Aihe

Uusi maailmanjärjestys

Anonyymi

Lueskelin syksyllä Chris Mcnab'n kyseistä kirjaa eräästä valtakunnankanslerista ja hämmästelin miten historia toistaa itseään. Tämä kyseinen tyyppihän vihasi juutalaisia, mustalaisia, yleensä vähemmistöjä, sosialisteja ym. ja niputti ne kaikki keskenään. Sellaistahan nytkin tapahtuu. Määrätyissä piireissä "vääränlaiset"ihmiset niputetaan vasemmistolaisuuden kanssa?Vasemmisto sitä vihervasemmisto tätä? Tämä kirjan kansleri inhosi myös kristinuskoa, koskapa olletikkin Vanha Testamentti on kirja Juutalaisista. Häntä ilmeisesti risoi myös Kristinuskon armon ja anteeksiannon sanoma. Armollista ja anteeksiantavaista Joulua vaan kaikille ihonväriin, rotuun ja puoluekantaan katsomatta!

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jos arvon Lyyli oikeasti olisit jotain mieltä, niin et esiintyisi Lyylinä, vaan jonain jolla voisi olla edes hieman uskottavuutta!

   Veikkaan suurimman osan normaaleista ihmisistä arvioivan kanssa eläjiään tekojen, ei heimon tai värin perusteella.

   Ei ole helppoa arvostaa henkilöä joka ei tee työtä elääkseen vaan elää muiden laskuun ellei ole sairas tai vajaakykyinen. Se ettei osaa arvioida arvoaan työmarkkinoilla ja hylkää työn mahdolliksuuden koska ei heti saa palkkaa jota ei edes kykenisi ansaitsemaan, osoittaa täydellistä haluttomuutta hyvinvointiin ja ihmismäiseen elämään.

   Jos joku kuvittelee jotta herrat Hesassa jossain kabinetissa osaavat arvioida hänen kykynsä tuottaa tulosta niin siinä on hoitopaikan tarve käsillä. Kyllä se palkka on sovittava todellisten aikaansaamisten avulla ja silloin kannattaa alkaa pienelläkin palkalla koska jos osoitat parempaa niin sitä myös saat koska jokainen työnantaja osaa arvostaa tuottavaa työntekijää eikä halua päästää häntä lähtemään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   426
   5004
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   1993