saamelaiset valittaa aina

Anonyymi

24

1734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei saamelaiset koskaan riitele tai valita. Se on vain sitä lantalaisten paskanpuhumista.

      • Anonyymi

        Saamelaiset ei muuta teekään kuin riitelee keskenään ja valittaa.


    • Anonyymi

      Eihän siellä nunnukoitten perällä ole muuta tekemistä...

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Se poromies ei ollu saamelainen. Sarjanumeron puuttuminen tekee pyssystä käytännöllisemmän. Sudet lakkaavat pelkäämästä poroja, jos kaikissa pyssyissä on sarjanumerot.


    • Anonyymi

      Valittaahan ne kun jää suojelurahat saamelaismafialta saamatta.

      • Anonyymi

        tämä saamelaisuus on saanut nyt sen totuuskomission ja siihen omat mieleisensä virkamiehensä joita kutsutaan komisaareiksi. On aikoihin eletty, kun nyt sitten valehtelevat tarpeeksi paljon niin kohta on suomalainen kantaväestö kyykytetty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tämä saamelaisuus on saanut nyt sen totuuskomission ja siihen omat mieleisensä virkamiehensä joita kutsutaan komisaareiksi. On aikoihin eletty, kun nyt sitten valehtelevat tarpeeksi paljon niin kohta on suomalainen kantaväestö kyykytetty.

        Saamelaisten kansallispäivänä tätä valitusta tuli kaikista tiedotusvälineistä tuutin täydeltä.aika ankeeta tuo saamelaisten elo kun kaikesta pitää narista. Ei ole ihme jos viina maistuu.


    • Anonyymi

      Nehän ei muuta tee kuin istuu saamekäräjillä.

    • Anonyymi

      Tämä on sellainen palsta ,jos kirjoitat asioista suoraan, ja rehellisesti. Niin ne poistetaan! Elikkä totuutta ei kestetä!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Miksei saamelaiset asu saamenmaalla ja irtaudu pahasta Suomesta, jos täällä kerta sorretaan. Suomeen ei voi soveltaa samanlaisia ajatusmalleja kuin Yhdysvaltoihin että valloittajat tuli ja alko sortaa. Täällä on eletty rinnan iät kaiket, millon vaikka hämäläiset tai karjalalaiset tunnustetaan alkuperäiskansoiksi?

    • Anonyymi

      ei voi irtaantua suomesta, kuolee nälkään,loppuu tuet joilla elävät,,,,,,,

      • Anonyymi

        Kyllä hallituksen typyt taas sortavat tämän perän ihmisiä olema nouvattaneet heijän sääntöjä nyt ei sitten anneta kiitokseksi piikkiä sielä lappalaiset jatkakaa samaan malliin me taas tullaan seuraavalla lomalla käväsemään.


      • Anonyymi

        🤣....


    • Anonyymi

      Hankikaa elämä!

    • Anonyymi

      Jottai tekemistä mekin tarvitaan. Ku ei oo muuta niin alamma vithuileen toisilhemma. Sitte ku seei enhää huvita niin alamma riitheleen lanthalaisten kans. Jos selkää ei huvita niin valtiota vasthaan on paree huiskia. Että te lanthalaiset käsitä.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä, pidin saamelaisia ennen ok ihmisiä oli hiukan kunnioitakin!! Ku aloin katsaomaan enemmän saamenkielisiä uutisia niin huomasin samaa jatkuvaa valitusta ja kitinää asiasta kun asiasta eli siihen loppu kunnioitus tuota porukkaa kohtaan.
      Tietääkö kukaan kuinka paljon valtio avustaa saamelaisia , halvemmilla lainoilla, työ/muut moottriajoneuvot verovapaasti, tuo petokorvaus?? Ihan oikeesti eiu kukaan täysjärkinen usko että pedot syö poroja järkyttävät määrät mitä valtio maksaa poro omistajolle!! ei talvellakaan ole niin paljon petoja jotka jaksaisivat syödä niin paljon.

    • Anonyymi

      Asun täällä lapissa, en ole täältä alkujaan mutta hyvin sopeutunut tänne. En kerta kaikkiaan kehtaa kuulla saamelaisten jatkuvaa valitusta siitä että jäävät aina jostain vaille, kuinka heitä riistetään, kohdellaan huonosti jne.......
      Totuus on että ei meillä oikeastaan kenelläkään suomalaisella ole ollut kultalusikkaa nokan edessä mutta meiän on pitänyt tehdä työtä ja sopeutua elämään.
      Met annamme saamelaisten elää rauhassa mutta he eivät anna meiän muiden elää rauhassa ja yrittävät kaikella tavoin hankaloittaa elämäämme kuten metsästystä, kalastusta, rakentamista ym....Yrittävät omia maita siksi että ovat muka olleet täällä ensimmäisenä. Ja paskat. Kyllä täällä ennen heitä oli jo kaikenlaista kansaa ennenkuin idästä porojen perässä alkoi tänne tulemaan siperiasta ja mongoliasta väkeä jäätiköiden sulettua. Nyt net yrittävät omia porot ja maat sekä kaikki oikeudet vaikka maa on meiän kaikkien ja porot luonnon. Ne muut saamelaisethan eivät ole mitään näiden porosaamelaisten mukaan. Kyllä kannattaisi valtion ehdottomasti ehdä loppu näiden elättämiselle. Sopeutukoot ja ellei sopeudu samat ehdot kuin maahan muuttajille.

      • Anonyymi

        Onko suomi jo kahden valtion maa kun muutamalla porosaamelaisilla on omat vaalit, oma eduskunta, pressat, omat lait mistä tykittät vaatimuksia hihnalla. Radiossa joikuvat valitus laulujaan. Onko suomessa oma gaza alueensa.


      • Anonyymi

        Kerroit asian selkeästi ja suoraan. Totuutta ei voi yksinkertaisemmin sanoa.


    • Anonyymi

      Tuota Sourin taideteosta moitittiin kun oli maalannut naisen lapinpuvussa ja poron. Hieno maalaus ja ei mitään loukkaavaa.

    • Anonyymi

      na mutta mie voin paksusti en mie valita söin tuosa keittoa naapurin porosta.

    • Anonyymi

      Saamenliitto on valyusautomaatti joka elää ja lihoo oikeitten suomalaisten verorahoilla. Pitää lopettaa verorahoilla tukeminen kokonaan. Tulkoon omillaan toimeen.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe