Aihe

Onnen Kemijärvi

Anonyymi

Huh huh ja voihan nenä! Mies ei ole mies jos ei ole harrastanut kaikkein miehekkäämpää hommoota. Keppiä kun survoo suklaapuotiin niin aijai! Vaimokin lähti kun muutuin liian miehekkääksi. Oikeat miehet uskaltavat myös halailla pöllejä ja kulkea omia metsäpolkuja. Pois kaikki NEGA, likaviemärin mustat mönjät, kuten kepu ja valheet. Kemijärvellä on hyvät palvelut ja bingo jossa nälkäisiä mummoja. Onnen Kemijärvi <3

ANTI-NEGA-I7

14

94

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tätä ne pitkät pyhät teettää kun läträtään,voi voi

  • Anonyymi

   Alkaa Anti-negan jutut jo oksettamaan, menisit hoitoa saamaan.

   • Anonyymi

    Tuohan on joku pelle, joka matkii ja kiusaa antinegaraukkaa. Alhaista pilkata häntä. Hän on vähän outo, mutta harmiton, joten antakaa hänen olla rauhassa.


  • Anonyymi

   Bingo on EHDOTON paikka ja tosi suosittu Kemijärvellä. Kun esimerkiksi tulet uimahallista, niin mikä on mukavampaa kuin BINGO siinä mummojen kanssa joka on muodoltaankin kuin puupölkky jossakin saarella, mutta se on keskellä elämää sykkivää KOTIKAUPUNKIA, jossa ONNEN TUNNE , palveluita kuten liikuntahalli, jäähalli, uimahalli, harrastustoiminta kaikkia palveleva, kukaan ei kaipaa kielteisyyttä ja NEGAN suoltajat voi mennä ihan pois tältä palstalat ja tuemme Bingon hyvää toimintaa ja virikettä, kuten mummojen herkkuja! Nam ihan vesi herahtaa kieleen kun ajattelen sitä ja ehkäpä lähden sinne joskus taas bingoamaan ja kaikki hakekaa sieltä hyvää IHANAA <3 3<3 <3, mutta jos otat et aja sanoo ANTI NEGA itse.

  • Anonyymi

   Honkakankaalla on Kempan onnelisinmat kuntalaiset.
   Heillä ei ole äänioikeutta vaikka Kepu kyllä haluaisi sen skulaavan.

   • Anonyymi

    Honkakankaan asukkaat ovat taivaskaupungissa, paitsi kepulaiset, jotka ovat joutuneet pimeään kellariin.


  • Anonyymi

   Siinä se meidän palstatarkastaja taas sekoilee.

   • Anonyymi

    Tuo nyt ei ole Palstantarkastaja eikä Antinega, vaan joku höhlä pelleilee. Antakaa näiden harmittomien höpöjen olla rauhassa elkää kiusatko heitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo nyt ei ole Palstantarkastaja eikä Antinega, vaan joku höhlä pelleilee. Antakaa näiden harmittomien höpöjen olla rauhassa elkää kiusatko heitä.

    PRKL LOPETA.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Eivät ole, vaan täällä on monta pelleä, jotka käyttävät samaa nimimerkkiä, tungetaan nega sanaa joka paikkaan. Muka vitsiä, mutta ei se ole hauskaa enää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Jos jonkun nimimerkkiä käytetään väärin olisi hyvä jos se rekisteröitäänsiin silloin sitä kukaan ei kopioisi eikä esiintyisi vääränä henkilövä.
    Ei ole silläkään kaikki kohdallaan joka tietoisesti esiintyy toisena henkilönä, ei ole kivaa sekään.


  • Anonyymi

   Huh huh kuinka NEGAA! Menkää ulos raittiiseen ilmaan ja halailkaa puita. Kiitos kiitos <3

   Nimimerkki viety

  • Anonyymi

   Täällä on kaksi NEGA-21 mollaajaa ja kolme antiNEGA-19 kiusaaja.

  • Anonyymi

   Espanjan poliisin mukaan ruotsalainen rikollisverkosto on laajentanut toimintaansa Barcelonaan. Arabeista ja balkanilaisista koostuvat joukkiot ovat väkivaltaisia ja aseistettuja, joten poliisi on pyytänyt vahvistuksia.

   Loes Suecos -liiga on tullut Espanjan poliisille tutuksi Malagassa. Useita liigan jäseniä on pidätetty ja karkotettu Ruotsiin.

   Kun eräs Malmöstä kotoisin oleva pomo pidätettiin, poliisipäällikkö Francisco López Canedo sanoi, että alueella ei ole aiemmin nähnyt yhtä väkivaltaista ryhmittymää.

   Liigan jäsenet ovat Ruotsista saapuneita toisen sukupolven maahanmuuttajia, arabeja ja jugoslaaveja. Ruotsalaisliigalla on havaittu lyhyitä ja pitkiä aseita sekä räjähteitä, joiden käytöstä on jo esimerkkejä.

   Vaikka ruotsalaisten rikollisjengien ei voida vielä sanoa juurtuneen Espanjaan, poliisi on varoittanut sisäisesti väkivaltaisista ruotsalaisista ja pyytänyt alueelle vahvistuksia.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   366
   4358
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   3254
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1764