KoronaPIIKKI

Anonyymi

Kun ilmaiseksi saa, niin kannattaa ottaa, ei varmaan kauaa vanhene ja happane aineet, kun aletaan kunnolla rokottamaan. Saa nähdä syntyykö jonoa tielle asti, ämpäreitä voisi jakaa samalla, niin menisi kaksi kärpästä niin sanotusti yhdellä kertaa. Lääkärit ja sairaanhoitajat rokottavat ensin toisensa, sitten riskiryhmäläiset ja lopuksi muu lauma. Kun koko lauma saadaan rokotettua, niin syntyy laumasuoja. Voi sitä riemua, kun ravintoloiden portit aukaistaan keväällä ja pääsevät herrat ja narrit taas kesälaitumille piehtaroimaan.

582

6671

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      💉💉💉 Kohta alkaa PIIKITTELY 💉💉💉

    • Anonyymi

      Samalla saatte mikrosirun, elämme lopun aikoja! 😈

      • Anonyymi

        Mut mitä jos sen piikin mukana tuleekin kuplavolkkarin korjausopas digimuotoon sovitettuna,olisi kätevää kun moottorin korjausopas olisi suoraan ihon alla.


      • Uusimpen tietojen mukaan se ei olekaan mikrosiru vaan kokeellinen nanorobotti. Nanorobotin on tarkoitus korvata ihmisen luonnollinen immuunipuolustus. Nanorobotti on kuitenkin vielä kokeiluasteella ja toimii vain puolittain. Se kyllä tuhoaa luonnollisen immuunipuolustuksen, mutta ei suojaa virukselta. Koronahan kehitettiin laboratioriossa nimenomaan näitä nanorobottikokeita varten.

        (Khihihihihiii, osaanhan minäkin salaliittoteorioita panna liikenteeseen. Minun valetietoni on paljon uskottavanpaa ja positiivisempaa kuin rokotevastaisten valetieto!)

        😎✌🤷‍♂️😁


    • Anonyymi

      Satanistit johtaa ja valvoo Suomi 24 foorumia. Nähdään pian!

    • Anonyymi

      Siihen tautiin kuolee presidenttejä,kuninkaita ja miljardöörejäkin maailmassa joten en nyt tässä tapauksessa usko mihinkään illuminaattien salajuoneen.

      • Anonyymi

        Rokotetut lapset eivät saa jälkeläisiä.
        Tulloo hoivaajista pulloo elliitillekin.
        Kaikki hävijää.


    • Anonyymi

      Met jiesiössä ollaan tällaisia.
      Ei "rokotekriittinen", vaan "kulkutautimyönteinen". Positiivisen kautta!

    • Anonyymi

      Kun saan koronarokotteen, niin voinko lopettaa maskin käytön?

      Terveystalon lääkäri ja somevaikuttaja Anni Saukkola:

      Näillä näkymin ensimmäisenä käyttöön tuleva rokote on sellainen, että se vähentää oireita ja tartuttavuutta, mutta ei poista tartuttamisen mahdollisuutta täysin. Tällä hetkellä ei täysin voida vielä luvata, että maskin käytön voisi lopettaa.

    • Anonyymi

      Yhdysvaltalaismedia CNN hehkuttaa sunnuntaina pääjuttunaan Suomen
      onnistumista syksyn korona-aallon hoitamisessa.
      Suomi nostetaan kaikkein parhaimmaksi onnistujaksi.

      Selkeät ohjeet ja luotto viranomaisiin luetellaan myös Tanskan, Norjan ja Suomen vahvuuksiksi. Tartuntaryppäät taas pysyivät paikallisina tehokkaan testauksen, jäljityksen ja palkallisten sairauslomien avulla.
      Kolmesta onnistujasta paras on CNN:n mukaan Suomi.

    • Anonyymi

      🐖.. se joulukin sitten meni ja ilman laumasuojaa.

    • Anonyymi

      Se hyvä asia kuiten on, että ei ole ollenkaan normaali infulenssoja enää olemassa, on vain tämä erittäin vaarallinen korona, joka ei tilastollisesti ole mitenkään vaikuttanut kuolleisuuteen, sen nousuun.
      Sairaanhoito alalla vallitsee nyt jonkinlainen hiljaisuus, ei saa epäillä yleistä linjaa. Joitain piikitettyjä hoitajia nostetaan mainostamaan rokotusta yleiseen valtamediaan, ai, ai kun tuntui hyvältä saada piikki käsivarteen, olen kuuliainen ja uskon kaiken mitä ylhäältä syötetään. Puuttuu vain se pyöreä sateenkaarimerkki rinnasta, ehkä vain suurimmat johtajat saavat sitä kantaa? Kahdella suomalaisella vasta näkynyt kyseinen merkki televisiossa.
      Nohynekki on WHO:n listoilla, ei ota itse rokotusta.
      Mutta kaikesta huolimatta, menkäähän Sodankylän pöljät piikille, se tekee teille hyvää!

      • Anonyymi

        Aikoi ottaa rokotteen


    • Anonyymi

      Mikko Kärnä
      @KarnaMikko
      Mielestäni jokainen koronarokotteesta ilman lääketieteellistä syytä kieltäytyvä ihminen on epäisänmaallinen ihminen. Pohdin myös lakialoitteen tekemistä kansanterveydelle vaarallisen disinformaation levittämisen kriminalisoimiseksi.

      • Anonyymi

        Terve!
        Kyllä rokotus otetaan,jos sellaista joskus tarjotaan.
        Nyt kuitenkin näyttää siltä,että kestää ainakin 4 vuotta ,ennenkuin se saadaan.
        Tee nyt heti vaikka lakialoite asioiden nopeuttamiseksi.


      • Anonyymi

        Näin juuri, kuten edustaja Kärnä sanoo. Piikistä ei pidä aiheetta kieläytyä ja valhetietojen levittämisestä rangaista. Ainakin esimerkin vuoksi voisi tehdä muutama "pilottituomio"!


      • Anonyymi

        Mun mielestä rokotteesta kieltäytyjien olisi sitten ryhdikästä kieltäytyä myös mahdollisesti tarvitsemastaan koronan hoidosta.


      • Anonyymi

        Oikein hyvä tuo disinformaatio on säikyttänyt puoli suomea


      • Anonyymi

        Kärnän tulisi kansanedustajana tietää, mitä puhuu, koska hän on merkittävässä asemassa kansan etujen ajajana. Hänellä on myös valtava vastuu sanomisistaan. Ellei ennen, niin Jumalan edessä, Valkoisen Valtaistuimen tuomiolla hänkin vastaa omista synneistään. Nyt hän pakottaa ja tönii kansaa piikille, joka on geneettisesti manipuloitu ja hämmentää ihmisen oman immuunipuolustuksen, sillä seurauksella, että seuraava kohtaaminen jonkin viruksen kanssa voi olla tappava.

        Lääkeyhtiöt on vapautettu kaikista haittavastuista, mikä kertoo kristallinkirkkaasti, että massiivisia haittoja on tulossa, ja tullutkin jo. Koettakaa, hyvät ihmiset, uskoa huippuasiantuntijoita, kuten Sucharit Baghdia, jonka yksi hyvä varoitusvideo löytyy ainakin Token Tubesta. Se on suomennettu, joten se on helppo ymmärtää. Älkää hukatko ainutlaatuista elämäänne, hyvät maanmiehet!


    • Anonyymi

      "Rokotekriittiset" jakavat koronavirus-
      rokotus piilevän 5G-mikrosirun kytkentäkaaviota.
      En ole rokoteasiantuntija, mutta sen minkä tiedän elektroniiikasta, minusta se muistuttaa yllättävän paljon sähkökitaran efektipedaalin kytkentäkaavioita..

    • Anonyymi

      Noissa on kyllä kovasti näpertämistä. Ei ihme, että tuotanto on niin hidasta.
      80-luvun tekniikkaa vaikka noita osia saa kyllä vieläkin.
      Olispa hauska nähdä miten joku tunkee DIL-koteloisen operaatiovahvistimen rokoteneulasta läpi.

      Miten asia onkaan, niin hyvä, että pään magneettikuvaukseen voi mennä oman CD:n kanssa kertoi jessiöjässikkä torilla

    • Anonyymi

      Uusi korona virusmuoto Englannissa, joka leviää jne. Hyvin sopii tämä uutinen tähän kuvioon, jota ns. salaliitto teoriikot tuo julki. Eli Englantia rangaistaan, koska erosi EU:sta ja EU on taas globalistien liitto, joka tätä yhdentymistä ajaa sekä uutta maailmanjärjestystä, jonka tavoite on mm. kansallisvaltioiden tuhoaminen, uusi rahajärjestelmä, ei käteistä rahaa, vaan mikrosiru, jolla hoituu moni asia mm. ihmisten valvonta ja jopa tulevaisuudessa heidän mieleensä vaikuttaminen. Tämä kuuluisa B.G. säätiö vaimoineen rahoittaa WHO:ta ja suoraan on tämä kyseinen herra kertonut, että rokotusten yksi tarkoitus on vähentää ihmisten määrää. Eli täysin avoimesti, ei salaista toimitaan, mutta kukaan tavallinen pöljä ei usko, kun on niin iso huijaus kysymyksessä ja koko ns. koneisto maailmassa toimii tämän agendan mukaan. Salaseuroissa ne päätökset tehdään, ei eduskunnissa tai edes Jeesiössä.
      Tässä nyt annettavassa erikoisessa kaksiosaisessa korona rokotteessa ei tiettävästi tietenkään mitään mikrosirua ole, mutta rokote voi muuttaa ihmisen DNA systeemiä jollain tapaa ja olla pitkässä juoksussa vahingollinen. Aika näyttää mitä tulee. Sekaisin on maailma.
      Nämä Kärnän kommentit ovat tolkuttomia, nyt yksilön vapaata tahtoa ja itsestään määrämis oikeutta on kommentilla viemässä. Kaikenlaisia sitä pöljä kansa eduskuntaan äänestää. Vai että on isänmaallista ottaa korona rokotus jne.

    • Anonyymi

      Se onkin kiva tehdä kaikee kun on kohta kolme kättä ja neljä päätä on se niin turvallinen rokotenäin äkkiä aikaan saatuna.

      • Anonyymi

        Edellinen kuulostaa kylläkin kärkkäsen yskänlääkkeeltä.Ryyppy hopiavettä päälle, niin a vot


    • Anonyymi

      ajanvarauksella kerran mennään, niin jonot jää aika lyhyiksi. On kyllä vielä pitkässä juoksussa ennen kuin tavan kansa alkaa rokotuksia saamaan. Marinin hallitus on asian niin hoitanut, alkaa kehut kummasti sitä kohtaa vähenemään.

    • Anonyymi

      Teletappihallitus on sählännyt niin, että maahamme saadaan vain 50 000 rokoteannosta viikossa. Kun 5 000 000 jakaa 50 000:lla, tulokseksi tulee 100. Mutta kun kaikille pitää antaa kaksi pistosta, aikaa kuluu siis 200 viikkoa, ennen kuin koko kansa on rokotettu. Joka on noin neljä vuotta. Aika moni taitaa ehtiä kukahtaa tautiin siihen mennessä. Hallitus toivoo, että mahdollisimman moni porvari kuukahtaisi, niin säilyisi kannatus.

      Hallitus selittää, että kun on tuo EU. Ja paskat. Lässyn lässyn. Kyllä rokotteita olisi pystynyt hankkimaan, jos olisi ollut halua ja kykyä. Mutta kun ei ole halua, eikä kykyä. On vain selityksiä

      Eikä siinä ole edes koko kaameus. Vai uskooko joku, että rokotukset pystytään järjestämään ilman sähläämistä. Ei kannattaisi uskoa. Kun käytössä on 50 000 annosta, ei kannata ilmoittaa 100 000 ihmiselle, että nyt on Sinun vuorosi käydä pistoksella. Mutta niin vain teletappien komennossa aiotaan tehdä.

      Jotta homma ei menisi reisille, niin jokaisessa rokotuspisteessä pitäisi tietää etukäteen, montako rokotettavaa sinä päivänä tulee paikalle. Mutta millä tiedät, ellet jaa etukäteen jonotusnumeroita.

      Nyt on käymässä niin, että ihmiset tulevat käskettynä määräpäivänä rokotuttamaan itsensä vain kuullakseen, että rokotteet loppuivat tunti sitten. Eli varautukaa siihen, että kuluvan kevään aikana seisotte kymmenkunta kertaa rokotusjonossa. Tai sitten ottakaa teltta mukaan ja jääkää yöksi tai pariksi jonottamaan, kunnes pakasteauto joku aamu tuo lisää rokotteita.

      Kaikista irvokkainta on kuitenkin se, että koska kukaan ei voi etukäteen tietää, kuinka monta rokotettavaa mihinkin rokotuspisteeseen saapuu, niin joihinkin pisteisiin jaetaan liikaa niitä niukkoja rokotteita. Jotka sitten menevät pilalle, kun joku unohtaa panna ylimääräiset päivän päätteeksi terveyskeskuksen keittiön pakastimeen.

      Sanna Marinin sählääminen naurattaisi, ellei kyseessä olisi kansalaisten terveys. Mitään näin amatöörimäistä säheltämistä en muista aikoihin tapahtuneen näin tärkeässä asiassa. Johtunee varmaan siitä, että kassaneidit harvoin joutuvat käsittelemään niin suurta lukua kuin viisikymmentä tuhatta, puhumattakaan viidestä miljoonasta. Onhan se ymmärrettävää, että pää menee pyörälle niiden nollien kanssa.

      Hallituksen täydellistä välinpitämättömyyttä kansalaisten terveydestä kuvaa se, että rokottamiseen olisi voitu valmistautua jo liki vuoden verran. Siinä ajassa olisi pystynyt rakentamaan minkälaisen ajanvarausjärjestelmän tahansa, jonka avulla rokotukset olisivat sujuneet jonottamatta, eikä yhtään rokotetta olisi mennyt hukkaan. Mutta millä sellaista ehtisi miettiä, kun on noita naistenlehtien haastatteluja buukattuna niin paljon.

      Jos hallitus toimisi miehekkäästi, se myöntäisi kyvyttömyytensä ja antaisi homman ammattilaisten käsiin. Nyt on vaarana, että Teletapit tuhoavat osaamattomuudellaan kansalaisten terveyden ja hermostuksissaan siinä ohessa osaamattomuutensa peittely-yrityksillä myös kansantalouden.

      • Anonyymi

        No jiesiölle nyt ei niin väliä,persujakin vielä, niin ei mitään kiirettä, vai mitä?

        Saksa on EU-sopimuksen vastaisesti tilannut rokotetta myös itselleen, mutta saanee ne vasta EU-toimitusten jälkeen. Rahalla saa, mutta ei yhtään nopeammin.

        Jo joulukuussa yhtiöt ilmoittivat, etteivät ne pystykään toimittamaan vuonna 2020 luvattua 100 miljoonaa annosta rokotetta vaan vain 50 miljoonaa annosta maailmanlaajuisesti. Tänä vuonna määrä on 1,3 miljardia.

        EU:n ja rokotevalmistajan ostosopimusta ei ole kerrottu julkisuuteen tarkkojen toimitusmäärien ja aikataulun osalta. Siksi on vaikea arvioida sitä, mitä on luvattu, kuinka paljon ja missä aikataulussa.


    • Anonyymi

      Jos jokin asia menee hyvin, se on punavihreän hallituksen ja sitä nuoleskelevan median mielestä poliittisten päättäjien – siis hallituksen – ansiota. Kun sen sijaan jokin asia menee huonosti, esim. rokotekampanjan mokaaminen, asia ei enää kuulukaan hallitukselle, vaan vastuu on asiantuntijoiden ja viranomaisten."

    • Anonyymi

      Näin surkea ukko on persujen johtaja
      Hesarin @TommiHNieminen
      kattavaa rokotejuttua lukiessa tuli mieleen, että on hyvä, ettei koronakriisissä maata johda henkilö, joka ei halua tai pysty edes sanomaan sitä ottaako rokotteen vai ei.

    • Anonyymi

      Melko varmaan saan piikin helmikuussa. Näin pikkukunnassa homma hoituu pikavauhdilla, kun nesteet saadaan paikkakunnalle

    • Anonyymi

      Jos sanoo, että on jo sairastanut koronan, niin silloin ei tarvitse ottaa rokotetta. Toinen vaihtoehto on, että jostain saa haalittua sen agenda 2030 rintamerkin, niin se suojelee salaliitoilta ja voi niiku pitää päätä pensaassa luvan kanssa.

    • Anonyymi

      Hevosmiehet: Korona­tartunnat voivat lähteä jyrkkään nousuun virus­muunnoksen takia – ”Tilanne voi olla erittäinkin huono”

    • Anonyymi

      Pelottavan suuri prosenttiosuus" Lääkärit kieltäytyvät ottamasta uutta koronarokotetta ruotsisa.

      • Anonyymi

        Eikä ihme, koska rokotteen mukana tulee microsiru!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä ihme, koska rokotteen mukana tulee microsiru!

        Trumpulle se siru jo laitettiinkin ja nyt on kaikille tulos näkösällä. Reipas siru joten kannattaa meänki jiesiössä ottaa rokotus ja tietysti tuplana. Ryypätä vähän hopiavettä päälle


    • Anonyymi

      Pääasia on, että säilyy vapaus määrätä omasta kehosta. On tullut aika Suomessakin, kun mielipiteisiin liittyvää sananvapautta rajoitetaan ja estetään. Miksi valtamedian vastaiset mielipiteet koetaan niin vaarallisiksi, että pitää puuttua sananvapauteen? Ihmismassojen rokottaminen on määräys sieltä jostain, jota alaportaan pitää laittaa käytäntöön, jos joku on eri mieltä, niin suljetaan ulkopuolelle tavalla tai toisella, samalla valtamedian taholta voimakasta kansan hysteriointia ja jopa todellisen väärän tiedon informointia. Hyvä uusi esimerkki salaliittoteoria soppaan oli uutinen, että Suomea ei ole olemassa jne. tällä on tarkoitus tehdä kaikista ns. salaliitto asioista naurettavia ja tyhmän kansan silmissä valtamedian tiedoista ainoata oikeata tietoa.
      Kun menee kauppaan näkee hyvin miten on kansaan tehonnut ja uponnut tämä psykologinen laillinen terrori ja manipulointi. Suomalaiset ovat helposti ohjattavissa ja sitä omaa päättely kykyä asioiden laidoista on harvoilla. Sellainen eduskunta, kuin kansa, ei pitäisi äänestää tolkuttomia henkilöitä päättäviin elimiin, mutta kun kansalla ei ole kykyä parempaan, niin ollaan tässä. Nyt kuitenkin hallitus parempi, kuin aikaisempi, on mielipiteeni. Toki ajaa tätä samaa glopalisaatiota eli ei uutta auringon alla.

    • Anonyymi

      Ensin humpuuki kaksoisrokotus sairaanhoitajille ja sitten varsinainen toisenlainen rokotus buumi kansalaisille eri rokotteella. Hyvin suuniteltu tämä rokotus agenda. Kun alkurokotteet eivät aiheuta juuri mitään haittavaikutuksia, niin saadaan turvallinen maine aikaan ja piikittäjiä kansalle. Kun viellä luodaan hätä rokotteiden saatavuudesta, niin syntyy pula-ajan kaltainen hamuamis ilmiö ja pelko, että jäädään ilman. Sitten kun tulee kansanrokotus on rokottajia, eikä heillä haittavaikutuksia.
      Näin tämä agenda etenee. Mitä sitten aiheuttaa varsinainen kansanrokote? Kukaan tavallinen kansalainen ei voi tietää, mitä sisäänsä saa.

      • Anonyymi

        Tuskin se tätä pahemmaksi menee
        Tänään on tasan vuosi siitä kun Yhdysvalloissa havaittiin ensimmäinen koronavirus tartunta. Nyt kuolonuhreja on yli 400 000. kiitokset trumpille


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin se tätä pahemmaksi menee
        Tänään on tasan vuosi siitä kun Yhdysvalloissa havaittiin ensimmäinen koronavirus tartunta. Nyt kuolonuhreja on yli 400 000. kiitokset trumpille

        Heh, Se on vaan sitä persujen flunssaa.


    • Anonyymi

      Kasvomaskit ano-poika vastustaa.
      USAssa oli sama homma: konservatiivit vaativat maskeja kunnes demokraatit alkovat suosittelemaan maskeja jonka seurauksena konservatiivit alkovat vastustamaan maskeja.

    • Anonyymi

      Niila laittoi vahingossa maskin väärään päähän! 😵

    • Anonyymi

      Läheinen ihminen saa ensi maanantaina toisen koronarokotteen. Kuulemma osa ollut todella sairas tästä kakkosrokotuksesta. Kova kuume ja kroppaa koskenut kovasti. Mites muut täällä? Onko ollut oireita?
      🤔
      Ensimmäinen pistos ei tehnyt mitään.

    • Anonyymi

      Sehän tarkoittaa tietenkin, että rokote tehoaa

    • Anonyymi

      Miettikää kun jiesiön Ano katsoi 1950-luvulla vierestä kun sisarukset ja puolet kylän lapsista kuolivat kivuliaasti polioon/isorokkoon. Sitten tuli rokote, joka pelasti lukemattoman määrän ihmisiä.

      Sitten Ano kieltäytyisi itte rokotteesta, koska siitä tulee pää kipeäksi ja väsy muutamaksi tunniksi.
      Että semmosta rokotevastaisuutta meillä,miten teillä

      • Anonyymi

        Mitä ihmeen sekoilua tuo oli-on ?


    • Anonyymi

      Tuberkuloosihan oli kova keuhkotauti joka vei kokonaisia perheitä, oli parantoloita ym. Koko väestön piti vielä 60-luvulla käydä röntgenissä.Taisi olla vuosittain.Röntgen autot kiersi kylästä toiseen.
      Nykyään Suomeen tulee lähinnä Venäjältä jengiä joilla on tubi. Karanteenia ja eristystä tulee ainakin kuukausi.

    • Anonyymi

      Sputnik rokoteessa tuli piristävänä lisänä hieman Poloniumia! 😍

    • Anonyymi

      Jo 75 prosenttia suomalaisista haluaa ottaa koronarokotteen – Eniten virus huolestuttaa kokoomuksen, vasemmistoliiton ja Sdp:n kannattajia, perussuomalaiset vähiten huolissaan
      Persut sankarillisesti uhrautuvat, jotta muut saavat rokotteensa nopeammin,kun he kieltäytyvät rokotteista.
      Persuissa ajatellaan ”omilla aivoilla”. Usein se ei ole kaikkein toimivin konsepti.
      Jos Halla-aho sanoisi, että käyttäkää maskeja ja ottakaa rokote, niin olisivatkin yllättäen gallupin rokotemyönteisin puolue.

    • Anonyymi

      Kun perussuomalaiset suhtautuvat epäillen muun muassa kaikkeen, alkaa ihmetellä, miten toimisi valtio, jossa asuisi pelkkiä perussuomalaisia.
      Perussuomalaisuus tarvitsee aina voimakkaan viholliskuvan jota vastaan taistella. Ulkomaalaiset tai niiden näköiset olisi jo savustettu maasta. Kun ei olla EU:ssa niin omasta porukasta kaivellaan erilaisuuksia vihattavaksi. Vasenkätiset, bensa-autoilijat, kulttuurialan toimijat,toimihenkilöt

    • Anonyymi

      Sputnikkia kun ruiskutetaan suoneen, niin mehän lennetään kuuhun asti! 🤖

      • Anonyymi

        Ja persut Marsiin. Sieltä ei tullakkaan elävänä takaisin, kuten eräässä laulussa laulettiin Masalle "tule elävänä takaisin". Kuussahan toki on helppo käväistä picnikillä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja persut Marsiin. Sieltä ei tullakkaan elävänä takaisin, kuten eräässä laulussa laulettiin Masalle "tule elävänä takaisin". Kuussahan toki on helppo käväistä picnikillä

        Haastatteleeko suvakisti-sanna tämän ihmissyöjän ? Käyttikö ketsuppia, entä curryä ? "He ovat meille rikkaudeksi". Eivät ole, jos minulta kysytään ! PS 21% kohta 81%. ja hyvä niin..


    • Anonyymi

      Monella perussuomalaisella on sellainen ongelma koronan kanssa, että he johtajiaan myöten levittävät harhauutista, että Suomessa olisi pakko ottaa rokotus.
      Ei ole mitään pakkoa, ei edes suunnitteilla.
      Mutta faktoilla on muutenkin hämmentävän vähän vaikutusta tuohon joukkoon. Se, mistä pitää olla huolissaan, on sama ilmiö, joka on levinnyt laajasti USAssa: todellisuuden korvautuminen virtuaalitodellisuudella. Se uhkaa myös osaa suomalaisista.
      Asiaa auttaa vain kansan koulutus ja sivistys.

      • Anonyymi

        Haastatteleeko suvakisti-sanna tämän ihmissyöjän ? Käyttikö ketsuppia, entä curryä ? "He ovat meille rikkaudeksi". Eivät ole, jos minulta kysytään ! PS 21% kohta 81%. ja hyvä niin.,.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haastatteleeko suvakisti-sanna tämän ihmissyöjän ? Käyttikö ketsuppia, entä curryä ? "He ovat meille rikkaudeksi". Eivät ole, jos minulta kysytään ! PS 21% kohta 81%. ja hyvä niin.,.

        Mitäpä se sanna oikeudenkäynti asioihin puuttuu.Oikeus hoitaa oman tonttinsa ja Sanna hoitaa isompia kuvioita.
        Käykööt sen äijän kanssa kahvikupposella ne persuministerit jotka ukkelin Suomeen toivat.


    • Anonyymi

      Suunta on se, että pakot ja valvonta lisääntyvät yhteiskunnissa, myös Suomessa. On hyvä, jos kuka hyvänsä puoluekannasta huolimatta ottaa esille jo mahdollista uutta pakkoa koskevan asian.
      Tällaisia mahdollisia uusia pakkoja liittyy rokottamiseen jne. Uusi tartuntatautilaki voi muuttaa entistä tilannetta yksilön kannalta huonommaksi, jos esim. kaavailulla rokotepassilla rajoitetaan tai estetään matkustamista ulkomaille. Voidaan myös määrätä liikkumis kieltoja, maski pakkoja jne. mitä hyvänsä, jos lakiin on kirjattu sopiva sanamuoto tilanteeseen sovellettavaksi.
      Tronea ei saa enää lennättää ilman, että on rekisteröitynyt jne. ehkä uusin rajoite.
      Yksilö on nyt tiukassa valvonnassa sekä pakkojen alainen ja tilanne näyttää jatkuvan. Ennen ihmiset olivat vapaita monelta osin nykytilanteeseen verrattuna.
      Yhteiskunta sitoo ihmisen, niin että ei ole mahdollista elää vapaasti. On pakko omistaa pankkitili, tällöin pankki voi pakottaa ja ryövätä. Ei saa yksinkertaisesti olla olemassa ja elää rauhassa, pakko kiinteistöveroa, jätemaksua, jne. Sitten kun on esim. puhelin, netti, sähköliittymä, niin näillä voidaan kiristää ja nostaa hintoja.
      Ollaan täysin niin sanotun nyky yhteiskunnan vankeja, josta ainoastaan kuolema meidät irroittaa yksilöinä, haudan hoito, jos sellainen on, niin omaisten harmina.
      Lisää ja lisää valvontaa ja pakkoja, se ihmisten sirutus aika ei varmaan ole kaukana.
      Ihmisen oma mieli on toistaiseksi vapaata-aluetta, niille jotka sen omana pitää, tähän kuitenkin yritetään päästä vaikuttamaan ja manipuloimalla siinä on onnistuttu jo monen kohdalla, pässejä viedään miten halutaan, lampaat seuraa perässä määkien.

    • Anonyymi

      EU on se joka on pakottanut suomalaiset sen alaisuteen ja nöyryyteen sekä vie veronmaksajien rahat suomesta.

    • Anonyymi

      EU on liittovaltio, suomalaiset äänestivät taanoin sellaisia henkilöitä eduskuntaan, jotka ajoivat Suomen tähän tilanteeseen, missä nyt ollaan.
      Salaisiin sopimuksiin liittyy suuria asioita, joita ei tyhmät tavalliset kansalaiset käsitä, esim. tähän Sakatin ajamaan kaivokseen liittyy muutakin, kuin kupari ja nikkeli, tyhmä kansalainen vain hokee väliaikaisten työpaikkojen perään, tietämättä ja ymmärtämättä mitä kauheuksia on taustalla ja mihin tämä kaivoksen perustaminen oikeasti liittyy. Ottakaa selvää, miksi se kaivos pitää kuin pakosta saada avattua, hinnalla millä hyvänsä.

    • Anonyymi

      No nyt on pru irti merrasta.
      Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on tähän mennessä kieltäytynyt vastaamaan kysymykseen: aiotteko ottaa koronarokotuksen?
      Nyt:
      Otan varmasti koronarokotteen, kun minun vuoroni tulee

      Edellisen kerran asiaa kysyttiin, kun Helsingin Sanomat julkaisi maanantaina kyselyn , jossa selvisi, että 30 prosenttia perussuomalaisten äänestäjistä ei aio ottaa rokotetta

    • Anonyymi

      Te siis kannustatte kannattajiannne ottamaan rokotteen ja otatte itse pistoksen?

      Kyllä.

    • Anonyymi

      Sputnikkia suoneen niin mehän lennetään Siriukseen asti! 🐤

      • Anonyymi

        Ota paksu-ano kyytiin lentomatkalle,please.
        Siis ei pelkästään hallitus vaan myös oppositio on Turtiaista vastaan. Myös: media, kansa, kollektiivisesti ulkomaat..

        En halua osoitella sormella, mutta eikö noin pitkälle edennyt paranoia häiritse jo toimintakykyä?
        Puhemies joutui huomauttamaan Ano Turtiaista eduskunnan täysistunnossa: ”Tässä salissa puhutaan asiallisesti ja kohteliaasti”

        Maskiton Turtiainen käytti alatyylistä kieltä ja arvosteli maskien käyttöä:
        ”Median painostamana te jopa peitätte kasvonne kiinalaisten valmistamilla vasemmiston poliittisilla tunnuksilla”, hän sanoi.
        Hän kun ei omien sanojensa mukaan ole ollut päättämässä eduskunnan yhteisistä käytänteistä.
        Täys seko seko seon


    • Anonyymi

      Anollahan on lääketieteelliset syyt olla pitämättä maskia, liittynee arvatenkun motoriikan hallintaan pukea maski ja samaan oireyhtymään kuuluu myös kykenemättömyys älylliseen kommunikointiin

      • Anonyymi

        Anolla puuttuu aivot, siksi maski anon tapauksessa tarpeeton.


    • Anonyymi

      No mitä vaikuttaa rimpuilla? Se nyt tuli sitten lähtö,laskenta on jo alkanut,nimittäin ihmiskunnan tuho. Sen katkerampi on lie lähtö mitä enempi on mammonaa ja mitä loisempi virka??

      • Anonyymi

        Taidat olla humalassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla humalassa?

        Veikkaan että saanut luennon vanhasta mooses-vainajan sekoilujutuista


    • Anonyymi

      löysää pyyhkimättä ja housuken kuivuttua raviteslu, ei sekoitus, pelarlargonea ruukkuun.

      • Anonyymi

        Ravitellaan, ravitellaan
        pitää ensin kuivua

        Niila


    • Anonyymi

      Vanha hapan iljetys ei jatkoon.

      • Anonyymi

        Riipissä eivät pyyhi, ei edes sputnik piikin jälkeen.


      • Anonyymi

        Kansanedustajalta raju ryöpytys puoluetoverinsa niskaan: ”Turhin ukko koko eduskunnassa”
        Perussuomalaisten kansanedustaja Sheikki Laakson mukaan Ano Turtiainen ei nauti suurta suosiota perussuomalaisten eduskuntaryhmän keskuudessa.

        Perussuomalaisten kansanedustaja Sheikki Laakso moittii Ano Turtiaisen käytöstä eduskunnassa.
        Laakson mukaan Turtiainen pääasiassa haukkuu perussuomalaisia.
        Turtiainen on ilmoittanut olevansa käytettävissä perussuomalaisten puheenjohtajistoon.


    • Anonyymi

      Joko kaikki jiesiöläiset on saanut piikin? Toivottavasti ,mie sain viime viikolla ja oli kuin kesäinen sääski

      • Anonyymi

        Minä ainakin ostin äskettäin yli 4000 neulaa Jeesiöön, oli entisiäkin viellä muutamia tuhansia, mutta ei kaikkia kokoja tarpeeksi. Kohta alkaa taas piikitys omalta osaltani, ei liity mitenkään koronaan tämä, mutta neulaa kyllä löytyy omiksi tarpeiksi.
        Toivottavasti kaikki, jotka haluavat saavat koronapiikin, mutta ketään ei pidä pakottaa tai painostaa tämän vuoksi. Suuri osa laumasta on jo manipuloitu mukaan tähän tilanteeseen ja se on heidän / teidän oma valinta olla maskilaumalaisena, kun puuttuu se kokonaisuuden hahmotus taito, niin silloin valtavirta vie minne haluaa.
        Aika näyttää, ainakin kaksi isompaa asiaa on nyt keväällä tulossa / tuloillaan, toinen liittyy ydinvoimaan ja toinen Venäjään.


      • Anonyymi

        Minä ainakin ostin äskettäin yli 4000 neulaa Jeesiöön, oli entisiäkin viellä muutamia tuhansia, mutta ei kaikkia kokoja tarpeeksi. Kohta alkaa taas piikitys omalta osaltani, ei liity mitenkään koronaan tämä, mutta neulaa kyllä löytyy omiksi tarpeiksi.
        Toivottavasti kaikki, jotka haluavat saavat koronapiikin, mutta ketään ei pidä pakottaa tai painostaa tämän vuoksi. Suuri osa laumasta on jo manipuloitu mukaan tähän tilanteeseen ja se on heidän / teidän oma valinta olla maskilaumalaisena, kun puuttuu se kokonaisuuden hahmotus taito, niin silloin valtavirta vie minne haluaa.
        Aika näyttää, ainakin kaksi isompaa asiaa on nyt keväällä tulossa / tuloillaan, toinen liittyy ydinvoimaan ja toinen Venäjään.


      • Anonyymi

        Minä ainakin ostin äskettäin yli 4000 neulaa Jeesiöön, oli entisiäkin viellä muutamia tuhansia, mutta ei kaikkia kokoja tarpeeksi. Kohta alkaa taas piikitys omalta osaltani, ei liity mitenkään koronaan tämä, mutta neulaa kyllä löytyy omiksi tarpeiksi.
        Toivottavasti kaikki, jotka haluavat saavat koronapiikin, mutta ketään ei pidä pakottaa tai painostaa tämän vuoksi. Suuri osa laumasta on jo manipuloitu mukaan tähän tilanteeseen ja se on heidän / teidän oma valinta olla maskilaumalaisena, kun puuttuu se kokonaisuuden hahmotus taito, niin silloin valtavirta vie minne haluaa.
        Aika näyttää, ainakin kaksi isompaa asiaa on nyt keväällä tulossa / tuloillaan, toinen liittyy ydinvoimaan ja toinen Venäjään.


      • Anonyymi

        Minä ainakin ostin äskettäin yli 4000 neulaa Jeesiöön, oli entisiäkin viellä muutamia tuhansia, mutta ei kaikkia kokoja tarpeeksi. Kohta alkaa taas piikitys omalta osaltani, ei liity mitenkään koronaan tämä, mutta neulaa kyllä löytyy omiksi tarpeiksi.
        Toivottavasti kaikki, jotka haluavat saavat koronapiikin, mutta ketään ei pidä pakottaa tai painostaa tämän vuoksi. Suuri osa laumasta on jo manipuloitu mukaan tähän tilanteeseen ja se on heidän / teidän oma valinta olla maskilaumalaisena, kun puuttuu se kokonaisuuden hahmotus taito, niin silloin valtavirta vie minne haluaa.
        Aika näyttää, ainakin kaksi isompaa asiaa on nyt keväällä tulossa / tuloillaan, toinen liittyy ydinvoimaan ja toinen Venäjään.
        Kova on sensuuri häirintä, kun ei tämä viesti lähde, "jokin meni pieleen".


      • Anonyymi

        Minä ainakin ostin äskettäin yli 4000 neulaa Jeesiöön, oli entisiäkin viellä muutamia tuhansia, mutta ei kaikkia kokoja tarpeeksi. Kohta alkaa taas piikitys omalta osaltani, ei liity mitenkään koronaan tämä, mutta neulaa kyllä löytyy omiksi tarpeiksi.
        Toivottavasti kaikki, jotka haluavat saavat koronapiikin, mutta ketään ei pidä pakottaa tai painostaa tämän vuoksi. Suuri osa laumasta on jo manipuloitu mukaan tähän tilanteeseen ja se on heidän / teidän oma valinta olla maskilaumalaisena, kun puuttuu se kokonaisuuden hahmotus taito, niin silloin valtavirta vie minne haluaa.
        Aika näyttää, ainakin kaksi isompaa asiaa on nyt keväällä tulossa / tuloillaan, toinen liittyy ydinvoimaan ja toinen Venäjään.
        Kova on sensuuri häirintä, kun ei tämä viesti lähde, "jokin meni pieleen".


      • Anonyymi

        Minä ainakin ostin äskettäin yli 4000 neulaa Jeesiöön, oli entisiäkin viellä muutamia tuhansia, mutta ei kaikkia kokoja tarpeeksi. Kohta alkaa taas piikitys omalta osaltani, ei liity mitenkään koronaan tämä, mutta neulaa kyllä löytyy omiksi tarpeiksi.
        Toivottavasti kaikki, jotka haluavat saavat koronapiikin, mutta ketään ei pidä pakottaa tai painostaa tämän vuoksi. Suuri osa laumasta on jo manipuloitu mukaan tähän tilanteeseen ja se on heidän / teidän oma valinta olla maskilaumalaisena, kun puuttuu se kokonaisuuden hahmotus taito, niin silloin valtavirta vie minne haluaa.
        Aika näyttää, ainakin kaksi isompaa asiaa on nyt keväällä tulossa / tuloillaan, toinen liittyy ydinvoimaan ja toinen Venäjään.
        Kova on sensuuri häirintä, kun ei tämä viesti lähde, "jokin meni pieleen".


      • Anonyymi

        Minä ainakin ostin äskettäin yli 4000 neulaa Jeesiöön, oli entisiäkin viellä muutamia tuhansia, mutta ei kaikkia kokoja tarpeeksi. Kohta alkaa taas piikitys omalta osaltani, ei liity mitenkään koronaan tämä, mutta neulaa kyllä löytyy omiksi tarpeiksi.
        Toivottavasti kaikki, jotka haluavat saavat koronapiikin, mutta ketään ei pidä pakottaa tai painostaa tämän vuoksi. Suuri osa laumasta on jo manipuloitu mukaan tähän tilanteeseen ja se on heidän / teidän oma valinta olla maskilaumalaisena, kun puuttuu se kokonaisuuden hahmotus taito, niin silloin valtavirta vie minne haluaa.
        Aika näyttää, ainakin kaksi isompaa asiaa on nyt keväällä tulossa / tuloillaan, toinen liittyy ydinvoimaan ja toinen Venäjään.
        Kova on sensuuri häirintä, kun ei tämä viesti lähde, "jokin meni pieleen".


      • Anonyymi

        Minä ainakin ostin äskettäin yli 4000 neulaa Jeesiöön, oli entisiäkin viellä muutamia tuhansia, mutta ei kaikkia kokoja tarpeeksi. Kohta alkaa taas piikitys omalta osaltani, ei liity mitenkään koronaan tämä, mutta neulaa kyllä löytyy omiksi tarpeiksi.
        Toivottavasti kaikki, jotka haluavat saavat koronapiikin, mutta ketään ei pidä pakottaa tai painostaa tämän vuoksi. Suuri osa laumasta on jo manipuloitu mukaan tähän tilanteeseen ja se on heidän / teidän oma valinta olla maskilaumalaisena, kun puuttuu se kokonaisuuden hahmotus taito, niin silloin valtavirta vie minne haluaa.
        Aika näyttää, ainakin kaksi isompaa asiaa on nyt keväällä tulossa / tuloillaan, toinen liittyy ydinvoimaan ja toinen Venäjään.
        Kova on sensuuri häirintä, kun ei tämä viesti lähde, "jokin meni pieleen".


      • Anonyymi

        Minä ainakin ostin äskettäin yli 4000 neulaa Jeesiöön, oli entisiäkin viellä muutamia tuhansia, mutta ei kaikkia kokoja tarpeeksi. Kohta alkaa taas piikitys omalta osaltani, ei liity mitenkään koronaan tämä, mutta neulaa kyllä löytyy omiksi tarpeiksi.
        Toivottavasti kaikki, jotka haluavat saavat koronapiikin, mutta ketään ei pidä pakottaa tai painostaa tämän vuoksi. Suuri osa laumasta on jo manipuloitu mukaan tähän tilanteeseen ja se on heidän / teidän oma valinta olla maskilaumalaisena, kun puuttuu se kokonaisuuden hahmotus taito, niin silloin valtavirta vie minne haluaa.
        Aika näyttää, ainakin kaksi isompaa asiaa on nyt keväällä tulossa / tuloillaan, toinen liittyy ydinvoimaan ja toinen Venäjään.
        Kova on sensuuri häirintä, kun ei tämä viesti lähde, "jokin meni pieleen".


