Aihe

Lapsen varastelu

Anonyymi

Hieman ottaa pattiin kun lapseni kaveri varastaa itselleen minun lapselle ostettuja tavaroita.
Lapsi "saa" samoja tavaroita mitkä minun lapselta häviää. Vanhemmat eivät usko asiaa ollenkaan ja eivätkä halua asiasta ottaa selvää. Äiti aina hermostuu jos asiasta kysyy.
Lapseni kumminkin tykkää leikkiä ja olla kaverin kanssa. Ovat kouluikäisiä. En sitten mitä tehdä 🤷

15

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No kerro mitä meidän lapset on vienyt. Ja ludem meillä on yhteiset lapset nii on myös sinun velvollisuus kertoo jos huomaat jotain mitä mun pitäis tietää että ala selittää. Ja sitten vielä voisit vähän vahtii meidän teiniä mitä se oikein tekee sillä kännykällä. Niin minäkin tekisin sun lasten kanssa jos jotai huomaisin nii tietysti mä autan ja neuvon niin kuin aikuisten kuuluu tehdä

  • Anonyymi

   Miehen lapsilla on sellaisia taipumuksia, ehkä kosto kun olet vienyt heiltä isän, nyt he varastavat kun sinä varastit heitlä tärkeimmän, isän.

   • Anonyymi

    Eiköhän tuossa puhuta aivan jostain muusta asiasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän tuossa puhuta aivan jostain muusta asiasta.

    Kun ei kehdata kertoa miten asia oli.


  • Anonyymi

   Minkä ikäisiä lapset ovat? Outoa jos kaverin vanhemmat eivät myönnä asiaa? Leikkitauko voisi olla hyvä kuitenkin? Tai juttele lasten kanssa yhdessä? Jos lapsesi on antanut esineen kaverilleen? Lapset eivät välttämättä ymmärrä että niin ei ole hyvä/tarvi tehdä? Itse laitoin kerran leikit kieltoon kaverin kanssa joka rikkoi lapseni tavaroita.

   • Anonyymi

    Omituisia vanhempia eivätkö he tiedä mitä ovat ostaneet lapsilleen? Törkeetä muiden leluilla leikkiä eri asia jos on kysynyt luvan ja lainannut.


  • Anonyymi

   Merkkaa permanent markerilla (pysyvällä musteella tjs.) kaikki lapsesi vaatteet, kouluasiat, lelut ja tavarat.
   Tavatessasi tun varastavan lapsen, aivan rauhallisesti keskustele hänen kanssaan. Esitä miksi varastaminen on väärin. kerro että jos hän haluaa jotain tavaraa kodistanne, pyytäisi sitä lainaksi. Sovitun ajan päästä ota lapsi uudelleen puhutteluun ja kysy missä ko tavara on.

   Tuon lapsen vanmhemmat ovat liian kykenemättomiä ohjaamaan lastaan.
   Jos haluat että oma lapsesi pitää hänet ystävänään, sinun on alettava ohjaamaan . Tuosta hyotyvät kaikki.

   Tietysti toinen vaihtoehto on ettei lapsi saa tulla enää teille.
   Tarkista aina koulupäivän jälkeen onka lapsesi tavarat yhä tallella.

   Ehdota opettajille että koulupäivän aikana ottaisivat esille moraalin tärkeyden (ei varastaa, ei valehdella) ja miksi se on niin tärkeää. erottelematta ketään yhtä lasta, vain oppi kaikille yhteisesti.

   • Olen samaa mieltä.


  • Anonyymi

   Suttura varmaan varataa,ne kun ei käy töissä elää miehen ja lastensa kustannuksella. Kiikaroi uusia miehiä jotta voi elää ilmatteeks. Monet sutturat on semmossii, ei välitä mistään, varastaa kaiken mitä on irti. Miehenkin varastavat.

  • Anonyymi

   Lapsesi on alisteisessa asemassa kaveri piirissä, näin on ollut iät ajat, et alisteiselta pöllitään tavaroita.

   • Anonyymi

    Junnuilla on viidakon lait. Siellä ei kunnioiteta toista niinkuin aikuisten maailmassa, vastuu aina muilla kuin itsellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Junnuilla on viidakon lait. Siellä ei kunnioiteta toista niinkuin aikuisten maailmassa, vastuu aina muilla kuin itsellä.

    Junnuille lakien opettaminen kuuluu vanhemmille. Se on osa vanhempien velvollisuutta!
    Nuo oppimattomat junnut tekevät vain valtavaa hallaa itselleen elleivät opi erottamaan oikean ja väärän väliä!
    Oiken jä väärän liian myohään (aikuisena, jos sittenkään) oppiminen, tajuaminen ja sen mukaan toimiminen, heittää valtavat määrät saastaa tietämättomien junnujen , viidakon lakien mukaan elävien , kasvoille.


  • Anonyymi

   Laita tavaroihin jokin merkki, puumerkki tms. Ota valokuva ja jos se tavara myöhemmin löytyy kaverilta, on sulla selkeä todiste.

  • Anonyymi

   Kyllä vanhemman kuuluisi opettaa ettei toisen omaa oteta, ellei toinen sitä anna.
   Kyllä tuossa tapauksessa olisi vanhempi voinut asiasta ottaa selvää, että onko oma muksu vienyt kyseistä/kyseisiä tavaroita.
   Kyllä minä ainakin asiasta ihan kunnolla sanoisin ja kieltäisin tulemasta meille kotiin, kunnes oppii tavoille.

  • Anonyymi

   Mun miehen laset kanssa varastaa joka paikasta. Olen ottanut asian esille lasten äidin kanssa, mutta ei mitään sano, huutaa vaan että isä on vastuussa myös, No ei ole mun mies ei ole vastuussa siitä miten huonosti hänen lapsensa käyttäytyy.
   Kyllä se on äidin tehtävä opettaa lapsiaan.
   Mun lapset ei koskaan ole varastanut ja osaavat käyttäytyä. Mihen lapset sen sijaan eivät menesty koulussa, lintsaavat haastavat riitaa ja näin. Olen yrittänyt pitää omia lapsia näille miehenlapsielle esimerkkinä, mutta toivon ettei paheet heiltä tule mun lapsiin. Ovat kuin yö ja päivä. Minä ainakin vahdin tarkkaan ettei meiltä varasteta. Kummallsia. Äitipuolen harmittaa ettei voida elää normaalia perhettä, vaan kuin vahtijat ja varastelijat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   23423
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   316
   6368
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   408
   4663
  4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1881