Aihe

MONTAKO SOTAVETERAANIA ELÄÄ INARISSA NYT ?

Anonyymi

kaikki kunnia ja myötätunto veteraaneille ja heidän omaisilleen. Kaikki veteraanit olisivat ansainneet vieläkin parempaa mitä ovat aikanaan saaneet. On tullut laitettua veteraanikeräyksiin aina silloin tällöin pieniä summa. Olen jostakin kuullut, että Inarin kunnassa olisi enää yksi veteraani elossa. Eli nyt ei jonkin ajan päästä kerätä rahaa veteraaneille, ei Inarissa eikä kohta muuallakkaan Suomessa. Mielestäni veteraani järjestöt ovat tätä nykyä varakkaita yhteisöjä ja alkaako nyt sitten Suomessa ja myös Inarissa näiden veteraaani varantojen kiinteän omaisuuden ja irtaimen rahavarantojen pakko "törsäys" mm., että tietyt tahot mukamasten vaalivat veteraani muistoja, kiertävät matkustellen puolisoineen maat ja mannut, asustelevat hotelleissa ja kunhan turpakäräjiä pitävät ja rillutelevat veteraanien muistoissa ja veteraaneille aikanaan kerätyillä varoilla. Kun ja jos Suomessa ei parempaa käyttöä omaisuus massoille ja rahavaroille ole olisi syytä harkita kaikkien näihin liittyvien varantojen luovutusta valtiokonttorin eli valtion hallintaan.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Veteraanien hankkima kunnia tästä maasta ja sen pelastamisesta on ollut tapin nokassa näinä muutamamina menneinä vuosina.
   Näin kaiken menetetyn, vaikkapa itsenäisyyden menettämisen päivinä, kunnian varastaminen sotaveteraaneilta itselleen on " tanssia hautojen yllä"!
   Nyt tämän tanssin kautta rillutellaan varallisuus niikutsuttuihin "parempiin suihin"!
   Kysymykset voisi ohjata nykyisille veteraanijärjestöjen puheenjohtajille. Voisiko heillä olla kunnian kunnioitusta vai sen varastamista?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4484