      • Anonyymi

        Minä ainakin ostin äskettäin yli 4000 neulaa Jeesiöön, oli entisiäkin viellä muutamia tuhansia, mutta ei kaikkia kokoja tarpeeksi. Kohta alkaa taas piikitys omalta osaltani, ei liity mitenkään koronaan tämä, mutta neulaa kyllä löytyy omiksi tarpeiksi.
        Toivottavasti kaikki, jotka haluavat saavat koronapiikin, mutta ketään ei pidä pakottaa tai painostaa tämän vuoksi. Suuri osa laumasta on jo manipuloitu mukaan tähän tilanteeseen ja se on heidän / teidän oma valinta olla maskilaumalaisena, kun puuttuu se kokonaisuuden hahmotus taito, niin silloin valtavirta vie minne haluaa.
        Aika näyttää, ainakin kaksi isompaa asiaa on nyt keväällä tulossa / tuloillaan, toinen liittyy ydinvoimaan ja toinen Venäjään.
        Kova on sensuuri häirintä, kun ei tämä viesti lähde, "jokin meni pieleen".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä ainakin ostin äskettäin yli 4000 neulaa Jeesiöön, oli entisiäkin viellä muutamia tuhansia, mutta ei kaikkia kokoja tarpeeksi. Kohta alkaa taas piikitys omalta osaltani, ei liity mitenkään koronaan tämä, mutta neulaa kyllä löytyy omiksi tarpeiksi.
        Toivottavasti kaikki, jotka haluavat saavat koronapiikin, mutta ketään ei pidä pakottaa tai painostaa tämän vuoksi. Suuri osa laumasta on jo manipuloitu mukaan tähän tilanteeseen ja se on heidän / teidän oma valinta olla maskilaumalaisena, kun puuttuu se kokonaisuuden hahmotus taito, niin silloin valtavirta vie minne haluaa.
        Aika näyttää, ainakin kaksi isompaa asiaa on nyt keväällä tulossa / tuloillaan, toinen liittyy ydinvoimaan ja toinen Venäjään.
        Kova on sensuuri häirintä, kun ei tämä viesti lähde, "jokin meni pieleen".

        Ja sitten ryppäänä lähtee, kuin jostain varastosta, paljon on teillä pielessä siellä sensuuri toimistolla, ei vain "jokin" "jokin meni pieleen"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä ainakin ostin äskettäin yli 4000 neulaa Jeesiöön, oli entisiäkin viellä muutamia tuhansia, mutta ei kaikkia kokoja tarpeeksi. Kohta alkaa taas piikitys omalta osaltani, ei liity mitenkään koronaan tämä, mutta neulaa kyllä löytyy omiksi tarpeiksi.
        Toivottavasti kaikki, jotka haluavat saavat koronapiikin, mutta ketään ei pidä pakottaa tai painostaa tämän vuoksi. Suuri osa laumasta on jo manipuloitu mukaan tähän tilanteeseen ja se on heidän / teidän oma valinta olla maskilaumalaisena, kun puuttuu se kokonaisuuden hahmotus taito, niin silloin valtavirta vie minne haluaa.
        Aika näyttää, ainakin kaksi isompaa asiaa on nyt keväällä tulossa / tuloillaan, toinen liittyy ydinvoimaan ja toinen Venäjään.
        Kova on sensuuri häirintä, kun ei tämä viesti lähde, "jokin meni pieleen".

        Ja sitten ryppäänä lähtee, kuin jostain varastosta, paljon on teillä pielessä siellä sensuuri toimistolla, ei vain "jokin" "jokin meni pieleen"


    • Anonyymi

      Hyvä se on olla EU:ssa . Luin tuossa jutun norjalaisista, että ilman EU:n apua olisivat kusess rokotteiden suhteen.
      "Rokotussopimus

      Ei ollut itsestään selvää, että Norjan väestö saisi rokotteet Covid-19: ää vastaan ​​jo nyt. Kun rokotteet ovat niukka hyödyke, edes ostovoima ei takaa nopeaa saatavuutta. Norja on pieni markkina-alue, joka kiinnostaa rajoitetusti markkinoiden suurimpia toimijoita, eikä meillä ole omaa rokotetta ihmisille. Useat maat ilmoittivat rokotteiden vientirajoituksista, ja työ henkilökohtaisten suojavarusteiden saatavuuden turvaamiseksi pandemian alkuvaiheessa oli osoittanut meille lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden maailmanmarkkinoiden haavoittuvuuden. Globaalilla rokotemarkkinoilla, joilla on huomattava epävarmuus, Norja on siksi riippuvainen yhteistyöstä muiden vastaavissa tilanteissa olevien maiden kanssa. Se, että olemme nyt aloittaneet rokotukset Norjassa, johtuu siitä, että me,pystyivät sijoittamaan yhteistyössä EU: n kanssa riskipääomaa varhaisessa vaiheessa rokotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen ja että Euroopan komissio ja jäsenvaltiot ovat edesauttaneet, että myös Norja kuuluu EU: n hankintojen piiriin Ruotsin kanssa tehtyjen jälleenmyyntisopimusten kautta.

      Nyt on selvitetty, että Norja saa vähintään 3,4 miljoonaa rokoteannosta Pfizer-BioNTechiltä, ​​1,89 miljoonaa rokoteannosta Modernalta ja yli 3,3 miljoonaa rokoteannosta AstraZenecalta. Viimeksi mainitun hyväksyntä on odotettavissa ja sen odotetaan saapuvan tammikuun lopulla. Odotamme myös huomattavaa määrää EU: n äskettäin sovitusta lisäsopimuksesta Pfizer-BioNTechin kanssa. Saamme myös pääsyn merkittävään määrään Janssenilta. Lisäksi voimme saada suuria määriä EU: n Curevacin, Sanofi-GSK: n, Novavaxin ja Valnevan kanssa tekemistä sopimuksista, jos nämä rokotteet hyväksytään. EU on tehnyt sitovat toimitussopimukset viiden valmistajan kanssa, optiosopimuksen kuudennen valmistajan kanssa sekä aiesopimuksen kahden muun yrityksen kanssa.

      Jos kaikki rokotteet, joista EU: lla on sopimukset, hyväksytään, Norja saa kolme kertaa niin monta rokotetta kuin tarvitsemme. Rokotteet, joita emme tarvitse itsellemme, annetaan muille maille, jotka tarvitsevat rokotteita. Aiomme tehdä tämän yhteistyössä muiden Euroopan maiden kanssa.
      Covid-19-rokotteiden saatavuuden turvaaminen on ollut luonteeltaan erittäin poliittista. Siksi terveys- ja hoitopalveluministeriö - ei Norjan kansanterveyslaitos - on johtanut näitä ponnisteluja. Myös terveys- ja hoitopalveluministeriön ja ulkoministeriön välillä on ollut laaja yhteistyö. Touko- ja kesäkuussa keskustelimme laajasti rokoteyhteistyöstä muiden Pohjoismaiden ja Euroopan maiden kollegoiden ja Euroopan komission kanssa. Tapasimme myös rokotevalmistajien edustajia. Valmistajat ilmoittivat selvästi haluavansa tehdä sopimuksia koko Euroopan, ei yksittäisten maiden kanssa. Kesäkuun alussa terveys- ja hoitoministeriö,Saksan liittovaltion terveysministeriö ja Ranskan pääministerin toimisto. Aihe oli Inclusive Vaccine Alliance, IVA, joka on eurooppalainen aloite Covid-19-rokotteiden kehittämiselle, valmistamiselle ja hankinnalle. Tämän liittouman perustivat Saksa ja Ranska yhteistyössä Italian ja Alankomaiden kanssa 5. kesäkuuta. Tänä aikana minulla oli myös laaja poliittinen yhteys rokotuksiin eurooppalaisten kollegojeni kanssa, mukaan lukien keskustelut Saksan liittovaltion terveysministerin Jens Spahnin kanssa 12. kesäkuuta ja Euroopan komission terveydenhoitajasta vastaavan komission jäsenen Stella Kyriakidesin kanssa 2. ja 17. kesäkuuta.Covid-19-rokotteiden valmistus ja hankinta. Tämän liittouman perustivat Saksa ja Ranska yhteistyössä Italian ja Alankomaiden kanssa 5. kesäkuuta. Tänä aikana minulla oli myös laaja poliittinen yhteys rokotuksiin eurooppalaisten kollegojeni kanssa, mukaan lukien keskustelut Saksan liittovaltion terveysministerin Jens Spahnin kanssa 12. kesäkuuta ja Euroopan komission terveydenhoitajasta vastaavan komission jäsenen Stella Kyriakidesin kanssa 2. ja 17. kesäkuuta.Covid-19-rokotteiden valmistus ja hankinta. Tämän liittouman perustivat Saksa ja Ranska yhteistyössä Italian ja Alankomaiden kanssa 5. kesäkuuta. Tänä aikana minulla oli myös laaja poliittinen yhteys rokotuksiin eurooppalaisten kollegojeni kanssa, mukaan lukien keskustelut Saksan liittovaltion terveysministerin Jens Spahnin kanssa 12. kesäkuuta ja Euroopan komission terveydenhoitajasta vastaavan komission jäsenen Stella Kyriakidesin kanssa 2. ja 17. kesäkuuta.joka vastaa terveydenhuollosta Euroopan komissiossa 2. ja 17. kesäkuuta.joka vastaa terveydestä Euroopan komissiossa 2. ja 17. kesäkuuta.
      1/2

    • Anonyymi

      3/3
      Covid-19-rokotteiden valmistus etenee nopeasti, ja maailmanlaajuisesti kehitetään suurta määrää rokotekandidaatteja. Vielä on epävarmuutta siitä, kuinka moni ja mikä näistä ehdokkaista osoittautuu turvallisiksi ja tehokkaiksi. Rokotteiden kehittämiseen liittyy suuri riski, ja todennäköisyys onnistua tuomaan rokotekandidaatti markkinoille on noin 20 prosenttia. Kukaan ei ole tiennyt, onko tällainen arvio siirrettävissä Covid-19-rokotteisiin. Yhtäältä näimme lupaavia tietoja tutkimuksista rokotteen kehittämisen alkuvaiheessa. Toisaalta ei ollut hyväksyttyjä rokotteita mitään koronavirusta vastaan, ja useat rokotekandidaateista perustuvat uuteen tekniikkaan. Ollakseen kohtuullisen varma, että ainakin yksi rokotteen ehdokkaista onnistuu,EU ja sen kumppanit investoivat varhaisessa vaiheessa erilaisten rokotekandidaattien tuotevalikoiman kehittämiseen ja tuottamiseen. Tämä on myötävaikuttanut useiden rokotteiden kehittämiseen, jotka ovat nyt virallisesti hyväksymässä, ja varmistaneet suuret tuotantomäärät, jotka hyödyttävät Euroopan ja muun maailman väestöä.

      Yhteytemme EU: n sopimuksiin on varmistanut Norjalle nopean pääsyn hyväksyttyihin rokotteisiin. Nyt on jäljellä huomattavat ponnistelut sen varmistamiseksi, että immunisaatio voidaan toteuttaa järkevällä tavalla.

    • Anonyymi

      4.
      Jotkut maat ovat päättäneet käyttää hätämenettelyä rokotteen nopeampaan hyväksymiseen ja ovat siten voineet aloittaa rokotuksen aikaisemmin. Norja on yhteistyössä EU: n kanssa päättänyt noudattaa hyväksyttyä suunnitelmaa varmistaakseen, että rokotteen tehokkuus, turvallisuus ja laatu on arvioitu perusteellisesti.

      Norjassa olemme päättäneet jakaa rokotteen tasaisesti kaikille kunnille. Koska meillä on lyhyt aika toimia, kun pakastinketju on katkennut, meidän on varmistettava, että kunnat ovat valmiita vastaanottamaan rokotteen ennen niiden lähettämistä. Varsinkin alkuvaiheessa meidän on odotettava, että immunisaatio kestää vähän kauemmin. Odotamme kuitenkin, että hyvitämme nopeasti kaikki viiveet ja että rokotteiden toimittaminen Norjaan määrittää, kuinka nopeasti voimme rokottaa.

      Euroopan lääkevirasto on hyväksynyt Pfizerin hakemuksen siitä, että injektiopullot sisältävät 6 eikä 5 annosta. Käytännössä tämä lisää tämän valmistajan käytettävissä olevien annosten määrää 20 prosenttia.

      Norjaan toimitetut rokotteet suojaavat Covid-19: ää vastaan. Tällä hetkellä emme tiedä, suojaavatko rokotteet myös immunisoitua yksilöä tartunnan siirtämisestä muille ihmisille. Jos tämä rokote suojaa myös tartunnalta muille ihmisille, sillä on merkitystä rokotteen priorisoinnin jatkamiselle. Esimerkiksi voi olla tarkoituksenmukaista asettaa etusijalle alueet, joilla infektioaste on korkea. Seuraamme tätä kehitystä tarkasti.

      Jotkut ovat kannattaneet Norjan tekemän suoraan sopimuksia valmistajien kanssa sen lisäksi, mitä saamme EU: n yhteistyön kautta, jotta väestö rokotettaisiin nopeammin. Tietojemme mukaan valmistajien tuotantokapasiteetti on täysin käytetty. Jos Norja huolehtii rokotteiden toimittamisesta, olemme jo sopineet, rokotteet tulevat todennäköisesti Norjaan, kun olemme immunisoineet kaikki norjalaiset, jotka haluavat sen. Muussa tapauksessa meidän on yritettävä ostaa rokotteita, jotka on jo toimitettu muille. Onneksi lääketeollisuus ei halua päinvastoin rokotteiden myyntiä avoimilla markkinoilla. Minusta on toistaiseksi ollut, että ala on ottanut huomattavan sosiaalisen vastuunsekä rokotteiden hinnoittelun että jakamisen suhteen maihin.

      Toimenpiteitä pyritään jatkuvasti varmistamaan hyvä tietovirta siitä, kuka on saanut rokotteen, minkä rokotteen he ovat saaneet, ja mahdollisista sivuvaikutuksista. Sähköinen rekisteröinti kansalliseen sähköisen immunisaation rekisteriin, SYSVAK, auttaa tärkeiden tietojen nopeaa päivittämistä. On perustettu portaali (SYSVAK nett), jota voidaan käyttää niille, joilla ei ole integrointia potilaan sähköisten potilastietojen ja SYSVAKin välillä.

      Valitettavasti meidän on oltava varautuneita harvinaisiin sivuvaikutuksiin, kun rokote otetaan käyttöön laajamittaisesti, vaikka se on testattu ja hyväksytty käytettäväksi. Norjan kansanterveyslaitos suosittelee, että immunisaation etuja ja haittoja harkitaan huolellisesti potilailla, joiden elinajanodote on hyvin lyhyt. Viikoittain on tavallista, että 300–400 henkilöä kuolee norjalaisissa hoitokodeissa. On odotettavissa, että jotkut kuolevat pian rokotuksen jälkeen ilman, että kuoleman ja rokotteen välillä olisi välttämättä mitään yhteyttä. Tästä huolimatta tämä raportoidaan ja tarkistetaan vakiintuneiden rutiinien mukaisesti.

    • Anonyymi

      perussuomalaiset ehdokkaat haluavat alentaa mm opettajien, sairaanhoitajien tai lastenhoitajien palkkoja
      Persu kääntämässä duunaria duunaria vastaan. Eipä tässä mitään uutta ole, mutta erittäin kuvottavaa silti.
      Siis 20% alennus hoitajien jo muutenkin pienistä palkoista?
      Tiedoksi hoitajat osallistuvat jo koronatalkoisiin hoitamalla sairaita ja vanhuksia.
      -
      Mutta kun se on se pahaa julkista sektoria!
      Milloin julkisen sektorin työntekijät osallistuvat koronatalkoisiin?

      Yleensä kello 8-16, monet myös muina aikoina, jopa yöllä.
      -Persut ei ole koskaan ollut Työväen puolue, eikä enään vanhustenkaan, koska he kiusaavat Purraa
      Siis aiheuttavat eriPurraa!

    • Anonyymi

      Suomi on nyt ohittanut Tanskan annettujen koronarokote määrässä (Suomi 11,5%, Tanska 10,2%). Suomi lienee nyt EU-maiden ykkönen. Pieniähän nämä määrät ovat, mutta hyvä tämäkin on havaita.

      • Anonyymi

        Sodankylässä hidasta ja rokotusjärjestys linjaukset vastoin THL:n ohjeita. Nytkin rokotetaan vain iäkkäitä..vaikka pitäisi rokottaa myös riskiryhmää.
        Ei ole vielä päätetty rokotusjärjestyksen muuttamisesta...muualla kun Sodankylässä ja sehän menee THL:n ja valtioneuvoston ohi se.
        Kovat on rahkeet johtavalla lääkärillä.
        Selittävät että eri rokotteet käy eri ikäryhmille...peen marjat...ne käy kaikille.
        Ja minä ainakaan en sitä Astran rokotetta ota. Odotan että saan Pfieserin tai en ota ollenkaan.
        Minuun ei sekundaa piikitellä.


    • Anonyymi

      elekee yrittäkö meille riipiin sitä paskakakulttuurianne yhtään.
      me emme riipissää pyyhi kuitenkaan koskaan.

      kyllä riipi osaa.

    • Anonyymi

      Sinkkunaisille vinkiksi tämä aika tekee helpommaksi löytää mies jolla on jotain jalkojen välissä;). He erottuvat nyt heti lammaslaumasta;). He eivät käytä rättiä/naamavaippaa vain hengittävät ihan vapaasti;).

      • Anonyymi

        Tai löytyä muita kuin ano-duuping pappa ja sitä ei taia naisväki korkealle arvostaa, näin me se ymmärrämme täällä jiesiössäkin


    • Anonyymi

      Suomenlahden etelärannalla tartuntoja todetaan suunnilleen samaa tahtia kuin Tšekissä. Ilmaantuvuusluku lähestyy 1 500:aa, kun esimerkiksi Suomessa luku on 168. Jos tartuntoja todettaisiin täällä samaa tahtia kuin Virossa tällä viikolla, niitä tulisi yli 5 000 päivässä.

    • Anonyymi

      Lahjoitusten pyytäminen eli donaaminen on tuttua pelimaailmasta, jossa pelaajat pyytävät lahjoituksia katsojilta. Tyypillisesti donaamisella halutaan tukea tekijän sisältöjä.

      Normaaliin kaupankäyntiin, kuten ruoan tai bensan ostamiseen, ei sovelleta rahankeräyslakia. Kyse ei siis ole rahankeräyksestä, jos myydään vaikkapa pääsyä videoihin, jotka ovat maksumuurin takana. Silloin ostaja saa rahalleen vastineeksi sisältöä.

      Jos videot ovat kaikkien nähtävillä, rahalle ei saa katetta. Tämänkaltainen vastikkeeton rahankeräys ilman lupaa on laitonta ja täyttää rahankeräysrikoksen tunnusmerkit, muistuttaa poliisihallituksen ylitarkastaja Emmi Tengman. Hän ei kuitenkaan ota kantaa yksittäistapauksiin eikä kommentoi Yazka Loven tai Äijälän tapaa kerätä tukea.

      Jos rahaa haluaa kerätä vastikkeettomasti, siihen tarvitaan rahankeräyslupa tai pienkeräysilmoitus. Yksityishenkilö ei voi saada rahankeräyslupaa. Sellaista ei ole Yazkalla, Wespalla eikä monella muullakaan rokotevastaisella taholla.

      Yle pyysi Äijälältä kommenttia siitä, minkä verran hän saa lahjoituksia tililleen, sekä perusteluja toimintansa laillisuudesta. Äijälä ei vastannut Ylelle.

    • Anonyymi

      Tämä se tulee pian Suomeenkin. Ei pääse jiesiöläiset haiseen sitten kirjastoon.

      Tanskassa parlamenttipuolueet sopineet, miten maa avataan kesään mennessä ja miten syksy hoidetaan ilman sulkuja. Koronapassi käyttöön heti huhtikuussa. Ilman sitä ei pääse kampaamoon, ravintolaan, museoon, jne, jne.

      Pääsyn ehtona koronapassi, jossa tieto rokotuksesta, sairastamisesta tai negat testistä. Vähitellen avataan myös pienet kauppakeskukset.

      Yritin äsken ottaa kuvaa koronapassistani (se on jo sovelluksessa!) mutta ilmeisesti koko Tanska yrittää samaa, sillä MinSundhed on jumissa.

      • Anonyymi

        Kun hölmö kansa hyväksyy monenlaiset rajoitukset ja uskoo kaiken mitä kerrotaan, niin tuloksena on sitten, että ollaan monenlaisten rajoitusten ja valvonta koneistojen armoilla, jotka näitä ylhäältä johdettuja rajoituksia, passeja, maskeja ja monenlaista humbuuuuki koronavilkkua, rokotusta, mainostaa, aivan kun olisi joku pandemia menossa. WHO tosin sellaisen viime keväänä julisti, mutta ei siitä mitään tullut, kovasti yritettiin peloitella kuitenkin kansalaisia, Italia, Kiina jne. missä nyt Kiinan tai Italian pandemia? Ja kun ei Suomessa mitään pandemiaa tullut, niin se oli hyvän johtamisen ja torjunta keinojen ansiota. Uusimaa eristettiin, armeija maanteillä estämässä liikennettä, aivan kuin virus siihen tiesulkuun pysähtyisi ja peloissaan lähtisi takaisin Wuhanin laboratorioon.
        Sitten kansa äänestää monenlaista härnääää ja kärnääää puhumaan pehmosia, hyvä kuiten kun se perneri saatiin junaratoineen ja muine älyttömyyksineen pois, mutta näyttää näitä uusia realiteeteistä ymmärtämättömiä riittävän, syy on tyhmässä kansassa, joka niitä sinne jatkuvasti äänestää.
        Oma tämän hetkinen mielipiteeni on, että ei ole yhtään täydellistä puoluetta eduskunnassa, kaikissa jotain klappia suuntaan tai toiseen eli se puoluejärjestelmä olisi uusittava jotenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun hölmö kansa hyväksyy monenlaiset rajoitukset ja uskoo kaiken mitä kerrotaan, niin tuloksena on sitten, että ollaan monenlaisten rajoitusten ja valvonta koneistojen armoilla, jotka näitä ylhäältä johdettuja rajoituksia, passeja, maskeja ja monenlaista humbuuuuki koronavilkkua, rokotusta, mainostaa, aivan kun olisi joku pandemia menossa. WHO tosin sellaisen viime keväänä julisti, mutta ei siitä mitään tullut, kovasti yritettiin peloitella kuitenkin kansalaisia, Italia, Kiina jne. missä nyt Kiinan tai Italian pandemia? Ja kun ei Suomessa mitään pandemiaa tullut, niin se oli hyvän johtamisen ja torjunta keinojen ansiota. Uusimaa eristettiin, armeija maanteillä estämässä liikennettä, aivan kuin virus siihen tiesulkuun pysähtyisi ja peloissaan lähtisi takaisin Wuhanin laboratorioon.
        Sitten kansa äänestää monenlaista härnääää ja kärnääää puhumaan pehmosia, hyvä kuiten kun se perneri saatiin junaratoineen ja muine älyttömyyksineen pois, mutta näyttää näitä uusia realiteeteistä ymmärtämättömiä riittävän, syy on tyhmässä kansassa, joka niitä sinne jatkuvasti äänestää.
        Oma tämän hetkinen mielipiteeni on, että ei ole yhtään täydellistä puoluetta eduskunnassa, kaikissa jotain klappia suuntaan tai toiseen eli se puoluejärjestelmä olisi uusittava jotenkin.

        On se kuitennii lohdullista, että kaikki ei ole hölmöjä vaan sivistyksen kehto löytyy , yllätys, yllätys jiesiöstä.Hallelujaa 2kin kertaa


    • Anonyymi

      Myö kuollaan kaikki.Toiset ennen toiset myöhemmin. Se on fakta vai mtä pojat
      -----

      Yhdysvalloissa on levinnyt jo viikkojen ajan kaksikin uutta kotoperäistä koronaviruskantaa, joista molempien epäillään kykenevän väistämään nykyisten rokotteiden tarjoamaa immuunisuojaa.

      New Yorkissa ja sen ympäristössä on levinnyt viime marraskuusta lähtien uusi B.1.526 -kanta, jossa on samankaltainen mutaatio kuin Etelä-Afrikan B.1.351 -virusmuunnoksessa, kertoivat Caltech-yliopiston tutkijat New York Timesille jo kuukausi sitten.

      Kyseisen E484K-mutaation arvellaan tekevän viruksesta ainakin osittain vastustuskykyisen nykyisille rokotteille.

      Caltechin tutkijat löysivät New Yorkin kannasta myös toisen mahdollisesti vaarallisen mutaation, S477N:n. Se näyttää liittyvän siihen, miten lujasti virus pystyy kiinnittymään ihmisen soluihin.

      Mutaatiot voivat selittää New Yorkin oman viruskannan nopeaa levittäytymistä.

      B.1.526:n osuus kaikista New York Cityn uusista koronatartunnoista oli jo maaliskuun ensimmäisellä viikolla 45,1 prosenttia.

      Voimakkaan leviämisen syistä ei ole kuitenkaan varmaa tietoa.

      - Emme tiedä, mahdollistaako 1.526 -kanta ihmisten uudelleeninfektoitumisen, emmekä sitäkään, voivatko myös rokotetut ihmiset nyt sairastua, totesi Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n ex-johtaja Scott Gottlieb viime sunnuntaina CBS-kanavan haastattelussa.

      Gottlieb piiskasi Yhdysvaltain tautikeskusta CDC:ta ja New Yorkin terveysviranomaisia toimimaan nopeasti, jotta mahdollisten uudelleentartuntojen yleisyydestä saataisiin luotettavaa dataa.

      Gottliebin mukaan Etelä-Afrikan virus on tietyissä tapauksissa infektoinut ihmisiä uudelleen, minkä vuoksi se on Yhdysvalloissakin luultavasti yleisempää kuin mitä tiedämme.

      Valkoisen talon johtavan lääketieteellisen neuvonantajanAnthony Faucin mukaan Bidenin hallinto seuraa tarkasti Washington Heightsin asuinalueelta, Manhattanin pohjoisosasta alkunsa saanutta B.1.526-viruskantaa.

      Faucikin viittasi kannan mahdolliseen kykyyn sietää niin rokotteita kuin vasta-ainehoitojakin.

      Viime maanantaina CDC:n uusi pääjohtaja Rochelle Walensky varoitti amerikkalaisia koronatartuntojen uudesta noususta, jos virusmuunnosten muodostamaa uhkaa ei oteta vakavasti.

      - Olen huolissani, että jos emme nyt tee oikeita toimia, meille tulee toinen aalto - ihan niin kuin nyt Euroopassa näemme - ja juuri kun olimme niin voimalla laajentamassa rokotuksia, Walensky totesi varoittaen suojatoimien höllentämisestä.

      Walensky nosti esiin Kaliforniasta liikkeelle lähteneen B.1427/B.1429 -variantin, jonka arvioidaan kattavan nyt jo yli puolet Kalifornian kaikista uusista koronatartunnoista ja noin 90 prosenttia Los Angelesin piirikunnan tapauksista. Lisäksi se on levinnyt ainakin 43 muuhun osavaltioon.

      Rokotteiden arvellaan tehoavan Kalifornian kantaan, mutta niin rokotteiden kuin lääkkeidenkin vasta-ainesuoja näyttää jäävän tavallista heikommaksi, ilmenee Kalifornian yliopiston tutkimuksesta. Vasta-aineiden määrän pudotus mitattiin 6.7-kertaiseksi.

      - Tämä tarkoittaa sitä, että on jokin tekijä, joka aiheuttaa vasta-ainekatoa, jolloin infektion saanut henkilö ei välttämättä ole suojassa uudelta infektiolta, totesi tutkija Charles ChiuMercury Newsille.

      Chiun laboratorio on USA:n terveysministeriön kumppani virusmuunnoksen tutkinnassa.

    • Anonyymi

      Ilmaiseksi? Kerroppa kuka on niin avokätinen että rokotteita ilmaiseksi jakaa? Kerrotko myös mistä nuo lääke-yhtiöt takoo satojen miljardien voittoja vuodesta toiseen?

    • Anonyymi

      Sannikka oot ulpukka ja työtön kaupan kassa.
      Tää on se tyhmä päääääääääääääääääministeri tää sannikka.

      • Anonyymi

        Sannikka on nätti ja super taitava puhuja, mutta samaa glopalismia se (hän) levittää, kannattaa kuin muutkin agenda työläiset, (on muuten minun juuri keksimä uusi termi "agenda työläinen") Ei Sannikka tyhmä ole, mutta häneltä puuttuu asioiden oikea projisointi tausta tai se tausta on väärä, kieroutunut, suppea. On hyvin yleistä, että ei ole oikeata heijastus pintaa elämässä asioille yksilöllä, tästä johtuu monenlaiset yksilön omat ongelmat, jotka vaikuttavat sitten yhteisöön ja sitä kautta koko maailmaan, yksilön asemasta, vaikutusvallasta, tai muusta seikasta riippuen.
        Muuten nuo pitkät sanojen venytykset on melkein patentoitu Jeesiössä, joten ei ole suotavaa niitä kauhiasti matkia ja matkiminen on muutenkin usein aika tyhmää, että mieluiten jotain omaa keksii ja kirjoittaa.


      • Anonyymi

        Minä en jaksa paljon Marja Sannikan juttuja seurata. Se oli kai hölmö liike, että hän persu Ukkolan kanssa teki yhteisohjelmaa. Onneksi lopetti.
        Onhan tuolla jotain jonka voi katsella YLE Areenasta kuten

        -Marja Sannikka
        Porvaripuolueilla on pallo hukassa
        Keskustalla ja kokoomuksella ei mene vahvasti. Onko perinteisillä porvaripuolueilla tulevaisuutta? Vieraina kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, Turun yliopiston erikoistutkija Jenni Karimäki ja e2 Tutkimuksen tutkija Jussi Westinen.

        Ja TÄMÄ pitääkin nyt katsoa
        Marja Sannikka
        Oppositiosta on helppo huudella
        28 min
        pe 30.10.2020
        Oppositiosta käsin on helppo kritisoida hallitusta täysin ilman vastuuta. Onko oppositiopolitiikka pelkkää räksytystä vai tarjoaako oppositio realistisia vaihtoehtoja hallituksen politiikalle? Vieraina politiikan tutkija Johanna Vuorelma, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en jaksa paljon Marja Sannikan juttuja seurata. Se oli kai hölmö liike, että hän persu Ukkolan kanssa teki yhteisohjelmaa. Onneksi lopetti.
        Onhan tuolla jotain jonka voi katsella YLE Areenasta kuten

        -Marja Sannikka
        Porvaripuolueilla on pallo hukassa
        Keskustalla ja kokoomuksella ei mene vahvasti. Onko perinteisillä porvaripuolueilla tulevaisuutta? Vieraina kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, Turun yliopiston erikoistutkija Jenni Karimäki ja e2 Tutkimuksen tutkija Jussi Westinen.

        Ja TÄMÄ pitääkin nyt katsoa
        Marja Sannikka
        Oppositiosta on helppo huudella
        28 min
        pe 30.10.2020
        Oppositiosta käsin on helppo kritisoida hallitusta täysin ilman vastuuta. Onko oppositiopolitiikka pelkkää räksytystä vai tarjoaako oppositio realistisia vaihtoehtoja hallituksen politiikalle? Vieraina politiikan tutkija Johanna Vuorelma, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner.

        Sannikka oot ulpukka ja työtön kaupan kassa.
        Tää on se tyhmä päääääääääääääääääministeri tää sannikka.


        ää


    • Anonyymi

      Rokotukset Suomi 14,1%, Tanska 11,2%, Ruotsi 9,8%, Norja 9,6%. Suomi on EU:n maiden kärjessä. Liian vähän tämä on joka maassa, mutta hyvä nähdä tämäkin tosiasia jatkuvan ”väärin sammutettu”-arvostelun keskellä. Miljoonan rokotetun raja ylittyy 10 päivän kuluessa.

    • Anonyymi

      Oikeusministerinä anna_maja
      on toiminut ansiokkaasti niin Marinin, Rinteen, Stubbin kuin Kataisen hallituksissa.Nyt persut
      esitti hänelle epäluottamusta, jota kokoomus
      tuki. Päivä päivältä nämä puolueet lähentyvät toisiaan.
      Sanoisin, että aika k-päistä touhua

    • Anonyymi

      Arvoton näytelmä oli tuo epäluottamuksen esittäminen salaliittoteorioineen päivineen. Surullinen hetki suomalaisessa demokratiassa.
      Ja edes Kokoomus ei ole esittänyt miten vaalit näin vaikeassa tilanteessa olisi voitu pitää terveysturvallisesti.
      Kun oma kannatus laahaa, kannattaisi yleensä keskittyä sen juurisyihin, eikä toisten puolueiden tekemisiin.
      Orpo on Kokoomuksen puheenjohtajana niin surkea, että ainoa keino selvitä on näköjään ajaa Kokoomus suoraan Persujen kainaloon. Harmittaa vietävästi, että korona otettiin poliittisen pelin kohteeksi. Jo viime syksystä lähtien ensin PS ja sitten Kokoomus.

    • Anonyymi

      Todella ala-arvoista ja vastenmielistä politikointia Petteri Orpo, elinalepomaki ja anttihakkanen
      Mikä sai PetteriOrpon
      lähtemään tähän pelleilyyn? On vaikea nähdä kokoomusta sivistyspuolueena jona tykkäävät itsensä esittää. Ennemmän tulee mieleen Halla_aho
      koirapilleineen viheltää kokoomuksen kyykkään.

      • Anonyymi

        Ohisalo/Sanna Marin ovat yksintein tuhonneet Suomen, kaksi onttopää mimmiä? Aivan uskomatonta! Ja se on sallittu! Prisman apukassasta tehtiin pääministeri joka pisti Suomen tilan totaaliseen katastrofiin, apuna tässä on hänellä vihreä-liikkeen idealistiseen hurmaan vaipunut Ohisalo jonka ammattitaidosta kukaan ei tiedä. Vain että hän puolustaa natsien synnyttämää vihreätä puoluetta ja sen tavoitteita täysin vailla vastuuntuntoa. Miten tämän tasoiset ihmiset pääsevät päättämään miljardien suuruisista summista? Mikä tätä maata oikeasti vaivaa? Tämä on totta.ääöölöå


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohisalo/Sanna Marin ovat yksintein tuhonneet Suomen, kaksi onttopää mimmiä? Aivan uskomatonta! Ja se on sallittu! Prisman apukassasta tehtiin pääministeri joka pisti Suomen tilan totaaliseen katastrofiin, apuna tässä on hänellä vihreä-liikkeen idealistiseen hurmaan vaipunut Ohisalo jonka ammattitaidosta kukaan ei tiedä. Vain että hän puolustaa natsien synnyttämää vihreätä puoluetta ja sen tavoitteita täysin vailla vastuuntuntoa. Miten tämän tasoiset ihmiset pääsevät päättämään miljardien suuruisista summista? Mikä tätä maata oikeasti vaivaa? Tämä on totta.ääöölöå

        Katsohan rouvien CV ja plaa sitten asiaan jos on antaa paremmat eväät


    • Anonyymi

      Onko Petteri jo luovuttanut, riittääkö hänelle rahaministerin paikka Halla-ahon hallituksessa? Voi olla, että sekin menee Elina Lepomäelle. En ymmärrä tätä Kokoomusta.
      Tämä on huolestuttavaa ja vaarallista kehitystä kun äärioikeiston persut
      ja kokoomus
      alkavat näin virallisestikin pelamaan keskenään.
      Tästä yhteistyöstä ei voi tulla mitään hyvää meille suomalaisille.

    • Anonyymi

      Ohisalo/Sanna Marin ovat yksintein tuhonneet Suomen, kaksi onttopää mimmiä? Aivan uskomatonta! Ja se on sallittu! Prisman apukassasta tehtiin pääministeri joka pisti Suomen tilan totaaliseen katastrofiin, apuna tässä on hänellä vihreä-liikkeen idealistiseen hurmaan vaipunut Ohisalo jonka ammattitaidosta kukaan ei tiedä. Vain että hän puolustaa natsien synnyttämää vihreätä puoluetta ja sen tavoitteita täysin vailla vastuuntuntoa. Miten tämän tasoiset ihmiset pääsevät päättämään miljardien suuruisista summista? Mikä tätä maata oikeasti vaivaa? Tämä on totta.ääöööö

      • Anonyymi

        Katsohan rouvien CV ja palaa sitten asiaan jos on antaa paremmat eväät


    • Anonyymi

      Hjallis Harkimo
      Kokoomus menee persujen mukaan ajamaan epäluottamusta oikeusministerille. Toivomista oli, mutta en äänestä vastaan, koska rima menee liian alas ministerin syyttämiseen.

      Kokoomus ja Ano Turtiainen löysivät yhteisen arvopohjan.

      Mitään muutahan ei tietenkään menneeseen vuoteen ole mahtunut oikeusministerin ja ministeriön osalta. Olisi vaan pitänyt vaaleja järkkäillä, ei tehdä mitään muuta. Kuten hirveää määrä lakeja ja niiden valmistelua koronaan liittyen. Ja arvata vielä tilanne vuoden päähän.
      Kokoomus on nykyisin persujen apupuolue josta syystä kannatus hupenee porvareiden joukossa.

    • Anonyymi

      Kokoomus on poliittinen vitsi. Kokoomus on eksynyt edustamastaan linjasta pahasti. Kokoomuksen johtoon tarvitaan Uutta verta Orpon tilalle. Orpo on vitsi ja kokoomus tulee uppoamaan Orpon johdolla
      Kehuthjallille ja Liike Nytille siitä, että olette vaalien siirron suhteen välttäneet halvan populismin, salaliittoteoriat ja muut vastenmielisyydet, mitä kokoomuksen & persujen suunnalta on nähty.Sinuahan nykyään joutuu kehumaan harvase viikko! Ryhdikästä toimintaa.
      Hyvä! Persuudesta on jo moni parantunut. Pitää vain tulla järkiinsä.

    • Anonyymi

      Moni on kovin hapan ns ilmaisuudesta tätä nykyä.

    • Anonyymi

      Persu toivonut, että korona-asioita hoitais joku kokeneempi kun MarinSanna
      . Kukas näissä pandemiatilanteissa nyt siis on Suomessa erityisen kokenut poliitikko?
      No siis Orpoa ja Hallista ne kai toivoo. :D
      Varmaankin kuka tahansa miespuolinen.

      Vaikeina aikoina nousee usein esiin johtajia, joita nuo ajat tarvitsevat. Sanna Marin on nyt sellainen. Ja muitakin hyviä henkilöitä on parhaillaan ministereinä.

      • Anonyymi

        Varmaan Jussi ja Q-Ano ja sihteeriksi Jani Mäkelä


    • Anonyymi

      Ei hemmetti, katson KristaKiuru
      'a A-studiossa ja mietin vain, miten yksikään ihminen voi jaksaa päivästä toiseen kuten Kiuru, MarinSanna
      ja eräät muut koronakriisin johtajat. Sietäisi olla kunniamerkkejä jaossa pandemian jälkeen.
      erityisesti Kiurulle on pakko nostaa hattua. Hän on osoittanut sitkeyttä ja raudanlujia hermoja provosoitumatta. Ja ulostulokin on parantunut paljon.

    • Anonyymi

      Just eilen sanoin miehelle, että mitähän sitä päässä Kiurullakin liikkuu, kun tulet kotiin ja vaihdat mukavammat vaatteet ja relaat. Saako sitä edes nukuttua? Millaiset fiilikset on aamulla kun kurkkaat veskin peiliin? Mulla ei ainakaan pää kestäisi tuossa painekattilassa.

    • Anonyymi

      Hallitus ja ministerit Tekee Hyvää Työtä

    • Anonyymi

      Kirsta Kiuru loisti osaamisellaan.
      Aurinko, jolla on kasvot
      4 miestä vastaamassa, heidän osaamisensa puhuttaa perheemme nuorisoa. Toim. Sirkkanenkin pyrki Kiurua vaimentamaan . Orpo nimitti sosialisteksi niitä jotka eivät ota/ este ottaa rokote. Rokotepassi on eriarvoistava

    • Anonyymi

      Kiuru on ihan uskomaton tyyppi, koko tän paineisen ajan ollut tulilla hoitamassa kriisiä, ajamassa eteenpäin SOTEa ja kuinkas muuten kuin ideoimassa rokotepassia tms. Mistä hän ammentaa ton energiansa? Eikä sorru alatyylisiin heittoihin

    • Anonyymi

      Paskalle mars, mars kijastoon. Ai jaa, sinne pittää olla sannin piikkipassi
      arse näyttää. piikin arpi

      ei met ole käynhet ikinä kirjastossa

      eikä käyä
      se pittä lakkauttaa
      säästöä synttyy
      niin se varmaan lopetetaankin kohta turhana menoeränä


      paskoo houshunsa
      eikä pyyhi

      eikö sitä siinä ole se kirjasto
      saman asian se ajjoo


      aijjoo, aijoo
      kirjasto
      on sitte housussa

      näkemyksemme mukaisesti

    • Anonyymi

      Ei mene enää kauan siihen että, on myös se sirupakko jokaiselle ihon alle.
      Jos sitä ei ole, on sitten täysin yhteiskunnan ulkopuolella.

    • Anonyymi

      Tarpeeksi vanhat ovat onnelisia, he ehtivät kuolla sitä ennen.

    • Anonyymi

      Tämä ei ole mitään mielikuvitusta. Ken elää, hän sen näkee.

    • Anonyymi

      ”Marinin-Kiurun” #korona linja Euroopan mitalisijoilla kovillla mittareilla: 1) kuolleet/asukasluku, 3) korkeimman ilmaantuvuuden luku, 3) sairastuneet/väestö, 4) rokotukset, 5) BKT:n muutos. Kelpaa opposition näitä arvostella, kun sen omat ”saavutukset” ovat pelkkää puhetta.

    • Anonyymi

      Kyllä sellaista paskaa on tullut ministereille niskaan että hirvittää varsinkin Suomi sankareilta persujen suunnasta että rajat vuotaa ja paikat pitää olla auki ja vaikka mitä että suoraan sanottuna voisivat yrittää edes vähän ajatella eikä vaan huudella
      Miksi on niin vaikeaa myöntää, että Suomi on koronan torjunnassa onnistunut hyvin ?

