Neuvotteko hyvät maapallon kanssamatkustajat aloittelevaa omatarveleipurikönsikästä, joka tahtoo kovin kotikutoista juureen tehtyä ruisleipää?
Juuritaikinan olen jo saanut pakastimeen.
- Mitä jauhoja?
Liperin Myllyn jauhoja kehutaan, mutta nyt kun se on palanut, ei siltä suunnalta ole aineksia tiedossa.
- Kuinka pitkään ja missä lämpötilassa on pidettävä taikinajuurta?
- Käykö vuoka paistamiseen, niitä sopisi enemmän samaan sähköuuniin?
Kiitos ja Hyvää tulevaa vuotta kaikille!
Hyvät neuvot tarpeen!!
Anonyymi
0
<50
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1938676
En löydä sinua
En löydä sinua täältä, etkä sinä varmaankaan minua. Ennen kirjoitin selkeillä tunnisteilla, nyt jätän ne pois. Varmaan k264838- 504288
- 623857
- 513236
- 503040
Ne oli ne hymyt
Mitä vaihdettiin. Siksi mulla on taas niin järjetön ikävä. Jos haluat musta eroon päästä niin älä huomioi mua. Muuten kä262716Miten mä olisin
Rohkeampi lähestymään häntä. En tiedä. En osaa nykyään edes tikusta tehdä asiaa vaan käyttäydyn päin vastoin välttelen.512607- 432511
Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv422345