syntymällä ihmiseksi, osoittaa rakastavansa kaikkia ihmisiä elämällään ja lunastaa ihmiskunta synnin Tuomion alta pois. Tämä tapahtui Golgatalla, jossa Hän täydellisesti uhrasi itsensä syntisen ihmisen sijaisena, voitti Saatanan ja riisti häneltä Kuoleman ja Tuonelan avaimet sekä kolmantena päivänä Hän nousi kuolleista.

        Vain Hänen mittaamattoman kallis Pyhän Verensä voi puhdistaa synnit pois ihmisestä, niin että ihminen uudesti syntyy Jumalan lapseksi ja on puhdas synneistään ja osa Elämän ylösnousemukseen ja hänellä ei siksi ole osaa Kuoleman ylösnousemukseen Viimeiselle Tuomiolle ja Toiseen kuolemaan.

        Tämä tarkoittaa syntiselle ihmiselle kahta kuolemaa, ensimmäinen kuolema on sielun ja hengen erkanemista ruumiista, joutuminen alas Tuonelaan odottamaan kauhulla ja tuskalla Kuoleman Ylösnousemusta (jossa syntinen ihminen saa takaisin sen ruumiin joka hänellä oli kuollessaan maan päällä) Viimeiselle Tuomiolle, jossa syntinen ihminen saa palkkansa toiseen kuolemaan joka on Helvetti, 'ikuinen elämä' täysissä ruumiin, sielun ja hengen voimissa siinä järvessä joka tulta ja tulikiveä palaa ja sinua jäytävät lukemattomat madot ei kuole.

        HUOMAA: Sinun ei tarvi tehdä mitään joutuaksesi Helvettiin, koska olet Helvetin kansalainen. Mitä sinun tulee tehdä pelastuaksesi?

        Sinun tulee ehdottomasti Uudestisyntyä Taivaan maan kansalaiseksi, tässä ei kaksoiskansalaisuus ole mahdollista. Uudestisyntymässä edellinen, Helvetin kansalaisuus, lakkaa olemasta voimassa ja tämä tapahtuu vain yhden kerran, Jos jostakin syystä päätät vaihtaa Taivaanmaan kansalaisuutesi takaisin Helvetin kansalaisuudeksi, niin se jää voimaan pysyvästi ja Taivaanmaan kansalaisuutesi päättyy automaattisesti pysyväksi, paluuta ei ole, sooloilu Ei siis kannata, se päättyy äkkiä.

        Synti on hyvin vakava rikos josta seuraa kuoleman tuomio ja ikuisuus Helvetissä, se ei ole 'kiirastuli' josta pääsee kun on etukäteen tai omaiset ovat maksanut jollekkin papille tai piispalle rahaa, että se rukoilisi neitsyt Mariaa armahtamaan ja päästämään ko. sielu 'kiirastulesta'. Tai sitten ko. sielu on ostanut aneita riittävästi etukäteen selvitäkseen kunnialla Pyhän Pietarin ohi Paratiisiin. Em. liittyy erääseen kristinuskontoon, jossa synti kysymys ei iso ongelma ole, koska syntikysymyksestä nyt rahalla sitten selviää. Kaikki uskonnot ovat silkkaa petosta ja valhetta ja ne ovat Saatanan varmimpia keinoja pitää kaikki ihmiset Helvetin kansalaisina, hylkää siis uskontosi mikä se sitten lieneekin.

        Syntisellä ihmisellä kuolemaan tuomitun osana on Jumalan Armosta valita joko Jeesus Kristus, vapautus kuoleman tuomiosta ja iankaikkinen Elämä Taivaassa tai Saatanan ja synnin ja iankaikkisen kuoleman Helvetissä joka tulta ja tulikiveä palaa, jossa madot eivät kuole. Huomaa: JUMALAN ARMO EI OLE LISENSSI SYNTIIN!

        Vain nämä kaksi eri vaihtoehtoa on olemassa, ei ole kolmatta linjaa. Valintasi on tehtävä tässä ajassa, älä siis viivytä sitä huomiseen, voi olla ettet näe aamun sarastusta ja silloin on myöhäistä, liian myöhäistä valita Jeesus Kristus, et saa sekunttiakaan takaisin kerran eletystä elämästäsi maan päällä valitaksesi Jeesuksen Kristuksen. Sinulla on vain sanoin kuvaamaton katumuksen tuska ja kauhu alhaalla Tuonelassa johon olet joutunut odottamaan Kuoleman ylösnousemusta Viimeiselle Tuomiolle.

        Tee siis tämä: Antaudu ehdottomasti Jeesukselle, et ole siinä asemassa joka luettelee ehtoja. Tunnusta kaikki syntisi ja hylkää ne, niin saat täyden Armahduksen, kaikki tunnustamasi synnit Jeesuksen Pyhä Veri pesee pois ja näin saat riisuutua risaisista ja saastaisista ryysysyistäsi poltettavaksi, niitä ei enää ole ja sinä saat uudet puhtaat Jeesuksen Kristuksen Lahja Vanhurskauden vaatteet päällesi, uudestisynnyt Jumalan lapseksi Hänen Taivaanmaan valtakuntaansa ja iankaikkisen elämän, älä siis viivy maailman teillä vaan tule Jeesuksen Kristuksen tykö sellaisena kuin olet, niin Hän Armahtaa sinut ja tulet muutokseesi, vanha elämäsi on takanasi ja Uusi Elämä sijalle tullut ja vaelluksesi Taivaanmaahan alkaa.