    • Anonyymi

      Esko Valtaoja otti koronarokotteen heti kun se mahdollista oli.­

      ”Pandemian kiistäjät, salaliittoteoreetikot ja rokotuskielteiset saavat minut ajattelemaan Albert Einsteinin sanoja: ”Maailmassa on vain kaksi ääretöntä asiaa, maailmankaikkeus ja ihmisen tyhmyys, enkä olisi ihan varma maailmankaikkeudestakaan.”

      Itsekin olen huomannut, että ääliöt ovat uusiutuva luonnonvara. Tutkimus toisensa jälkeen on osoittanut, että noin 6–10 prosenttia ihmisistä on valmis hurahtamaan millaiseen hullutukseen tahansa. Tälle inhimillisyyden piirteelle emme mahda mitään.

      Aina, kun joku väittää minulle, ettei ilmastonmuutos pidä paikkaansa, kuussa ei ole käyty tai ettei koronarokotusta kannata ottaa, ajattelen että huh huh. Keskustelu tällaisten jankuttajien kanssa on valitettavasti usein ajanhaaskausta, olen todennut ettei se maksa vaivaa.

      Uskon, että pandemian jälkeen maailma palaa entiselleen yllättävän pian – kuten sillä tapana on aina erilaisten kriisien ja poikkeustilojen jälkeen.”

      • Anonyymi

        Hyvä kirjoitus sinulta, se nähtävästi myös provosoi nuo mainitsemasi 6-10% ryhmään kuuluvan kovasti ottamaan kantaa asiaan, heti suossa alempana.

        Ihmiskunnan onneksi se kaikkeen helposti hurahtavien määrä on aika vakio ja pieni.


    • Anonyymi

      Asiahan on vain näin, koronaa on ollut iät ajat. Ainahan siihen on kuollut vanhuksia jne. Eli flunssia on monta sorttia. Nyt on vain meneillään joku poliittinen tarkoitus.pelottelu.
      Netistä löytyy yhä enemmän oikeaa tietoa.
      kansa vain tuijottaa ylen valeuutisia ja muuta ällitälli paskaa töllöstä ja huutaa HALLELUJAA.
      meikä ei usko valtavirta ojiin.
      humpuuki ukko koko äijä vastenmielisine partoineen
      onko sossuliini
      on varmaanki

    • Anonyymi

      Korona on tavan omainen kausi lunssa
      Eipä siinä mitään.

      On vain menossa taas joku poliittinen sairas peli.
      Pelottelu.

      En varmasti ota korona-rokotukisia.

      • Anonyymi

        ketä kiinnostaa ottaako joku jiesiön juntti rokotetta vai ei. No ei varmaan, vaikka siellä unettomana miettii kohtaloaan, sillä
        Yksin oot sinä, ihminen,
        kaiken keskellä yksin,
        yksin syntynyt oot,
        yksin sa lähtevä oot.
        – V. A. Koskenniemi


    • Anonyymi

      Ilmastohan on tietenkin aina muuttuunut ja muuttuu koko ajan.

      Siis ihmiselukoista riippumatta.
      Sillä nyt vain rahastetaan.

      Kuinka tyhmiä te oikein olettekaan.

    • Anonyymi

      ottakaa se piikkinne. mitä pirua te siitä jankutatte täällä koko ajan.

      • Anonyymi

        niin ketä kiinnostaa ottaako joku jiesiön juntti rokotetta vai ei. No ei varmaan, vaikka siellä unettomana miettii kohtaloaan, sillä ei auta yhenlaisissa kokkouksissa juokseminen

        Yksin oot sinä, ihminen,
        kaiken keskellä yksin,
        yksin syntynyt oot,
        yksin sa lähtevä oot.
        – V. A. Koskenniemi


    • Anonyymi

      Aamun lehdessä Marin ilmaisee huolensa netissä tapahtuvasta häiriköinnistä.
      Aiheen taustalta löytyy pohdinta siitä, miten demarien suosio on hiipumassa: pääministerin naamavärkki ei enää riitäkään suosion yläpitämiseen. Kansa-mokoma kun alkaa osata jo vaatia muutakin palkkalaiseltaan.
      No, kuten tavallista, ei demari osaa/halua/pysty katsomaan peiliin, kun alkaa mennä huonosti, vaan syy persmäkeen on löydyttävä muista ja nyt syylliset löytyvät nettikirjoittelijoiden parista, jotka harrastavat ikävän sävyistä keskustelua linjoilla. Marinin mukaan ihmiset eivät uskalla hakeutua demariehdokkaiksi kuntavaaleissa, koska pelkäävät omasta ja perheensä puolesta, kun se arvostelu.
      Ei ole Marin tässäkään asiassa ajan tasalla.
      Kautta vuosien perussuomalaiset ovat olleet "kunnon" kansan sylkykuppeina haukuttuina mitä törkeimmillä termeillä ja suosio vain nousee ja vaaliehdokkaitakin on ennätysmäärä!
      Ovatko persut lujempaa tekoa, kuin muut?
      KYLLÄ!
      Perussuomalaiset tunnistavat totuuden ja siihen on hyvä nojata mielipiteissään ja päätöksissään. Sellainen selkäranka ei tutise haukuista tai hävyttömyyksistäkään!
      Pohjanmaalta on Suomelle noussut monia isänmaallisia henkilöitä maatamme puolustamaan ja heihin voivat persutkin hyvillä mielin liittyä: Vaasan veri ei vapise!
      Muut pelätkööt arvostelua, varjoaankin, mutta totuus ei pala tulessakaan, joten sitä ei tarvitse hävetä -
      sen kun haukkuvat!
      Vaaleja kohti voimalla -rehellisyys ja oma kansa edellä!

      • Anonyymi

        Ohisalo/Sanna Marin ovat yksintein tuhonneet Suomen, kaksi onttopää mimmiä? Aivan uskomatonta! Ja se on sallittu! Prisman apukassasta tehtiin pääministeri joka pisti Suomen tilan totaaliseen katastrofiin, apuna tässä on hänellä vihreä-liikkeen idealistiseen hurmaan vaipunut Ohisalo jonka ammattitaidosta kukaan ei tiedä. Vain että hän puolustaa natsien synnyttämää vihreätä puoluetta ja sen tavoitteita täysin vailla vastuuntuntoa. Miten tämän tasoiset ihmiset pääsevät päättämään miljardien suuruisista summista? Mikä tätä maata oikeasti vaivaa???


    • Anonyymi

      Suomen #valtioneuvosto varasti #kansa'lta vaalit VALEHTELEMALLA #korona -tautiennusteet.

      Tänään on päässyt 40 ihmistä pois #sairaala'sta, kohta siellä ei ole ketään 'koronan takia'.

      18.4. #OikeaVaalipäivä KANSANÄÄNESTYS HALLITUKSEN KAATAMISESTA!

      • Anonyymi

        2007 jätettiin hallituksesta SDP yli 21% ääniosuudella
        1999 jätettiin Kesk. yli 22% ääniosuudella
        1991 jätettiin SDP yli 22% ääniosuudella
        1983 jätettiin Kok. yli 22% ääniosuudella
        jne.

        Kun @keskinenIL
        mietti, voiko viidesosan jättää pois. Eikö Suomessa ole ollut demokratia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        2007 jätettiin hallituksesta SDP yli 21% ääniosuudella
        1999 jätettiin Kesk. yli 22% ääniosuudella
        1991 jätettiin SDP yli 22% ääniosuudella
        1983 jätettiin Kok. yli 22% ääniosuudella
        jne.

        Kun @keskinenIL
        mietti, voiko viidesosan jättää pois. Eikö Suomessa ole ollut demokratia?

        Erikoinen käsitys edustuksellisesta demokratiasta. Yksi (avoimesti rasistinen ja oikeusvaltion vastainen) voisi pitää 20 prosentin kannatuksella loppuja 80 prosenttia panttivankinaan. Tosin on havaittavissa, että Kokoomukselle käy kaikki, kunhan saa mieleisensä talouspolitiikan.


    • Anonyymi

      EU:n elvytyspaketti on vain alkusoittoa - nyt puhutaan jo euroalueen yhteisestä velasta
      EKP:n johtokunnan jäsenen mukaan EU:n 750 miljardin euron tukipaketti voi toimia mallina tuleville tukipaketeille.

    • Anonyymi

      Minäkin olen ollut yhteiskunnan mielestä viimeiset 20 vuotta vanha ihminen. Tänä keväänä olenkin saanut tietää olevani nuori. Ei ole piikkiä tarjolla vielä pitkään aikaan. Luultavasti siinä vaiheessa, kun saan rokotuksen, siinä on 5G:n lisäksi K-Plussa ja S-etukortit.

    • Anonyymi

      persu vauhdissa tämä kataja vasaralla kolkuttaja?
      Kaupunginvaltuutettu Teemu Torssosta syytetään miehen lyömisestä kivellä päähän Jyväskylässä – asiaan liittyy epäily murron lavastuksesta

    • Anonyymi

      Muut puolueet , valtamedia , jopa osia virkakoneistosta ovat tylysti ja demokratian vastaisesti liittoutuneet Perussuomalaisia vastaan sen gallupmenestyksen ja vahvan tematiikan luoman pelon kannustama.Tämä salaliittoteoria ilmenee ja todentuu liittouman päivittäin kovenevilla toimilla, mm. : vaalien siirto, harkitut poisjätöt haastatteluista ja ajankohtais ohjelmista, teetetyt erikoiset mielipidetutkimukset ( viimeisimpänä kysely kuntavaalien vaikutuksesta nykyisen hallituksen suosioon, jossa jopa kysymykseen oli asetettu persuvastainen olettama ), poliisin voimistuva toiminta ja kiinniotot laillisissa mielenilmauksissa sekä valtiorahoitteisen YLE asenne uutisointi ;vain muutamia mainitakseni.

    • Anonyymi

      Kukaan ei ole ilmoittanut, että olisi perinteinen rokote valmisteilla koronaan. Miksi näin? Siksi, koska ensin pitää kyseinen Covid-19 virus eristää, jotta siitä voidaan tehdä viljelmiä jne. Wuhanin laboratoriossa saattaa olla viljelmiä, mutta sotateollisuus ei anna tietoa salaisista asioista.
      Se on helppoa nykyään kuolinsyyn toteaminen, kun on korona. Helpottaa huomattavasti lääkäreiden työtaakkaa, pääsee varmasti nyt nopeasti vastaanotolle, kun ei tarvitse lääkärin miettiä, mihin edellinen potilas kuoli.

    • Anonyymi

      Vievätköhän ne vihervasemmistolaiset kuritushuoneelle,jos ei ota seregagata rokotusta. Hyi ku pelottaapi,koska en aio ottaa mitään rokotusta enää koskaan .

      • Anonyymi

        Eivät vie, jos maskinokkain katu ja kauppaterrori saadaan eliminoitua pois, mutta jos hullutuksen annetaan jatkua, niin kohta osa kansaa on eristettynä jossain odottaen kenties kaasukammiota.
        A. Turtiainen on poikkeus eduskunnassa, samaa mieltä hänen kanssaan, vaikka en persu ole. Tästäkin huomaa, että puoluepolitiikka ei toimi, alkaa jo olemaan vanhanaikaista touhua.


    • Anonyymi

      Median pitää ilmeisesti joka päivä kehittää jokin uutispommi, ja jos uutisten seuraajalla ei ole rukkaset kädessä ja höpösuodattimet korvissa, niin hänelle jää asioista virheellinen käsitys. Otetaanpa taas pari esimerkkiä.

      Eilisen ”uutispommi” osoittautui nopeasti suutariksi. Helsingin Sanomat kertoi, että pääministeri Sanna Marin ajoi liikkumisrajoituksia vaston THL:n Mika Salmisen kantaa. Lehdeltä unohtui oma maaliskuinen juttunsa, jonka mukaan THL suositteli hallitukselle pikaista liikkumisrajoitusten valmistelua. Samaa THL sanoi omassa kirjallisessa lausunnossaan, ja eilen Salminen joutui korjaamaan virheellistä tietoa sanomalla, että ei THL:n kanta missään vaiheessa muuttunut.

      Mutta sehän oli myöhäistä, koska ensimmäinen uutinen jää aina elämään varsinkin, kun useat muut mediat kiirehtivät sopuleina tekemään samanlaisen virheellisen jutun. Niinpä suurelle yleisölle jäi sellainen käsitys, että Marin ajoi liikkumisrajoituksia vastoin THL:n suositusta. Minulle jäi sellainen käsitys, että joko Salmista yritettin käyttää poliittisena vipuna hallitusta vastaan tai toimittajat olivat kohua metsästäviä tunareita.

      Jos tarkoitus oli tehdä politiikkaa, niin sehän onnistui. Sosiaalisessa mediassa kysyttiin suoraan, valehteliko Marin, ja vastausta ei tarvitse edes arvailla.-pankonpoika

    • Anonyymi

      No nyt met jiesiössä ollaan onnellisia, kun
      Suomi on aloittamassa neuvottelut Venäjän kanssa Sputnik-koronarokotteen hankkimiseksi Suomeen, perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd) kertoo.

      Kiurun mukaan ulkoministeriössä on aloitettu valmistelut neuvottelujen käymiseksi Venäjän kanssa rokotteiden hankkimiseksi.

      Kiuru kertoi asiasta eduskunnan kyselytunnilla vastatessaan kansanedustaja Harry Harkimon (liik) kysymykseen Sputnik-rokotteen hankinnasta.
      -
      Mie haluan oikean ussr-sirun eikä mithän jenkkisirua.
      Milloinkhan ne meille annethan. Pittääpä kysästä jussilta ja anolta.Net tietää kaiken

    • Anonyymi

      MariaNordin
      Moni nainen on kertonut minulle kokeneensa outoja kuukautisoireita, sen jälkeen, kun läheinen on saanut koronarokotuksen.

      Huhhuh. Eilen oli just juttua että antivaxx-influensseri-Northrupp oli just kannustanut yleisöään välttämään rokotettuja läheisiään, koska hikirauhasista erittyy jotain outoa. Ennustin että menee viikko että ajatus rantautuu Suomeen mutta näköjään erehdyin.

      Minä kun luulin ettei tämä voi mennä yhtään sakeammaksi, niin johan pomppas.

      MariaNordin
      Mutta 5G kännykkä toimii tosi hyvin, eli plussan puolelle jäädään

      Niin
      "M-kentät toimivat ”alikvanttitasolla”, ajan ja paikan ulkopuolella, minkä johdosta M-kenttien vaikutus ilmenee välittömästi. Tätä vaikutusta Sheldrake kutsuu morfiseksi resonanssiksi."

    • Anonyymi

      Kun sain Astra Zeneca rokotteen helmikuussa naapurin auton akku hyytyi. Sattumaako!?

      Itse oon miettinyt, että Astra - astraL eli L avaruuden astraalinen yhteys. MariaNordin voisiko selittää?
      joo,Ei sen tarvitse olla iso vika, kun se on päässä

      Entä tämä. Auta Maria.
      Minullakin on alkanut kertymään normaalia enemmän "sissijuustoa" esinahan alle koronarokutuksen jälkeen. Osaatko kertoa mikä tämän aiheuttaa tai mikä avuksi?

    • Anonyymi

      Itsekin sain kuukautiset ensimmäisen kerran sen jälkeen kun puoliso kävi koronatestissä. Ja olen sentään mies. Älkää uskoko viranomaisia! Totuus on tuolla ulkona, tai netissä

      Miehilläkö ei ole immuunijärjestelmää ollenkaan? Vai onko miehillä kuukautiset, se puhuisi sen puolesta, että on, kyllä miehilläkin on immuunijärjestelmä!

      MariaNordin
      Tätä on onneksi helppo alkaa todistaa.
      Outojen kuukautisoireiden määrää tulisi lisääntyä eksponentiaalisesti sitä mukaan mitä rokotukset etenee.
      Ei muutaku data-analyysiä tekemään

    • Anonyymi

      @MariaNordin
      Johtuu siitä, että 5G sirun asentamisen jälkeen yhteyden muodostaminen korona-satelliittiin aiheuttaa outoja oireita. Olisi kannattanut lukea ehdot ennen rokotteen ottamista.

    • Anonyymi

      JÄTTIHUIJAUS
      Covid-19 epidemia on pluffia, jolla kansa pelotellaan ottamaan geenimanipoloitu pistos, joka ei suojaa miltään taudilta, mutta tuhoaa pysyvästi piikitetyn oman immuniteetin ja terveyden, sekä tekee hänestä taudin kantajan ja tartuttajan.

      • Anonyymi

        jiesiön juutuube pelekää pikkupiikkiäkin.Ei yllätä


    • Anonyymi

      THL
      Hyvää Euroopan rokotusviikkoa!

      Rokotukset ovat yksi tärkeimmistä, tehokkaimmista ja tutkituimmista asioista, joilla lapsen terveyttä voi edistää, ylläpitää ja suojella. Rokotukset ovat lapsen oikeus.

      • Anonyymi

        Rokotuksilla on pitkät perinteet Suomessa. Vankka pohja kansalliselle rokotusohjelmalle luotiin jo 1920-luvulla, kun Arvo Ylpön aloitteesta perustettiin ensimmäiset neuvolat. Pian lainsäädännöllä määrättiin, että joka kuntaan oli perustettava äitiys- ja lastenneuvola. Tämä edisti lasten ja äitien terveyttä tavalla, josta moni maa voi vain haaveilla.

        Kaikki lapset ja lapsiperheet ovat oikeutettuja ainutlaatuisiin neuvolapalveluihimme. Palveluiden maksuttomuus vähentää eriarvoisuutta ja madaltaa kynnystä käyttää niitä. Myös kansallisen rokotusohjelman rokotukset ovat aina olleet maksuttomia.
        Taudit taltutetaan ja pidetään poissa rokotuksin

        Pohja rokotusohjelmalle luotiin aikana, jolloin rokotuksilla ehkäistävät taudit olivat vielä näkyvästi keskellämme. Kurkkumätää, jäykkäkouristusta ja poliota pelättiin. Epidemiat olivat tavallisia, tuhkarokkopotilaat arkipäivää ja esimerkiksi Hib-bakteerin aiheuttamaan kurkunpäätulehdukseen ja hinkuyskään menehtyi lapsia joka vuosi.

        Tuolloin jokainen tunsi tai tiesi jonkun, joka oli sairastunut, vammautunut tai jopa menehtynyt sellaiseen tautiin, jota emme rokotusten ansiosta enää näe. Olemme nujertaneet lisää tauteja aina sitä mukaa, kun uusia rokotteita on otettu mukaan rokotusohjelmaan.

        Tautien taltuttamisessa on tärkeää, että lapsella on oma rokotusten antama suoja. Yksittäisen lapsen suoja paranee entisestään, kun muutkin ympäriltä on rokotettu.

        Korkea rokotuskattavuus on laumasuojan syntymisen kannalta tärkeää. Erityisen tärkeä se on kaikkein tarttuvimpien tautien kuten tuhkarokon torjunnassa. Laumasuojan turvin suojassa on myös sellainen lapsi, joka ei vielä ole ehtinyt rokotusikään tai jolle rokotusta ei voida antaa esimerkiksi perussairauden takia.
        Lapsella on oikeus rokotuksiin

        Rokotukset ovat yksi kaikkein tärkeimmistä, tehokkaimmista ja tutkituimmista asioista, joilla lapsen terveyttä voi edistää, ylläpitää ja suojella.

        Suomessa lähes kaikki lapset saavat viitosrokotussarjan, jolla lasta suojataan kurkkumädältä, jäykkäkouristukselta, hinkuyskältä, poliolta ja Hib-bakteerin aiheuttamilta infektioilta. Miltei yhtä moni lapsi saa suojan vakavia pneumokokkitauteja kuten aivokalvotulehdusta ja verenmyrkytystä vastaan.

        Tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa torjuvan MPR-rokotteen kattavuus riittää meillä ehkäisemään laajemmat epidemiat. Rokotusten ansiosta suurin osa pikkulapsista välttää myös rotaviruksen aiheuttaman, herkästi sairaalaan johtavan ärhäkän ripuli-oksennustaudin.
        Suomessa rokottamattomuus on harvinaista

        Lasten rokotusohjelma toteutuu mainiosti. Kiitos tästä kuuluu etenkin perheille ja kaikille neuvola- ja kouluterveyshuollossa työskenteleville.

        Rokotukset ovat Suomessa edelleen vapaaehtoisia ja maksuttomia. Lasten rokotuskattavuus on pysynyt erinomaisena halki vuosikymmenten. Vain 1 prosentti pikkulapsista ja 0,5 prosenttia alle kouluikäisistä jää ilman keskeisiä perusrokotuksia.

        Sinua, minua ja meitä kaikkia tarvitaan, jotta näin on myös tulevaisuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotuksilla on pitkät perinteet Suomessa. Vankka pohja kansalliselle rokotusohjelmalle luotiin jo 1920-luvulla, kun Arvo Ylpön aloitteesta perustettiin ensimmäiset neuvolat. Pian lainsäädännöllä määrättiin, että joka kuntaan oli perustettava äitiys- ja lastenneuvola. Tämä edisti lasten ja äitien terveyttä tavalla, josta moni maa voi vain haaveilla.

        Kaikki lapset ja lapsiperheet ovat oikeutettuja ainutlaatuisiin neuvolapalveluihimme. Palveluiden maksuttomuus vähentää eriarvoisuutta ja madaltaa kynnystä käyttää niitä. Myös kansallisen rokotusohjelman rokotukset ovat aina olleet maksuttomia.
        Taudit taltutetaan ja pidetään poissa rokotuksin

        Pohja rokotusohjelmalle luotiin aikana, jolloin rokotuksilla ehkäistävät taudit olivat vielä näkyvästi keskellämme. Kurkkumätää, jäykkäkouristusta ja poliota pelättiin. Epidemiat olivat tavallisia, tuhkarokkopotilaat arkipäivää ja esimerkiksi Hib-bakteerin aiheuttamaan kurkunpäätulehdukseen ja hinkuyskään menehtyi lapsia joka vuosi.

        Tuolloin jokainen tunsi tai tiesi jonkun, joka oli sairastunut, vammautunut tai jopa menehtynyt sellaiseen tautiin, jota emme rokotusten ansiosta enää näe. Olemme nujertaneet lisää tauteja aina sitä mukaa, kun uusia rokotteita on otettu mukaan rokotusohjelmaan.

        Tautien taltuttamisessa on tärkeää, että lapsella on oma rokotusten antama suoja. Yksittäisen lapsen suoja paranee entisestään, kun muutkin ympäriltä on rokotettu.

        Korkea rokotuskattavuus on laumasuojan syntymisen kannalta tärkeää. Erityisen tärkeä se on kaikkein tarttuvimpien tautien kuten tuhkarokon torjunnassa. Laumasuojan turvin suojassa on myös sellainen lapsi, joka ei vielä ole ehtinyt rokotusikään tai jolle rokotusta ei voida antaa esimerkiksi perussairauden takia.
        Lapsella on oikeus rokotuksiin

        Rokotukset ovat yksi kaikkein tärkeimmistä, tehokkaimmista ja tutkituimmista asioista, joilla lapsen terveyttä voi edistää, ylläpitää ja suojella.

        Suomessa lähes kaikki lapset saavat viitosrokotussarjan, jolla lasta suojataan kurkkumädältä, jäykkäkouristukselta, hinkuyskältä, poliolta ja Hib-bakteerin aiheuttamilta infektioilta. Miltei yhtä moni lapsi saa suojan vakavia pneumokokkitauteja kuten aivokalvotulehdusta ja verenmyrkytystä vastaan.

        Tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa torjuvan MPR-rokotteen kattavuus riittää meillä ehkäisemään laajemmat epidemiat. Rokotusten ansiosta suurin osa pikkulapsista välttää myös rotaviruksen aiheuttaman, herkästi sairaalaan johtavan ärhäkän ripuli-oksennustaudin.
        Suomessa rokottamattomuus on harvinaista

        Lasten rokotusohjelma toteutuu mainiosti. Kiitos tästä kuuluu etenkin perheille ja kaikille neuvola- ja kouluterveyshuollossa työskenteleville.

        Rokotukset ovat Suomessa edelleen vapaaehtoisia ja maksuttomia. Lasten rokotuskattavuus on pysynyt erinomaisena halki vuosikymmenten. Vain 1 prosentti pikkulapsista ja 0,5 prosenttia alle kouluikäisistä jää ilman keskeisiä perusrokotuksia.

        Sinua, minua ja meitä kaikkia tarvitaan, jotta näin on myös tulevaisuudessa.

        Onhan täällä sensuurin läpäissyt asiaviestikin,huvä


    • Anonyymi

      Enpä arvannut ennen piikkiä, että 5G alkaa pelittään tosi hienosti. piikin jälkeen. Eihän tuo täällä jiesiössä kai kellään ole pelannut, mutta hyvää hyvyyttäni teille vihjaan. Olokaapa hyvä

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        En viitti noita venäjän nettisivuja avata joita tyrkytät,
        mutta jiesiössä taitaa vaarallisinta olla astua lehemän pazgaan.
        Tosin Intiassa ihmiset hieroo sitä vartaloonsa, kun eppäilevät siitä olevan apu coronaan. Uskonsa kullakin, en moiti


    • Anonyymi

      Näin jiesiössä ei ku Virossa se onkin noin.

      Virossa alkoi kaikkien perusterveiden yli 16-vuotiaiden rokottaminen – ajanvarauksen jonoon rynni 50 000 ihmistä.
      Viro on valinnut hieman erilaisen rokotusstrategian kuin Suomi. Vanhusväestön ja riskiryhmien lisäksi on talven aikana rokotettu myös niin sanottuja etulinjan työntekijöitä.

    • Anonyymi

      En tiiä, mutta rokuttakaa ittenne ja se maski on hyvin tärkeä pitää nokalla. Muotitietoiset pitää maskia välillä rennosti leuan alla, se on kuulia eli cool, voidaan verrata jenkki tapaan pitää sotilaskypärää, niin että hihna repsottaa, se on myös cool.
      On katu-uskottavaa kulkea maski leuan alla ja sitten nykäistä se nokalle, kun astuu kauppaan, moni tosin jättää maskin nokan alle, niin että vain suu peittyy, tällöin vellireijästä ei pääse sylky, hammaskivi, plakki, ns. aivoräkä ja vatsahappo valtoimenaan lentämään elintarvikkeisiin jne. Nenästä pääsee tietenkin aineita ulos tällä maskin käyttö tavalla.
      Olen kerran nähnyt eräässä suuressa teurastamossa lihanleikkaajan, jolla oli kirkas tippa nenän alla, hiukan niiku keväällä, kun räystäät tippuu, mutta silloin ei ollut pantemiittia, eikä maski suositusta.
      On se koomista, kun teitä valtaväestön edustajia seuraa, nyperrätte kauppojen edessä maskia nokalle, haluatte kuulua laumaan ja illalla TV valtamediat suoltavat varsinaista disinformaatiota ja johtavat kansaa harhaan, mutta jokainen toimii oman päättelykyvyn mukaan ja sillä tiedolla, ymmärryksellä, järjellä mikä on, niin myös minä.

    • Anonyymi

      Pöljät on pöljiä.
      On aika hurjaa - joskaan ei odottamatonta, että Yhdysvalloissa koronarokotteen ottaminen on muuttunut identiteettipolitiikaksi:
      Demokraattien äänestäjistä jopa 86 % on ottanut rokotteen
      Republikaanien äänestäjistä vain 46 % on ottanut rokotteen.

      Suomessakin koronarokotteen ottaminen on muuttunut identiteettipolitiikaksi: moni persu ei halua ottaa rokotetta.
      Muiden puolueiden kannattajista lähes kaikki suhtautuvat rokotteeseen positiivisesti. Mutta PS-kannattajista jopa kolmasosa kieltäytyy rokottautumasta. (HS 8.2.2021)

      En ihmettele persujen vahvaa rokotevastaisuutta. Useat ovat marinoituneet jo vuosia PS:n ympärille rakentuneessa äärioikeistolaisten disinformaatiosivustojen ja haitallisten somevaikuttajien kuplassa: MV-lehtiä, Oikea Medioita, Reformi-studioita, anoturtiaisia, ossitiihosia, jne.

      Persujen rokotevastaisuuden taustalla on PS:n tavoite viholliskuvien rakentamisesta ja demokraattisten instituutioiden rapauttamisesta: hallitus on ”Suomen vihollisia”, media ja tiedeyhteisö ”vihervasemmistoa” jne. Joten viranomaisten ja valtamedian tieto on persulle saastunutta.

    • Anonyymi

      Näinhän se on
      Tämä on persujen Darwin-aika. Luonnonvalinta karsii pölhöimmät.

    • Anonyymi

      Havaintojeni mukaan viime vaaleissa 2021 olisi PS pitänyt olla vähintään toisella tai kolmannella sijalla, tämä tästä demokratiasta ja vaalien luotettavuudesta.
      Missä ne kaikki kokoomuslaiset ovat? en itse ole kuullut niistä juuri mitään, mutta PS ja vihreät kyllä keskustelun aiheena tavallisesti. Vihreiden notkahdusta alaspäin en ihmettele, puolue on hoitanut huonosti asioita viimeaikoina.
      On erikoista, kun niin harva havaitsee ja ymmärtää nykyistä kehityksen suuntaa, joka itsenäisen Suomen kannalta menee väärään suuntaan.

    • Anonyymi

      Antti Heikkilä lähettelee seuraajilleen sähköpostia, jossa kehottaa
      näitä olemaan ottamatta koronavirusrokotetta .
      Noin höperöksi Antti on mennyt!
      Ei riittänyt syö voeta ja läskiä niin kuolet nuorena.

      Heikkilä on jälleen yksi surkea esimerkki niistä onnettomista jotka koulutuksestaan huolimatta ovat lähteneet ihan omille kiertoradoilleen.
      Valviran kannattaisi tarkistaa täyttääkö Antin höpinät lääkärinoikeudet

      • Anonyymi

        Ja sitten viellä nämä omille kiertoradoille lähteneet ovat kamalia koronalinkoja, eikä ne käytä edes nokkamaskia. Koko porukka pitäisi pakko rokottaa ainakin kolmella erilaisella korona piikillä ja sulkea karanteeniin kuitumatojen keskelle. Kaikki oma ajattelu ja järjen käyttö pitäisi kieltää, koska on haitallista 2030 agendalle. Velkaa pitää valtion ottaa ja omavaraisuudesta pyrittävä eroon. Pankit auttavat kansalaisia raha-asioissa ja pankkipalvelu maksuja on ilo maksaa, kun tietää, että rahat menevät hyvään tarkoitukseen.
        Uraanikaivoksia ja atomivoimaloita lisää niin maailma pelastuu.


    • Anonyymi

      Tuossa vähän infoa jiesiön viisaalle tai erittäin älykkäälle.

      Covid-19: stä on tulossa rokottamattomien pandemia, CDC: n johtaja sanoo.
      Kirjoittajat Dakin Andone ja Madeline Holcombe , CNN

      Covid-19 tapauksissa nousee kaikissa 50 osavaltiossa, terveysviranomaiset sanovat, että on selvää, että rokottamattomat ihmiset ovat suurimmassa vaarassa.
      Yhdysvallat on menettämässä aikaa rokotuskilpailussa, kun Delta-muunnos tulee yhä yleisemmäksi, asiantuntija sanoo

      "Tästä on tulossa rokottamattomien pandemia", Yhdysvaltain tautien torjuntakeskukset tohtori Rochelle Walensky sanoi perjantaina Valkoisen talon Covid-19-tiedotustilaisuudessa.
      "Näemme tapausten puhkeamisen osissa maata, joilla on alhainen rokotuskattavuus, koska rokottamattomat ihmiset ovat vaarassa", Walensky sanoi. Sillä välin "täysin rokotetut yhteisöt menestyvät yleensä hyvin".

      Valkoisen talon koronaviruskoordinaattorin Jeff Zientsin mukaan vain neljä osavaltiota muodosti 40% Covid-19-tapauksista viime viikolla ", ja joka viides tapaus esiintyi pelkästään Floridassa".
      Yhdysvalloissa rekisteröitiin viime viikolla keskimäärin 26448 uutta tapausta päivässä - 67% enemmän kuin edellisestä viikosta - ja tapausten määrä on korkein osavaltioissa, joissa rokotustaso on alhaisempi: Niistä osavaltioista, jotka ovat rokottaneet kokonaan alle puolet asukkaistaan , keskimääräinen Covid-19-tapausten määrä oli viime viikolla 11 uutta tapausta 100 000 ihmistä kohti, kun valtiot, jotka ovat rokottaneet kokonaan yli puolet sen asukkaista, olivat 4 tapausta 100 000: ta kohti.

      Monet asiantuntijat ovat syyttäneet kasvun hidastuneista rokotustasoista, sillä vain 48,4% Yhdysvaltain väestöstä on rokotettu täydellisesti CDC-tietoja kohti .
      "Suurin huolemme on, että aiomme edelleen nähdä rokotettavien joukossa ennaltaehkäiseviä tapauksia, sairaalahoitoja ja valitettavasti kuolemia", Walensky sanoi.
      Louisianan viimeisimmässä Covid-19-nousussa esiintyy enemmän rokottamattomia 30–40-vuotiaita

      Vaaraa ruokkii Intiassa ensimmäisen kerran tunnistetun Delta-muunnoksen lisääntyvä esiintyvyys. Viitaten variantin "poikkeukselliseen nousuun" maailmanlaajuisesti, tohtori Anthony Fauci sanoi, että Delta-variantilla on nyt yli 50 prosentin hallitsevuus Yhdysvalloissa. Joillakin alueilla se on yli 70%, hän sanoi kutsuen tätä "raittiiksi uutisiksi".

      "Tärkeintä on, että olemme tekemisissä valtavan vastustajan kanssa Delta-variantissa", Fauci sanoi ja lisäsi ihmisiä, jotka eivät ole rokottaneet, kohtaamaan "äärimmäisen haavoittuvuuden".
      Arkansasissa, jossa vain 35,1% väestöstä on täysin rokotettu, Delta-muunnoksella on ollut suuri vaikutus, Arkansasin yliopiston lääketieteellisen yliopiston kansleri Cam Patterson sanoi, että sairaalat ovat "täynnä juuri nyt ja tapaukset kaksinkertaistuvat 10 päivän välein "

      "Hyvä uutinen on, että jos olet täysin rokotettu, olet suojattu vakavalta Covidilta, sairaalahoitolta ja kuolemalta", Walensky sanoi perjantaina, "ja olet jopa suojattu tunnetuilta muunnoksilta, mukaan lukien Delta-muunnos."

    • Anonyymi

      Jiesiöäliset kuulemma tykkää ameerikan uutisista ja varsinkin piikityksistä.Tuossapa yks lisää, olkeepa hyvä.

      "Meillä todennäköisesti vielä olisi isorokkoa, ja todennäköisesti meillä olisi edelleen polio tässä maassa, jos meillä olisi sellaisia vääriä tietoja, joita levitetään nyt", tohtori Anthony Fauci kertoo Covid-19-pandemian ympärillä olevista vääristä tiedoista

    • Anonyymi

      Jolleki on koronapiikki piikki lihassa, näin met sen ymmärrämme

      • Anonyymi

        Piikki lihassa? en ymmärtänyt, ketkä met? Onko teitä montakin? Ottakaahan nyt se toinen piikki nopeasti ja nokkamaski nokalle, ei se siellä leuan alla suojaa vaaralliselta kovik-19 pantemiitti viruslepakkotaudilta.
        Korunavilkuttimet on syytä päivittää ja kuunnella tarkoin mitä viisaat ja sivistyneet opastavat iltauutisissa.
        Uskokaa ainoastaan viralliseen disinformaatioon, vaikka se onkin sitä nykyistä lepakkotiedettä, jota WHO ja meidän THL ajaa eetteriin ja kansalle, jotta nämä eivät eksy laumasta viisaiden ajattelijoiden joukkoon.


    • Anonyymi

      Ja HUOM! muistakaa pelätä Deltta-varianttia (sitä intialaista). Tämä tärkeä asia meinasi unohtua.

    • Anonyymi

      Ekkö tiiä,met on met eli me kaks persusta mettäkylässä, jokka pölökäämme pikku piikkiä ku ruttoa

    • Anonyymi

      USA:ssa korona tartunnat ovat voimakkaassa kasvussa. Pääosin kyse on rokottamattomien sairastumisesta. Republikaanit ovat rokote skeptisempiä kuin demokraatit. ”Minä itse”-ajatteluun ei yhteisvastuu näytä sopivan, vaikka rokotuksista myös ”itse” hyötyisi. Tyhmää.
      Näinhän se mee meillä jiesiössäkin, että juntit sen vielä kokee, mutta omapa on asiansa. Sitten ruikutetaan että ei saa piikkiä ja terveyskeskus ei osaa jne

      • Anonyymi

        Mutta onko se leviämis vaiko kiihtymisvaiheessa USAaassa? ja paljonko mahtaa olla altistuneita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta onko se leviämis vaiko kiihtymisvaiheessa USAaassa? ja paljonko mahtaa olla altistuneita?

        Tuoltahan näkee kaikkien maiden tilanteen
        worldometers.info/coronavirus/#countries
        USA 33 milj. sairastanut ja uusia 33000 ja sitä rataa .Takametsien osavaltiot joissa trump propanda rokotuksia vastaan ja vähättelyä, siis rokottamattomat sairastaa kuten muuten Suomessakin.Osa kiihtymisvaiheessa osa leviää. Tuplarokotetut ei sairasta, paitsi kiinalaisirokotteiden teho mitätön.
        Oletan että tulee vuosittainen piikki tulevaisuudessa.Piikkien teho loppuu vuodessa


    • Anonyymi

      Tällainen tapaus:
      Rokotedenialisti muutti mielensä teho-osastolla.
      Amerikkalaisteini anoi kuolinvuoteellaan koronarokotetta.
      Lääkäri sanoi ”valitettavasti se on liian myöhäistä”.
      RIP

    • Anonyymi

      Nyt mennään asian ytimeen eli aletaan vaatimaan koronapassi. tarkoittaa, että litliin ym firmoihin ja koronabaariin vaaditaan todistus, että on rokotettu koronaa vastaan.
      Lekuriinkin on aivan turha mennä valittaan oloaan ellei ole rokotepassia.
      Kannatan 100prosenttisesti.

      • Anonyymi

        Näin niiku perinteisesti rokotus otetaan suojaamaan joltakin taudilta, mutta nyt syy rokotuksiin "yleisesti" on "jokin" muu. Eli rokottaminen ei anna nyt suojaa kyseistä tautia vastaan ja rokotetaan vain rokottamisen takia, useita rokotuksia.
        Osaatteko PÖLJÄT kertoa, mistä on nyt kyse?
        Jos rokotus antaisi suojan, niin silloin rokotuksen halunneet ja ottaneet olisivat turvassa, eikä tällaista passi ja muuta rajoittamista tarvittaisi.
        Jokaisella on oikeus määrätä omasta kehostaan ja siitä ottaako jotain vai ei. Nyt virus muuntuu muka rokottamattomissa ja hyppää taas rokotettuun, jota ei rokotus suojaa, tarvitaan uusia rokotuksia, jotenkin näin olen ymmärtänyt. Aivan tolkutonta on.


    • Anonyymi

      Amerikkalainen tuttavani kirjoitti, ettei ota rokotusta, koska se on ilmainen ja sen takia epäilyttävää. Suomalaiselle tämä ajatus on todella hankala ymmärtää, koska meillä on kokonaisuudessaan ilmainen rokotusohjelma.

      Eipä siihen muuta voinut kuin vastata.
      Kertonee vaan syvälle juurtuneesta komminismin pelosta, säälittävää.

      Tollasille tyypeille pitäis myydä samaa tavaraa kovaan hintaan vaikka lisänimellä Deluxe, kaikki voittais.Ilmaisella ei ole arvoa.
      Ei vaan tajunnut, että
      Ilmainen ämpäri on kyllä kans joku juoni vai mitä tokmannet

      • Anonyymi

        No Amerikka nyt on samanlainen persereikä ku Venäjäkin.
        Niistä kumpikaan mikään demokratia olekkaan.


    • Anonyymi

      Samainen jenkki.
      Aikanaan 7kk raskaana ollut jenkki kyseli mihin mennä jos synnytys käynnistyisi. Neuvoin Jorvin ja Naistenklinikan. Kyseli hinnastoa ja kun kerroin ettei sellaista tavallaan ole, hän kysyi "Is there a higher quality place around?"
      Sanoin ettei tällä pallolla.
      Semmosta se on lännessä maailman meno. Suomi on hyvä maa.

    • Anonyymi

      Saksan ja USA:n viranomaiset kertovat, että deltavariantti on niin tarttuva, että kaikki rokottamattomat tulevat taudin saamaan. Suomessa heitä on nyt 900 000 tällä hetkellä, mutta rokotukset jatkuu kiivaalla tahdilla.

    • Anonyymi

      Väittävät että jieskässä kaikki tuplarokotettu. Onnitteluja kovasti viisaudesta.

    • Anonyymi

      Ohjeita koruna pantemiitin varalle:
      1. Kävele takaperin, menee vähemmän variantteja suuhun ja nenään.
      2. Pysyttele tuulen yläpuolella selkä variantti virtaa vasten.
      3. Älä syö raakoja lepakoita ( koskee lähinnä noitia).
      4. Älä sylkäse olkasi yli, jos näet mustan kissan, negatiivinen koruna testitulos antaa kuitenkin oikeuden sylkeä vapaasti.
      5.Kun olet rokutettu, niin että tuntuu ja passi taskussa pääset Reposeen ryyppäämään mm. Corona -olutta.
      6.Katso esimerkkiä toisista maskinokista.
      7. Pysy laumassa, älä lähde omalle kiertoradalle sooloilemaan.
      8. Anna THL:än ajatella puolestasi, koska kahvi on kutistanut aivosi (uutisen mukaan).
      9. Uusi variantti aiheuttaa veritulppia ja muita kuoleman tauteja, ei siis rokotteet!
      10. Päivitä korunavilkka ja pane maate, variantti luulee, että olet jo kuollut kun makaat.

      • Anonyymi

        Tuohon voisi lisätä vielä että etsi vertaistukea ajatuksillesi suomi24:n salaliittoteoriat palstalta ja persujen palstalta.
        Niiltä palstoilta löytyy osaavammat asiantuntijat.


    • Anonyymi

      Lisä ohjeistusta ja vaaratiedotus syksylle:

      1. Jos tunnet itsesi terveeksi, on syytä mennä lääkäriin, jotain saattaa olla vialla.
      2. Eikö lääkkeet maistu? mitäpä, jos kokeilisit uusia beetasalpaajia?
      3. Rokotteiden hinnat nousevat! (uutisoitu) on vaara, että jäät ilman laumasuojaa ja ajaudut salaliittoihin. Ota siis rokotteet ja nenälle maski.
      4. Usko asiatunkioita, kuten WHO ( lepakot ja muurahaiskävyt), THL, muut tunkiot,( joita kyllä riittää).
      5. Kun tönkit ja kääntelet ns. asiatunkioita, saatat löytää itse persebuubin.

      VAARATIEDOITUS! Syksyllä esiintyy runsasta pantemiitillista variantti levintää, sulje ovet, ikkunat ,silmät, korvat ja itsesi. Lisää hengitys rajoite suosituksia harkitaan (maskista yleinen tapa), hengitys pidätys pakkoa tuskin vielä tulee, mutta on agendalla uusien rokotusten kautta, jotka lopettavat kokonaan hengitys toiminnot, ainakin osalta laumaa salaliittolaisten mukaan ja B. G. myös sanonut, että joutaa jo tokkaa pienentää, päälukua laskea. 🐖.. Nähdään pian.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Aivan mahtava kommentti Anolta, vastapuoli voi puolustautua niillä vanhoilla fraaseilla, kuten vetoaminen sivistykseen, toinen tapa on se lääkityksen esille otto. "Onkohan lääkitys kohdillaan" tai "pitäisköhän tarkastaa lääkitys".
        Itselleni oli ja on suoranainen järkytys se, miten tietämätöntä ja harhaan johdettavissa olevaa kansaa esim. täällä Sodankylässä on. Nyt tämä asia ilmenee, kun käy asioilla kaupoissa, yleisillä paikoilla.
        Kun iso osa kansasta on mukana Suomen alasajossa monella tapaa PÖLJYYDEN ansiosta, niin se antaa näille vallan keskittäjille mahdollisuuden toimia suunnitelmiensa mukaan, jotka eivät lopulta palvele kansaa, tämä on jo nyt nähtävissä, koettavissa oleva asia yhteiskunnassa.
        Mielipiteeni puolue perussuomalaisista on, että suurin osa heidän ennen ajamistaan asioista oli oikein, mutta ympäristöasiat ovat heillä aivan ala-arvoisen tietämyksen tasolla ja sen kautta ymmärrys niihin puuttuu. Nyt kyseinen puolue menee lisää sekaisin, kun uusi johtaja, ehkä Purra? tulee joukkoon.
        Vihreät ovat glopalisti puolue eli eivät eroa muista vastaavista sen suhteen ja puolueeseen kuuluu tietynlaista pintaliito porukkaa, joiden käsitykset ovat hyvinvointivaltion synnyttämiä kuplia, samoja kuin muilla, mutta viherpesuohjelmalla pestyjä. Eli uudistusta sillä puolella kaivataan jatkoa ajatellen. Onko "vihreätä" tehdä lapsi tähän hulluuteen? lapsen voi adoptoida, jos lapsen haluaa.
        Eli ei yhtään hyvää puoluetta olemassa ja politiikalla ajetaan vain glopalistien agendoja.
        Kansan olisi pitänyt herätä, mutta mitenkäs nuo raukat maskinokat? 🐖..


    • Anonyymi

      Eikö se ano ole lähössä tiilenpäitä lueskeleen hölömöjen kommenttiensa vuoksi lähiaikoina. Toisaalta mitenpä sitä voi sellaiselta kovin paljon odottaa jolle on pikkulusikalla annettu kauhan sijaan. kuolaa rauhassa anoa ihaillessasi

      • Anonyymi

        Niin, eduskunnassa tietenkin pitäisi osata valehdella sopivasti ja olla "liukas käärme", niin silloin pääsisi ylenemään ja jopa muurariksi.
        "Totuuden puhujalla ei ole sijaa majatalossa" eikä eduskunnassa, jos olisi, niin asiat olisivat Suomessa kunnossa ja hyvin. Nyt Suomi syöksykierteessä kohti lopullista tuhoa, pitäisi nopeasti saada Anon kaltaisia eduskuntaan estämään tuho, ei näitä Suomen lopettajia, glopalisteja, saatanan palvojia, korruptio, vilppi edustajia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, eduskunnassa tietenkin pitäisi osata valehdella sopivasti ja olla "liukas käärme", niin silloin pääsisi ylenemään ja jopa muurariksi.
        "Totuuden puhujalla ei ole sijaa majatalossa" eikä eduskunnassa, jos olisi, niin asiat olisivat Suomessa kunnossa ja hyvin. Nyt Suomi syöksykierteessä kohti lopullista tuhoa, pitäisi nopeasti saada Anon kaltaisia eduskuntaan estämään tuho, ei näitä Suomen lopettajia, glopalisteja, saatanan palvojia, korruptio, vilppi edustajia.

        Hirveä lasku on ollut tulossa maksettavaksi jo monta kymmentä vuotta ja silti täällä on varaa päivittäin syrjäyttää ihmisiä pysyvästi ulos yhteiskunnasta. Ei se lasku taida tosiasiassa ihan niin paljoa pelottaa.


    • Anonyymi

      Mikä syöksykierre se jiesiön erittäin älykkäällä nyt on. Eikö persusanomat ole oikein ajantasolla.
      Tilanne on nyt parempi kuin 40 vuoteen.Suomen elintaso nousee, että kohina käy. HYVÄ SUOMI!

      Suomen talous on toipunut nopeasti
      Kirjoittaja on PTT:n ennustepäällikkö Janne Huovari
      2.elokuu 2021
      Tuotanto kasvoi toisella neljänneksellä varsin nopeasti niin Suomessa kuin muissakin maissa talven kasvun pysähdyksen jälkeen. Tautitilanteen parantuminen, rokotusten eteneminen ja rajoitusten purku keväällä ja kesällä on saanut BKT:n selvään nousuun.

      Kokeellisen pikaennakon perusteella Suomen tuotannon nousu olisi ollut poikkeuksellisen nopeaa, jopa nopeampaa kuin Yhdysvalloissa. Suomen talous olisi myös ylittänyt jo toisella neljänneksellä koronakriisiä edeltäneen tason. Suurimmassa osassa eurooppalaisia talouksia tähän on vielä reilusti matkaa.
      Erityisesti kasvussa ovat olleet palvelut, jotka tietenkin myös kärsivät eniten koronakriisistä. Palveluidenkin tuotanto kipusi jo toukokuussa vuoden 2019 tasolle.
      Työllisiä enemmän kuin koskaan

      Myös Suomen työmarkkinat ovat toipuneet yllättävän nopeasti ja työllisyyskin on ylittänyt jo koronakriisiä edeltäneen tason. Touko- ja kesäkuussa Suomessa oli työllisiä enemmän kuin koskaan näinä kuukausina. Kesäkuussa työllisiä oli yli 120 000 enemmän kuin koronakuopan pohjalla viime vuonna.

      Vielä hämmentävämpää on ollut työvoiman määrän kasvu. Työvoima vähäni koronakriisin alussa vain hieman ja toipui aiemmalle tasolle jo viime vuoden puolella. Työvoiman määrän kasvu ei kuitenkaan pysähtynyt tähän vaan se on jatkanut kasvuaan myös tänä vuonna, ja kesällä työvoimaa oli lähes 100 000 henkeä enemmän kuin ennen koronakriisiä.
      Työllisyyden kasvun myötä työllisyysasteen trendi kohosi kesäkuussa 72,4 prosenttiin, eli tasolle, josta koronakriisiin lähdettiin. Työvoimaosuuden trendi lähentelee 80 prosenttia, mikä on selvästi korkeampi lukema kuin koskaan aikaisemmin. Kumpikin ovat ainakin kesän tietojen valossa selvässä noususuunnassa.

      Työmarkkinoiden vahvasta kysynnästä kertoo myös se, että avoimien työpaikkojen määrä kasvaa ja yritykset mainitsevat työvoimapulan yhä useammin kasvun esteenä.

    • Anonyymi

      ”Suomi on kansainvälisen vertailun mukaan selvinnyt koronasta parhaiten.”

      Yksikään suomalainen tiedotusväline ei tehnyt tästä uutisjuttua, tieto piti kaivaa Der Spiegelistä.

      Näin meillä Suomessa tietoa ja informaatiota muokataan oikeiston omistamilla medioilla, kokoomuspersuille mieluisaksi ja paremmaksi.

    • Anonyymi

      Koronapiikkiä ei kannata ottaa vaikka saakin sen ilmaiseksi.

    • Anonyymi

      No nyt on tullut kunnollinen ohje hopeaveen ottoon. Olen aina ryypännyt sen väärin.
      Hopeavesi suojaa koronalta ihan yhtä hyvin kuin rokotukset.
      Se vaan täytyy ottaa rektaalisesti ja seistä käsillään annostuksen jälkeen 4h, jotta teho on sama.
      Suositellaan toki vaikutuksen nopeuttamista: hopeavesi painetaan rektaalisesti pesäpallomailan kanssa n 50cm syvyyteen.
      son pojat siinä sitten

    • Anonyymi

      Hieno homma, että Wallinin Veikko varmistaa puolueensa alamäen noilla saduilla joita levittää totuutena rokotuksista. Toivotaan että jatkossa höpisee myös lisää hopeavedestä ja woodoo parannuksista.

      Veikolla on vain kysymyksiä joita heittelee – kuka auttaisi miesparkaa ja kertoisi vastaukset.
      Tämä on ihan niin tyhmää, kun voi olettaakin päiväkotilapsia kuvaavalta tollolta.

    • Anonyymi

      Floridassa käynnissä valtaisa ihmiskoe. Nyt 13600 ihmistä sairaanhoidossa koronan vuoksi. Vastaisi Suomessa n. 3400 henkeä. Viikon takaisen uutisoinnin mukaan 96% sairaalaan joutuneista rokottamattomia.

      Eilen kirjattiin 56633 uutta tapausta.
      fox13news.com

      • Anonyymi

        Joulupukki asuu Korvatunturilla 🐖..


    • Anonyymi

      Saatko rokotusta hakiessasi suolaliuosta vai sitä mitä olet hakemassa.
      Tuosta saatkin tietoa.

      Tämä Pelastetaan lapset onkin mainio juttu: Sivustolta on helppo käydä tarkastamassa ne lääketieteen, terveyden- ja sairaanhoidon ammattilaiset, joiden luotettavuus on mennyttä ja joita pitää viimeiseen asti omaan ja perheenjäsenten terveyteen liittyvissä asioissa välttää. Pitäkää nimilista ajantasalla, kiitos!

      • Anonyymi

        Perustuen siihen mitä tiedän, niin on aivan kauheata se, että lapsia piikitetään olemattoman pandemian varjolla kokeellisella "rokotteella" ja virallisesti pidetään sitä oikeana toimintana.
        Tämä piikki ei ole edes rokote, sellainen mitä perinteisesti rokotteella ymmärretään.
        Tästä ihmisten, jopa lapsien piikityksestä voi olla hirvittävät seuraukset, riskit ovat suuret ja haittavaikutuksia on odotettavissa, niitä jo on paljon piikitetyillä. Koska kuolee ensimmäinen lapsi tähän? surullista, kauheata, mutta tätä te haluatte, kaikki vain glopaalistien agendan tähden jonkin hullun keksityn pandemian varjolla, johon ei muuta sisälly kuin epätieteellisiä väittämiä, valetta, todellista disinformaatiota valtamedian taholta, tähän sitten ns. PÖLJÄT uskovat ja kulkevat nokkamaskit nokalla antaen "laumatukensa" (uusi sana) tuhontielle, jota meidän nykyiset päättäjät ovat edistämässä, viemässä eteenpäin ylempien glopaali "adrenokromi vampyyrien" kanssa, rankka ilmaisu, mutta sellaisessa maailmassa eletään, uskoo tai on uskomatta, ehkä liian karmeata suurelle osalle laumaa uskoa. Herätkää nukkuvat ja havaitkaa mitä todella maailmassa on menossa, ei meille kerrota uutisissa totuutta, ei olla elämän puolella, sisäisestä (ihminen itse) ja ulkoisesta (luonto) tuhoamisesta on kysymys, mikä, mitä tämän takana on? Tutkikaa, ottakaa selvää. Vakava asia, 🐖.. vaikka porsas tuossa onkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perustuen siihen mitä tiedän, niin on aivan kauheata se, että lapsia piikitetään olemattoman pandemian varjolla kokeellisella "rokotteella" ja virallisesti pidetään sitä oikeana toimintana.
        Tämä piikki ei ole edes rokote, sellainen mitä perinteisesti rokotteella ymmärretään.
        Tästä ihmisten, jopa lapsien piikityksestä voi olla hirvittävät seuraukset, riskit ovat suuret ja haittavaikutuksia on odotettavissa, niitä jo on paljon piikitetyillä. Koska kuolee ensimmäinen lapsi tähän? surullista, kauheata, mutta tätä te haluatte, kaikki vain glopaalistien agendan tähden jonkin hullun keksityn pandemian varjolla, johon ei muuta sisälly kuin epätieteellisiä väittämiä, valetta, todellista disinformaatiota valtamedian taholta, tähän sitten ns. PÖLJÄT uskovat ja kulkevat nokkamaskit nokalla antaen "laumatukensa" (uusi sana) tuhontielle, jota meidän nykyiset päättäjät ovat edistämässä, viemässä eteenpäin ylempien glopaali "adrenokromi vampyyrien" kanssa, rankka ilmaisu, mutta sellaisessa maailmassa eletään, uskoo tai on uskomatta, ehkä liian karmeata suurelle osalle laumaa uskoa. Herätkää nukkuvat ja havaitkaa mitä todella maailmassa on menossa, ei meille kerrota uutisissa totuutta, ei olla elämän puolella, sisäisestä (ihminen itse) ja ulkoisesta (luonto) tuhoamisesta on kysymys, mikä, mitä tämän takana on? Tutkikaa, ottakaa selvää. Vakava asia, 🐖.. vaikka porsas tuossa onkin.

        Kaikki sen tietää, että ite oot pöljä lapseton peräkammarivanhapoika.
        Maailmalla tapellaan rokotteista, jotta kaikki saisivat rokotteen, että selviäsivät
        tästä tappavasta kulkutaudista. Ei ole leikin asia ja lopettakaa se soopan kirjoittelu ja höpinät.piste


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki sen tietää, että ite oot pöljä lapseton peräkammarivanhapoika.
        Maailmalla tapellaan rokotteista, jotta kaikki saisivat rokotteen, että selviäsivät
        tästä tappavasta kulkutaudista. Ei ole leikin asia ja lopettakaa se soopan kirjoittelu ja höpinät.piste

        Ketkä kaikki? maailmassa 8-9 miljardia ihmistä, tietääkö puolet? Jos on peräkammarissa ilman lapsia, niin sittenkö on PÖLJÄ?
        Kuolleisuus Suomessa ei ole noussut, ei ole olemassa pandemiaa, mutta kohta jo ensi talvena voi kuolleisuus nousta piikkipandemian (uusi sana) vuoksi, syy laitetaan silloin uuden variantin nimiin ja "rokotuksia" lisätään, jotta se teidän kuuluisa pöljyyslaumasuoja saadaan aikaan, seurauksena tästä veritulppia, muita haittoja, joita jo ilmennyt. Rokotehaittailmoituksia tehty valtavasti, uusi ennätys syntynyt, nyt vain uudenlaiset haitat kehoitetaan ilmoittamaan eli ei jo tiedossa olevia. Ilmoitusten vastaanotto taho ei kuitenkaan kykene käsittelemään valtavaa haittailmoitus määrää, eikä niiden ilmoittaminen johda mihinkään, joka estäisi tämän hulluuden jatkumisen.
        Ihmisen oma suojamekanismi, vastustuskyky menee sekaisin ja häiriöityy tästä piikityksestä, kun tulee tavallinen flunssa, niin silloin siihen saattaa kuolla, kun elimistö on pilattu manipuloimalla omaa systeemiä, ei ole enää sitä omaa luonnollista vastustuskykyä riittävästi, on vain jotain piikkiproteiinia ja muuta DNA manipulaatiota kehossa, aivan kamalaa, tähän sitten PÖLJÄT uskoo ja luottaa, aivopesu on tehnyt tehtävän.
        Ottakaa vielä se kaiken mahdollistava siru itseenne, niin voitte matkustaa, ostaa, käydä suurena ylhäältä johdettuna laumana sinne minne teidät halutaan kulkevan. Ehkä näissä humpuuki "rokotteissa" on jo jotain tulevaa sirua tukevaa tekniikkaa, koska niin kovalla kiireellä ja painostuksella, manipulaatiolla niitä yritetään saada tyhmään väestöön ja kansaan ruiskutettua.
        Kohta on varmaan paljon viallisia lapsia eli se viattomien lasten päivän nimi pitää muuttaa. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perustuen siihen mitä tiedän, niin on aivan kauheata se, että lapsia piikitetään olemattoman pandemian varjolla kokeellisella "rokotteella" ja virallisesti pidetään sitä oikeana toimintana.
        Tämä piikki ei ole edes rokote, sellainen mitä perinteisesti rokotteella ymmärretään.
        Tästä ihmisten, jopa lapsien piikityksestä voi olla hirvittävät seuraukset, riskit ovat suuret ja haittavaikutuksia on odotettavissa, niitä jo on paljon piikitetyillä. Koska kuolee ensimmäinen lapsi tähän? surullista, kauheata, mutta tätä te haluatte, kaikki vain glopaalistien agendan tähden jonkin hullun keksityn pandemian varjolla, johon ei muuta sisälly kuin epätieteellisiä väittämiä, valetta, todellista disinformaatiota valtamedian taholta, tähän sitten ns. PÖLJÄT uskovat ja kulkevat nokkamaskit nokalla antaen "laumatukensa" (uusi sana) tuhontielle, jota meidän nykyiset päättäjät ovat edistämässä, viemässä eteenpäin ylempien glopaali "adrenokromi vampyyrien" kanssa, rankka ilmaisu, mutta sellaisessa maailmassa eletään, uskoo tai on uskomatta, ehkä liian karmeata suurelle osalle laumaa uskoa. Herätkää nukkuvat ja havaitkaa mitä todella maailmassa on menossa, ei meille kerrota uutisissa totuutta, ei olla elämän puolella, sisäisestä (ihminen itse) ja ulkoisesta (luonto) tuhoamisesta on kysymys, mikä, mitä tämän takana on? Tutkikaa, ottakaa selvää. Vakava asia, 🐖.. vaikka porsas tuossa onkin.

        Tyypillistä salaliitoteoriaa tukevien taktiikkaa. Tykitetään kymmeniä linkkejä joihinkin ”tutkimuksiin”. Mutta vain ne kelpaavat jotka tukevat omaa agendaa, vaikka kyseessä olisi 1% tiedemiehistä (tai vastaavista). Ne muut 99% ovat väärässä? Tällä yritetään horjuttaa vallitsevaa mielipidettä.

        Kyllä ivermectin ym. Otetaan käyttöön, kunhan tieteellinen tutkimus osoittaa ne tehokkaaksi. Ja jos ei, niin jatketaan tutkimuksia.


    • Anonyymi

      Vaihteeksi taas asiaakin. Jesiön persuillekin vähäsen.

      Ylen aamussa vieraillut Kurvinen korosti, että yhteiskunta ei voi olla suljettuna siksi, että jotkut eivät halua koronarokotetta ottaa.

      – Jossakin kohti tulemme siihen pisteeseen, että rokotteita on niin paljon tarjolla, että jokainen halukas voi koronarokotteen ottaa ja meidän pitää saada yhteiskunta käyntiin.

      Kurvisen mukaan yhteiskunta ei voi olla ”pienen, äänekkään vähemmistön panttivankina”.

      – Jos meillä on osa näitä salaliittoteorioita lukevia foliohattuja, jotka eivät ota rokotteita – emme voi heidän takiaan kuukaudesta toiseen pitää ravintoloissa valomerkkiä aikaisin, loputtomiin pitää aikuisten joukkueurheilua tauolla tai loputtomiin rajoittaa kulttuuritapahtumia.

      – Jossain kohtaa tullaan siihen pisteeseen, jossa kaikki rajoitukset poistetaan. Kun jokainen voi ottaa rokotteen, jossain kohti tulee se oma vastuu, jos ei viitsi itsestään huolehtia. Ei voi olla niin, että tämmöisen pienen porukan takia me muut kärsimme, ministeri korosti.

      Kurvinen sanoi olevansa tyytyväinen pääministeri Sanna Marinin (sd.) ulostuloihin siitä, että yleisötapahtumien sääntöjä täytyy voida jo joustavoittaa turvavälivaatimusten osalta.

    • Anonyymi

      Tuossa kopio jiesiöläisen kirjoitkseen.
      -
      "rokotuksia" lisätään, jotta se teidän kuuluisa pöljyyslaumasuoja saadaan aikaan, seurauksena tästä veritulppia, muita haittoja, joita jo ilmennyt"
      -
      Tuohan on natsi- Kärkkäisen propagandaa ja päin peetä eli veritulppia on saaneet rokottamattomat koronaan sairastuneet. Ei pidä vääristellä asioita jos ei ymmärrä.
      AZ- rokotehan jotain harvinaisia haittoja joillekin aiheutti ja se vedettiin pois Suomen rokotteista eli kyllä meillä asiantuntiat seuraa missä mennään

    • Anonyymi

      Valheita levitetään. IS 20.8. "Tampereen yliopistollinen sairaala on huolestunut vahvistuneesta ilmiöstä: lasten ja nuorten keskuuteen levitetyistä valheista, jotka koskevat koronarokotuksia. Tays korostaa tiedotteessaan, että väitteet sairaalaan joutuneista nuorista eivät pidä paikkaansa.

      Lasten puhelimiin on lähetetty jopa henkilökohtaisia viestejä, joissa pelotellaan rokotusten haitoilla.
      Taysin tiedotteen mukaan viesteissä ja julkaisuissa väitetään valheellisesti, että päivystykseen tai tehohoitoon olisi tuotu rokotushaitoista kärsiviä nuoria.

      Väitteissä ei Taysin mukaan ole perää. Tays korostaa, että tällaisia potilaita ei ole."
      Hei, rokotus kannattaa. Se takaa terveyden! Ota suoja itsellesi. Minulla 2 piikkiä ja elän!

    • Anonyymi

      Rokotteessa on MICROcIRU välttäkää rokotetta! Jos silti otatte, ottakaa SPUTNIK rokote, jossa ei ole microcirua vaan putkiradio!

    • Anonyymi

      hyvä hesa!!!!
      Helsingin sote
      Lähes 70 % 12–15-vuotiaista on jo saanut koronarokotteen. He saavat tarvittaessa rokotuksen myös rokotuspisteissä ilman ajanvarausta. Ja hommahan on hoitunut tosi hienosti! Kivaa ja turvallista syksyä meidän reippaille koululaisille!

    • Anonyymi

      Voimamies Ursinus pistää toista neulalla takapuoleen itse lainkaan kipua tuntematta.- On se kova, sati ei ole jieskästä

    • Anonyymi

      Trumpille buuattiin lauantaina Alabamassa, kun hän suositteli ottamaan #COVIDVaccination. Alabama on peränpitäjien joukossa USA:ssa tässäkin asiassa - vain 36% on kokonaan rokotettuja. Siitäkin huolimatta, että korona on siellä vakava asia. 4,8 milj. asukasta - 12 000 kuollutta.

      Ei uskota rokotteeseen eikä lääkäreihin, mutta johonkin hulluun naisen, joka julkaisee videon netissä uskotaan, ja elämän eliksiiriä suostutaan ottamaan. On tämä hullua.

      Tämä oli jokseenkin mykistävää settiä CNN:ltä. https://youtu.be/Vr3ZNvv0aco
      Ja sitten vielä karjan matolääkkeet päälle.

      No Alabamassa on melko korkea lukutaidottomuusprosentti, noin 15 %.

    • Anonyymi

      Kuulin , että Onko maikkari kaapattu? Tai Kärkkäinen ja Turtiainen ostaneet sen?
      Nyt on kyllä @MTVUutiset
      mokannut ja huolella. Monipuolinen tiedonvälitys ei tarkoita, että kaikki salaliittoteoreetikot pitäisi päästää valtakunnanverkkoon.
      Tilanne, jossa asiantuntijan rinnalle nostetaan tasapuoliseksi keskustelijaksi rokotedenialisti, johtaa ns. tasapuolisuusharhaan (false balance). Katsoja voi luulla, että kyseessä olisi lääketieteen eri koulukunnat, vaikka vastakkain ovat tiede ja huuhaa.
      Eikös TommiHermunen
      kysynyt taannoin, minne kaikki sähkö- ja ympäristöyliherkät ovat kadonneet? Vastaus: ainakin heidän lääkärinsä löytyvät näköjään Maikkarilta, nyt rokotetietäjinä.

      Lääkärin ymmärtääkseni tulisi perustaa lausuntonsa tutkimuksiin ja saamaansa koulutukseen. Ei jakaa julkisuudessa satunnaisia mielipiteitään, jotka ovat ristiriidassa lääketieteen tutkimusten kanssa.

      Tää lääkäri kuuluu Pelastetaan Suomen lapset-porukkaan joka aikaisemmin oli erehdyttävästi nimeltään Pelastetaan lapset.

      Hyvää duunia Maikkari. Donetskin mielukuvitustasavallan puuhamiehen disinfoporukkaa studiossa.
      Antivaxx-disinformaatiokampanjan ja lapsiin kohdistuvan häiriköinninkin dynamona toimiva http://pelastetaansuomenlapset.fi -domainin takana on Kouvolalainen Turvamies It Security Services Oy.
      Firman hallituksessa yllättäen Juha Korhonen.

    • Anonyymi

      Tyyppi näyttää ihan putoushahmolta, jonka hokema olis joku ”älä ota pahaa rokotusta, osta hyvä kristalli!”

      AlfaTV saa kovan kilpailijan.
      Venäjältä 70 luvulla valmistunut joka työskentelee antioksidanttiklinikassa. Tuo klinikka kerää kaikki huuhaa lääkärit itselleen.

    • Anonyymi

      MTV:n toimittajaksi pääsee, kun osaa ja jaksaa lukea 30 sivuisen vihkosen. Ymmärtää siitä ei tarvitse mitään.
      On kyllä kamala ohjelmien taso näillä meidän mainoskanavilla.

    • Anonyymi

      Oli varsin outo keskustelu. Mistä tämä Tamara oli päästetty jauhamaan paskaa??

      Aika vapaasti k.o hlö sai kertoa hörhöilyitään. Ja lähtökohtaisesti näille henkilöille ei pitäisi antaa mediatilaa. Vastuutonta.

      Toistaalta, kun keskustelua käydään julkisesti, asiantuntija voi korjata annettuja väitteitä, toisin kuin denialistien suljetuissa yhteisöissä ja heidän levittämissään mainoksissa. Tässä keskustelu oli kuitenkin tosiaan huonosti toteutettu.
      Toimittajan etiikkaan kuuluu pyrkiä välttämään false balance -asetelmia. Ja valitettavasti tämä haastattelu kuulostaa siltä, ettei ihan onnistuttu.

    • Anonyymi

      ”Youtube-profeetat” liikkeellä
      Kaikki järjestäytyneet kirkkokunnat ovat kannustaneet rokotteen ottamiseen. Vastustusta ilmenee kuitenkin herätyskristillisyyden parissa.

      Helluntaikirkon toiminnanjohtaja Esko Matikainen pitää ilmiötä todellisena, mutta katsoo, että kristilliset kirkkokunnat ovat pitäneet sen aisoissa.

      ”Suomessa kirkot ovat ottaneet kantaa koronarokotusten puolesta. Rokotusvastaista julistusta on järjestäytyneen kristillisyyden ulkopuolella, pienissä itsenäisissä ryhmissä.”

    • Anonyymi

      Koskakohan se koruna tulee Suomeen ja Jeesiööön?

      • Anonyymi

        Mie kuulin huhun, että kun jiesiössä ei ol ku vanhuksia, niin ainaski vanahatpojat siirrellän hissun kissun vanhainkotiin. En tiiä kittilhän vain soankylhän. No samapa se.
        on niissä keinutuolia kaikille


    • Anonyymi

      Kun elää ja vanhenee, niin lopulta kuolee, sitten kroppa siirretään hautaan tai krematorioon, jossa se kärvennetään ja jauhetaan uurnaan sopivaksi. Tuhkan voi omaiset viskoa johonkin tai upottaa hautuumaahan, josta se kaivetaan ajan saatossa ylös ja sotketaan, sekoitetaan muuhun maaperään, samoin käy myös kroppana eli ruumiina haudatuille, tila käytetään uudestaan ja entinen vainaja katoaa lopulta muistoistakin, ellei sitten ole erityinen merkkihenkilö, kuten esim. valistunut "jeesiöläinen" poikamies, hänen harrastepohjaisia tallenteita voi mahdollinen tuhannenvuoden valtakunnan ihminen tarkastella ja kenties todeta, että olipa siinä laumasta poikkeava yksilö, ei kuollut edes piikkeihin, kun ei niitä suuressa ymmärryksessä ottanut.
      Mutta te "leikkiin ryhtyneet" nyt ei enää tarvitse "leikkiä" kestää, vaan päinvastoin toivotaan glopaali taholta, että pikimiten mahdollisimman moni kupsahtaa ja agenda etenee, se on nääs se uusi maailmanjärjestys semmoinen.

      • Anonyymi

        No miten se taivaan paratiisiin pääsy? Eikö ne lahkoissa lupaa yhtä sun toista hauskaa kuoleman jälkeen. Jehovalaisilla tais olla jo kaikki taivaspaikat varattu täyteen. Josko jostain ovat lisäpaikkoja haalineet ainakin sen verran että jokku hurahtaneet niihin vielä niiden juttuihin,höpinöihin uskoo. Uskonsa kullakin,heh


    • Anonyymi

      Ajan­kohtai­sta 31.8.2021 08.14
      Teholle joutuvat koronapotilaat ovat nyt rokottamattomia
      Koronan vaikea tautimuoto on samankaltainen kuin ennenkin, delta ei ole tuonut siihen muutosta.

      Suurin osa tehohoitoon päätyneistä koronapotilaista on nyt rokottamattomia.
      – Joitain yhden rokotteen saaneita tehohoitopotilaita meillä on ollut ja yksittäisiä kaksi rokotetta saaneita, joilla koronadiagnoosin ohella tehohoidon syynä ovat olleet muut ongelmat, kertoo tehohoidon ylilääkäri Tero Varpula Jorvin sairaalasta.

      Hoitohenkilökunnassa potilaiden rokottamattomuus herättää turhautumista.

      – Syynä rokottamattomuuteen on joko tietoinen päätös, välinpitämättömyys tai ymmärtämättömyys. Taustalla voi olla sosioekonomisia tai etnisiä syitä, Varpula pohtii.

      – Kiinnitämme huomiota rokottamattomuuteen, ja siitä on raportoitukin, jotta saisimme dataa, joka kertoo tilanteen etenemisestä suhteessa rokotuskattavuuteen.

    • Anonyymi

      Internetin mysteeri: Kun satunnainen some-persoona kertoo hoitavansa koronaa hevosten matolääkkeellä, hän on joidenkin mielestä paljon uskottavampi kuin tutkija, joka on tehnyt elämäntyönsä tutkimalla viruksia ja rokotteita.

      • Anonyymi

        mietityttää tämä koronapiikki, kun otin ,kuulinkohan oikein,että vieressä oisi lääkärit puhuneet tyhmistä turhan piikin ottajista, olikohan se unta kuitenkin. jospa maailma on menossa sekaisin.


    • Anonyymi

      Muhammed väitti seuraajilleen, että kamelin pissassa on parantavia voimia.

      Tästä syystä muslimit juovat kamelin virtsaa yhä tänäkin päivänä.
      Muhammed tais vähän kusettaa.

    • Anonyymi

      Ivermektiini on loislääke, jota käytetään niin eläimillä kuin ihmisilläkin, mutta USA:ssa tosiaan osa alkoi vetää hevosversiota, kun ihmisversio loppui. Ja ei, se ei auta koronaan.

    • Anonyymi

      Isännän ääni humpuukihörhöille ja peräkamarinuttuskehveleille.

      Biden kritisoi tiukasti rokottamattomia kansalaisia – yli 100 työntekijän yrityksille velvoite huolehtia rokotuksista tai viikoittaisista testeistä.
      Miljoonilta liittovaltion työntekijöiltä sekä liittovaltiolta korvauksia saavissa sairaaloissa työskenteleviltä vaaditaan täyttä rokotussuojaa.

      "Teidän kieltäytymisenne on tullut kalliiksi meille kaikille"

      Biden kritisoi suorin sanoin niitä noin 80 miljoonaa yhdysvaltalaista, jotka eivät ole vielä ottaneet koronarokotetta, vaikka niitä on ollut saatavilla jo kuukausia.

      – Olemme olleet kärsivällisiä. Mutta kärsivällisyytemme on käymässä vähiin, ja teidän kieltäytymisenne on tullut kalliiksi meille kaikille, presidentti sanoi.

      Bidenin mukaan rokottamaton vähemmistö "voi aiheuttaa paljon vahinkoa, ja aiheuttaakin".

      – Rokottamattomat täyttävät sairaalamme, ensiapuasemamme ja tehohoitoyksikkömme täpötäyteen, eikä tilaa jää jollekin, jolla on sydänkohtaus, haimatulehdus tai syöpä.
      "Olemme vaikeassa tilanteessa, ja se voi kestää jonkin aikaa"

      Presidentti Biden ehti kaksi kuukautta sitten jo julistaa Yhdysvaltojen päässeen eroon viruksesta.

      Viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna maan koronaluvut näyttävät kuitenkin huonoilta: tartuntoja raportoidaan päivittäin noin kolminkertainen määrä, sairaalaan joutuu noin 2,5-kertainen määrä koronapotilaita, ja koronaan liittyviä kuolemantapauksia raportoidaan lähes kaksinkertainen määrä.

      Koronakuolemia todetaan Yhdysvalloissa nyt keskimäärin 1 000 päivässä.

      – Olemme vaikeassa vaiheessa, ja se voi kestää jonkin aikaa, Biden kommentoi tilannetta torstaina.

      Ainakin yhden rokoteannoksen on saanut Yhdysvalloissa yli 208 miljoonaa ihmistä, mikä on Our World in Data (siirryt toiseen palveluun) -tilastosivuston mukaan noin 62 prosenttia Yhdysvaltain väestöstä.

      Täysin rokotettuja Yhdysvalloissa on noin 53 prosenttia väestöstä. Osuus on hieman pienempi kuin esimerkiksi Suomessa (54,5 %).

      Lähteet: AP, Reuters, AFP

    • Anonyymi

      Ei voi tässä vaiheessa enää sanoa, etteikö rokottamattomia olisi varoitettu. Nyt on myöhäistä syyttää hallitusta tai ketään muutakaan omasta hölmöilystä.

      • Anonyymi

        Itsesi takia toivotaan, että et saa pahanlaataista korona-tartuntaa. Usein siinä vaiheessa kun koronarokotteita vastustanut korisee sairaalassa, hän katuu typeryyttään ja kyselee rokotuksen perään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsesi takia toivotaan, että et saa pahanlaataista korona-tartuntaa. Usein siinä vaiheessa kun koronarokotteita vastustanut korisee sairaalassa, hän katuu typeryyttään ja kyselee rokotuksen perään.

        Toivotaan että ukko toipuu terveiden kirjoihin,sillä
        Tässä lajissa on ihminen viisaimmillaan… Jälkiviisaan silmä on somassa paikassa, se kahtoo taaksepäin


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On erittäin kummallista, että joidenkin huuhaahörhöjen unelmoinnin ja vapaudenkaipuun vuoksi heidän annetaan vaarantaa kanssaihmisten elämä. Lisäksi se aiheuttaa yhteiskunnalle valtavia turhia kustannuksia.

    • Anonyymi

      Olen mielestäni ymmärtäväinen ja jopa kohtuullisen suvaitsevainenkin
      , mutta sitten alkaakin pahasti tökkiä, kun kuulen puhuttavan salaliittoteorioista ynnä kaiken maailman rokotevastaisuudesta Niihin tulee seinä vastaan ja siihen päättyy ymmärrykseni/suvaitsevaisuuteni. Pidän näitä "totuuden torvia" mieleltään järkkyneinä tai peräti hoitoa tarvitsevina "reppanoina", jotka valitettavasti tänä päivänä saavat äänensä ja harhakuvitelmansa esiin kovinkin paljon.
      Kiitos internetin ja sen tarjoamat huuhaat yms. ns. ryhmät, jotka lienevät useinkin psyykeltään järkkyneiden henkilöiden "kuppikuntia". On varmasti raastavaa elää tuollaisten harhojen vallassa. Voi heitä, todellakin.

    • Anonyymi

      Rokotevastaisten ajatustapa on käsittämätön jos rokotetta pidetään suurempana pahna kuin koronatautia. Ei siinä pahemmin ole tartunta ja rokotustilastoja seurattu, tai niitä on luettu kuin sarvipää raamattua. Ei tarvitse kuin katsoa joka päivä päivitettävää tartuntatilastoa kuinka rokotettujen osuus tartunnoista on pudonnut sitä mukaa kuin rokotettuja on tullut lisää. Yksinkertaista.

      • Anonyymi

        Olen PÖLJÄ ja uskon täydellisesti kaiken mitä televisio uutisissa kerrotaan, kaikki muu tieto ja mielipiteet ovat salaliittoa ja kuuanonia, ainoastaan kurvikyrpiäinen isolla pallinaamalla tietää mikä meille on hyväksi ja tietenkin marinoitu sannasardiini lopalisteineen.


    • Anonyymi

      oOTKO PÖLJÄ VAI JÄÄNYT JUNASTA PÖLJÄLLÄ

    • Anonyymi

      HS-gallup
      Suurin osa suomalaisista ei hyväksy korona­rokotteesta kieltäytymistä periaatteen takia

      Reilu kolmannes kannattaa pakollista koronarokotetta kaikille yli 12-vuotiaille, joille rokotteen ottaminen on mahdollista.Pienituloiset ja vähemmän koulutetut vastustavat pakollista koronarokotetta enemmän kuin korkeakoulutetut ja suurituloiset.

      Näkemykset rokotepakosta eroavat etenkin puoluekannan perusteella. 46 prosenttia perussuomalaisista on sitä mieltä, että rokotteen ei pitäisi olla pakollinen missään tilanteessa. Sdp:n ja vasemmistoliiton kannattajista samoin ajattelee vain 14 prosenttia.

      • Anonyymi

        Persut on pöljiä, sehän nyt on tiedetty ennenkin.


      • Anonyymi

        Totta se pittää rokuttaa 👮‍♂️


    • Anonyymi

      Yksinkertaista!
      Eikö olisi loogisempaa supistaa koronahoidosta? Eli hoidetaan ensisijaisesti kaikki normaalit taudit ja toissijaisesti hoidetaan vain rokotettujen koronaoireita.
      Rokottamattomien koronaoireet jätetään alimmalle prioriteetille. Tällä tavalla vapautuu teholta ja sairaanhoidosta tarvittaessa reilusti kapasiteettia.

    • Anonyymi

      Tässäpä oli asiallinen ja viisas kommentti. Samalla voisi harkita kiintiötä sille, kuinka monta koronapotilasta voisi hoitaa tehohoidossa sen häiritsemättä muiden vakavien sairauksien hoitoa.

      Loput koronapotilaat sitten vain jonoon odottamaan vapautuvaa tehohoitopaikkaa. Niinhän nyt tehdään syöpäpotilaillekkin. Mitä eroa tässä samanlaisessa priorisoinnissa on?

    • Anonyymi

      Voiko olla että joku on 10 kk ollut ottamatta rokotetta, mutta ilmainen ämpäri muuttaa kaiken ?
      Jos on jättänyt yleisvaarallisen taudin estämiseksi tarkoitetun rokotuksen ottamatta, niin luultavasti juuri ämpäri innostaakin tällaisen ihmisen piikille.

      En ymmärrä mikä suomalaisia niissä ämpärissä viehättää.- No ilmaisuus
      Ämpärissä on sitä jotain.
      Jos hän kehtaa kävellä pistospaikalta ulos vain ämpäri päässään.
      Muuta selitystä tälle ei voi olla.

    • Anonyymi

      Jos kuitenkin menisit nyt ja ottaisit ne koronarokotteet. ”Hus teki teoreettisen laskelman rokottamattomuuden hinnasta: ”Sairaalahoidon kustannukset noin miljardi euroa””

      • Anonyymi

        Husissa laadittu teoreettinen laskelma lähtee siitä oletuksesta, että jokainen rokottamaton henkilö tulee ennemmin tai myöhemmin saamaan koronavirustartunnan ja osa heistä päätyy sairaalahoitoon.


    • Anonyymi

      Mr. Guillotin tarjoo päänmitan verran parempaa. Ilmaiseksi. Säästää pipokustannuksissa. Yhtä tehokas, kuin tuo rokote, mutta nopeampi lopputulema.

    • Anonyymi

      Suomen rokotevastaisten opit ovat suoraan Keniasta! YLE-uutiset 5.10. näytti kuinka siellä vastustettiin juuri samoilla syillä rokotuksia kuin Suomessa. Eli kyllä ovat "viisaudet" maailman parhailta tietäjiltä ja huippuluokkaa. Ts. syvältä!!!
      Pelkona mm. hedelmällisyyden lasku. Ym. viisasta.
      Nyt tautia Suomessa levittävät nimenomaan rokottamattomat. Mutta he sairastuvat siihen myös nyt varmemmin. Jokainen.

      • Anonyymi

        HUS julkaisi juuri laskelman mitä rokottamattomien hoito voi tulla Suomelle maksamaan.
        Summa nousi miljardiin euroon, kun lähdetään siitä että, enenmmin tai myöhemmin he sairastavat taudin.
        Joku ehdotti, että heitä ei hoidettaisi valtion varoin, ja se oli kyllä tosi hyvä idea, vaikka toki sellainen ei mene läpi meidän yhteiskunnassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HUS julkaisi juuri laskelman mitä rokottamattomien hoito voi tulla Suomelle maksamaan.
        Summa nousi miljardiin euroon, kun lähdetään siitä että, enenmmin tai myöhemmin he sairastavat taudin.
        Joku ehdotti, että heitä ei hoidettaisi valtion varoin, ja se oli kyllä tosi hyvä idea, vaikka toki sellainen ei mene läpi meidän yhteiskunnassa.

        Tuota, juurihan Modernan rokote pantiin jäihin joksikin aikaa Suomessa. Eikai aivan sairaala ole joutunu hoitamaan siitä Modernan rokotteesta oireita saaneita? Tai miksi tupakoijaa hoidetaan? Jne. Tai miksi ihan itte omin tahdoin vuorelle kiipeämään lähtenyt pelastetaan valtion varoin? Ainakin ambulanssilento maksaa, jos hänet lennätetään Suomeen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuota, juurihan Modernan rokote pantiin jäihin joksikin aikaa Suomessa. Eikai aivan sairaala ole joutunu hoitamaan siitä Modernan rokotteesta oireita saaneita? Tai miksi tupakoijaa hoidetaan? Jne. Tai miksi ihan itte omin tahdoin vuorelle kiipeämään lähtenyt pelastetaan valtion varoin? Ainakin ambulanssilento maksaa, jos hänet lennätetään Suomeen?

        Aslakka lentelee ja ihmiset kiipeilee. On tämä vaan hulluksi menny koko sirkus


    • Anonyymi

      Nyt on Mikko oikealla asialla.Koska ämpäri ei tehonnut, niin.....
      Kärnä Mikko:
      1000 euron sakko ilman lääketieteellistä syytä rokotteesta kieltäytyville, niin kyllä alkaa kummasti rokottautumisinto lisääntyä

      Toisaalta
      Mahdollisuus määrätä rokotteet pakollisiksi on jo tartuntatautilaissa. Tarvitaan vain valtioneuvoston asetus.

    • Anonyymi

      Annan ammattilaisten huoltaa autoni. En huutele lentokoneen ohjaamoon, miten lennetään. En yritä neuvoa kirurgille, miten munuaiseni pitäisi poistaa. Mutta joidenkin mielestä minun pitäisi hylätä rokotetutkijoiden suositukset ja päätellä omin avuin, tarvitsenko rokotusta.

      Se on osa tätä suurta maailmanlaajuista salaliittoa, jossa koitetaan pitää rokotteiden saajat hengissä! Jotta heille voidaan myydä lisää lääkkeitä myöhemmin. Kuinka julkeavatkin.
      Juu ja itekin otan aina puhelinmyyjältä VitaeProta, koska se toimii joo

    • Anonyymi

      Rokotevastaiset on vaan näitä pakollisia hörhöjä. Harmi vaan että nämä sekopäät kuormittavat nyt terveydenhuoltoa. Vessanpöntöllö istuessaan kännykästä tutkineet että "joo tää o salaliitto, tässä fakenews sivustolla lukee just niin"

    • Anonyymi

      Ei kannata hoitaa mitään potilaita ja terveetkin vaan levittää viruksia, kun ovat niitä variantti tehtaita ja linkoja. Ehdotan, että jokainen kaivaa itselleen kuopan takapihalle tai lähi metsikköön ja jo hyvissä ajoin käy kuoppaan makuulle.
      Kuolemaa edistävät korona rokotteeeeeeet kannattaa ehdottomasti ottaa ja kaverille kans. Kyllä tästä hyvä tulee, meillä on kaivinkoneet ja lapiot (Fiskars), korpit myös apuna sekä ketut. Nyt loppukiri, jotta ei jäädä riutumaan moneksi vuodeksi.

    • Anonyymi

      Tuore tieto: ”Turussa huolestuttava korona käänne: Tehohoidossa enemmän potilaita kuin koko pandemian aikana - ”Olemme rokottamattomien panttivankeina.” (TYKSin johtaja Petri Virolainen). Epidemia ei ole ohi.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Rajojen terveysrajoitukset ovat määräaikaisia ja menevät umpeen perjantaina. Jos eduskunta ei ehtisi säätää jatkosta, rajoilta siis poistuisivat kaikki koronarajoitukset muutaman päivän päästä.
        Eli persut tekevät parhaillaan hartiavoimin töitä rajojen avaamiseksi.

        Ihan tyypillistä persuilua, ei mitään uutta. Kaikkea vastaan ja vastustetaan samalla omiakin vaatimuksia.
        Kerrankin kun ois saanut tukea rajojen kiinni laittamiselle niin ovatkin vaatineet vapaata liikkuvuutta.
        non pölhökusteja joo


    • Anonyymi

      Onneksi met kaikki jiesiössä ollaan saatu ja itkemättä otettu corona-rokotteet.Nousihan nuo radioaktiivisuusluvut, mutta met ne kesthän ku miehet, potenssille nyt on toisaalta aivan sama ku täälä ei ole käppyrälle käyttöä

    • Anonyymi

      Koronadenialistit: Jos joku yritys alkaa vaatimaan koronapassia, niin en aio käydä siellä!

      Kaikki muut: Tämä on just koronapassin idea

      • Anonyymi

        Koronapassin idea on karsia ne joilla ei ole rokotukset kunnossa, eikä testeissä ole käyty.
        Eli on yksinkertainen idea, mutta tosi hyvä sellainen, sen olisi suonut tulevan jo aikaisemmin käyttöön. Nythän se näkyy toimivan hyvin jo ennakkoon, kun rokottamattomat jo mainostavat, että eivät aio käydä paikoissa joissa passia kysellään.


    • Anonyymi

      Koronavirusrokotteista aiheutuneet sairaalahoitoa vaatineet oireet ja haittavaikutukset ovat hyvin vähäisiä. Erikoissairaanhoidon kantokykyä uhkaavat koronavirustartunnan saaneet rokottamattomat potilaat.

    • Anonyymi

      Iloinen tässä olla pittää ettei rokotevastaiset pääse baariin huomisesta eteenpäin! Repusessakin asiakkaiden älykkyysprossa nousee että kohina vaan käy hiusrajassa. Passi tekee hyvvää

    • Anonyymi

      jiesiön viisaalta kysyisin, koska se aidsi sitten tullee,kun 2. piikin sain jo keskuun alussa.
      Odottelen, että koska se AIDS tulee. Pitäisi kuulemma tulla kahden kuukauden päästä rokotuksesta.
      Ens viikolla käväistä vielä kausiflunssapiikkikin,jep

      • Anonyymi

        Ei taia tulla kuin torttuja vaan


    • Anonyymi

      Se näissä denialisteissa on huvittavaa, että ne eivät tajua, että koronapassin idea on, etteivät juuri he jotka eivät rokottaudu eivätkä välitä suojautua tai suojata muita taudilta tulisi niihin ravintoloihin ja yrityksiin tautia levittämään.

    • Anonyymi

      Suomen sairaaloissa on uusi huolestuttava ilmiö. Ns. rokotekriittiset kieltäytyvät verensiirroista, koska luovutusveressä voi olla "rokotetta mukana". Aivan uskomatonta humppaa. Rokotekattavuus on saatava nyt nousuun. Vaikka pakolla tai sakolla.
      Ei me nyt voida pakottaa ottamaan rokotetta. Ennemmin lisää valistusta ja sitä kautta nostetaan rokotus prosenttia. Tottakai myös koronapassin käyttöä voisi laajentaa vaikka ruokakauppoihin sekä muuallekin.

    • Anonyymi

      Tämä väite oli minusta erityisen huvittava, mikrosiru olisi siis niin pieni että menisi injektioneulan läpi, mutta siinä olisi kuitenkin energianlähde jolla se pystyisi vastaanottamaan/lähettämään tietoa. Toisten viestien mukaan rokote sisältää kaikenlaista muuta haitallista,
      kuten metallisiruja yms/ rokotteen tarkoitus on sairastuttaa ihmiset/ tehdä ihmiset hedelmättömiksi/ poistaa maailmasta valkoinen rotu. Ja nyt olemme muutaman viikon ajan saaneet viestejä, joissa kerrotaan koronapassin olevan perustuslain vastaista ihmisten erottelua,

    • Anonyymi

      Miksi covid-rokotusten pakollisuutta ei ole harkittu tartuntatautilain 47 pykälän perusteella?

    • Sanotaan, että maskin käyttö on vapaaehtoista. Suositeltavaa se on ainakin pääkaupunkiseudun joukkoliikenteessä. Kotimaakuntani Päijät-Hämeen AVI suosittaa maskien käyttöä, mutta en näe sitä enää itse tarpeelliseksi kun en asu Lahdessa, maakunnan korona-keskittymässä. Lahdessa ehkä käyttäisin. Maskin käyttö pitäisi olla tarpeetonta tässä vaiheessa pandemiaa, mutta Suomessa rokotukset laahaavat pahasti jäljessä ja immuunisuojaa vailla olevia ihmisiä on vielä aivan liian paljon.

      Kahden rokotuksen jälkeen ainakin voi mielestäni periaatteessa lopettaa maskin käytön, mutta kannattaa kuitenkin seurata kotimaakunnan ja kotipaikkakunnan tilannetta. Jos tilanne in huono niin maskin käyttöä kannattanee jatkaa.

      • Anonyymi

        Varmaan kahden rokotteen jälkeen voi lopettaa maskin käytön, minulla on kyllä jo kolme rokotetta ja käytän maskia kaupassa ja muilla julkisilla paikoilla kuitenkin. Se kun ei ole isokaan vaiva ja antaa hieman lisäturvaa, nythän on alkamassa tuo kausiflunssakin. Toki sain jo kauiflunssaan rokotuksen.


    • Anonyymi

      Turhaa vouhkaamista rokotevastaiset! Koronapassiin oli pakko mennä, muuten mm. kapakoissa viruslingot meuhtovat ja tartuttavat muita asiakkaita koronalla.
      Ei ihmisten suojaaminen ole syrjintää. Ei teidän ole pakko tuppautua, jos paperit (passi) ei ole kunnossa! Eikös vaan niin mennä. Nyt pääsee pitämään taas ravintolahauskaa! Jes jes....

      Sadat miljoonat ovat tajunneet rokotteen hyödyn ja suojan - emme käy sepustamaan. Keitä sinä hopeavesiäsi ja odota koronan delta-varianttia ja ruumiskonttia!

      Rokottamattomat ovat "kauniisti" ja kansan omaisesti sanottuna mätämunia.

    • Anonyymi

      Vapaudeksi pukeutuvaa hölmöyttä en arvosta.

    • Anonyymi

      Joukkorokotteet ovat aina olleet ja ovat ilmaisia!

    • Anonyymi

      En tiiä, mutta rokuttakaa kuiten ittenne 🐖.. Se on kamala pantemiitti nyt 🐖.. Korunavilkka muista päivittää ja varo variantteja 🐖..

      • Anonyymi

        Nyt siis koronadenialistien propagandaan on tullut uusi variaatio.
        Kun rokottamattomia denialisteja on alkanut joutumaan teholle & valitettavasti osa kuollut, syytetään sairaalan hoitohenkilökuntaa murhaajiksi.

        Kun ei kestetä sitä totuutta, että rokotettuna olisi pelastunut.


    • Anonyymi

      Viimeinkin löydetty keino nauttia persuvapaasta ravintolakokemuksesta.

    • Anonyymi

      Näyttää olevan piikki tuolla 70v ikäryhmässä. Persuja varmaan ja tiet kuoppasia
      Sodankylä covid-19 rokotettujen ikäjaottelu:
      12–15-v8,4%
      16–19-v58,3%
      20–24-v50,2%
      25–29-v57,9%
      30–34-v59,3%
      35–39-v72,4%
      40–44-v78,3%
      45–49-v84,5%
      50–54-v82,0%
      55–59-v84,6%
      60–64-v88,3%
      65–69-v89,3%
      70–74-v71,0%
      75–79-v90,1%
      80 -v89,8%
      Kaikki67,4%

    • Anonyymi

      Ihmisellä on aika rajallinen ymmärrys historiasta jos vertaa baariin pääsemättömyyttä holokaustiin. Ehkä ihminen joutuu liian harvoin kohtaamaan tekojensa (tai tekemättömyyksiensä) seuraukset, kun näin pahasti oirehditaan.

      • Anonyymi

        tällaisella henkilöllä on siinä määrin rajallinen ymmärrys omasta ymmärryksestään että sitä voidaan nimittää täydelliseksi itsereflektiokyvyn puutteeksi.
        Mietitäänpä mitä tällainen henkilö sanoisi jos hänen viereensä laitettaisiin kokovartalopeili:
        - Sinäkin perkeleen koronapassinatsi siinä! Ikinä en osta sulta mitään!


    • Anonyymi

      Lääkäri Antti Heikkilä
      Hänellä oli joskus muutama vuosikymmen sitten ihan hyviäkin ajatuksia, mutta nyt tuntuu siltä ettei enää tiedä edes ihmisen biologiasta mitään.

      Muistan hänet Mirja Pyykön haastattelusta aikoinaan. Vaikea uskoa samaksi ihmiseksi.

    • Anonyymi

      Joko te sen vilkun päivititte? 🐖..

      • Anonyymi

        Jiesiössähän ei ole 5G:tä joten voit unohtaa koko vilkun .Toki takasilmän vilkettäs voit seurailla. Kyllä sekin jotain kertoo ukkelin kunnosta, joo.


    • Anonyymi

      Jos nyt keksittäisiin rokote syöpää vastaan, jonka teho on vain 50% (eli puolet rokotetuista eivät varmasti sairastu syöpään), mutta käsivartesi voisi olla rokotuksesta pari päivää aristava, ottaisitko rokotteen?

      • Anonyymi

        En ottaisi, pitäisi saada myös laumasuoja ja ämpäri sekä uusinta rokotuksia parin viikon välein. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ottaisi, pitäisi saada myös laumasuoja ja ämpäri sekä uusinta rokotuksia parin viikon välein. 🐖..

        Met kyllä jiesiössä ollaan otettu rokotteet, vaikka ämpäri jäi saamatta.
        Toista se on muualla, siellä katteus kukoistaa ämpäririevusta.

        Rokotevastaisten viestivyöry
        Kajaanissa rokotteen ottaneille jaettiin ämpäreitä, ja rokotteiden vastustajat pillastuivat. Pandemiapäällikköä huolettavat kasvavat tartuntaluvut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Met kyllä jiesiössä ollaan otettu rokotteet, vaikka ämpäri jäi saamatta.
        Toista se on muualla, siellä katteus kukoistaa ämpäririevusta.

        Rokotevastaisten viestivyöry
        Kajaanissa rokotteen ottaneille jaettiin ämpäreitä, ja rokotteiden vastustajat pillastuivat. Pandemiapäällikköä huolettavat kasvavat tartuntaluvut.

        ”Yksittäiset kuntalaiset ovat minulle täysin käsittämättömästä syystä ottaneet elämäntehtäväkseen ylläpitää sairastumispotentiaalia. Sitten kenties joku ihminen uskoo tätä huuhaata ja päätyy nauttimaan teho-osaston palveluja.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ”Yksittäiset kuntalaiset ovat minulle täysin käsittämättömästä syystä ottaneet elämäntehtäväkseen ylläpitää sairastumispotentiaalia. Sitten kenties joku ihminen uskoo tätä huuhaata ja päätyy nauttimaan teho-osaston palveluja.”

        Sairastumispotentiaalia ja sairauksia pitää yllä lääkemafia, johon lääkärit kuuluvat, jos eivät kuulu, niin eivät ole kauaa virassa olevia lääkäreitä.
        Tilanne on se, että lääketeollisuus, jonka taustalla valta ja varallisuus määrää ja pakottaa, että heidän tuotteitaan on ostettava ja lääkäreiden kautta levitettävä ja pakko syötettävä tyhmille PÖLJÄ kansalaisille, jotka uskovat näitä ylempiä, osaksi myös itse uhrin asemassa olevia valkotakkeja. Onhan niin, että heidät viralliset lääkärit on koulutettu ja aivopesty yhteiskunnan, sitä kautta valtaeliitin palvelukseen, jossa on vain yksi totuus, josta ei saa poiketa saati edes keskustella. Erittäin hyvä ja ajankohtainen esimerkki tästä on Tokentuben sulkeminen, sananvapautta ja eriäviä mielipiteitä, valtaeliitin arvostelua ei suvata.
        Lääkäreitä tarvitaan ja he tekevät arvokasta työtä, tapaturmat, oikeat sairaudet ja vaivat, näissä lääkäreitä tarvitaan. On mennyt sekaisin kauppiaan ja lääkärin rooli, sikäli, että lääkäreistä on tullut automaatteja, jotka kirjoittavat urakalla reseptejä kansalle "mafia veljiensä" painostuksen alla.
        Lääkärin pitäisi ensin tutkia sairauden, vaivan syy, jos mahdollista ja puuttua siihen, vasta sitten suurella harkinnalla lääkettä. Tästä hyvä väärä toiminta esimerkki löytyy psykiatrian alalta, siellä sääntö number 1 on, että pää sekaisin narkotiikalla syistä viis.
        Suuri osa tämän alan asiantuntijoita olisi itse oikean avun tarpeessa, uusi pää ei mahdollinen, mutta laajamittainen yleinen herääminen asioiden, toiminta tapojen uudelleen arviointiin olisi paikalla.
        Jokainen voi tehdä kotiinsa oman "teho-osaston" ja kutsua sinne jonkun asiaintuntijan minuutiksi aamupäivällä seisomaan sängyn päätyyn, pääasia, että on valkoinen takki ja tuima ilme, viisas katse, kyllä siinä jo heikommat variantit säikähtää. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sairastumispotentiaalia ja sairauksia pitää yllä lääkemafia, johon lääkärit kuuluvat, jos eivät kuulu, niin eivät ole kauaa virassa olevia lääkäreitä.
        Tilanne on se, että lääketeollisuus, jonka taustalla valta ja varallisuus määrää ja pakottaa, että heidän tuotteitaan on ostettava ja lääkäreiden kautta levitettävä ja pakko syötettävä tyhmille PÖLJÄ kansalaisille, jotka uskovat näitä ylempiä, osaksi myös itse uhrin asemassa olevia valkotakkeja. Onhan niin, että heidät viralliset lääkärit on koulutettu ja aivopesty yhteiskunnan, sitä kautta valtaeliitin palvelukseen, jossa on vain yksi totuus, josta ei saa poiketa saati edes keskustella. Erittäin hyvä ja ajankohtainen esimerkki tästä on Tokentuben sulkeminen, sananvapautta ja eriäviä mielipiteitä, valtaeliitin arvostelua ei suvata.
        Lääkäreitä tarvitaan ja he tekevät arvokasta työtä, tapaturmat, oikeat sairaudet ja vaivat, näissä lääkäreitä tarvitaan. On mennyt sekaisin kauppiaan ja lääkärin rooli, sikäli, että lääkäreistä on tullut automaatteja, jotka kirjoittavat urakalla reseptejä kansalle "mafia veljiensä" painostuksen alla.
        Lääkärin pitäisi ensin tutkia sairauden, vaivan syy, jos mahdollista ja puuttua siihen, vasta sitten suurella harkinnalla lääkettä. Tästä hyvä väärä toiminta esimerkki löytyy psykiatrian alalta, siellä sääntö number 1 on, että pää sekaisin narkotiikalla syistä viis.
        Suuri osa tämän alan asiantuntijoita olisi itse oikean avun tarpeessa, uusi pää ei mahdollinen, mutta laajamittainen yleinen herääminen asioiden, toiminta tapojen uudelleen arviointiin olisi paikalla.
        Jokainen voi tehdä kotiinsa oman "teho-osaston" ja kutsua sinne jonkun asiaintuntijan minuutiksi aamupäivällä seisomaan sängyn päätyyn, pääasia, että on valkoinen takki ja tuima ilme, viisas katse, kyllä siinä jo heikommat variantit säikähtää. 🐖..

        jeesiön pössille tässä hyvä juttu

        Italian malli on tehokas. Palkanmaksu katkaistiin rokottamattomilta. Hetkessä tuli 3 miljoonaa uutta rokotettua. Näin Suomessakin tulisi tehdä.


    • Anonyymi

      En tunne ketään, joka olisi saanut koronarokotuksista pahempaa kuin kuumeen ja kipeän käden. Hieman hämmästyttää, kuinka jotkut tuntevat kymmeniä, jotka ovat saaneet yhden tietyn taudin. Ja toiset kymmeniä, jotka ovat saaneet toisen tietyn taudin. Isot piirit?

    • Anonyymi

      Yllättävä löydös: ihmiset, joilla on koronarokotus, kuolevat vähemmän todennäköisesti muistakin syistä. Syytä ei tiedetä.

    • Anonyymi

      Rokotetut ei sairastu vakavasti. Häviäjiä tässä pelissä ovat vain rokottamattomat.
      Harmi vaan että tyhmyyttään rokotevastaiset sitten täyttävät teho-osastot ja vievät hoitopaikkoja niitä tarvitsevilta.
      Miksi heitä pitäisi hoitaa yhteiskunnan varoin jos he eivät itsekään välitä suojata itseään?

      • Anonyymi

        Onko jäänny rammarin neula jumhin kun pittää jauhaa sammaa virttä päivästä toishen. Kuule samoja virsiä on lissää rapsodiassa, sielä samanhenkistä porukkaa . Otahan hopiavettä ryyppy niin helepottaa


    • Anonyymi

      Met kunnon jiesiöläiset haemma ainaski taas piikin kun tarjolla

      "Suomeen odotetaan tavallista voimakkaampaa influenssakautta – HUSin apulaisylilääkäri: "Nyt on juuri oikea hetki hakea rokote"

      Influenssa vie HUSin alueella tehohoitoon tavallisena kautena myös kymmeniä työikäisiä potilaita. Rokote antaa ikäryhmälle 70–90-prosenttisen suojan sairastumiselta".

    • Anonyymi

      Välillä faktojakin
      Tänään tulee täyteen 5 miljoonaa koronakuolemaa globaalisti. 2 milj. 10kk aikana 2020 ja nyt 3 milj. 10 kk aikana 2021. Tahti ei ole hidastunut. Mikään epidemia 1918-20 espanjantaudin jälkeen ei ylitä näitä lukuja, lääketieteen valtavasta edistymisestä huolimatta. Tämä ei ole ohi.

      The Economist -lehti kertoo, että pandemian todellinen uhriluku lienee 95 %:n luottamusvälillä jopa 10-19 miljoonaa henkeä, kun otetaan huomioon ylikuolleisuus eri maissa.Monia ei valitettavasti testata, eivätkä he siten päädy tilastoihin.
      TheEconomist
      arvioi todelliseksi globaaliksi covid-kuolemien määräksi nyt 16,6 miljoonaa

    • Anonyymi

      Ei ohi ja pelkkä rokote ei riitä!
      Testaus, jäljitys, karanteenit, maskit takaisin

      vinkkejä kuinka vahvistaa vastustuskykyä?
      pojat suosittelee koronatorjunnan osaksi
      D-vitamiinia.
      Immunologi Anthony Fauci
      ottaa D-vitamiinia 150 mikrog. päivässä ja
      C-vitamiinia lisäksi

      • Anonyymi

        Tuo D-vitamiinin määrä on kyllä yläkanttiin, vaikka kaamosta pukkaakin


    • Anonyymi

      Lässytys tekee inhaa joka kerta.

    • Anonyymi

      Tänään hesarissa hyvä juttu :
      KoronafaktaaRna-rokote on rokote, vaikka rokotevastustajat muuta väittäisivät
      Lopputulos on sama kuin perinteisemmissä rokotteissa.

      -
      Luulisi simppelimmänkin ymmärtävän jutun tekstin, lukusuositus

    • Anonyymi

      En minä sillä milläsillään etteikö rokuttaminen olisi teille aivopestyille laumamaskinokille hyvä, ei, ei ollenkaan, kyllä se sopii teille ja pitäähän laumaa hoitaa ja karsia, jotta notta ei pääse liikaa kasuamaan ja sitä kautta sotkemaan kaltiota, näin niiku entistä tarinaa lainaten, jota harva tietää, eikä sitä muuten täällä kerrota, ellei sitten joku Ylä- Lapeista innostu, no tämä on tätä korkeata tieto, taito argumentointia eli argumiaa(l)tiota ja menee vähän niiku hukkaan eli hukhan tällä saitilla, koska ja kun sekä sen tähden, että se on niiku rokutetulle liian stydiä, saattaa hiutaleet mennä kasaan jo ennen joulua ja onhan ne monella menneetkin. 🐖..
      Sitten vakavampi arvio tai ennuste tulevasta koskien haitta injektointia, jota myös nykyisin jotkut kutsuvat "rokottamiseksi", jotta virallinen disinformaatio ei paljastuisi ja pilaisi "hyvää" agendaa. 🐖..
      Perustuen ihmisen sisäiseen "luontoon", niin systeemi reagoitsee injektoituun piikkiproteiiniin, muihin haitta aineisiin joko suhteellisen nopeasti tai kuten nyt suunnitellun hitaasti, jotta mahdollisimman moni saadaan useamman kerran saastutettua kyseisillä kokeellisilla injektioilla. 🐖..
      Suomessa ensi kevät kertonee jo suuntaa, kuinka jyrkkä kasvu nähdään kuolintilastoissa, joita varmaan pyritään vääristelemään, salaamaan, kuten nyt näiden piikitys haittojen laita on, eihän niistä kerrota ja puhuta valtamedioissa, päin vastoin pyritään vähättelemään ja normalisoimaan haittoja, joita on tullut ennätys paljon verrattuna aikaisempiin varsinaisiin rokotuksiin. 🐖..

    • Anonyymi

      Niinku tämmöttii:
      Ainoa mielekäs ero minun ja rokotevastaisen päätöksissä on tekojemme vaikutuksissa muille. Jos olen rokotteen ottaessani väärässä, virheestä ei itseni lisäksi kärsi kukaan muu.

      Samaa ei voi sanoa koronarokotteen ottamatta jättävistä, joiden päätöksestä voi pahimmillaan käynnistyä pitkä ja kalmaisa tapahtumaketju, josta kaikki eivät selviä.

      • Anonyymi

        Valitettavasti tilanne on juuri päinvastoin, kun kansa lähtee mukaan tähän hölynpölyyn, niin kaikki joutuvat lopulta kärsimään seurauksista, nekin jotka eivät lähde, eli rajoituksia, valvontaa, alistamista, päämääränä ihmis yksilön hallinta ulkoa käsin, ajatuksiin vaikuttaminen, jota jo nyt tehdään aktiivisesti manipuloimalla kansaa monella tolkuttomalla tavalla, joita olemme saaneet nyt kokea.
        Pahin uhkakuva on se, että nämä niin sanotut rokotteet aiheuttavat suurta väestö katoa pidemmän ajan kuluessa, tämä toisaalta on hyvä asia ylikansoitetussa maailmassa, mutta onko se oikeasti oikein tappaa ihmisiä tällä tavoin? Varoitettu kuitenkin on monelta taholta mahdollisesta vaarasta, mikä vaikuttaa hyvinkin mahdolliselta toteutua.
        Tosiasia on, että pitkäaikais vaikutuksista ei tiedetä yleisesti, joku voi tietää, mutta tarkoituksella on mukana operaatiossa.


    • Anonyymi

      Tuossa joku maalikyläläinen ohimennen sanoi, etä onkohan sielä meiän kylällä, siis jjiesiössä, kulkutautimyönteisiä ja salaliittoteoreetikkoja ollenkaan.
      Mie että tehhän kalluppi ja eppäilin että tulos on plusmiinusnolla.
      Että siitä vaan vastaileen. Palakkioksi voittajalle tuo laon seinällä nojaava naisten polokupyörä

      • Anonyymi

        Jos noin 80% on ottanut rokotteet hairahtumalla mukaan tähän joukko psykoosiin, niin hankalata on heidän kääntää niin sanottuna kelkkaa, eikä katuminen auta, kun piikki haitat ovat jo elimistössä. Silloin moni vain puolustelee yleistä narratiiviä ja menee kuten aikaisemminkin lauman mukana sinne minne ylhäältä käsketään. Harvassa on ne itse asia kokonaisuuksista selkoa ottavat ja sen mukaan ratkaisunsa tekevät. On helppoa pilkata lauman keskeltä laumatuen turvin toisin eläjää ja leimata salaliittolaiseksi tai muuksi. Se on lopulta valtavan arvokas asia, kun on puhdas ja pilaamaton keho, sellainen kuin kuuluukin. Rokotettujen veri kelpaako edes luovutukseen tulevaisuudessa? mikäli nyt selviävät pitkäaikais haitoista hengissä.


    • Anonyymi

      Kannattaa Purra poroa ja porkkanaa, saa cesumia ja karoteenia.Roppa tykkää

    • Anonyymi

      🐖..Älä usko salaliittoihin! Kolmatta piikkiä 💉 nyt tarjolla, kannattaa käydä ottamassa. HUOM! oma ämpäri matkaan ja nokalle maski. Pese käet, käytä tesiä (käsidesi), päivitä korunavilkutin, älä erkane laumasta, seuraa pässiä ja määki, määä, määä,,,,,, ja myös päää, päää,,, 🐖..
      Usko isoa valkotakkista johtaja pässiä ja katsele, kuuntele televisiota ja lue sanomalehtiä.
      Kiitoksia valtiovallalle, sairaanhoito organisaatiolle ja viralliselle medialle, että ovat kertoneet nyt olevasta pantemiasta, muutenhan tämä olisi jäänyt kokonaan huomaamatta tyhmiltä kansalaisilta. 🐖..
      Näitä ohjeita noudattamalla pysyy laumasuojan piirissä ja lopuksi kiitoksia viellä oikke paljo, oikke paljo kiitoksia, tänks juu very mats. 🐖..

    • Anonyymi

      Maailmalla on jo pitkään kehitetty tehokkaita rokotteita eri sairauksiin ja todella vaikeita sairauksia on saatu kukistettua kokonaan pois rokotuksilla. Nyt oman elämänsä lääketieteen ammattilaiset selittävät hyvin viisaina, että en ota rokotetta, koska sitä on kehitetty niin lyhyt aika.

      Ja on niitäkin foliohattuja, kenen mielestä rokotteet ovat hallitusten salajuoni ihmisten vähentämiseksi.

      Nykyisiä koronarokotteita on kehitetty jo vuosia, koska ne ovat tutkijoiden mukaan jatkojalostettuja aikaisemmista influenssarokotteista tähän koronaan sopiviksi. Samoin kuin jokasyksyiset influenssarokotteet.

      Meillä on niin hyvin asiat, että on varaa jopa isotella, ottaako rokotteen.

      Olenkin ihmetellyt näitä oman elämänsä lääkäreitä, että miksi vedetään kaksin käsin makkaraa naamaa ja otetaan palan painikkeeksi pari olutta tai vaikka kymmenen. Röyhtäistään ja mennään parvekkeelle tupakalle.

      Sitten voikin lähteä lähikauppaan ostamaan lisää omalla autolla ja aivan rappusten eteen, ettei vahingossakaan tule liikuntaa.

      Eikö silloin pälkähdä päähän, että siitä kaikesta voi kehkeytyä sydänkohtaus, aivoinfarkti ja vaikka minkälainen syöpä ja äkkikuolema?

      Kun on itsensä oikein hyvin marinoinut kaljalla, rasvaisilla ruuilla ja tupakalla, voikin asettua rokotevastaisten sivulle someen öhisemään, että tappaa ne yrittävät meidät noilla rokotteilla.

    • Anonyymi

      Periaatteesssa ketä kiinnostaa jos jokunen konoraänkyrä kippaa jossain korpikylässä tyhmyyttään.
      ---
      Virossa ennätysmäärä koronatartuntoja – "Jos hoidon priorisointia joudutaan tekemään, sellaisia kuolee, joita olisi voitu pelastaa"

      Rokottamattomat täyttävän Viron sairaaloiden teho-osastoja. Maassa on puolisen miljoonaa vailla rokotesuojaa. HUSin diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen ei usko, että Baltian maista Latvia pystyy enää potilasmääräänsä hoitamaan.
      Viron lääkäriliitto vaati keskiviikkona hallitukselta päätöksiä siitä, millä tavoin potilaat priorisoidaan sairaaloiden täyttyessä. Koronapotilaiden osalta yksi ehdotus on, että rokotetut hoidetaan ensin.

      • Anonyymi

        Joo torttus kukkuu ja kukkii naapurin pihoilla oli korona eli ei.


    • Anonyymi

      Jahas Influenssarokote otettu.
      Lähiaikoina sitten tulee kutsu kolmanteen koronapiikkiin. Näillä mennään turvallisin mielin.
      että semmottii

    • Anonyymi

      Oletin että siellä porukka on hiukan fiksumpaa, mutta

      Tilanne on koko Itävallassa vakava, Wienin pormestari Michael Ludwig sanoi lehdistötilaisuudessa torstaina.
      Rajoitukset astuvat voimaan ensi viikonloppuna. Itävallassa rokotekattavuus on alle Euroopan unionin keskiarvon. Noin 64 prosenttia Itävallan aikuisväestöstä on rokotettu.

    • Anonyymi

      Silleen USassa

      Bidenin hallinto tähtää rokotekattavuuden kasvattamiseen maassa. Tammikuusta alkaen kaikissa yli 100 hengen yrityksissä, terveydenhoitoalan työntekijöillä ja liittovaltion työntekijöillä on oltava todistus kahdesta rokotuksesta. Jos rokotteita ei ole ottanut määräaikaan mennessä, testissä on käytävä viikoittain.

      Tammikuussa voimaan astuva määräys koskee noin 84 miljoonaa työntekijää Yhdysvalloissa.

      Bidenin mukaan työantajaa ei velvoiteta maksamaan testeistä.

      • Anonyymi

        Kokoomuksen terävin sentään käy keskustelua
        Pertti Salolainen
        Täällä Suomessa hyssytellään kun edes sairaanhoitajien ei ole pakko ottaa rokotusta.
        Otettaisiin edes koronapassi laajaan käyttöön!


    • Anonyymi

      No ei ne loput juuri liene happamampia.

      • Anonyymi

        mistä sie haastelet?


    • Anonyymi

      3 x 💉 🗑 90% = ( 🐏🐑🐑🐑🐑🐑 ) Ei matematiikka ole tämän vaikeampaa.

      Kaava kirjallisessa muodossa: Kolme kertaa piikki plus ämpäri plus yhdeksänkymmenen prosentin rokotekattavuus yhtäkuin laumasuoja. Lauma nerkitty suluissa olevilla lampailla ja pässillä, sulut kertovat, että lauma on suojassa.

      Pandemian kaava on helppo: 🦇 WHO 🐏🐑🐑🐑🐑🐑 = 😷🤮🤡 Eli lepakko plus maailman terveysjärjestö plus lauma yhtäkuin pandemia pelleily.

      Ei siis juurikaan vaikeampaa mitä Einsteinin suhteellisuusteoria mceetoiseen. 🐖..

      • Anonyymi

        Sie olet näköhjän käyny läntisessä naapurikylässä lamphaja laskemassa, sati muutakin.
        On se kuitenski mukava että uskallat liikahella näin pantemian aikanakin. No pimiällä sole niin vaarallista


    • Anonyymi

      Tervo kirjoittelee mukavasti.

      Jotkut kieltäytyvät neulasta tyhmyyttään, jotkut saamattomuuttaan, jotkut ovat seuranneet juutuupista Ozarkvuorten käärmeenkesyttäjän tiedepalstaa, kirjoittaa kolumnissaan Jari Tervo.
      Anders Chydenius (1729–1803) sai aikaan paljon. Hän oli pappi, mutta kannatti siitä huolimatta järkeä ja valistusta.
      Chydeniuksen ansiot kansan rokottamisessa ovat mittavat.
      Rokottaminen ei ollut yksinkertaista edes 1760-luvulla.

      lueppa lisää hesarista,mukavaa tarinaa
      ..Chydenius tunsi ihmisluonnon ja päätti vihdoin vedota pohjalaiseen itaruuteen. Hän huomautti, että lasten hautaaminen maksoi viidestä kuuteen kertaan enemmän kuin heidän rokottamisensa. Jopa tepsi.

      • Anonyymi

        J. Tervo saa tulonsa medialta eli lehdiltä, Yleltä ja kirjoista, jotka myötäilevät hyväksyttyä yleistä linjaa, tämän vuoksi pitää ulostaa ja tukea samaa aatetta sekä niin sanottua narratiiviä. Jos ei tue, ei rahaa sieltä, olisi vain ne sijoitus tulot ja perintö, ehkä jokin satunnainen kirja tulo, mikäli jokin kustantamo ottaisi eri linjalla olevaa tuotosta julkaistavaksi. 🐖..
        Samankaltainen tilanne on nyt monella virassaan, työssään olevalla eli eri mieltä ei saa olla julkisesti ja pitää totella mitä ylempää määrätään, muuten pois ja joku pyrkyri tilalle, heitä kyllä riittää, kun rahan himo kiiluu silmämunissa, sekä mahdollinen isompi valta suhteessa alempi arvoisiin. 🐖..
        Hesari on roskamedia, joka vain yhtä "totuutta" tuo esille ja syystäkin, omistaahan sen "ne" tietyt tahot, jotka määräävät, mitä kerrotaan. 🐖..
        Nämä nyt suoritettavat piikitykset eivät ole verrattavissa entisiin rokotuksiin, vaikka niin nyt tehdään. On kysymyksessä kaksi eri asiaa. 🐖..
        J. Tervo on hovinarri, joka hyväksytään "hoviin" viihdyttämään valtaeliittiä uutisvuoto tyyppisesti. 🐖..


    • Anonyymi

      ”Miksi en ottanut rokotusta? Siksi, että olen aina tuntenut oloni vahvaksi. Olen ollut koronatartunnan saaneiden lähettyvillä, eikä mitään ole tapahtunut. Olin idiootti ja olen nyt saanut turpaani”

    • Anonyymi

      Lesta- pitäjät todistavat älykkyyttään. Rokottamattomien juhlaa
      -
      Pohjois-Suomen koronatilanne on heikentynyt. Tartuntojen määrä on kasvanut erityisesti Pohjois-Pohjanmaan ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirien alueilla.
      Pohjois-Pohjanmaalla on siirrytty koronan perusvaiheesta kiihtymisvaiheeseen. Uusia suosituksia ei silti ole vielä annettu.

    • Anonyymi

      On se okeasti uiuiui
      LauraHuhtasaari
      Ihmisellä on oikeus oman kehon koskemattomuuteen. Ei mitenkään voi hyväksyä, että terveet rokottamattomat eivät voi käydä töissä tai edes elokuvissa. Vastustan koronapassia!

      eli
      Olisit vastustanut jo keväällä, kun meppinä sulla oli mahdollisuus äänestää europarlamentissa green passia vastaan sen tyhjän äänestämisen sijaan

      • Anonyymi

        Hallituksen esitys koronapassista meni perustuslakivaliokuntaan ja siellä oli persuja mukana hyväksymässä sen. A-studiossa persu Juvonen sanoi että persut olisi halunnut koronapassin käyttöön aikaisemmin kuin hallitus.Joten mistä itket laura


    • Anonyymi

      Hienoa!
      Suomessa rokotusten kohdeväestöstä, eli 12 vuotta täyttäneistä ja sitä vanhemmista, 86 prosenttia on saanut vähintään ensimmäisen rokoteannoksen ja 80 prosenttia kaksi rokoteannosta 10.11. mennessä.

    • Anonyymi

      Toimittaja Marja Sannikka on monissa ohjelmissaan käsitellyt terävästi ajankohtaisia aiheita. Jakso ”Rokotusten ottaminen on vapaaehtoista” (Yle 5.11.) meni kuitenkin kolisten metsään.

      Sannikan lähtöteesien mukaan ”muiden rokotukset eivät kuulu sinulle”, ”painostus ja syyllistäminen eivät auta” ja ”vapaassa maassa saa valita omat riskinsä”. Tukea hän haki yliopistotutkija Pia Vuolannolta, jonka mielestä jokaisella on oikeus päättää omasta kehostaan. Onneksi mukana oli lääkintöneuvos Heikki Pälve, joka osasi korostaa kaikkien vastuuta toisten ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista.

      Sannikan mukaan rokotuksen ottamisen vapaaehtoisuus merkitsee sitä, että rokottamattomia ei saa lainkaan arvostella. Mutta asia on aivan päinvastoin: ihminen on moraalinen olento juuri siksi, että meillä on kyky ja oikeus tehdä vapaita valintoja hyvän ja pahan välillä. Se, että ihminen saa itse päättää rokotuksistaan, on ennakkoedellytys sille, että hänen valintansa vastuullisuutta voidaan arvioida etiikan puntarilla.

      Länsimaisen liberalismin klassikko John Stuart Mill antoi teoksessaan Vapaudesta (1859) vahvan muotoilun ihmisten yksilöllisille oikeuksille: ”itsensä ylitse, oman ruumiinsa ja sielunsa ylitse ihminen on itsevaltias”. Mutta Mill ei kuitenkaan ollut ääri-individualisti Sannikan huolimattomien teesien tapaan: vaikka ihmisellä on ehdoton vapaus asioissa, jotka koskevat vain häntä itseänsä, hän on Millin mukaan silti vastuunalainen yhteiskunnalle käytöksestä, joka koskee muita.

      Onkin aivan selvää, että tästä näkökulmasta tutkimukseen perustuvan ja viranomaisten varmentaman koronarokotuksen laiminlyömistä (ellei tähän ole erityistä henkilökohtaista lääketieteellistä syytä) on pidettävä epäeettisenä ratkaisuna – aivan kuten piispa Teemu Laajasalo esitti mielipidekirjoituksessaan ”Rokotteesta kieltäytyvä toimii itsekkäästi ja moraalittomasti” (HS 19.10.).

      Kansalaisia on laajasti valistettu siitä, että heikosta rokotekattavuudesta seuraa pandemian jatkuminen, lisää tartuntoja, sairastumisia, kuolemia, terveydenhoidon voimavarojen ehtymistä ja taloudellisia tappioita. Haavoittuvassa asemassa olevat asiakkaat ja potilaat altistuvat kohtuuttomille riskeille, jos hoitohenkilökunnalla ei ole rokotuksia. Taistelu virusta vastaan onkin yhteispeliä parhaimmillaan: samoin kuin muiden rokotus suojelee minua, oma rokotukseni suojelee lähimmäisiä.

      Toimittaja Sannikka peräänkuulutti kunnioittavaa suhtautumista rokottamattomia kohtaan. Kaikkia onkin kunnioitettava heidän ihmisarvonsa mukaisesti. Silti heidän tekojaan ja valintojaan voidaan arvioida sen perusteella, onko niissä otettu vastuullisesti huomioon vakavat haittavaikutukset muille ihmisille ja yhteiskunnalle.

      Ilkka Niiniluoto
      teoreettisen filosofian emeritusprofessori, Helsinki

      • Anonyymi

        Tämä kirjoittaja I.L on erinomainen tyyppi esimerkki järjestelmän luomasta, manipuloimasta ja aivopestystä yksilöstä, jonka laisia yhteiskunnan valtarakenteissa on enemmistö, koska juuri sellaisia on tarkoituksella luotu koulujen ja yliopistojen kautta.
        Tästä on seurauksena se, että kyseisen lainen yksilö menee kuin juna raiteilla yhteen määrättyyn suuntaan, huom! määrättyyn. Eli itsenäinen ajattelu on saatu vangittua järjestelmän kautta tietylle raiteelle ja palvelemaan tätä järjestelmää hallitsevaa tahoa, joka rakentuu porras tai pyramidi mallisesti, siten että ylinnä on kaikista rikkain suurinta valtaa käyttävä taho, se hallitsee maailmaa, koska kaikki organisaatiot ja vastaavat ovat sen alaisia. Alhaalta on kova kilpailu ja pyrky aina ylemmäksi kohti kärkeä ja jos yksilö on tottelevainen ja myötäsukainen valtarakenteelle, hän pääsee ylenemään systeemissä, saaden lisää valtaa ja rahaa. Näin toimii maailma lyhyesti kerrottuna.
        Yliopistossakin voi aina joku ajatella tavallaan sivuun järjestelmästä ja tehdä vaikka väitöskirjan jostain aiheesta, mutta jos työn ei ole yhden suuntainen valtaeliitin pyrkimysten kanssa, niin opiskelijan eteneminen alalla tyrehtyy eli estetään, vaikka asiat olisivat kuinka oikein tai hyvin perusteltuja opiskelijan taholta.
        On ymmärrettävää, että yksilö joka on aivoiltaan urautunut valtaeliitin hallintaan ottaa koronapiikin, toisen, kolmannen jne. ja käyttää maskia, koska sitä kuuluu käyttää, tekee myös muut "kuperkeikat" ja "sirkus temput" kun vain "ylhäältä" määrätään tai suositellaan. 🐖..
        Tämä piikkien tuputtaminen on törkeätä, terveiden ihmisten ajojahti kohti kärki eliitin päämäärää, mikä sitten onkaan? vaikuttaa, että ei "rehelliset jauhot pussissa". 🐖..
        Erikoista, kun niin harva tiedostaa: mistä nyt oikeasti on kysymys? 🐖..
        Ne, jotka haluavat olla ulkopuolella tästä hullutuksesta, niille pitää se oikeus antaa, jos ei, niin, niin sanottu punainen viiva on olemassa, jota ei pidä ylittää. Tämä oli varoitus, ei uhkaus. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä kirjoittaja I.L on erinomainen tyyppi esimerkki järjestelmän luomasta, manipuloimasta ja aivopestystä yksilöstä, jonka laisia yhteiskunnan valtarakenteissa on enemmistö, koska juuri sellaisia on tarkoituksella luotu koulujen ja yliopistojen kautta.
        Tästä on seurauksena se, että kyseisen lainen yksilö menee kuin juna raiteilla yhteen määrättyyn suuntaan, huom! määrättyyn. Eli itsenäinen ajattelu on saatu vangittua järjestelmän kautta tietylle raiteelle ja palvelemaan tätä järjestelmää hallitsevaa tahoa, joka rakentuu porras tai pyramidi mallisesti, siten että ylinnä on kaikista rikkain suurinta valtaa käyttävä taho, se hallitsee maailmaa, koska kaikki organisaatiot ja vastaavat ovat sen alaisia. Alhaalta on kova kilpailu ja pyrky aina ylemmäksi kohti kärkeä ja jos yksilö on tottelevainen ja myötäsukainen valtarakenteelle, hän pääsee ylenemään systeemissä, saaden lisää valtaa ja rahaa. Näin toimii maailma lyhyesti kerrottuna.
        Yliopistossakin voi aina joku ajatella tavallaan sivuun järjestelmästä ja tehdä vaikka väitöskirjan jostain aiheesta, mutta jos työn ei ole yhden suuntainen valtaeliitin pyrkimysten kanssa, niin opiskelijan eteneminen alalla tyrehtyy eli estetään, vaikka asiat olisivat kuinka oikein tai hyvin perusteltuja opiskelijan taholta.
        On ymmärrettävää, että yksilö joka on aivoiltaan urautunut valtaeliitin hallintaan ottaa koronapiikin, toisen, kolmannen jne. ja käyttää maskia, koska sitä kuuluu käyttää, tekee myös muut "kuperkeikat" ja "sirkus temput" kun vain "ylhäältä" määrätään tai suositellaan. 🐖..
        Tämä piikkien tuputtaminen on törkeätä, terveiden ihmisten ajojahti kohti kärki eliitin päämäärää, mikä sitten onkaan? vaikuttaa, että ei "rehelliset jauhot pussissa". 🐖..
        Erikoista, kun niin harva tiedostaa: mistä nyt oikeasti on kysymys? 🐖..
        Ne, jotka haluavat olla ulkopuolella tästä hullutuksesta, niille pitää se oikeus antaa, jos ei, niin, niin sanottu punainen viiva on olemassa, jota ei pidä ylittää. Tämä oli varoitus, ei uhkaus. 🐖..

        Sie olet taas täysin ulkona, pistähän korkki kiinni.
        -
        Niiniluodon teos on ensimmäinen suomenkielinen kokonaisesitys tekniikan filosofiasta. Hän pohtii siinä eri näkökulmista tekniikan historiaa, olemusta ja etiikkaa. Höyrykone oli lähtölaukaus teolliselle ajalle, ja jälkiteollista kulutusyhteiskuntaa muokkaavat uudet vahvat teknologiat, kuten digitalisaatio ja tekoäly. Tekniikka ei kuitenkaan kehity itsestään, vaan keksijät, tuottajat ja käyttäjät ovat vastuussa siitä.

        Taloudellisten etujen lisäksi huomioon olisi otettava kauneuden, turvallisuuden, ekologisen kestävyyden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kriteerit. Ratkaisut voidaan saavuttaa vain eri tieteenalojen yhteistyöllä, ja kokonaiskuvaa rakentavalla tekniikan filosofialla on tässä tärkeä asema.


    • Anonyymi

      Kun Antti Hanhivaaran tapaus selviää niin on
      juhlan paikka.

    • Anonyymi

      Näin korona tappaa – Rokottamaton menehtyy tautiin 40 kertaa varmemmin kuin täysin rokotettu

      Texasissa julkaistiin ensimmäinen tosi elämän dataan perustuva tutkimus koronarokotteiden tehosta.
      Kävi ilmi, että suuri enemmistö koronakuolemista texasilaisia, jotka eivät olleet saaneet koronarokotetta.

      Asukkaista oli koronaan liittyen kuollut tutkimusaikana noin 29000. Heistä 85 prosenttia oli rokottamattomia, kertoo Washington Post. Noin seitsemän prosenttia koronakuolemista osui osittain rokotetuille ja lähes kahdeksan prosenttia sellaisille, jotka olivat saaneet täyden koronarokotesuojan.
      Viranomaisten laskelmien mukaan koronarokotteen välttänyt kuolee covid-19-infektion vuoksi 40 kertaa todennäköisemmin kuin täysin rokotettu.

      Trendi koski kaikkia ikäluokkia
      Tutkimus kertoo myös, että rokottamaton saa koronatartunnan 45 kertaa varmemmin kuin täysin rokotettu.

      Raportti on ensimmäinen Texasissa tehty tosi elämän dataan perustuva tilastollinen selvitys koronarokotusten tehosta virusta vastaan.

    • Anonyymi

      Pertti Salolainen:
      #Karita. Tämä lepsu suhtautuminen terveisiin rokottamattomiin on sietämätöntä. Tulee meille kaikille kalliiksi ja vaaralliseksi ja joillekin kuolemaksi.

      Karita Mattila:
      Tähän vain sisältyy iso MUTTA.
      Minä kun en halaa rokottamattomia. Piste. Enkä päästä kotiini.
      Rokottamattomat pitävät panttivankeina mm. kaikkia jotka työllään elättävät itsensä.
      Artisti joka työkseen matkustaa, ei voi tajuta rokottamattomien itsekkyyttä.

    • Anonyymi

      Perjantaina Yhdysvalloissa lääkeyhtiö Pfizerin koronavirusrokote hyväksyttiin käyttöön myös 5–11-vuotiaille lapsille.

    • Anonyymi

      Maanantaina Itävallan pahimmissa koronapesäkkeissä alkaa ”rokottamattomien lockdown”, jonka on tarkoitus laajentua koko Itävaltaan, Der Standard -lehti kertoi perjantaina. Päätöstä siitä odotetaan sunnuntaina.

      Maanantaina alkavat rokottamattomien rajoitukset Itävallan kahdessa osavaltiossa tarkoittavat sitä, että rokottamattomat saavat poistua kotoaan vain työpaikalle, kauppaan, kävelylle tai muita ihmisiä auttaakseen.

      Rokottamattomat tarvitsevat töissä käyntiin negatiivisen testituloksen, joko korkeintaan 24 tuntia vanhan antigeenitestin tai 72 tuntia vanhan PCR-testin tuloksen.

      Rokotetta koronavirustautia vastaan on ollut Itävallassa vaivattomasti tarjolla halukkaille jo kuukausia, kuten muuallakin Euroopassa.

      Silti rokotustahti on ollut liian hidas, ja tartuntojen määrät ovat nousseet räjähdysmäisesti viime viikkoina, samoin kuin monin paikoin Saksassa.

      Päivittäisten tartuntojen määrissä ja paikallisissa ilmaantuvuusluvuissa Saksa ja Itävalta ovat lyöneet aiemmat ennätykset koko pandemian ajalta. Eniten tartuntoja on alueilla, joilla on vähiten rokotettuja.

    • Anonyymi

      AIWANIN MEDIALLA ON PALJON TOTUUDELLISEMPI ja realistisempi näkökulma ja ote omassa uutisoinnissaan kuin mitä meidän paikallisilla propaganda-toimistoilla, joita kutsutaan harhaanjohtavasti mediaksi. Nämä Taiwanin uutiset kertoivat siis katsojille aivan suoraan sen, että rokotteisiin kuolee nyt jo enemmän taiwanilaisia kuin mitä koronavirukseen.

    • Anonyymi

      TAIWANIN MEDIALLA ON PALJON TOTUUDELLISEMPI ja realistisempi näkökulma ja ote omassa uutisoinnissaan kuin mitä meidän paikallisilla propaganda-toimistoilla, joita kutsutaan harhaanjohtavasti mediaksi. Nämä Taiwanin uutiset kertoivat siis katsojille aivan suoraan sen, että rokotteisiin kuolee nyt jo enemmän taiwanilaisia kuin mitä koronavirukseen..

    • Anonyymi

      Tiiäksie poika missä taiwan edes on.

      Itävalta aloittaa tänään ensimmäisenä EU:ssa maanlaajuisen koronasulun, joka koskee vain rokottamattomia. Asiasta kertoi Itävallan liittokansleri Alexander Schallenberg.

      Noin 65 prosenttia Itävallan liki yhdeksästä miljoonasta asukkaasta on rokotettuja. Lukema on hieman alle EU:n keskimääräisen rokotuskattavuuden, joka on 67 prosenttia.

      Itävallan tartuntatilanne on pahentunut viime aikoina ja uusien päivittäisten tartuntojen määrä on noussut tällä viikolla ennätyskorkealle.

      Tähän mennessä Itävallassa on kirjattu noin 11  700 koronaan liittyvää kuolemaa. Lauantaina uusia tartuntoja ilmoitettiin ennätyksellisesti yli 13  000.

      Tänään alkava sulku koskee käytännössä niitä yli 12-vuotiaita, joita ei ole joko rokotettu tai jotka eivät ole tuoreeltaan parantuneet tartunnasta. He saavat poistua kotoaan vain kuntoilua, välttämättömien ostosten tekemistä tai terveydenhuoltoon hakeutumista varten.

      Rajoituksia rikkovat voivat saada 500 euron sakon. Ne, jotka kieltäytyvät tarjoamasta todisteita rokotuksesta tai tuoreeltaan tartunnasta toipumisesta, voivat saada tätäkin isomman sakon maksettavakseen.

    • Anonyymi

      No niin, Lauletaan sitten:

      Sain piikin, vaan en viimeisen.
      Koronaa näin torjutaan,
      Kauemmas kalma kaikkoaa,
      Vaan ei poistu milloinkaan

    • Anonyymi

      Persujen virsi:
      Ensi viikolla sitten uusi välikysymys maahanmuutosta. Ja sitten seuraavalla viikolla taas välikysymys maahanmuutosta. Kun eivät kyvyt ja mielenkiinto riitä mihinkään muuhun, vedetään samaa säälittävää showta viikosta toiseen.

      • Anonyymi

        Menojen leikkaukset loputtomasti maahanmuutosta, välikysymykset maahanmuutosta, toimeentulotuen väliaikaisen korotuksen vastustus koska maahanmuutto jne. Mutta ei ole tietenkään yhden asian puolue


    • Anonyymi

      Persut luulee että corona on syyhy?

      PS-edustaja hehkuttaa ivermektiiniä covid-hoitoon. Lakkasin kuuntelemasta. Lääketieteellisen misinformaation levitys on pyllystä. Ihotautilääkärit valittaa, että ainetta ei riitä enää oikeaan tarkoitukseen, eli syyhyn hoitoon.

      • Anonyymi

        oliko mahdollisesti Kossila?

        Viime kaudellahan sama valtuutettu ehdotti koronan torjuntaan d-vitamiinia. Hän on koulutukseltaan hammaslääkäri.


    • Anonyymi

      Tuo sama porukka 2015 päästi 31000 maahan ja tässä taas itketään
      -
      Perussuomalaisten, kokoomuksen, kristillisdemokraattien ja nyt-liikkeen mielestä Suomi on varautunut huonosti siihen, että maamme rajoilla tapahtuisi vastaavaa painostamista laajamittaisella siirtolaisten maahantulon ohjailulla.
      Oppositipuolueet haluvat pikaisesti Suomen lainsäädäntöön hätätilapykälät, joiden nojalla turvapaikkahakemusten vastaanottaminen voitaisiin keskeyttää ja Suomen rajat tarvittaessa sulkea väliaikaisesti Pykälät pitäisi saada voimaan rajavartio- ja ulkomaalaislakiin tällä vaalikaudella-
      -
      Orpo korosti myös, ettei Suomi voi laittaa rajoja kiinni.
      Eikun hups, tää lause olikin viime hallituskaudelta, siis siitä missä persut'kin olivat ajammassa maamme asioita ;))

      • Anonyymi

        On toki ennestään tiedossa, että Persut EU:n äärioikeiston mukana tukevat Putinia EU:n hajotuspyrkimyksissä. Uutta on, että myös Kokoomus.


    • Anonyymi

      Koronaepidemiat hoivakodeissa ja sairaaloissa lisääntyneet – THL:n Tervahauta toivoo, että kuurupiilo rokottamattomien hoitajien kanssa loppuisi

      Rokottamattomat hoitajat ovat merkittävä osasyy yleistyviin hoivakotiepidemioihin tällä hetkellä, sanoo THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta. Työnantajat eivät voi varmistaa, onko hoitajillla rokotuksia.

      ---
      Itte huomannut kanssa että terkkareissa, sairaaloissa on ihme lahkolaisten uutistoimistoja.
      Muutaman päivän sairaalassa oloni jälkeen kotiin palattua melkein saman oven avauksen yhteydessä änkes jo lahkolaiset saarnaamaan jotain herran sanaa . Ja vartiotorni lehtisiä tippuu ovesta vähän väliä.
      Mieli tekis sanoa paha sana että pyhkikääpä ahterinne lappusillanne ja hypäkkää jorpakkoon

    • Anonyymi

      Kohta jiesiöläiset ei pääse kirkonkylälle ilman koronapassia. Että semmosta ilimoitan.
      .................
      Latvia ja Viro
      seuraavat suuntausta, jonka Italia aloitti syyskuussa. Tuolloin Italian pääministeri Mario Draghin johtama virkamieshallitus sääti lain, jonka mukaan työpaikalle ei pääse ilman koronapassia. Ilman passia ei siis tule palkkaa.

      Virossa pelkällä negatiivisella testituloksella ei ole päässyt julkisiin tapahtumiin enää lokakuun puolivälin jälkeen.

      Itävallassa alkaa pian ”rokottamattomien lockdown”, joka sai monet entiset rokotus­vastaiset jonottamaan rokotetta
      Itävallassa ainakin Salzburgin ja Ylä-Itävallan osavaltiot ovat ottamassa käyttöön rokottamattomien liikkumisrajoituksia maanantaista alkaen. Myös Hollannissa selvitetään vastaavaa mahdollisuutta.

      Lisäksi Hollannissa astuvat voimaan kolmen viikon mittaiset liikkumis- ja aukiolorajoitukset lauantaina.

      Britannian terveysministeri Sajid Javid ilmoitti vastikään, että ensi huhtikuusta lähtien Englannissa ei saa olla julkisen sektorin terveys- ja sosiaalialan töissä, jos on koronarokottamaton ilman pätevää syytä.

      Kielto koskisi rokottamattomia, jotka ovat tekemisissä potilaiden ja asiakkaiden kanssa.
      ”Hulluutta, silkkaa hulluutta” – Bulgariassa vasta 22 prosenttia on ottanut korona­rokotteen ja netissä jylläävä dis­informaatio hakkaa lääke­tieteellisen asian­tuntemuksen

    • Anonyymi

      VIIMEINKIN !!

      Vaasan johtava ylilääkäri: Rokotuspakko nopeasti käyttöön

      Jo nyt lainsäädäntö antaisi mahdollisuuden rokotuspakon toteuttamiseksi.
      Vaasan kaupungin johtava ylilääkäri Heikki Kaukoranta vaatii rokotuspakkoa kaikille yli 12-vuotiaille. Kaukoranta on huolissaan kasvavasta koronatautimäärästä koko Suomessa ja näkee, että rokotuspakko olisi siihen ratkaisu.
      Kaukorannan mielestä nykyiset toimet eivät riitä koronapandemian taltuttamiseksi.
      – On nähtävissä, että sairaalahoidon tarve kasvaa , eikä näillä nykyisin käytössä olevilla keinoilla saada tautia talttumaan.
      Lainsäädäntö antaa mahdollisuuden rokotuspakon määräämiseksi.
      – Tartuntatautilain 47 pykälä mahdollistaa tilanteessa, jossa yleisvaarallinen tartuntatauti uhkaa yhteiskunnan toimintaa, asettaa rokotuspakko.
      Nopeasti käyttöön
      Kaukorannan mukaan vastuu siirtyisi rokotuspakossa yksilöltä valtiolle.
      – Yksittäisen kansalaisen niskoilta lähtee se harkinta esimerkiksi, onko rokottaminen turvallista, onko rokottautumisesta minulle jotain haittaa. Kuinka voin ja uskallan toimia. Silloin valtio kantaa vastuun ja vastaa myös mahdollisesti tulevista haittavaikutuksista, sanoo Kaukoranta.
      Rokottamattomia yli 12-vuotiaita on Suomessa noin 20 prosenttia. Se on Kaukorannan mielestä liian paljon. Rokotuspakko olisi hänen mielestään tultava voimaan niin pian kuin mahdollista.
      – Mitä pikimmin sen parempi. Varsinkin nyt kun nähdään , että koronatilanne on Euroopassa heikentymässä. Rokotteita on valtakunnassa hyvin ja rokottamisetkin voidaan järjestää.

    • Anonyymi

      Oikea meininki
      -
      Singaporen hallitus on linjannut, ettei maa enää maksa koronarokotteista kieltäytyneiden ihmisten koronatartuntojen hoitoa.
      Kaakkois-Aasiassa sijaitsevan Singaporen terveysministeriön maanantaisen tiedotteen mukaan koronan takia tehohoitoa vaativista potilaista merkittävä enemmistö on rokottamattomia. Samoin valtaosa uusista covid-tapauksista on rokottamattomia.
      Asiasta kertoo muun muassa yhdysvaltalaislehti Washington Post.
      Rokotettujen potilaiden lisäksi sairaanhoitokulut katetaan potilaille, jotka eivät ole voineet ottaa rokotetta terveydellisistä syistä tai siksi, etteivät ole vielä täyttäneet 12 vuotta. Rokotteeseen oikeutetusta väestöstä 85 prosenttia on saanut täyden rokotesuojan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Itävallan vuorokauden tartuntaluku on hurja, 15297 viimeisen vuorokauden aikana. Ei ihme, että siellä on nyt ryhdytty todella jyrkkiin toimenpiteisiin.

      Ja tietysti rokotuksesta kieltäytyvät osoittavat mieltään.

    • Anonyymi

      Pakkorokotukset tulossa myös Suomeen, hyvä niin. Edes jonkinlainen toivo saada epidemian vaikutukset kuriin.

      • Anonyymi

        Joko salaisesti harmittaa, kun on lähtenyt piikki sirkukseen mukaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko salaisesti harmittaa, kun on lähtenyt piikki sirkukseen mukaan?

        Kun ihmisen mieli järkkyy, pelastuksekseen hän kehittelee hyvinkin monenlaisia ajatuksia. Esim. rokotevastaisuus, salaliittoteoriat, uskonnollinen fundamentalismi jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ihmisen mieli järkkyy, pelastuksekseen hän kehittelee hyvinkin monenlaisia ajatuksia. Esim. rokotevastaisuus, salaliittoteoriat, uskonnollinen fundamentalismi jne.

        No, annetaan heidän kehitellä ja otetaan me uskolliset maskinokat kaikki piikit mitä vain saa, varmaan hyvä ja rehellinen tarkoitus taustalla, eihän niitä muuten ilmaiseksi saisikaan eli hyväntekeväisyys työtä ahertavat meidän puolesta, niin että Pitzerian tai minkä lie lääkepiikki tehtaan johtaja oli tyystin jäänyt ilman rokotetta, että ei ollut tarvittaessa rokotepassia, kun pyrki johonkin, missä se oli pakollinen. Löytynee varmaan tämä uutinen vielä jostain, hauska tapaus, kun suutarin lapsilla ei ole kenkiä, vanha sanonta tulee mieleen.
        Joooo, ottakaa "rokotuksia", että ei mieli järky. 🐖..


    • Anonyymi

      Rokoteessa on microciru, tämä näyttää monelta unohtuvan. Itse en cirua halua, joten kieltäydyn rokotteesta eli cirutuksesta!

      • Anonyymi

        Ei tuon hurjempaa uskomusta voi olla.
        siinä sulle Mini (koko vain 1,4 x 8,5 mm) mikrosirut, 100 kpl TARJOUS ilmainen toimitus
        490.00 €
        .Koronapiikkineula on todella ohut 0,2 mm ja pieni eli esimerkkinä en yrittäis työntää 5 tuuman torttua 2 tuuman reiästä noin esimerkkinä vaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tuon hurjempaa uskomusta voi olla.
        siinä sulle Mini (koko vain 1,4 x 8,5 mm) mikrosirut, 100 kpl TARJOUS ilmainen toimitus
        490.00 €
        .Koronapiikkineula on todella ohut 0,2 mm ja pieni eli esimerkkinä en yrittäis työntää 5 tuuman torttua 2 tuuman reiästä noin esimerkkinä vaan

        Mitä tarkoitat? On olemassa salattua teknologiaa, missä microcirun koko on niin pieni, että se on ihan kvanttikokoa ja menee helposti rokotteen mukana.

        Kun microcirut pian aktivoidaan, teistä tulee tahdottomia orjia! 😨


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tarkoitat? On olemassa salattua teknologiaa, missä microcirun koko on niin pieni, että se on ihan kvanttikokoa ja menee helposti rokotteen mukana.

        Kun microcirut pian aktivoidaan, teistä tulee tahdottomia orjia! 😨

        Miten se voi olla salattua jos sellainen on. Olekko vähän...niinku tiiät


    • Anonyymi

      Rokotettu, taudin sairastanut tai kuollut. Saksan terveysministeri Jens Spahn sanoi (CDU)Bild-lehden mukaan tänään tiedotustilaisuudessaan: „Todennäköisesti lähes jokainen tulee olemaan Saksassa talven päättyessä joko rokotettu, koronasta parantunut tai kuollut“.

      • Anonyymi

        Iliman pilluu kyllä se on kova juttu. Kaasut vaan pöllähtelee sieltä sun täältä. Hernekeittu piimä yhdistelmä aika paha kaasuuntuun


    • Anonyymi

      Rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio pitää epätodennäköisenä, että kukaan ryhtyisi levittämään tahallisesti koronavirusta. Jos näin kuitenkin kävisi, Suomen laissa olisi koviakin keinoja tekijän rankaisemiseen.

      Nuotion mukaan Suomen laissa on jo pitkään tunnettu tartuntataudit.

      – Meillä on perinteisesti ymmärretty tartuntataudit, ja niitä on satoja vuosia pelätty. Siksi meillä on yleisvaarallisissa rikoksissa ollut vanhastaan tartuntatauteja koskevaa sääntelyä. On puhuttu kulkutaudeista ja niiden levittämisestä, Nuotio sanoo.

      Koronavirus lisättiin tartuntatautilain tarkoittamien yleisvaarallisten tartuntatautien luetteloon helmikuussa.

      Nuotion mukaan oleellinen on hetki, jolloin henkilö itse saa tietää omasta sairaudestaan.

      – Siinä vaiheessa siihen alkaa liittyä velvollisuuksia ottaa muita huomioon ihan rangaistuksenkin uhalla.
      Törkeästä terveyden vaarantamisesta jopa kymmenen vuoden tuomio

      Jos vähät välittää tartunnastaan ja peräti levittää virusta tarkoituksellisesti, saattaa syyllistyä terveyden vaarantamiseen. Siitä voi maksimissaan saada neljän vuoden vankeustuomion.

    • Anonyymi

      Suurin osa tulee kuolemaan microcirun seurauksena. Cirun caatte rokoteessa! 🥶

    • Anonyymi

      En pelottele jiesiöläisiä, mutta fakta on, että viirus löytää sillekin kylälle uskotte siihen tai ette. Foliohattukaan ei nyt auta
      Näin se vaan on.

    • Anonyymi

      Suomi sai tänään League of 5G Excellence -sertifikaatin @5GTechritory
      . Kiitos tunnustuksesta! Tämä palkinto on kaikille, jotka työskentelevät #5G ja yhteiskunnan eri sektoreiden digitalisoinnin parissa Suomessa ja Suomen kanssa

    • Anonyymi

      Suomen epidemia 23.11.2021: tartuntojen, positiivisten osuuden ja kuolemien voimakas kasvu jatkuu. Tänään THL ilmoitti ensimmäisistä alle 20-vuotiaiden kuolemista.

    • Anonyymi

      Kriisitilanteissa, kuten tämä pandemia, erottuu aina se joukko, joka ei tunne pienintäkään solidaarisuutta kanssaihmisiään kohtaan, vaan kaikessa toiminnassaan pitää lähtökohtana omaa itseään, metelöi omasta "vapaudestaan" ja itsemäärämisoikeudestaan. Realiteettien taju puuttuu.
      Eivätkä edes omaa parastaan ajattele

    • Anonyymi

      Profetia pimeästä syvyydestä? Miltä tilanne näyttää?

      • Anonyymi

        Miltä tilanne näyttää?

        Halutaanko hyymöri vai vakava mietteinen tilanne katsaus?

        A. vakava mietteinen covid-19 päivitys: Tilanne on vakava, suositellaan nokkamaskeja ja kolmatta piikkiä, jota myös kutsutaan rokotukseksi. Sairaaloiden teho-osastot ääriämyöden täynnä korona potilaita, jotka tietenkin rokottamattomia, pihalla suuri joukko altistuneita ja tauti leviää kulovalkean tavoin ympäriinsä. Ruumiskonteista maanlaajuinen pula, mutta säkkejä vielä muutama varastossa odottamassa covid-19 pandemiaan menehtyneitä. Vähintään kolme kertaa rokotettuja haudankaivajia otetaan urakka töihin.

        B. Hyymöri katsanto: Päivitä ja yöllitä korunavilkka! Älä kaiva nenää paskasella sormella ja jos kaivat, niin pese se ensin saippualla ja vedellä käsien pesun yhteydessä, jota myös suositellaan vaikean pandemia epidemia kulkutaudin vuoksi. Myös ulkona suositellaan nyt (ihan oikeasti) nokkamaskin käyttöä, saunassa ei toistaiseksi, jos yksin saunoo, siis ei suositella, mutta laupias lammas kyllä sielläkin käyttää ilman suositustakin. Laumasuoja voi pettää ja korona iskeä, jos rokottamaton pääsee laumaan, tämän vuoksi on niin sanottuja toisin ajattelijoita kartettava, koska rokottamaton on idiootti, joka kelpaa ainoastaan hampurilaiseen tai karanteeni keskitysleirille, joita jo maailmalla paljon rakennettu.


        Kuten huomataan A ja B vastaukset ovat sisältö luonteeltaan yhteneväisiä, kertonee (Huom! potentiaalimuoto) nykyisestä vallitsevasta tilanteesta.


    • Anonyymi

      Tuossa Areenan korona-katsauksessa se tuli selväksi, että immuniteettia ei tule. Eli rokottamattomat ei selviä "siivellä ololla" taudin kulun suhteen, vaan käyvät taudin läpi kuka vähemmällä tai heittämällä henkensä. Kitumaan jääminen keuhko-sydän probleemin on kai pahinta miten voi käydä.Loppuelämän riesa

    • Anonyymi

      viikatemies toteaa:
      Yli 70-vuotiaista rokottamattomista miehistä kuoli noin joka neljäs sairastuneista, rokotetuista joka kymmenes.

    • Anonyymi

      Vaimo tuossa just käväsi kolmannen koronapiikin. Itte käyn parin viikon kuluttua.
      Hieno hommahan tämä on. Käykää tekki, niin ei turhaa ressi paina päälle. Viirus kiertelee ja iskee lujaakin ilman varoitusta siellä sun täällä. Kukaan ei ole turvassa ilman piikkiä, halelujaa

    • Anonyymi

      Sairaanhoidon ammattilainen kertoo, että lähes poikkeuksetta jokainen teho-osastolta selvinnyt rokottamaton on muuttanut mieltään rokotuksen tarpeellisuudesta.

      – Tuorein esimerkki on eiliseltä. Potilas totesi monta kertaa, että olinpa hölmö. Hän ei ollut ymmärtänyt, mistä tässä on oikeasti kyse. Monelle on tullut se ajatus, että antakaa rokote ja mielellään heti, Laine sanoo.

      Siihen, riittääkö hoitajilla ymmärrystä vielä rokottamattomille, on vaikeaa saada yksiselitteistä vastausta.

      – Se on asia, jota meidän ei kuulu arvioida. Hoidamme kaikki potilaat taustasta huolimatta, Laine sanoo.

      Yhteen kysymykseen vastaus on sen sijaan hyvin yksinkertainen.

      Onko rokottaminen ainoa tie ulos tästä tilanteesta?

      – On, johtajaylilääkäri Mikko Pietilä sanoo.

    • Anonyymi

      Välttäkää piikkiä viimeiseen asti, sen mukana tulee MICROCIRU!

    • Anonyymi

      Mikäköhän salaliitto niihin Sodankylän Nutukkaassa tapahtuneisiin vanhusten kuolemiin liittyi? Vaikuttaa hyvin oudolta, kun itse Sodankylässä ei näitä sairastumisia havaittu muualla, ainakaan siten, että niistä olisi kukaan puhunut. Ulkoa päin pitää tauti tulla esim kys. vanhainkotiin, nyt vaikutti siltä, että itse vanhainkodissa tapahtui sisäinen, ei ulkoa tullut tapahtuma. Jos kyseistä tautia olisi ollut yleensä olemassa, niin sitä olisi varmaan ollut myös väestössä, oliko sitä? Ja varsinkin silloin kun viellä oli pandemia tilanne, niin on ihmeellistä kun "virus" ei tarttunut, levinnyt, sairastuttanut ja tappanut ketään Sodankylässä, vai tapahtuiko jotain pandemiaan viittaavaa? Maskit tulivat, mutta se ei taudista todista, vaan kansan manipulointi herkkyys tasosta, joka nyt tuli todistettua erittäin herkäksi.
      Ei ihme, jos salaliitto teorioita syntyy, kun tapahtuu tällaisia outouksia, mutta kun uskotaan kaikki mitä kerrotaan virallisessa mediassa, eikä ajatella itse asioita, niin silloin kaikki menee kuten on ylhäältä suunniteltu ja jos joku alkaa jotain ihmettelemään, kysymään, epäilemään, niin silloin leimataan yksilö ulkopuolelle ja tästä tehdään jopa toisille vaarallinen, kuten nyt on yhteiskunnassa trendinä, tämän kuuluisan taudin osalta.
      Salaliittoteoria nimeltään Nutukas: Ulkoa päin sivullisena tarkastellen tapahtunutta vaikuttaa seuraavalta: kyseinen "koti" sen johtaja sai ylemmältä tasolta käskyn tehdä operaatio, jossa joukolle vanhuksia annetaan "ylimääräinen lääkitys" ja seuraukset tiedämme. Saatiin uutinen aikaiseksi ja pelkokerrointa nostettua, jotta agenda menee eteenpäin, sitähän se todellakin on nyt tehnyt, "kiitos" laupiaat maskilampaat ja koko piikitetty Suomen kansa.
      Tehtiinkö ruumiinavauksia? havaittiinko mitään erikoista? löydettiinkö peräti itse korona virus? tuskinpa vaan, eikä POLIISIKAAN ole kiinnostunut tälläisestä, koska kuuluu järjestelmään ja tukee agendaa. Ihmeellinen on maailma ja pandemian kulku.

      • Anonyymi

        Olen juuri samaa ajatellut.


      • Anonyymi

        Totuusko tuo, koronassa oli tuolloin 22 henkilöä Sodankylässä

        Ikäihmisten asumispalveluyksikkö Nutukkaan Peski- ja Tiuhta-osastoilla on tapahtunut joukkoaltistuminen koronavirukselle. Osastojen kaikki asukkaat sekä osa henkilökunnasta on asetettu karanteeniin ja osastoilla on vierailukielto. Asukkaat on testattu torstaina ja heidät testataan jälleen maanantaina.

        Nutukas on kunnan omistama, muistisairaille vanhuksille tarkoitettu yksikkö.

        Kunta suosittaa vierailujen keskeyttämistä kaikissa hoivakodeissa ja terveyskeskuksen osastoilla sunnuntaihin 15.11 asti.

        Sodankylässä on tähän mennessä todettu 22 koronavirustartuntaa. Torstaina uusia tartuntoja ilmeni viisi.


    • Anonyymi

      Yhden koronapotilaan sairaalahoito maksaa Husin mukaan keskimäärin 16 000 euroa.

      Rokote: Pfizer/BioNTech: 12 €

    • Anonyymi

      YLEn sivuilla juttua koronapotilaista.

      Ei ole hävettävää käyttää yhteiskunnan palveluita; mutta helpommalla pääsisi itse, yhteiskunta ja hoitohenkilökunta, kun käyttäisi sitä yhteiskunnan tarjoamaa covid.19-rokotetta. Näinhän Marttinenkin sanoo, koronan kokeneena. Mehän käytämme jo pienestä lapsesta saakka rokotuksia poliota,tuhkarokkoa, vihurirokkoa, jäykkäkouristusta, hinkuyskää jne vastaan.

      • Anonyymi

        Hän häpesi sitä, että ei ollut ottanut rokotetta. Nyt hän kulutti varovastikin arvioituna 100 000 euroa yhteiskunnan varoja aivan turhaan. Ja mikä pahinta, hän ja muut kaltaisensa käytännössä tappavat muita ihmisiä, kun moni muu sairaus jää hoitamatta ajoissa, turhien koronapotilaiden tukkiessa koko järjestelmän.


      • Anonyymi

        Eikö mene ymmärrykseen, että nämä korona piikit ovat aivan eri asia, kuin entiset perinteiset rokotteet? Erikoista kun joku ei käsitä asiaa, vaan sekoittaa nämä kaksi eri asiaa keskenään. Korona piikit eivät ole entisten rokotteiden kaltaisia, vaan perustuvat täysin uuteen tekniikkaan, josta ei ole vielä tietoa kuin se, että ennätysmäärin haittavaikutuksia jo tullut, pitkäaikaiset vaikutukset vain arvailujen varassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö mene ymmärrykseen, että nämä korona piikit ovat aivan eri asia, kuin entiset perinteiset rokotteet? Erikoista kun joku ei käsitä asiaa, vaan sekoittaa nämä kaksi eri asiaa keskenään. Korona piikit eivät ole entisten rokotteiden kaltaisia, vaan perustuvat täysin uuteen tekniikkaan, josta ei ole vielä tietoa kuin se, että ennätysmäärin haittavaikutuksia jo tullut, pitkäaikaiset vaikutukset vain arvailujen varassa.

        Miksi mRNA-rokotteita on kehitetty ja miksi on tarvittu uutta teknologiaa?
        mRNA-rokotteet keksittiin jo 1990-luvulla.

        Perusteellinen selvitys ko. rokotteesta selvällä suomen kielellä, jonka uskoisi yksinkertaisimmankin ymmärtävän löytyy täältä.
        https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/rokotteet-ja-koronavirus/mrna-rokotteet


    • Anonyymi

      Tuoda, tuoda. Tämä äkkiä käyttöön.

      Koronataudin aiheuttamat hoitokulut laskutettaisiin osin tai kokonaan niiltä, jotka ovat oman päätöksensä perusteella jättäneet rokotuksen ottamatta. Onko tällainen aiheuttajaperuste jotenkin järjestelmällemme vieras? Tarkemmin tarkasteltuna ei ole. Tupakasta ja alkoholin käytöstä sairastuneet ovat oman, muita korkeamman osansa jo yhteiskunnalle maksaneet näihin tuotteisiin liitetyllä haittaverolla.

      Jos kerran tupakoitsijoiden ja alkoholin käyttäjien maksama haittavero nähdään oikeutettuna, miksi sitten rokottamattomien tietoinen toisten ihmisten vaarantaminen olisi hyväksyttävää eikä heitä voitaisi laittaa maksamaan aiheuttamaansa haittaa?

    • Anonyymi

      Vuoden takainen uutinen on syytä kerrata:
      – Tämä on erittäin surullinen uutinen. Kuolleet kuuluivat riskiryhmään, olivat vanhoja ja heillä oli perussairauksia, kertoo infektiotautien ylilääkäri Markku Broas Lapin keskussairaalasta.

      Koronavirus on levinnyt Nutukan palvelukodin kahdelle osastolle viime viikkoina.

      - Nyt kunta ja Nutukas surevat covid-19:ssä kuolleita. Sodankylän kunta välittää lämpimimmän osallistumisensa omaisten suruun, todetaan Sodankylän kunnan tiedotteessa.

      Yksitoista Nutukan asukasta on sairastunut. Kymmenen rakennuksessa työskentelevän ihmisen on vahvistettu saaneensa tartunnan.
      Säännölliset testit

      Henkilökunta ja Nutukalla asuvat ihmiset on testattu säännöllisesti koronaviruksen varalta. Kahden viimeisen massatestin aikana ei ole löytynyt uusia koronavirustapauksia tämän viikon aikana. Sodankylässä on todettu yhteensä 56 koronatapausta ja viruksen leviäminen on rauhoittunut alueella.

      Kaksi massatestiä järjestetään vielä maanantaina (23.11) ja keskiviikkona (25.11) ensi viikolla. Säännöllisten testien ansiosta Sodankylän koronatartunnat on voitu tunnistaa nopeasti ja tunnistaa myös potilaat, joilla ei ole ilmennyt oireita.

      Markku Broas sanoo, että Sodankylä on surullinen esimerkki siitä, kuinka tärkeää koronasuositusten noudattaminen on.

      – Meidän kaikkien tulee muistaa noudattaa koronavirukseen liittyviä turvallisuusohjeita, hän sanoo.

    • Anonyymi

      Halusimme tai emme ja teimme mitä tahansa, #Omikron pyyhkäisee nyt vauhdilla väestön läpi. Ikävä tosiasia. Ottakaa rokote äkkiä keillä ei vielä ole.

    • Anonyymi

      Tässä lajissa on ihminen viisaimmillaan… Jälkiviisaan silmä on somassa paikassa, se kahtoo taaksepäin

      eli nyt on nyt ja näillä mennään
      -
      mRNA-rokotteet keksittiin jo 1990-luvulla. Ensimmäiset rokoteaihiot eli kehitteillä olleet rokotteet eivät kuitenkaan herättäneet ihmisen vastustuskykyä riittävästi. Rokotteiden käytettävyys parani huomattavasti sen jälkeen, kun mRNA onnistuttiin pakkaamaan rasvapartikkelin sisään. Rasvapartikkelin sisällä mRNA pystyy siirtymään soluun tuhoutumatta sitä ennen.

      Kehittyneemmät versiot mRNA-rokotteista, kokemukset aikaisemmista virusten aiheuttamista pandemioista ja etenkin Afrikan ebolaepidemioista vauhdittivat mRNA-teknologian kehittämistä.

      Uusi tapa kuljettaa lähetti-RNA:ta soluun ja käyttää ihmisen omaa elimistöä rokotteen vaikuttavan aineen eli antigeenin valmistamiseen ovat lyhentäneet rokotteiden kehittämiseen tarvittavaa aikaa.

    • Anonyymi

      Koronadenialismissa/rokotevastaisuudessa kysymys vain yksilön mielenterveyden järkkymisestä.
      Monet hakevat tukea henkiseen pahoinvointiinsa uskonnoista ja erilaisista uskomuksista.
      Rokotevastaisuus kuin uskonto. Jengissä ruokitaan toinen toisiaan valheilla.

    • Anonyymi

      Tampereen hoitotyön päällikkö Birgit Aikio arvelee, että taustalla lisääntyneeseen kiinnostukseen ovat muun muassa ravintoloiden ja tapahtumien vaatimat koronapassit.
      Lisääntynyt kiinnostus on näkynyt ruuhkana walk in -rokotepisteillä, joilla rokotteiden menekkiä on muutenkin vaikeampi ennustaa.
      – Viikonloppuna oli ruuhkaa, niin oli myös tiistaina, Aikio sanoo.

      Jiesiössä vanhassa painipitäjässä on huhujen mukaan ollut jopa pientä niskalenkin ja ristivyöheittelyä, kun jonotettu piikin saantia.
      Tilanne ei kuitenkaan päässyt pahemmin eskaloitumaan, kun terveyssisar oli rauhoitellut , että rokotteita riittää kaikille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koronadenialistit jakautuvat selvästi kolmeen eri ryhmään:
      - äärioikeisto
      - kristilliset lahkot
      - joogahipit

      Niitä yhdistää matala lähdekritiikin taso, Dunning-Kruger ja epäluottamus tutkittuun tietoon. On selvää, ettei tuohon sakkiin pure faktoihin pohjaava argumentaatio.

      • Anonyymi

        Lahkolaiset ainakin vaikuttaisivat tuntevan vetoa äärioikeistoon.
        Salaliittoihin uskominen yhdistää myös. Siinäkin tulee esille lähdekritiikin lähes totaalinen puute.
        Persut kuuluvat kahteen ensimmäiseen ryhmään ja ehkä kolmanteenkin ja lisäksi vielä ainakin populisteihin.
        P.S.
        Jani Mäkelä ei kuulu mihinkään, paitsi Ämmänsuolle.


    • Anonyymi

      Jeesiössä saatu microciruja hanuriin!

      • Anonyymi

        Eikö siellä ollu niitä oksaan nuzziskelijoita. Tarinoita jossain täällä palstoilla. Nyt se oksantynkäkin sitten saastunut. Voihan jumpsista


      • Anonyymi

        Ja nyt se levittää niitä torttujensa mukana pitkin kyliä ihmisten pihoille.


    • Anonyymi

      Saksassa on esitetty dokumentti rokotuksesta kieltäytyjistä. Tässä minuutin pätkässä puhuu 64-vuotias kolmen lapsen isä, joka uskoo rokotuskampanjan olevan valtion suuri huijaus. Hän uskoo pääsevänsä sairaalasta muutamassa päivässä.
      Ei päässyt!

    • Anonyymi

      Oikea meininki.
      Myös Sveitsissä pakkorokotetaan. Asia ratkaistiin kansan äänestyksellä kuten Sveitsissä on tapana muissakin asioissa. Sivistymätöntä kansaa.

      Kreikassa yli 60- vuotiaille 100€ sakko/ kk jos ei ota rokotetta.

      • Anonyymi

        En ota piikkiä, maksan heti vuoden etukäteen, edullista. Kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ota piikkiä, maksan heti vuoden etukäteen, edullista. Kiitos.

        Älä ole niin itsevarma. saattaa vielä äitimuoria tulla ikvä kun iskee happivaje ennemin tai myöhemmin. En pelottele, mutta näin käy hyvin todennäköisesti.


    • Anonyymi

      Saakohan maksaa vähän ylimääräistä jos haluaa, piikki sakkoa. Varmaan Euroopan keskuspankki voi sitten lainata lisää, jos rahat loppuu.

      • Anonyymi

        Rahattomat pririsoidaan pois ameerikan malliin.


    • Anonyymi

      Hapantuu vaan ihminen perinpohjin.

    • Anonyymi

      Näkkyykö se tämä kanava jiesiössäkin,käskevät kaikkien kattoa?

      MTV Uutiset 3/12 Seinäjoen täydeltä teho-osastolta: jokainen rokottamaton sairaalapotilas katuu, että ei ottanut korona rokotetta. Tämä pitäisi näyttää kaikille.

    • Anonyymi

      Kerron vakavasti, rokotteessa MICROCIRU. Sen kun saatte ja kun se activoidaan, se ei ole kaunista nähtävää 😫🤾‍♂️

    • Anonyymi

      Selvästi väärässä ammatissa.

      Isoäiti kuoli koronaan, jonka tartutti todennäköisesti rokottamaton hoitaja –

      Lapsenlapsi: "On tyrmistyttävä ajatus, että tartunta tulee hoitajan kautta"

      Rokottamattomien sote-alan työntekijöiden määrästä ei ole tarkkaa tietoa. Erään arvion mukaan jopa 10 prosenttia heistä ei ole ottanut rokotetta.

    • Anonyymi

      Riipissä 126% kuntalaisista on saanut rokotteen!

      • Anonyymi

        Ou jee. Met täälä jiesiössä peläthän sitä piikkiä ja tyhmimmät meistä luulee, että siinä ujutethan siru nahan alle. Eppäilemmä että govermentti seuraa meiän vessa ja pihaseikkailujakin .Tilastoivat jopa meiän pyyhkimisetkin ja lähettävät tiedot sylttytehtaalle amerikkaan asti.
        Ennen sai nekki asiat tehä oman mieltymyksen mukhan, mutta se tuo iso veli valvoo jo nekki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ou jee. Met täälä jiesiössä peläthän sitä piikkiä ja tyhmimmät meistä luulee, että siinä ujutethan siru nahan alle. Eppäilemmä että govermentti seuraa meiän vessa ja pihaseikkailujakin .Tilastoivat jopa meiän pyyhkimisetkin ja lähettävät tiedot sylttytehtaalle amerikkaan asti.
        Ennen sai nekki asiat tehä oman mieltymyksen mukhan, mutta se tuo iso veli valvoo jo nekki.

        Kyllähän siinä rokotteessa on se MICROCIRU.


    • Anonyymi

      Rna-rokote on rokote, vaikka rokotevastustajat muuta väittäisivät.
      Lopputulos on sama kuin perinteisemmissä rokotteissa.

      Perinteisissä rokotteissa ihmiseen pistetään kokonaisia inaktivoituja taudinaiheuttajia. Koronarokotteista kiinalaiset Sinovac ja Sinopharm ovat tällaisia perinteisiä rokotteita, jotka valmistetaan inaktivoiduista viruksista.

      Nykyaikaisemmat rokotteet eivät sisällä kokonaisia taudinaiheuttajia vaan ainoastaan niiden osia. Novavaxin koronarokote sisältää koronaviruksen pintarakenteen piikkiproteiinia. Kun elimistö oppii tunnistamaan piikkirakenteet, syntyy toimiva immuniteetti koronavirusta vastaan.

      Uusinta rokotetekniikkaa edustaa rna-rokote. Lähetti-rna-tekniikkaa on kehitelty 1990-luvulta asti, ja se on saatu ensi kertaa käyttöön Pfizerin ja Biontechin sekä Modernan koronarokotteissa.

      Olkavarteen pistetään lähetti-rna:ta (ei mitään radiolähetintä,heh) johon on koodattu koronaviruksen piikkiproteiinin kokoonpano-ohje. Rokotuskohdan lihassolut valmistavat ohjeen mukaan annoksen piikkiproteiinia.

      Elimistön puolustusjärjestelmä havaitsee vieraat proteiinit ja käynnistää immuunireaktion. Kun ihminen myöhemmin saa koronatartunnan, immuunipuolustus tunnistaa tutut rakenteet ja on valmiina nitistämään virukset pikavauhtia.

      Lopputulos on sama kuin perinteisemmissä rokotteissa. Erona on se, että elimistö tuottaa itse antigeenin eli sen aineen, johon immuunireaktio kohdistuu.

    • Anonyymi

      Veliseni, Tuntuu kyllä käsittämättömältä, että meillä on yhteiskunnassa ihmisiä, jotka kieltäytyvät rokotteista, mutta kuitenkin odottavat , että yhteiskunta pelastaa heidän henkensä.

    • Anonyymi

      Tänään sain 3. piikin. Oikeastaan eka yritys meni munille, kun lähetin ei sopinutkaan neulan läpi. Nyt aika turvallinen olo, kun vertaa uutisia naapurimaasta

      "Suomen kokoiseen Norjaan luvassa uusia koronarajoituksia – kansanterveyslaitos: Jos mitään ei tehdä, tammikuussa jopa 300 000 tartuntaa päivässä

      Norjan pääministerin on määrä kertoa uusista koronatoimista tänään kello 19 Suomen aikaa. Norjassa on kirjattu viime aikoina ennätyssuuria tartunta- ja sairaalalukuja".

    • Anonyymi

      Karua tekstiä rokotekielteisille ja salaliittoteorioihin uskoville. No itsepä olette tienne valinneet.

      THL:n Mika Salminen: "Ilman ensimmäistä ja toista rokotusta on huono tilanne edessä"
      "Infektiotsunamin vaara"

    • Anonyymi

      Vakavasti varoita, rokoteessa ON MICROCIRU! Älkää ottako pedon merkkiä! 💀👹

      • Anonyymi

        Psykoosisi syvenee...voi voe


      • Anonyymi

        Olehan varovainen kun käyt pihoilla pas..kalla, että ei susi vie kulukusia. Niitä on liikkeellä meiän kairoilla. Micro suojais!


    • Anonyymi

      Ilmoitan että jo aikaisemmin olen ottanut hyvinvointiyhteiskunnan minulle ilmaiseksi suomat kolme koronapiikkiä ja kk sitten sain ilmaisen influenssapiikin. Sinun minun Teren, Anon ja jiesiöläisten verorahoilla.
      Kiitos ja kumarrus hyvinvointivaltio. Elämä on

    • Anonyymi

      Omikron tarttuu julmetun herkästi – kaksi selvää syytä
      Omikron on noin kolme kertaa tarttuvampi kuin läpi maailman levinnyt deltavariantti.

      Eiköhän tuo mene ohi, kun 3 piikkiä on otettuna.

    • Anonyymi

      Kannattaa ottaa kaikki piikit ja rautakaupasta lisäksi naskali.

    • Anonyymi

      Omikroni levitettiin ihmisiin toisessa rokoteessa MICROCIRUN sisällä. Nyt MICROCIRU on activoitu ja tauti lähtee ihan uuteen nousuun!

      Onneksi en ottanut rocotteita!

    • Anonyymi

      Ollos veliseni huoleton, kun meillä on ne rokotukset kunnossa

    • Anonyymi

      3 rokoteen mukana tulee sitten kuppatauti ja visvasyylä😮

      • Anonyymi

        voi veikkonen
        Onko teillä nykyään tai onko ollut aikaisemmin jokin seuraavista sairauksista tai oireista?

        Lavantauti on
        Keuhkotauti on
        Tuberkeli on
        Hinkuyskä on
        Keltatauti on
        Syyhyä on
        Struuma on
        Sokeria on
        Unettomuutta on
        Masennusta on
        Sydänvika on
        Kouristusta on
        hei, mutta meinas herpes ja peräpukama unohtua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        voi veikkonen
        Onko teillä nykyään tai onko ollut aikaisemmin jokin seuraavista sairauksista tai oireista?

        Lavantauti on
        Keuhkotauti on
        Tuberkeli on
        Hinkuyskä on
        Keltatauti on
        Syyhyä on
        Struuma on
        Sokeria on
        Unettomuutta on
        Masennusta on
        Sydänvika on
        Kouristusta on
        hei, mutta meinas herpes ja peräpukama unohtua

        Näyttää normaalilta aikusen miehen sairauslistalta, jatketaan


    • Anonyymi

      Rokoteen tarkoitus on eliminoida kaikki valkoihoiset ja länsimaiset miehet. Jäljelle jää vain neecerit! Välttäkää rokotepiikkiä! 😲

      • Anonyymi

        No jiesiön papparaiset ovat aika päivettyneitä. Kumpaankohan ryhmään coronavirus heidät laskee. Oikeassa lännessä oli coronakuolemia 1250 eilen. Hitaanlaista eliminointia, vai mitä veliseni? Vie tuhansia vuosia teoriasi mukaan .Minullakin 3 piikkiä ei ole vielä ainakaan saanut minua kipattua. Taian kuolla vanhuutta piikeistä huolimatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jiesiön papparaiset ovat aika päivettyneitä. Kumpaankohan ryhmään coronavirus heidät laskee. Oikeassa lännessä oli coronakuolemia 1250 eilen. Hitaanlaista eliminointia, vai mitä veliseni? Vie tuhansia vuosia teoriasi mukaan .Minullakin 3 piikkiä ei ole vielä ainakaan saanut minua kipattua. Taian kuolla vanhuutta piikeistä huolimatta.

        Olet sumutuksen uhri!

        Kyllä korona levitettiin tahallaan, tarkootuksena neutralisoida valkoonen rotu. Saamelaiset menee siinä myös, eihän net valkoosia ole, mut se johtuu vaan siitä, että ovat niin hurjan nokisia ja likasia. Jos kävisivät pesulla, asia paljastuisi! Sitäpaitsi, ei uuten herrarotuun oteta mitään lyhkäsiä, kierosäärisiä persjalkasia!

        Olen puhunut nyt teille ultimaattisen totuuden!


    • Anonyymi

      Oivoi, onko enää mitään tehtävissä 😲😟 ?

      • Anonyymi

        On kyllä paskoin #kansanmurha ikinä: minuun on pistetty jo 3 piikkiä, enkä vieläkään ole kuollut.


    • Anonyymi

      Vaikka olen saanut kolmen koronapiikin lisäksi myös kausi-influenssarokotteen, niin kuolemasta ei ole tietoakaan.
      Tämänkin ovat saaneet meillä sössittyä!

      Nykyinen hallitus ei osaa kansanmurhatakaan oikein
      Jep me ollan sitkeitä sissejä

    • Anonyymi

      Emmäkö me ossaa ees tätä tehä oikein
      Tämänkin ne sössi!! Kyllä on huonoin hallitus ikinä.

      Niin paitsi... mistä sen huomaa jos on sisäisesti kuollut?
      Siitä, että nimesi on vaaleissa vkk:n listoilla.

    • Anonyymi

      Ihme tunareita siellä rokotuksessa, kun ei vaan onnistu.
      Sinä et vain ole vielä huomannut joutuneesi kansanmurhan uhriksi.

      Rokotusvastaiset puhuvat kansantahdosta ja kansaa pitäisi kuulla. Karkeasti ajatellen... Jos rokotukset olisi suora kansanäänestys, niin nyt on ollut kaksi yli 80% selkeää äänestystulosta rokotusten ja kansanmurhan puolesta.

    • Anonyymi

      Kaksi koronapiikkiä pistetty ja influenssapiikki. Olisiko se kolmas koronapiikki se lopullinen... Kyllä on huonosti suunniteltu kansanmurha, kun edes minua ei saada päiviltä.

    • Anonyymi

      Rokottamaton kuormittaa sairaanhoitoa. Nyt joudutaan siirtämään kaikkia sisäelinleikkauksia, koska rokottamattomat vievät tehohoitopaikkoja. Vituttaa nää ihmiset ketkä ei vaan voi ottaa sitä rokotetta. Se, että haluaa sairastaa taudin niin pysykööt kotonaan sitten sairastamassa.

    • Anonyymi

      Rokote- ja maskivastaisten kantaisä, huhtikuu 1975:
      ”Totta on, että moni on turvavyön käytön ansiosta pelastunut kuolemasta, mutta yhtä varmaa on, että moni on kuollut sen tähden, että on matkaa tehdessään käyttänyt turvavyötä.”
      – kans.ed, rovasti Veikko Turunen (krist) 1975

    • Anonyymi

      Varma tieto, että kiinalaisten juoni,jolla laitetaan mikrosirut länsimaaille. Itselllä Kiinassa ja myös Venäjällä syystä omat rokotteet.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Omikron tulee haluttiin tai ei. Volyymi tulee olemaan niin suuri, että vaikka tauti on (?) deltaa kiltimpi niin sairaalat täyttyvät. Jossain vaiheessa testaaminen, jäljittäminen ja karanteenit eivät enää onnistu. Siinä vaiheessa nähdään lock down like never before.

      Yksilön vastuu kasvaa ja se määrittelee miten hommasta selvitään. Sairastaa tulisi ehdottomasti kotona ja tilanteeseen kannattaa varautua juuri nyt. Kyllä tästä selvitään, mutta rytinältä tuskin vältymme.

    • Anonyymi

      Mitä mie näen tai oikeastaan luen.

      70 prosenttia perussuomalaisista kannattajista kertoi tutkimuksessa ottaneensa vähintään kaksi rokotetta ja melkein puolet arvioi, että Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on onnistunut koronakriisin käsittelyssä melko tai erittäin hyvin.

    • Anonyymi

      Ihimettelen vaan tätä pulskaa mummeliakin rokotevastaisuudesta, muttako persu jne

      Juuso, Kaisa. Syntymävuosi ja -paikka: 1960 Alatornio. Kotikunta: Tornio. Koulutus: sairaanhoitaja AMK 2010

      • Anonyymi

        Niin hän onkin kansanedustaja niikon ja anon kamraati, että semmonen tapaus


    • Anonyymi

      Varman tiedon mukaan kerrotaan Anon ottaneen venäläisen Sputnik rokotteen. Piikki toimii hyvin, Ano on täysin Putinin hallinnassa .

      Turtiainen Ano
      HS 19.12. "Saksassa on todettu, että koronankieltäjien ja rokotevastustajien propagandaa operoidaan Venäjältä käsin."

    • Anonyymi

      Mistä käsin tätä korona-variantti sekahedelmä soppaa operoidaan ja keitetään?
      Kaikesta huolimatta, kyllä se kolmas piikki on varmasti teille maskinokkalampaille hyväksi 🐖.. ja tarkoituksen mukainen.
      💉💉💉 5 x 💉 = 8💉 eli ainakin 8 piikkiä on suuniteltu, ei vielä Suomessa puolessavälissä, Israelissa kyllä.
      Kuolleisuus noussut Suomessa tilastojen mukaan kesästä alkaen, hyvä, alkaa piikit vaikuttamaan! ja mitä enemmän kuolee, sitä vähemmän hömppää ja koronaa.

      • Anonyymi

        Tutkimusten mukaan vähiten koulutetut ihmiset uskovat huuhaa tietoihin coronankin suhteen, joten juttusi siirrän roskikseen, sorry.


    • Anonyymi

      sekahedelmä soppaa on kyllä yhdyssana eli sekahedelmäsoppaa.

      Sen tietää toki peräseinäjoen sokea mummokin, että covid- virus on lähtöisin Kiinan Yunnanin maakunnasta ja siellä lepakoista.
      Omikron taas on yksi variaatio covid- viruksesta, joka on kehittynyt Etelä-Afrikassa.. Normaalia viruksen elämää, että se muuttuu koko ajan.

    • Anonyymi

      Hyvä kun korjasit eli sekahedelmäsoppa. Suomessa on pitkiä sanoja ja oikein myös olisi puhua keitosta, soppa on Ruotsin kielestä lainattu.
      Varmaa tietoa ei ole covid-viruksen alkuperästä, mutta arveluita kyllä. Varma tieto on kyllä olemassa, mutta salattu yleisesti, koska taustalla tarkoitus nimeltään korona.
      Jossain oli tieto, että Wuhanissa ei esiinny sitä lepakkolajia, mitä syytetään levittäjäksi eli lepakko teoria ei ole aivan kestävä.
      Jos tälläinen covid-19 virus on yleensä olemassa, niin se on todennäköisesti peräisin Wuhanin laitoksesta, jossa näitä viruksia kehitetään, tutkitaan. Kiina esti tutkimukset, koskien kyseistä laitosta.
      Koska asiaan liittyy paljon epäselvyyksiä ja suoranaisia tolkuttomuuksia, niin on syytä epäillä, että taustalla on paljon suurempi suuniteltu operaatio, joka koskee koko maailmaa ja nähty on, että varsinaisella oikealla tieteellä ei ole tämän kanssa tekemistä, koska perusasioita ei voida tieteellisesti todistaa koskien itse kyseistä virusta ja sitä kautta kaikkea mikä siihen liittyy.

    • Anonyymi

      Ensinnäkään mikään koronaa ei edes ole, se on illuminatin ja reptiilien sumutus. Rokotteessa ei ole kun suolaliuosta ja microciru!

      • Anonyymi

        Viisaita sanoja! Onneksi jotkut sentään tajuaa mistä tässä on kyse 💀🙋‍♀️


      • Anonyymi

        "Ihmiset voidaan jakaa kahteen ryhmään: niihin, jotka kulkevat edellä ja saavat jotain aikaan, ja niihin, jotka kulkevat jäljessä ja arvostelevat."


    • Anonyymi

      Jotkut tajuaa, mutta ei "katukuvan" perusteella kaikki.

    • Anonyymi

      Met kaikki jiesiössä ollaan alettu käyttää kasvomaskia. Sehan selevästi parantaa meiän ulkonäköä ja kehathan mennä kylille.
      Muuten riipisäkin matkithan meitä, kun ovat huomanneet esteettisetkin jutut.

      Toki maskit myös suojaavat, mm. kun puhuu ääneen itekseen vaikka kaupassa maalikylissä käyessä.

    • Anonyymi

      Koska muten se rokotettujen massakuolema alkaa?

      • Anonyymi

        Vähitellen lisääntyy kuolleisuus, jokainen voi itse vertailla tilannetta seuraavasti: Ottaa tästä ajasta puoli vuotta taakse päin ja laskee omat sinä aikana kuolleet tutut, sitten vertaa lukua aikaisempiin vuosiin esim. viime vuoden samaan ajanjaksoon. Itselläni luku nyt 3, viime vuonna 0. Poikkeuksia on tietenkin, mutta näin voi tilannetta seurata. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vähitellen lisääntyy kuolleisuus, jokainen voi itse vertailla tilannetta seuraavasti: Ottaa tästä ajasta puoli vuotta taakse päin ja laskee omat sinä aikana kuolleet tutut, sitten vertaa lukua aikaisempiin vuosiin esim. viime vuoden samaan ajanjaksoon. Itselläni luku nyt 3, viime vuonna 0. Poikkeuksia on tietenkin, mutta näin voi tilannetta seurata. 🐖..

        Turhaa lasket ihmisten kuolleisuus on sata prosenttia. Ei ole sitä odottamaasi Jeesustakaan näkynyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaa lasket ihmisten kuolleisuus on sata prosenttia. Ei ole sitä odottamaasi Jeesustakaan näkynyt

        Ei ole, Elias ei ainakaan kuollut! Eikä Jeesus!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole, Elias ei ainakaan kuollut! Eikä Jeesus!

        Puuseppänä tunnettu Jeesus kuoli yli 2000 v sitten. Paluuta ei ole, vaikka kuinka veisaisit.
        Mitä tähän eliastas tähän sotkit. Aika tulee hälläkin kuten mulla ja sulla ennemin tai myöhemmin


    • Anonyymi

      Vieläkin sama haalistunut lappu näkkyy oottavan Jeesusta. Eikö odottavan aika käy pitkäksi eli pitäskö printata uusi isompi lappu sen tilalle.

      Lappu jeesiöläisen ladon nurkalla
      "Jeesus on tulossa!
      Tehkää parannus. Valmistakaa tie" (Jes. 40:3)
      Joku koiranleuka oli tussilla kirjoittanyt kommentit alle:
      "Riittääkö ensi hätään pyörätie Suvantokumpuun?"

    • Anonyymi

      Viekää nyt tuommonen porukka vaikka suoraan kylmiöön tai jonnekin missä aurinko ei paista. Uskomatonta ufo-sakkia
      -
      Sairaalassa huomattiin uusi ilmiö: potilaat vaativat, että terveyden­tilasta ei saisi kysyä – ”He vaativat kuitenkin hoitoa”
      Ilmiö on harvinainen, mutta kuitenkin olemassa, ja se kertoo kansan kahtiajakautumisesta, Oulun yliopistollisessa sairaalassa arvioidaan.

    • Anonyymi

      Sanattomaksi vetää.
      Tässä on ollut melkein vuosi aikaa ottaa rokote ja 800 000 ihmistä on tehnyt tietoisen valinnan, että mikään ei kiinnosta - ei oma eikä muiden terveys.

      • Anonyymi

        800 000 fiksua, jotka ei halua microcirua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        800 000 fiksua, jotka ei halua microcirua!

        lepää rauhassa, se on flunssa vaan ja
        päätä päiväsi Costa Rica kahvilla.


    • Anonyymi

      Taas meni Joulu ja ilman laumasuojaa 🐖..

      • Anonyymi

        joulu muuten kirjoitetaan pienellä j:llä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        joulu muuten kirjoitetaan pienellä j:llä

        Eipäs, katso nyt vaikka, Joulu! 🎅


    • Anonyymi

      Pienellä se kirjoitetaan, paitsi tietenkin lauseen alussa, näkee kuitenkin myös kirjoitetun isolla mm. korteissa. 🐖..
      Näyttää jotenkin paremmalta, kun on isolla, mutta kun se on väärin kielitoimiston mukaan, niin mitä sille pieni ihminen voi? 🐖..
      Suomen perustuslakia "saa" rikkoa ainoastaan POLIISI, hallitus, virkamieskunta, johon kuuluu myös naisia ja tätä "oikeutta" on viimevuosina myös käytetty.
      POLIISI mm. kirjoitetaan valtavan isolla aina. 🐖.. mutta nyt kirjoitan sen vasiten pienellä eli poliisi. 🐖.. Näyttää jotenkin paremmalta. 🐖.. ja yhteiskunta kelpoisemmalta. 🐖..

    • Anonyymi

      Omikron on ihan huikean tarttuva verrattuna aikaisempiin variantteihin.
      Pitäisikö Suomi sulkea?
      – Ei virus sillä häviäisi. Se lähtisi sen jälkeen uudelleen liikkeelle ellei rokotuskattavuus olisi tosi korkea.
      Sitä se ei nyt ole.

    • Anonyymi

      Rokotteessa on microciru joka sotkee jopa suolentoiminnan ja aiheuttaa rajun ja pitkäkestoisen ripulin!

    • Anonyymi

      Kannattaa ottaa kolmas piikki ja tarkistaa, että maski on tarpeeksi tiukalla ilmareikien ympärillä, niin se suojaa sitten variantilta ja onhan siinä kosmeettisiakin puolia, kun ei tarvitse neiti- ihmisten niin kauhiasti fläätiä punaa ja muuta rasvaa kertoimeen eli pärstä, tukkaa tosin joutuu vielä pörröttämään ja harjaamaan, jos ei sitten muuta keksi. 🐖..
      Nyt leviää niin nopeasti omikroni, että ei ehdi ollenkaan huomaamaan, kun on jo mennyt ohi. Uusi variantti olisi agendan kannalta tarpeellinen, ellei sitten kokonaan uusi virus. Lepakot ovat horroksessa, lunta tullut monin paikoin runsaasti, kuten Venäjällä, Japanissa, että ei niistä avuksi. 🐖..
      Teatterilla ja monella muulla paremmalla kulttuurilla menee huonosti, kun paikkoja suljetaan jne. "niippä" ehdotan, että Suomen Kansallisteatterin väki hälytetään kaduille tuupertumaan ja luomaan pelkoa vaarallisesta taudista, "rokotus" aktiivisuus voisi nousta ja ainahan se olisi alaspäin elämässä. 🐖..

      • Anonyymi

        Persujen järjenjättiläinen Niikko makaa vissii persus pystyssä teholla. Niin se korona pirulainen iski maskittomaankiin änkyrään

        Edustaja Kiuru, minulla on yksilönä oikeus valita omaan terveyteeni liittyvät ratkaisut. Eikö olekin näin?
        Kiuru vastasi Niikolle välihuudolla, jossa hän viittasi Niikon esiintymiseen ilman maskia.
        – Te sairastutatte muita! Kiuru syytti eduskunnan pöytäkirja mukaan.

        – Miten minä voin sairastuttaa, terve ihminen


    • Anonyymi

      Maskeissa on alien kaasua ja microciruja, siinnäpä hengitätte niiden läpi 💀👻

      • Anonyymi

        Kamalaa! Nyt lentää maskit roskiin 😵


      • Anonyymi

        Ongelma tässä on, että joukolle ihmisiä rokote ei ole rokote, jos sitä ei ole valmistettu kirkkoherra Chydeniuksen ohjeiden mukaisesti naruun ripustetuista potilaiden kuivatuista rokoista. Muuten se on vaan pirskahteleva mikälie-injektio.
        Mutta mrna toimii.


    • Anonyymi

      nyt on kova
      Ranskassa on todettu viimeisen vuorokauden aikana 180 000 koronatartuntaa. Se on hurja lukema ja pandemia-ajan ennätys.

      • Anonyymi

        Maskit olleet liian löysällä Ranskassa. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maskit olleet liian löysällä Ranskassa. 🐖..

        Riipissä maskit olleet liian kireällä ja se on aiheuttanut painetta vatsaan. Ja arvaatte mitä siitä seuraa, ne kun ei edes pyyhi! 🏃‍♂️🏃‍♀️💩🤾‍♂️


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riipissä maskit olleet liian kireällä ja se on aiheuttanut painetta vatsaan. Ja arvaatte mitä siitä seuraa, ne kun ei edes pyyhi! 🏃‍♂️🏃‍♀️💩🤾‍♂️

        Kannattaa hakea lidlistä uudenvuoden paukuttelutarvikkeet eli hernekeittopurkki, piimää ja
        reissumies-leipäpaketti. Jo alkaa aika pauke.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa hakea lidlistä uudenvuoden paukuttelutarvikkeet eli hernekeittopurkki, piimää ja
        reissumies-leipäpaketti. Jo alkaa aika pauke.

        Ja aromivahventeeksi pari lootaa lanttulaatikkoa! 🌟⚡


    • Anonyymi

      Lidlin paukuista ei tule silmävammoja eli näistä edellä mainituista. 🐖..
      Sitten pieni kysely, jos joku vielä muistaa asian. Kuinka monella on käytössä (vielä) aromipesä ruuan kypsytys "laite"? Taisi olla joskus -90-2010 luvulla kun aromipesää mainostettiin mainosteeveessä hyvin aktiivisesti. 🐖..
      Kokemuksia aromipesästä ja itse aromista voit kertoa tässä, vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä henkilöllisyyttäsi paljasteta, kuin vain ihan "yleisesti", 🐖..
      Ei ole nyt tullut tätä "Nähdään pian" " salaväliinkirjoittajan" kirjoitusta vähään aikaan, mistä lie johtuu? 🐖..

      • Anonyymi

        Noilla saa myös edullisen porealtaan. Syö noita ja sitten ammeeseen istumaan


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Miten tuo hommaa helpotti? Nopeutti? Hautuu 6 tuntia aromipesässä ja helpottaa hernarin laittoa??? Miten?

        Miksi sitä ei voi jättää hellalle hautuu, aivan sama lopputulos nopeammin!


    • Anonyymi

      VKK;n eduskuntaryhmä, johon kuuluu yksi Turtiainen Juvalta, antaa hätätiedotteen. Pitäisikö olla huolissaan ?
      VKK-Valta Kuuluu Kremlille on väärässä. Ainoa, mitä pakenee on loputkin järjen häivät Anon päästä. Aivoja en viitsi tähän sotkea, koska ne om steroideilla jo aikaa sitten tuhottu.

    • Anonyymi

      Muuten, ettekö aiokaan itse erota vaikka näin puheessanne lupasitte jos tämä hoitajien piikipakko-laki vaan hyväksytään?
      Kuulostaa paskapuheelta

    • Anonyymi

      Poroja kuulemma kadonnut lapissa, mitähän ne kierosääret taas yrittää... Varmaan selittävät, että ufot vei ja vaativat korvauksia!

      • Anonyymi

        Naapuri palkisessa paremmat rehut. Sitä se vain ja suet tietenki syöny kaikki vasat ja maatki jäässä ja lunta liian paljon. On ankeaa


    • Anonyymi

      En tiedä yhtäkään rokotepakon takia irtisanoutunutta hoitajaa. Säälittää, ja ehkä vähän huvittaakin, miten denialistit yrittää valehdella jotain ihan muuta.nim. hoitaja

    • Anonyymi

      Rokotevastaisia ei kuulemma saa patistaa ottamaan rokotuksia (eikä syyllistää), koska Suomessa on liian vähän tehohoitopaikkoja, terveydenhuollon johto on tyhmää ja poliitikot perseestä.

      Ja tällainen fatalismi auttaa jotenkin nykyisessä tilanteessa eikä ole syyllistämistä?

    • Anonyymi

      On havaittavissa, että liika hiilidioksidi aiheuttaa sekavuutta puheessa ja myös kirjoituksessa. Mielenkiinnolla seuraan tätä ihmiskoetta, erityisesti tietenkin piikkien vaikutusta, kuinka jyrkästi mahtanee nousta kuolleisuus jo keväällä 2022? 🐖.. Arvioni on, että maltillista nousua, koska piikitys agenda on vasta puolessa välissä. Pitkäaikaisvaikutukset edessä päin ja nyt ilmenneet piikki haitat, kuolemat eivät ongelma, kun niistä ei tiedoteta valtamediassa. Lakaisemalla piikkeihin sairastuneet ja kuolleet niin sanotusti maton alle, kuin roskat, niin ikävä ongelma on toistaiseksi pois "päivänvalosta". Tämä toiminta periaate on hyväksi havaittu nykyisen "arvostetun" "lääketieteen" keskuudessa ja eteneehän se agenda 2030 siinä samassa, (lähes huomaamatta). Kyllä tästä hyvä tulee. 🐖.. "Nähdään pian"

      • Anonyymi

        Heps, nähdään vaan .Tänään? hihhuleitten propaganda- kokouksessa. Se tuttu kolkko ok?


    • Anonyymi

      Noin 70-vuotias veli-poikani ei koe riskiään sairastua vakavaan koronaan niin merkittäväksi, että ottaisi rokotteen. Hän on huolissaan siitä, että rokotteesta voisi tulla ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

      Kuten mitä? Terveys? Eläköön logiikka.

      • Anonyymi

        Nuo pelot on niin epärationaalisia, ettei niihin mikään tiedotus auta.

        Mutku media valehtelee jne. --Nämä oman elämänsä sankarit
        Mielestäni velipoikasi on "pihalla", mutta siltikin jurppii tämä panettelu. Veli on omalla luottavaisella "logiikallaan" uskonut rokotehömppään


    • Anonyymi

      '¨'m lkkisa ja suomenna mee haaa iiotya 3piikoin hahahaahaaaaa

    • Anonyymi

      Onhan meillä kansanedustajiakin (PS), jotka ilkkuu, että rokotteet on hyödyttömiä, kun ne ei estä tartuntoja. Heistäkään kukaan ei mainitse, että rokotteet suojaa taudin vakavalta muodolta. Kansanedustajien luulisi seuraavan muitakin medioita kuin tokentubea ja uvm-lehteä.

      • Anonyymi

        sori, Seuraa ne. Putinin trollimediaa.


    • Anonyymi

      Potilaiden kohtalot jäävät mieleen

      Työssään Seppälä kohtaa jatkuvasti rankkoja ja koskettavia elämäntarinoita. Ne jättävät jälkensä myös häneen.

      – On tapauksia, joissa viimeisiksi sanoiksi on jäänyt katumus ottamattomasta rokotteesta.
      Seppälän mukaan monen rokottamattoman mieli on muuttunut viimeistään sairastumisen jälkeen
      – Ei mieleen tule yhtään tapausta, jossa oltaisiin sairastumisen jälkeen oltu sitä mieltä, että "hyvin menee, kun en ottanut rokotetta ja sain taudin".
      Tehohoidossa olevien ja koronavirukseen menehtyneiden tilastot eivät kerro hänestä myöskään koko totuutta epidemian aiheuttamasta kuormituksesta.
      – Meillä on paljon traagisia sairastumisia, jotka johtavat esimerkiksi pitkäaikaiseen työkyvyn menetykseen.

      • Anonyymi

        Flunssiin ja keuhkoräkätulehdustauteihin on aina kuollut ihmisiä, niin kauan kuin tiedetään. Nyt uskotellaan pöljille, että on olemassa virus, joka varioituu ja leviää jne. tämän vuoksi pitää ottaa piikkejä, jotta laumasuoja saadaan aikaiseksi. 🐖.. Voi teitä yksinkertaisia tolvanoita, kaikkea sitä maa päällänsä kantaa. 🐖..
        Koska niin sanottua korona-virusta ei ole kukaan eristänyt laboratoriossa, niin kuinka se voidaan todeta aiheuttavan jotain? Käytössä oleva testi ei testaa mitään ja sen kehittäjä myös kertoo, että ei sovellu tähän, mihin nyt käytetään. Testin kehittäjää ei päästetä julkisuuteen kertomaan asiaansa, on suljettu pois mediasta jne. Eli koko lepakko-virus jupakka on suunniteltua ja päämäärä tietoista toimintaa, jonka tarkoitus on tiedossa. Manipuloimalla ihmiset ja määräämällä valtioiden hallitukset ylhäältä käsin on saatu tämä tilanne aikaiseksi, mukana korruptiota, hyväveli järjestöä, tilanteelle "sokeita" ihmisiä. Näin lyhyesti tämä suuri agenda. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Flunssiin ja keuhkoräkätulehdustauteihin on aina kuollut ihmisiä, niin kauan kuin tiedetään. Nyt uskotellaan pöljille, että on olemassa virus, joka varioituu ja leviää jne. tämän vuoksi pitää ottaa piikkejä, jotta laumasuoja saadaan aikaiseksi. 🐖.. Voi teitä yksinkertaisia tolvanoita, kaikkea sitä maa päällänsä kantaa. 🐖..
        Koska niin sanottua korona-virusta ei ole kukaan eristänyt laboratoriossa, niin kuinka se voidaan todeta aiheuttavan jotain? Käytössä oleva testi ei testaa mitään ja sen kehittäjä myös kertoo, että ei sovellu tähän, mihin nyt käytetään. Testin kehittäjää ei päästetä julkisuuteen kertomaan asiaansa, on suljettu pois mediasta jne. Eli koko lepakko-virus jupakka on suunniteltua ja päämäärä tietoista toimintaa, jonka tarkoitus on tiedossa. Manipuloimalla ihmiset ja määräämällä valtioiden hallitukset ylhäältä käsin on saatu tämä tilanne aikaiseksi, mukana korruptiota, hyväveli järjestöä, tilanteelle "sokeita" ihmisiä. Näin lyhyesti tämä suuri agenda. 🐖..

        Mistä tää termi huuhaa on tullut arkipäiväiseen sanavarastoon? Onko tää sitä, että kun ei riitä sanavarasto ja tieto jostain aiheesta, voi konfliktit välttää helpoiten toteamalla että huuhaa.


    • Anonyymi

      Nyt sinulla pelokas persu-riepu on jo pelko prsiessä noussu jo potenssiin kaks, hus lääkärille hakeen rauhoittavia ja psykiatrin juttusille

    • Anonyymi

      Toiset ymmärtää rokotusten tärkeyden, mini sakki ei. Mutta omat on valinnat

      • Anonyymi

        Raportoidut rokotukset 03.01.2022

        1. annos: 4 352 536 ( 9)
        2. annos: 4 138 246 ( 7)
        3. annos: 1 215 256 ( 157)
        Yhteensä: 9 706 038 ( 173)


    • Anonyymi

      Mitähän ne uiuikuttajat keksivät nyt, kun nyt tulee 2 vanhanajan rokotetta saataville.
      Novavax ja Valneva

    • Anonyymi

      Myöhästä se on, kun on lurikat kalsareissa.

      Yli tuhatta koronapotilasta hoitanut ylilääkäri teki yllättävän havainnon – tauti kääntää monen rokottamattoman pään
      Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä kertoo, että moni koronan sairastanut haluaa rokotteen nopeasti sairastamisen jälkeen.

      • Anonyymi

        Mikä hinku ihmisillä on saada MICROCIRU kehoonsa, hulluja olette! 🥺💀


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä hinku ihmisillä on saada MICROCIRU kehoonsa, hulluja olette! 🥺💀

        Microciru antaa supervoimat ja röntgenkatseen!


    • Anonyymi

      Unohtakaa jo Omikron! Se on niin Last Season. Kuuminta hottia on nyt B.1.640.2.
      Uudella mutaatiolla on alustavien tietojen mukaan 46 muunnosta piikkiproteiinissaan, jolla virus tarttuu ihmiseen. Se olisi enemmän kuin omikron-muunnoksella.

      • Anonyymi

        Kuppatauti leviää Sodankylässä. Puhutaan jo kupparäjähdyksestä. Ja riipissä varsinaisia kuppalinkoja! 😵🤾‍♀️


    • Anonyymi

      Näitä riittää.

      Koronarokotuksia vastustanut vantaalaismies taisteli hengestään – "Turpaan tuli, sain elämän ja kuoleman opetuksen"
      Virus: Vantaalainen Jeppe Isberg lähettää terveisiä koronarokotuksia pelkääville. Hän toivoo terveisten tavoittavan joukon, johon hän aiemmin itsekin kuului.

      • Anonyymi

        Tiesitkö, että Jeppe on homoseksuaali ja furry. Eikä sillä edes ollut muuta kun aids!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiesitkö, että Jeppe on homoseksuaali ja furry. Eikä sillä edes ollut muuta kun aids!

        Jaa ainakin ennen yl. juoppoa kutsuttiin/nimitettiin jepeksi. Ei mitään yhteyttä homoseksuaalisuuteen


    • Anonyymi

      Ylen Areenasta kuuntelin just ministerin ja lääkäreiden corona-tilanteesta ja tulevasta.
      Ohjelman loputtua käänsin kuulolle eduskunnan istunnon.
      Ja siellä eka puheenpitäjänä duuping norsu saarnaa puhasta p-skaa ja ehdottaa, että corona- jutut lopetetaan tykkänään. Täys kaheli ukko

      • Anonyymi

        Kuka ukko, ei kai se aivokuollut Ano?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka ukko, ei kai se aivokuollut Ano?

        Vuosi Capitol-hyökkäyksen jälkeen Suomen eduskunnan täysistuntosalissa:

        ”Te tulette vielä näkemään ja kokemaan sen valtavan rytinän kun Suomi Leijona alkaa syöksemään tulta tässä salissa. Siinä rytinässä paha henki pakenee tästä salista ja Suomesta.”

        Minusta tämä on vakavaa.
        Ei tuo kuulosta ollenkaan aikuisen ihmisen tai täysijärkisen ihmisen puheelta.
        Kuulostaa uskovaisen puheelta... Fanaattisen uskovaisen.

        Aika useinhan sellaiset hormonit jotka eivät kuulu normaalisti ihmisen omasta takaa tuottamiin hormoneihin, saa aikaan agressioita ja epänormaalia käytöstä.


    • Anonyymi

      Ano?

      • Anonyymi

        Kukapa muu


    • Anonyymi

      Ano on saanut microcirun ja puhuu sen takia pehmeitä, avaruusoliot ohjaa anon puheita!

      • Anonyymi

        Mikrosiru kirjoitetaan näin, mistä Ano sellaisen saanut? Pehmeitä puhuu? eli huumoria, kuten viihdetaiteilija Eemeli, joka käskettiin puhumaan pehmeitä ja sai siitä rahaa. Vai tarkoitetaanko jotain muuta? Ano puhuu asiaa, jolla on totuuspohja, siksi hänet yritetään vaientaa ja tehdä hänestä eduskunta seuraan kuulumatonta, koska ei hyväksy kertomusta, satua nimeltään "koronavirus ja seitsemän varianttia", (vertaa Lumikki ja seitsemän kääpiötä). 🐖..
        Ketkä avaruusoliot Anon puheita ohjaa? Pitää muistaa, että me kaikki ihmiset ja eläimet olemme avaruusolioita, koska olemme avaruudessa. 🐖..
        Tähän mukaan tärkeä oppi teille pöljille, kun kirjoitatte jotain, missä jokin väite, niin laittakaa mukaan myös perustelu, muuten asia jää kuin ilmaan ja lukija miettimään mitä mahtoi väittäjä tarkoittaa. 🐖..
        Selvissä asioissa ei kuitenkaan tarvitse laittaa perusteluita mukaan, esim. jos joku sanoo (tai jossain lukee), "aurinko paistaa ulkona," niin kaikki ymmärtävät (toivottavasti ainakin), että aurinko ei paista esim. lettuja eikä se ole sisällä. 🐖.. Lisäksi ymmärretään, että pilviä ei ole auringon edessä ja se paistaa taivaalta säteillään maata kohden ja myös muualle avaruuteen, kuinka pitkälle? niin sitä ei kukaan maanpäällinen avaruusolio kaiketi tiedä tai ole kertonut perusteluiden kera. 🐖..
        Näin edellä kuvatulla tavalla on hyvä kirjoittaa, jotta asiat tulevat kerralla selväksi, "laaki ja vainaa" sanoi entinen ketunpyytäjä eli saaja, "että ei tarvitse toistaa", Tällä mentaliteetilla kun kirjoittaa, niin siinä on järkeä, kuten myös Anon puheissa, perustelut jo edellä. 🐖..
        Voi pyhä yksinkertaisuus näitä asiantuntijoita, jotka tätä satua kertovat valtamedioissa ja pöljät kansalaiset uskovat sen todeksi, laittavat maskin naamaan, ottavat piikkejä ja pelkäävät koronaa. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikrosiru kirjoitetaan näin, mistä Ano sellaisen saanut? Pehmeitä puhuu? eli huumoria, kuten viihdetaiteilija Eemeli, joka käskettiin puhumaan pehmeitä ja sai siitä rahaa. Vai tarkoitetaanko jotain muuta? Ano puhuu asiaa, jolla on totuuspohja, siksi hänet yritetään vaientaa ja tehdä hänestä eduskunta seuraan kuulumatonta, koska ei hyväksy kertomusta, satua nimeltään "koronavirus ja seitsemän varianttia", (vertaa Lumikki ja seitsemän kääpiötä). 🐖..
        Ketkä avaruusoliot Anon puheita ohjaa? Pitää muistaa, että me kaikki ihmiset ja eläimet olemme avaruusolioita, koska olemme avaruudessa. 🐖..
        Tähän mukaan tärkeä oppi teille pöljille, kun kirjoitatte jotain, missä jokin väite, niin laittakaa mukaan myös perustelu, muuten asia jää kuin ilmaan ja lukija miettimään mitä mahtoi väittäjä tarkoittaa. 🐖..
        Selvissä asioissa ei kuitenkaan tarvitse laittaa perusteluita mukaan, esim. jos joku sanoo (tai jossain lukee), "aurinko paistaa ulkona," niin kaikki ymmärtävät (toivottavasti ainakin), että aurinko ei paista esim. lettuja eikä se ole sisällä. 🐖.. Lisäksi ymmärretään, että pilviä ei ole auringon edessä ja se paistaa taivaalta säteillään maata kohden ja myös muualle avaruuteen, kuinka pitkälle? niin sitä ei kukaan maanpäällinen avaruusolio kaiketi tiedä tai ole kertonut perusteluiden kera. 🐖..
        Näin edellä kuvatulla tavalla on hyvä kirjoittaa, jotta asiat tulevat kerralla selväksi, "laaki ja vainaa" sanoi entinen ketunpyytäjä eli saaja, "että ei tarvitse toistaa", Tällä mentaliteetilla kun kirjoittaa, niin siinä on järkeä, kuten myös Anon puheissa, perustelut jo edellä. 🐖..
        Voi pyhä yksinkertaisuus näitä asiantuntijoita, jotka tätä satua kertovat valtamedioissa ja pöljät kansalaiset uskovat sen todeksi, laittavat maskin naamaan, ottavat piikkejä ja pelkäävät koronaa. 🐖..

        Jeesiön mieshän varhain on ruvenna tekxstaan pehemiää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesiön mieshän varhain on ruvenna tekxstaan pehemiää.

        Persut ne on vetäneet puoleensa kaikki Suomen hörhöt ja hullut. Ano on erotettu, mutta ei se mitään vaikuta, kun puolue on pullollaan muita höpöjä. Niikko oikein kehui, miten oli syönyt hevosten loislääkettä korona sairauteen. Halusi sen kela korvattavaksi, voi hyvä luoja mitä tyyppejä persuissa onkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut ne on vetäneet puoleensa kaikki Suomen hörhöt ja hullut. Ano on erotettu, mutta ei se mitään vaikuta, kun puolue on pullollaan muita höpöjä. Niikko oikein kehui, miten oli syönyt hevosten loislääkettä korona sairauteen. Halusi sen kela korvattavaksi, voi hyvä luoja mitä tyyppejä persuissa onkaan.

        Siksi kuulunkin SKP puolueeseen, suosittelen myös Sinulle SKP puoluetta, vedetään suomi vahvaan nousuun! SKP!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi kuulunkin SKP puolueeseen, suosittelen myös Sinulle SKP puoluetta, vedetään suomi vahvaan nousuun! SKP!

        SKP puolue on lopetettu. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SKP puolue on lopetettu. 🐖..

        Mitä vielä, täällä jeesiössä met kaikki kuulutaan SKP puolueeseen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä vielä, täällä jeesiössä met kaikki kuulutaan SKP puolueeseen!

        Vanhoja taistolaisia. Toki kuvia ja muistoja kirkolla lippujen kanntamassa nämä samat tyypit jotka täällä itkee pientä koronapiikkiä, pipiä tekee uiuiui.
        helposti vois luetella mökit joista osalliset


    • Anonyymi

      Aurinko todella paistaa, paistaa vaikka Lapissa ei paistakkaan..joo..Silloin kun Isä Aurinko Turtiainen on huolissaan piikittelystä, ollaan kyllä tosi vakavien juttujen äärellä.

    • Anonyymi

      Ensimmäinen EU-maa otti rokotuspakon käyttöön – ”Olemme tässä tilanteessa pääasiassa rokottamattomien takia”

      ”Kasvua uhkaavia riskejä on, ja niiden lista on pitkä”, Italian pääministeri Mario Draghi sanoi maanantaina. Italia yritetään pitää nyt auki koronatartunnoista huolimatta hinnalla millä hyvänsä.
      -
      Ei muuta kuin Suomeen sama laki persus sentäs

      • Anonyymi

        Italia on ottanut käyttöön yli 50-vuotiaita koskevan rokotuspakon. Lisäksi maanantaista lähtien rokottamattomilta on evätty pääsy muun muassa julkiseen liikenteeseen, hotelleihin, ravintoloihin, ostoskeskuksiin, kulttuuri- ja urheilutapahtumiin sekä esimerkiksi kampaajalle, parturille tai kosmetologille. Rokotuspakkoa rikkovia yli 50-vuotiaita uhkaa 100–1 500 euron sakko.


    • Anonyymi

      Taisi olla omicron kylässä. 3 piikkiä saaneena se sai aikaan vaan muutaman tunnin kurkkukipuilun ja siinä kaikki. Kiitos rokotusten. Niiden ansiosta juttu ohi melkein huomaamattomasti.
      Pitäkää huolta itsestänne ja voikaa hyvin. Kiitos

    • Anonyymi

      Tänään hesarissa hyvä kirjoitus .Kannattaa lukea.

      Valheiden verkko

      Koronarokotteiden vastaista valheellista propagandaa levitetään Suomessa ahkerasti: sosiaalisessa mediassa, keskustelupalstoilla, podcasteissa ja mielenosoituksissa. Nyt selvitti, millainen Suomen rokotevastainen verkosto on – ketkä disinformaatiota levittävät, missä ja miksi.

      • Anonyymi

        Koska Hesarin omistaa tämä "agenda porukka", niin on aivan selvää, että kaikki muu tieto on silloin disinformaatiota, mikä ei perustu heidän tahtoon ja päämäärään. 🐖..


    • Anonyymi

      Kehoitan kieltäytymään rokotteesta, koska se on oikeasti vain SUOLALIUOSTA jonka sekaan on laitettu microciru! 🥶

      • Anonyymi

        Esimerkiksi Lääkeinfo.fi-sivustolta löytyvät jo Suomen kielellä Pfizerin ja Biontechin rokotteen tarkat tiedot, kuten rokotteen sisältämät aineet ja mahdolliset haittavaikutukset. Myös Modernan rokotteesta ja muista tulevista koronarokotteista on tulossa sivustolle vastaavat tiedot.


    • Anonyymi

      Kyllä sen voisi ihan suoraan sanoa, että sellaiset ihmiset jotka ovat jo lapsesta taivutettu pitämään tosina uskontojen tarinoita, uskovat paljon paljon helpommin ihan mitä tahansa muutakin pötyä. Ei ole sattumaa, että salaliittoteoriat ovat suosittuja evankelisten keskuudessa.

      Uskonnoissa myös oppii toistamaan sen, mitä muut ympärillä toistavat. Valheesta tulee sosiaalinen totuus.

    • Anonyymi

      Paljon kertoo se, että tätä "rokotetta", joka ei oikeasti ole rokote, niin sen koostumusta ei saa tutkia eli ei ole tuoteselostetta, mitä sisältää, tälläistä kansalaiset ottavat sisäänsä, uskoen sen olevan turvallista ja oikein. 🐖..
      Valtamediassa ei ole keskustelua piikkihaitoista, haitat pyritään salaamaan ja asioita vääristellään päinvastaiseen suuntaan todellisuudesta. 🐖..

      • Anonyymi

        "Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestäkään aivan varma". (Albert Einstein)


      • Anonyymi

        Tuo hesarin juttu on just sinunlaisille tarkoitettu


      • Anonyymi

        Tuossapa infoa jiesiön viisaalle laboratoriomestarille:

        Mitä Comirnaty sisältää eli yleisimmän koronarokotteen sisältö

        Vaikuttava aine on COVID‑19-mRNA-rokote, totsinameraani. Laimennuksen jälkeen injektiopullo sisältää kuusi 0,3 ml:n annosta, jossa kussakin on 30 mikrogrammaa totsinameraania.
        Muut aineet ovat:
        ((4-hydroksibutyyli)atsanediyyli)di(heksaani-6,1-diyyli)di(2-heksyylidekanoaatti) (ALC‑0315)
        2-[(polyetyleeniglykoli)-2000]-N,N-ditetradekyyliasetamidi (ALC‑0159)
        1,2-distearoyyli-sn-glysero-3-fosfokoliini (DSPC)
        Kolesteroli
        Kaliumkloridi
        Kaliumdivetyfosfaatti
        Natriumkloridi
        Dinatriumfosfaattidihydraatti
        Sakkaroosi
        Injektionesteisiin käytettävä vesi
        natriumhydroksidi (pH:n säätöön)
        kloorivetyhappo (pH:n säätöön)


    • Anonyymi

      "...niin jos sinun nenäsi on minun perseessäni, niin molemmilla on kyllä nenä perseessä, mutta minun on suhteellisesti parempi olla kuin päinvastoin.”

      ~Albert Einstein

      • Anonyymi

        Tässä lajissa on ihminen viisaimmillaan… Jälkiviisaan silmä on somassa paikassa, se kahtoo taaksepäin… (Konsta Pylkkänen Veikko Huovisen kirjassa Havukka-ahon ajattelija.)


    • Anonyymi

      Se on jumalan tahto jos saa koronan ja edelleen jumalan tahto jos siihen kupsahtaa.
      -Joo vaihtoehdot vähissä

    • Anonyymi

      Jopa huomattava osa koronarokotteiden haittavaikutuksista saattaa johtua niin sanotusta lumehaittailmiöstä.

      Lumehaitta on kielteisten odotusten tuottama haitallinen vaikutus hoidolle. Tällöin oireita odottava ja pelkäävä on saanut oireita, vaikka ne eivät ole johtuneet rokotteesta.

      Samasta ilmiöstä on kysymys, kun potilas ajattelee saaneensa oireita vaikkapa jostain pelkäämästään lääkkeestä.

      Tutkijat perustavat näkemyksensä 12 koronarokotustutkimuksen meta-analyysiin.

      Tutkimuksesta kertoo Uutispalvelu Duodecim. Tutkimus julkaistiin JAMA Network Open -lehdessä.

      Tutkimuksiin osallistuneista 22 000 oli saanut koronarokotuksen ja yhtä moni oli saanut vain lumerokotuksen eli niissä rokotuksessa ei ollut lainkaan koronarokotetta.

      Jopa yli joka kolmas lumerokotteen saanut koki rokotteen jälkeen haittavaikutuksia.
      Ensimmäisen rokotuksen jälkeen 35 prosenttia lumerokoteryhmäläisistä koki haittavaikutuksia.

      He tunsivat pääkipuja ja uupumusta, jollain tuntui olevan kuumetta. Lisäksi 16 prosentilla oli kipua, punoitusta tai turvotusta pistoskohdassa.

      Oikean koronarokotuksen saaneista lähes joka toinen sai ainakin yhden haittavaikutuksen ensimmäisen rokoteannoksen jälkeen. Heistä kaksi kolmesta koki kipua, punoitusta tai turvotusta pistoskohdassa.

      Tutkijoiden mukaan merkittävä osa myös koronarokotuksen saaneiden oireista voi johtua lumehaitasta. Lumehaitta saattoi selittää jopa 76 prosenttia pääkipu-, uupumus- ja kuumeoireista ja neljänneksen pistoskohtaoireista.

      Toisen rokotuksen jälkeen lumerokotteen saaneiden haittavaikutukset vähenivät, mutta koronarokotteen saaneiden haitat yleistyivät.

      Koska koronarokotteen saaneista useammat oireilivat ensimmäisen annoksen jälkeen, on mahdollista, että he odottivat oireita myös toisen rokotuksen jälkeen, mikä puolestaan saattoi suurentaa lumehaittavaikutusta.

      Tutkimuksen havaintoja pidetään hyvin mielenkiintoisia, mutta ne olisi hyvä varmistaa lisätutkimuksissa. Jos tulokset pitävät paikkansa, potilaille olisi hyvä kertoa lumehaitan mahdollisuudesta ennen rokotuksia.

      • Anonyymi

        Maanantaisessa MOT-ohjelmassa (aihe 5G säteily) hyvin selitti professori, kuinka ihmisaivot voivat nimenomaan peloilla luoda ihan oikeita oireita, jotka eivät kuitenkaan johdu siitä mistä ihminen kuvittelee niiden johtuvan.
        Ja pahinta, että kaikenlaisten "käärmeöljykauppiaiden" poppakonstit vain vahvistavat näitä mekanismeja aivoissamme. Eli huuhaamittarin myyminen esim. säteilyn mittaamiseen tekee oireista kärsivän elämän entistä vaikeammaksi.


      • Anonyymi

        monta tuttavani on saanut toisen koronapiikin jälkeen tukoksia, keuhkonkuumetta ja joutuneet sairaalahoitoon, vai olikohan se unta, nyt väsyneet ja nuhaisia, tais olla uni.


    • Anonyymi

      Se auttaa kuulema, hapattamaan ruumiin.

    • Anonyymi

      Mikä koronapiikki. Se on vain suolaliuosta. Herätkää jo

      • Anonyymi

        Se on vähän ku vähemmän kiihottava räsäskä kiihottaa raamatulla jotain kansanryhmää. Sanoisin nyt olla pervoilun potenssissa kaks


    • Anonyymi

      "...niin jos sinun nenäsi on minun perseessäni, niin molemmilla on kyllä nenä perseessä, mutta minun on suhteellisesti parempi olla kuin päinvastoin.”

      ~Albert Einstein.

      • Anonyymi

        Toki Albert tietää, että viihdyt paremmin kuin kuka muuu nenä perseessäsi, nauti rauhassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toki Albert tietää, että viihdyt paremmin kuin kuka muuu nenä perseessäsi, nauti rauhassa

        "...niin jos sinun nenäsi on minun perseessäni, niin molemmilla on kyllä nenä perseessä, mutta minun on suhteellisesti parempi olla kuin päinvastoin.”

        ~Albert Einstein..


    • Anonyymi

      Met jiesiöläiset pohimma nyt, että lähettäiskö mekki etehlän. Kuulostaa kyllä somalta
      --
      The Guardian: Joukko saksan­kielisiä koronan­kieltäjiä perusti oman yhteisön Paraguayhin

      Yhteisöön kuuluu tällä hetkellä tiettävästi noin 150 asukasta, ja he ovat kotoisin pääosin Saksasta, Itävallasta tai Sveitsistä. Yhteisö jakaa verkossa monenlaisia salaliittoteorioita.
      Joukko koronapandemian olemassaolon kieltäviä, saksankielisiä eurooppalaisia on perustanut oman asuinalueensa yhdelle Paraguayn köyhimmistä seuduista, kertoo brittilehti The Guardian.

      • Anonyymi

        Mie kyllä taian lähteä mielummin Somaliaan, kun
        Somaliassa ei ole mitään rajoituksia yritystoiminnan suhteen, eikä typerää ay-liikettäkään. Puhumattakaan koronasta.Miksei kaikki maailman ruikuttajat ole jo siellä?


    • Anonyymi

      Ei koronapassille

      • Anonyymi

        Niinhän se veliseni on, että sie et sitä saa tietystä syystä, mutta uiuiuiii


    • Anonyymi

      faktaa välillä

      TAYS:in lääkärit: jopa 85 prosenttia tehohoidossa olevista on rokottamattomia

      Rokottamattoman henkilön riski saada tartunta on tällä hetkellä hyvin suuri. Sairaalahoitoon joutuneista jopa 85 prosenttia on rokottamattomia.

    • Anonyymi

      Virusinfektion akuuttivaiheen jälkeen vuosien kuluttua ongelmat:
      Epstein-Barr virus - multippeli skleroosi -tauti
      Papilloomavirus - kohdunkaulansyöpä
      Hepatiittivirus - maksasyöpä
      Tuhkarokkovirus - Subakuutti sklerosoiva panenkefaliitti
      Vesirokkovirus - vyöruusu
      HI virus - AIDS
      Onko koronalla long covidin lisäksi muita myöhempiä oireita? Vakavista seurauksista on viitteitä: naiivien T-solujen vähyys, parkinsonintaudille ja dementialle tyypillisiä aivolöydöksiä ym. Selvyys saadaan jälkijunassa.

      Ei tiedetä, onko osa löydöksistä sattumaa, harmittomia, palautuvia. Onko vastaavia löydöksiä kaikissa nuhakuumeissa? Toisaalta yleinen EB-virus aiheuttaa "harmittoman pusutaudin" mutta altistaa myöhemmälle lymfoomille ja MS-taudille eli on yleinen muttei harmiton.

      • Anonyymi

        PSA: COVID-19 ei ole "vain flunssa", ei ole "hengitysteiden virus", ja "lievä" ei tarkoita sitä, mitä luulet sen tekevän.
        Jos et pelkää COVIDia, tämä on sinua varten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PSA: COVID-19 ei ole "vain flunssa", ei ole "hengitysteiden virus", ja "lievä" ei tarkoita sitä, mitä luulet sen tekevän.
        Jos et pelkää COVIDia, tämä on sinua varten.

        Longcovid'issa on monimuotoiset oireet. Osin vagus-hermon kanssa: mukana haistamisessa, sydämen sykkeessä, ruuansulatuksessa, metaboliassa, ehkä Parkinsonissakin ja väsymysoireyhtymä.
        Voisiko infektoitunut tai infektioreaktiosta vaurioitunut vagushermo jäädä viestimään kipua ja sairautta aivoille?
        ja vähän rikkinäinen hermo tuutata sydämelle milloin millastakin viestiä siitä, millaista sykettä kaivataan.


    • Anonyymi

      Kaveri Pohjois-Pohjanmaalla sai koulusta alla olevan Vilma-viestin.
      Hänen lapsella on nyt korona, kuten 20 muulla luokkakaverilla.

      ”Mutku se on vaan nuha” 🤷‍♀️

      Kun Oulaisten sivistystoimen johtaja vertaa koronaa nuhaan, niin tartuntatautilain noudattaminen on aika kaukana. Vetää hiljaiseksi kaikkien kuolleiden ja tuhansien Long Covidin saaneiden puolesta.

      • Anonyymi

        Näin siinä sitten käy, kun ei ole laumasuojaa ja kuljetaan nokka paljaana pitkin kyliä. Lonk kovitti ja kaikki variantit kimpussa yhtäaikaa, voi, voi sentään, on se kamalaa.
        Piikkiä, piikkiä nopeasti ja ämpäri päähän suojaksi. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin siinä sitten käy, kun ei ole laumasuojaa ja kuljetaan nokka paljaana pitkin kyliä. Lonk kovitti ja kaikki variantit kimpussa yhtäaikaa, voi, voi sentään, on se kamalaa.
        Piikkiä, piikkiä nopeasti ja ämpäri päähän suojaksi. 🐖..

        Miettikääpä, jos Trump olisi nyt USA:n presidentti. Ja muistetaan, että saattaa hyvinkin palata valtaan seuraavissa vaaleissa 😬
        -Nyt meni kyllä yöunet vaihtuen painajaisiin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin siinä sitten käy, kun ei ole laumasuojaa ja kuljetaan nokka paljaana pitkin kyliä. Lonk kovitti ja kaikki variantit kimpussa yhtäaikaa, voi, voi sentään, on se kamalaa.
        Piikkiä, piikkiä nopeasti ja ämpäri päähän suojaksi. 🐖..

        No joo yönulkkaja vauhdissa , rokotettu kuulemma rammarinneulalla kun pölökää nuhaa


    • Anonyymi

      Injektiopiikki_com kuuluu Venäjä lähtöiseen propagandaan. Tämän juttuja jaossa mm. Donetsk lähtöisessä MV-Lehdessä.

      • Anonyymi

        Tämä injektiopiikki on pahinta venäjän trollausta Suomessa. Samantyyppisiä väitteitä kuin Putinilla: "Ei venäjä ole hyökännyt Ukrainaan". Mitenpä noita perustelee muuten kuin sanomalla että roskaa ovat Eija-riitta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä injektiopiikki on pahinta venäjän trollausta Suomessa. Samantyyppisiä väitteitä kuin Putinilla: "Ei venäjä ole hyökännyt Ukrainaan". Mitenpä noita perustelee muuten kuin sanomalla että roskaa ovat Eija-riitta

        Senpä vuoksi ottakaa nopeasti injektiopiikki, jotta ei tule tuttavallisesti kutsuttuna "Lepakko Antti" "kylään" ja kaiken kukkuraksi vielä helvatin pitkä lonk kovitti eli se on vähän niiku, että on huonosti pistetty, ennen sanottiin "huonosti tapettu" jos oli jäänyt sodasta toispuoleiseksi rimpuloimaan. 🐖..
        Se oli jotain vuotta 2009 kun "hourittiin" sika-influenssasta, mihin lienee tämäkin kadonnut, narkolepsiaa kuulemma joillakin, jotka ottivat silloin sen sikapiikin, nyt eivät saa korvauksia vaivoistaan, oikeuksia käydään, että mahtaakohan tuo narkolepsia nyt tuosta pienestä piikistä johtua. 🐖..
        Se on sotilastekninen toimenpide, jota Venäjä suorittaa Ukrainassa, näkeehän sen nyt hullukin, että kun panssarivaunut ja muut rauhanturva välineet seisovat päiväkausia tiellä, että ei siinä mihinkään hyökätä ja nyt on menty sadetta pitämään eli sateen suojaan metsiköihin. Natsit ja Kirkkonummelaiset ne on jotka hyökkää ja pommittaa, venäläiset vain palauttaa takaisin ylimääräisiä taivaalta tippuvia pommeja. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Senpä vuoksi ottakaa nopeasti injektiopiikki, jotta ei tule tuttavallisesti kutsuttuna "Lepakko Antti" "kylään" ja kaiken kukkuraksi vielä helvatin pitkä lonk kovitti eli se on vähän niiku, että on huonosti pistetty, ennen sanottiin "huonosti tapettu" jos oli jäänyt sodasta toispuoleiseksi rimpuloimaan. 🐖..
        Se oli jotain vuotta 2009 kun "hourittiin" sika-influenssasta, mihin lienee tämäkin kadonnut, narkolepsiaa kuulemma joillakin, jotka ottivat silloin sen sikapiikin, nyt eivät saa korvauksia vaivoistaan, oikeuksia käydään, että mahtaakohan tuo narkolepsia nyt tuosta pienestä piikistä johtua. 🐖..
        Se on sotilastekninen toimenpide, jota Venäjä suorittaa Ukrainassa, näkeehän sen nyt hullukin, että kun panssarivaunut ja muut rauhanturva välineet seisovat päiväkausia tiellä, että ei siinä mihinkään hyökätä ja nyt on menty sadetta pitämään eli sateen suojaan metsiköihin. Natsit ja Kirkkonummelaiset ne on jotka hyökkää ja pommittaa, venäläiset vain palauttaa takaisin ylimääräisiä taivaalta tippuvia pommeja. 🐖..

        Semmosta se elämä on, kun tietolähteenä on vain vkk ja mv.
        Muualla uutisoidaan tällaista.

        ⚡️ Zelenski: Venäjä tappoi 1 300 ukrainalaista sotilasta.
        Tämä on ensimmäinen kerta, kun presidentti Volodymyr Zelensky mainitsi Ukrainan arvioidut sotilaalliset uhrit.

        Ukrainan asevoimat arvioivat venäläisten uhrien olevan yli 12 000.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Semmosta se elämä on, kun tietolähteenä on vain vkk ja mv.
        Muualla uutisoidaan tällaista.

        ⚡️ Zelenski: Venäjä tappoi 1 300 ukrainalaista sotilasta.
        Tämä on ensimmäinen kerta, kun presidentti Volodymyr Zelensky mainitsi Ukrainan arvioidut sotilaalliset uhrit.

        Ukrainan asevoimat arvioivat venäläisten uhrien olevan yli 12 000.

        Pentagonin arvion mukaan venäläisten uhrien määrä on 5 000–6 000 ja haavoittuneiden määrä on kolminkertainen.


    • Anonyymi

      Luin tutkimuksesta, jossa todettiin aivojen vanhenevan 10 vuotta yhden Covid-19 infektion aikana.
      Ja kun immuniteettia ei synny, niin hetken päästä meillä on viiskymppisiä 80 vuotiaiden aivoilla.
      Ja parikymppisiä viiskymppisten aivoilla.

      Hui kauhistus.

      • Anonyymi

        Immuniteettia syntyy, kun kehon annetaan ilman haitta-aineita sitä kehittää. Tehokkain tapa saada immuniteettia on sairastaa flunssat ja nuhat ilman kemiallisia lääkehaitta-aineita, joiden vaikutuksista ei kukaan voi tietää tarkalleen, ihmiset ovat yksilöitä ja reagoivat eri tavoin, toinen voi saada haittaa ja toinen ei. 🐖..
        Sitä paitsi, mitään Covid-19 infektiota ei ole olemassa. 🐖.. Tämä on on tutkittu Jeesiössä ja todettu asian näin olevan. 🐖..
        Jos kuitenkin olisi ollut uutisoidun tapainen niin sanottu korona, niin meistä suurin osa olisi sen saanut ajat sitten ja joku jopa olisi saattanut sen vuoksi heittää nutukkaat nurkkaan luistellen mato matkamies maan sävelissä hautuuuuumaaan poveeen. Mutta kun ei ollut, niin näin ei tapahtunut. Kun myrkky piikitettiin maskinokkaisia, niin kuolleisuus käyrät vain nousivat, niiden olisi pitänyt laskea. Syyksi kerrottiin lepakkovirus. 🐖.. ja jos joku kuoli saatuaan piikin, piikit 💉💉💉 ja epäiltiin tämän niihin kuolleen, niin tämä oli salaliittolainen, Putinin trolli. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Immuniteettia syntyy, kun kehon annetaan ilman haitta-aineita sitä kehittää. Tehokkain tapa saada immuniteettia on sairastaa flunssat ja nuhat ilman kemiallisia lääkehaitta-aineita, joiden vaikutuksista ei kukaan voi tietää tarkalleen, ihmiset ovat yksilöitä ja reagoivat eri tavoin, toinen voi saada haittaa ja toinen ei. 🐖..
        Sitä paitsi, mitään Covid-19 infektiota ei ole olemassa. 🐖.. Tämä on on tutkittu Jeesiössä ja todettu asian näin olevan. 🐖..
        Jos kuitenkin olisi ollut uutisoidun tapainen niin sanottu korona, niin meistä suurin osa olisi sen saanut ajat sitten ja joku jopa olisi saattanut sen vuoksi heittää nutukkaat nurkkaan luistellen mato matkamies maan sävelissä hautuuuuumaaan poveeen. Mutta kun ei ollut, niin näin ei tapahtunut. Kun myrkky piikitettiin maskinokkaisia, niin kuolleisuus käyrät vain nousivat, niiden olisi pitänyt laskea. Syyksi kerrottiin lepakkovirus. 🐖.. ja jos joku kuoli saatuaan piikin, piikit 💉💉💉 ja epäiltiin tämän niihin kuolleen, niin tämä oli salaliittolainen, Putinin trolli. 🐖..

        Siis epäilijä oli salaliittolainen jne. ei itse piikkiin kuollut. 🐖.. Tuli lauserakenne virhe. 🐖..


    • Anonyymi

      Net on nämä korona-asiat probleemia näille rokottomattomille ja putinille.Pökäle jäykkänä pelekäävät kuolemaa. Met muut vaan porskutamma jo muissa jutuissa

    • Anonyymi

      Pölökää sie veliseni rauhassa. Tuollaista se on tänäänkin

      17,5 miljoonaa asukasta Shenzhenissä nyt määrätty pysymään kotona, kun kaupungissa 60 koronatartuntaa. Kiina ei hellitä nollatoleranssista. Shenzhen on Kiinan Piilaakso, jossa Huawein päämaja, teknologiayhtiöitä, rahoitusalaa. Se on samalla portti Kiinasta Hongkongiin.

      Hongkongissa taas maailman hurjimpiin kuuluva koronatilanne tällä hetkellä. Sunnuntaina päivän tartuntamäärä oli yli 32000. 190 kuollutta päivän aikana, lähinnä rokottamattomia vanhuksia. Sairaalat täynnä. Omikron tekee tuhoa.

    • Anonyymi

      Että, " sitä porskutetaan jo muissa jutuissa". 🐖.. Siellä ne piikkihaitta-aineet kuitenkin ovat elimistössä, niin sanotuilla "rokotetuilla" eli kauniisti sanottuna silmään kustulla väestöllä. 🐖..
      Kannattiko ottaa piikit? ja nyt jo neljättä tarjotaan. Yli 80 % piikitetty, mutta käyrät vain ylöspäin eli "rokotteet" vaikuttavat halutulla tavalla sairastuttaen väestöä. 🐖..
      "Rokotteiden" ja lääkkeiden valmistajat keräävät moninkertaista hyötyä, kun ensin myyvät "rokotteita" ja sitten lääkkeitä rokotehaittoihin. 🐖.. Ja illuminatilla on hauskaa, luolissaan pienokaisten verta juodessaan. 🐖.. ( kuulemma tämä salaliittoteoreetikoiden mieliaihe = Illuminaatti ). 🐖..
      Jotain suurta "mätää" siellä pyramidin huipulla täytyy olla, kun maailma on näin hullu ja mielipuolinen. Ei tarvitse olla teoreetikko tai salaliittolainen, kun älyää, että mätää on ja paljon, porsas tuohon viellä. 🐖.. nuin.
      Kun Ohjuksin ja pommein kylvetään tuhoa, kärsimystä ja kuolemaan ja tahallaan tehdään toisille pahaa, niin mistä mahtanee sellainen tapa olla peräisin? Ihminenhän on viisain olento maan päällä. 🐖.. On yliopistoa, alakoulua ja armeijassa opetetaan rauhanturvaamiseen. On se omituinen planeetta tämä maa. 🐖.. ( Ei ainakaan Marssissa, silmin nähden, kukaan sodi ). 🐖..
      Koska eletään tolkuttomassa olotilassa, on piikkiä, sotaa ja täälläkin kansa jauhaa vain "kauniisti sanottuna" täyttä paskaa, niin pitäisköhän sitä itse kukin vähän ajatella enste, ennen kuin sanoo tai tekee mitään? 🐖.. ( Tuo enste- sana löytyy S.Salmisen laulusta ).
      Voihan narkolepsia, missä me oikein olemme? 🐖..

      • Anonyymi

        Hyvä veliseni, miksi et ymmärrä rokotuksia, Natoa, ja monta muuta asiaa. No varmaan siksi, että sinulle tulee kommenttisi suoraan venäjästä käännettyinä teksteinä, sen verran olet rajan takaisen liekassa.
        Onko sinustakin tullu yönulkkaaja? Taitaa koko kylä nulkattaa yöt. no kohta valoistuu, niin jää vähemmälle sekin harrastus


      • Anonyymi

        Yllämainittu teksti on just sitä venäjän tuottamaa propagandaa jota jiesiönkin suunnalta työnnetään tälle palstalle.
        Tänään hesarissa hyvä kirjoitus mistä kysymys.

        Luvassa voi olla kevät, jollaista ei ole aiemmin koettu, kun Suomi lähestyy Natoa ja Venäjän vaikuttaminen suomalaiseen päätöksentekoon todennäköisesti voimistuu.
        Suojelupoliisi arvioi tiistaina, että Venäjä kohdistaa Suomea vastaan todennäköisesti kyber- ja informaatio-operaatiota.
        -
        Yksi keino vaikuttaa on Karin mukaan tukea myötämielisiä voimia kuten esimerkiksi tiettyä osaa äärioikeistosta tavoitteena kylvää eripuraa.

        ”Toinen vaikutuskeino on ollut pyrkimys hakea sellaisia henkilöitä, jotka voidaan rekrytoida venäläisten yhtiöiden palvelukseen ja jotka sitten sitä kautta voivat vaikuttaa Suomeen”, Kari sanoo, mutta ei mainitse ketään nimeltä.

        Kolmas keino hänen mukaansa on disinformaation levittäminen eli esimerkiksi henkilöiden ja organisaatioiden mustamaalaaminen. Jos Suomessa joku vaikka ajaa voimakkaasti Natoa, tällaisen henkilön tieteellistä uskottavuutta voitaisiin nyt kyseenalaistaa.

        Kari uskoo, että kevään aikana nähdään Venäjän yrityksiä polarisoida suomalaista yhteiskuntaa esimerkiksi levittämällä Nato-vastaista disinformaatiota.
        -

        Eli koko juttu
        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008717026.html tuolta luettavissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä veliseni, miksi et ymmärrä rokotuksia, Natoa, ja monta muuta asiaa. No varmaan siksi, että sinulle tulee kommenttisi suoraan venäjästä käännettyinä teksteinä, sen verran olet rajan takaisen liekassa.
        Onko sinustakin tullu yönulkkaaja? Taitaa koko kylä nulkattaa yöt. no kohta valoistuu, niin jää vähemmälle sekin harrastus

        " Hyvä veliseni". Niin, en ole tarkoittamasi velisesi, mutta itse aiheeseen. 🐖..
        Ymmärrän nämä korona "rokotukset" eri tavalla, kuin mitä valtamedia niistä tiedoittaa, on tiedoittanut. Tähän ymmärtämiseen en tarvitse Venäjää, omat aivot ja kyky ajatella itse riittävät. 🐖..
        NATO kantani on ollut kielteinen, mutta nyt ei enää niin kielteinen, kuin aikaisemmin. 🐖..
        Mielipiteeni on, että normaali rivi NATO-sotilas ei ole sovelias sota-aikana puolustamaan Suomea, koska motivaatio on vieraalla sotilaalla heikompi kuin suomalaisella ja heikkenee edelleen, jos sota pitkittyy. Lisäksi taidot selvitä Suomen luonnon oloissa ovat vähäisemmät, kuin täällä ikänsä asuneilla. Esim. maasto hiihtotaito on huono, tämä tiedetään sen perusteella, mitä heitä on ollut Jääkäriprikaatissa harjoituksissa. 🐖..
        Jos Suomi kuuluisi Natoon, niin sota-aikana olisi mahdollista saada paremmin kalusto apua ja erikoismiehiä niitä käyttämään, kuten lentokoneita, lentäjiä, ohjuksia, jopa ydinasepelote olisi käytössä. 🐖..
        Pitää huomioida, että suomalaisilla sotilailla olisi NATO-Suomessa velvollisuus lähteä myös muualle NATON hallitsemalle alueelle sotimaan, se voisi heikentää itse Suomen puolustusta, jos hyviä sotilaita kuolisi tai rampautuisi paljon. 🐖..
        Pääsääntö on, että kukaan ei toisen puolesta, toisen sotia mielellään sodi, vaikka olisi Liitto tai sopimus. 🐖..
        Jos NATOON kuuluisimme, niin olisi myös nykyistä vähemmän omaa valtaa puolustus sektorilla ja puolustusmenot lisääntyisivät. 🐖.. Nythän jo koemme, mitä on, kun kuulumme EEUUUHUN, valta, päätösten teko siirtynyt osaltaan Brysseliin. 🐖..
        Eli tämä NATOon kuuluminen ei tuo ainoastaan hyvää, siinä on omat varjopuolensa ja haitat. 🐖..
        Voisi tietenkin olla, ihan kiusallaan Venäjälle "hauskaa" liittyä NATOOn ja näyttää rajapuomilla kieltä Venäjän suuntaan, mutta sellainen ei ole ollut tapana Suomessa. 🐖..
        NATOoon liittyminen on nyt ajankohtainen asia, mutta arvaan, että kukaan ei tiedä Suomessa, mitä liittoutuminen toisi mukana. Nyt on pelko idän suunnalta ja tämä tilanne lisää NATOn kannatusta. 🐖..
        Näyttää siltä, että Suomi hakee NATOoon ja uusi aika sen suhteen alkaa. 🐖..
        Mutta kuulumme tai emme NATOooooooon, niin Venäjän sotilasoperaatiota Suomeen se ei estä, koska itse NATO on operaation pääkohde tulevaisuudessa. 🐖.. Ja Norja NATOssa, sinne paraatimarssi Suomen kautta. 🐖.. ( Miten mahtanee onnistua, käydä? )
        "Ja sitten niitä muita Venäjältä saamiani ohjeita": Yönulkkaukseni lisääntyy kesää kohden eli aivan päin vastoin mitä arvellaan. Tämä johtuu liekasta, olen liekassa erinäisiin toimiin. 🐖..
        En ota kantaa kylän nulkkaukseen, koska Venäjältä ei ole tullut asiaan toistaiseksi ohjetta tahi muuta selvennystä. 🐖..
        Pitäisköhän teidän variantti pelkoisten maskinokkien jo juosta neljännelle piikille? Vastaus: kyllä se teille on suotavaa ja jo piikitys perinne sitä vaatii. 🐖..
        💉💉💉 plus 💉 = 4 myrkkymanipulaatiopiikkiä eli 💉💉💉💉, eikä se tähän jää, jos salaista "maailmanhallitusta" totellaan. 🐖..
        Uusi villitys: Tappakaa kaikki kanat, koska on lintuinfluenssa, niin saadaan siltäkin osin nälänhätää aikaiseksi. 🐖..


    Ketjusta on poistettu 126 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe