Aihe

Magnetarista peräisin ollut pimeä energia aktivoi koko Aurinkokunnan 28.42020

Ei tuo tämän hetken lämpeneminen mikään pulma ole.

1900 luvun kaksi lämpenemistä johtuivat 1572 ja 1604 supernovista.

Niistä peräisin olevaa pimeää energiaa työntyi syvälle Auringon sisälle ja sai sieltä työntymään Auringon pinnalle magneettista ainetta 1900 luvulla ja näin voimakkaasti purkautuvia Auringonpilkkuja, pitkin 1900 lukua vaikka ilman näitä supernovia Auringossa olisi ollut kymmenien vuosien pilkuton jakso.

Tämän vuoden huhtikuun 28 päivä Aurinkokuntaan paljon pimeää energiaa joka aktivoi koko Aurinkokunnan.

Atlantin ennätyksellinen hurrikaanikausi, Jupiterin myrskyt voimistuivat, Aurinko aktivoitui pitkän hiljaiselon jälkeen isosti ja jopa Neptuksen jo hiipumaan päin ollut myrsky voimistui kaksinkertaiseksi ja lähti työntymään takaisin napa-aluetta kohti ennennäkemättömällä tavalla vaikka oli jo laskeutumassa kohti Neptunuksen päiväntasaajaa.

😮

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mahtaa elämäsi olla vaikeaa jos yleensäkin yrität selittää asioita, joita et edes yritä ymmärtää, asioilla, jotka olet tahallasi ymmärtänyt väärin.

   Pimeäksi energiaksi kutsuttu hypoteettinen energia ei vaikuta universumin näkyvään osaan mitenkään, vaan ainoastaan pyrkii toimimaan selityksenä universumin sisäisten etäisyyksien kasvulle. Se ei ole yksinkertainen konsepti, mutta jos edes yrittäisit olla älyllisesti rehellinen, ymmärtäisit kyllä olla sotkematta sitä universumin näkyvän osan ilmiöihin, etenkään mihinkään niin konkreettiseen kuin ilmastonmuutokseen.

   • Anonyymi

    Laajeneva avaruus on keisari alasti.

    Pimeä energia joka saa jotenkin jotenkin laajenevan avaruuden laajenemaan jotenkin jotenkin kiihtyvällä vauhdilla on huuhaata.

    😃


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Laajeneva avaruus on keisari alasti.

    Pimeä energia joka saa jotenkin jotenkin laajenevan avaruuden laajenemaan jotenkin jotenkin kiihtyvällä vauhdilla on huuhaata.

    😃

    Sinun laajenevat planeettasi ja tähtesi edellyttävät avaruuden laajenemista. Muuten mittasuhteet muuttuisivat. Ja kun sinun mukaasi gravitaatiokin johtuu planeettojen kiihtyvästä laajenemisesta, mittasuhteiden pitäisi silloinkin muuttua. Gravitaatio on verrannollinen massaan, ei halkaisijaan.

    OSP on aivan perusasioissaankin sisäisesti ristiriitainen. Se kertoo jotain ajattelusi tasosta.
    Logiikka heikko ja lapsen konkreettinen ajattelu ei ole kehittynyt edes normaalisti murrosiässä ilmenevään käsitteelliseen ajatteluun. Ja silti uskot olevasi maailman suurin fysiikan nero kautta aikojen.


  • Anonyymi

   Venuksessahan havaittiin normaalia enemmän sitä kaasua joka viittasi elämään.

   Tiputtivat toki arviota siitä miten paljon sitä olisi havaittu, mutta silti.

   😃

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29535
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20794
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10845
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7981