        Jumalan Rauha, Rakkaus ja Siunaus Kristuksessa olkoon kanssasi.

        Kerropa vielä minkä suunnan usko jakaa kyseisiä kannanottoja evoluutiosta.

        Ps. Lahkon nimi riittää, en kaipaa erillistä uskontunnustusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerropa vielä minkä suunnan usko jakaa kyseisiä kannanottoja evoluutiosta.

        Ps. Lahkon nimi riittää, en kaipaa erillistä uskontunnustusta.

        "Kerropa vielä minkä suunnan usko jakaa kyseisiä kannanottoja evoluutiosta."

        Niin, minkä suunnan usko, Jeesuksen Kristuksen Usko jakaa ihmiskunnan kahtia, oikealla puolella lampaat (Uudesti syntyneet) ja vasemmalla puolella vuohet (ne ihmiset, jotka hylkäävät Jeesuksen Kristuksen, että voisivat pelastua Kuoleman tuomiosta).

        Kaikki uudestisyntyneet ihmiset siis luottavat Totuuteen, 1.Moos. 11 ensimmäistä lukua ja hylkäävät tarinat darwinilaisesta evoluutiosta taikauskona.

        Lyhyesti "minkä suunnan usko jakaa" ovat siis kaikki uudestisyntyneet Kristuksen omat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kerropa vielä minkä suunnan usko jakaa kyseisiä kannanottoja evoluutiosta."

        Niin, minkä suunnan usko, Jeesuksen Kristuksen Usko jakaa ihmiskunnan kahtia, oikealla puolella lampaat (Uudesti syntyneet) ja vasemmalla puolella vuohet (ne ihmiset, jotka hylkäävät Jeesuksen Kristuksen, että voisivat pelastua Kuoleman tuomiosta).

        Kaikki uudestisyntyneet ihmiset siis luottavat Totuuteen, 1.Moos. 11 ensimmäistä lukua ja hylkäävät tarinat darwinilaisesta evoluutiosta taikauskona.

        Lyhyesti "minkä suunnan usko jakaa" ovat siis kaikki uudestisyntyneet Kristuksen omat.

        Jehovantodistaja peittää uskonsa.
        Helluntalainen peittää uskonsa.
        Mormooni peittää uskonsa.

        Minulla palaa aina varoitusvalo kun joku peittää lähtökohtansa ja/tai tarkoituksensa,
        olipa kysymys uskosta, kauppaamisesta tai muusta tyrkyttämisestä.


      • Anonyymi

        Muna oli ennen kanaa, koska se ensimmäinen kana syntyi siitä munasta jonka muni jonkin toisen lajin eläin.

        Tämähän on itsestään selvää, koska geneettiset muutkset tapahtuvat seuraavaan sukupolveen, kanaa edeltänyt eläin muni ensimmäisen kanan ehkä koska se nai toisen oman lajinsa uroksen kanssa ja geneettinen mix synnytti kanan, saattoi asiassa tapahtua jotain muttaatioitakin.

        Ensimmäinen kana pystyi vielä lisääntymään kanaa edeltävän lajin urosten kanssa ja synnyttämään uusia kanoja. Uusi laji oli syntynyt.


    • Anonyymi

      Lutko aloittaja Tiede lehdestä professori Hanna Kokon kirjoituksen asiasta? Siinä aihetta oli käsitelty monipuolisesti ja annettu vastaustakin kysymykseesi.

      • Anonyymi

        Prof. Hanna Kokko on varsin älykäs tuottelias kirjoittaja joka ei kumminkaan suhtaudu kovinkaan kriittisesti darwinilaiseen käsitykseen evoluutiosta johon olisi syytäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Prof. Hanna Kokko on varsin älykäs tuottelias kirjoittaja joka ei kumminkaan suhtaudu kovinkaan kriittisesti darwinilaiseen käsitykseen evoluutiosta johon olisi syytäkin.

        Kokko on eräs Euroopan arvostetuimmista evoluutiobiologeista. Hänellä tuskin on syytä suhtautua "darwinistiseen evoluutioteoriaan" erityisen kriittisesti. Ei ole olemassa erikseen mitään darwinistista käsitystä evoluutioteoriasta ja jotain muuta käsitystä. Evoluutioteoria on rakentunut Darwinin alkuperäisen idean pohjalle, mutta se on jo aivan eri tasolla kuin Darwinin aikana.


      • Anonyymi

        Oletko sinä lukenut monipuolisen selityksen karhun kalanpyynnistä ja siitä miksi sillä on töpöhäntä.


    • Anonyymi

      Suvullinen lisääntyminen on hauskempaa

      • Anonyymi

        Se huono-onninen joka on jäänyt mus*i porukan kynsiin ei ehkä ole niin hauskaa kuin kaikilla muilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4955
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3134
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1217
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe