Aihe

Koronanyrkki vaihtoon ja nuoret harrastamaan HETI!

Anonyymi

On tää nyt jumakauta ihmeellistä, että vain ja ainoastaan urheilevat lapset ja nuoret pääkaupunkiseudulla ovat vastuussa koronaepidemian hallinnasta: he ovat ainoita, jotka ovat absoluuttisessa karanteenissa harrastuksistaan.

Kaikille muille koronatalkoot merkitsevät tyhjänpäiväisiä suosituksia, joita jokainen noudattaa vain ja ainoastaan harkintansa mukaan.

On käsittämätöntä että esim ulkomailta tulevat raksamiehet eivät joudu testeihin eivätkä karanteeneihin ja ovat levittäneet koronaa isosti esim pääkaupunkiseudulla. Heitäkin koskevat suositukset, joista viisveisataan. Sitten kun näiden veijareiden koronarypäs taas tuottaa isoja tartuntalukuja, niin jatketaan nuorten pakkoeristystä! Haloo!

Nyt on aika vaihtaa koronanyrkkiin sellaiset miehet, jotka osaavat priorisoida asioita oikein. Ensimmäiseksi on avattava harrastukset, vaikkapa sitten kokeilumielessä isoimmille junioreille.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ennemminkin niille pienimmille junioreille. Nuorison seassahan sitä koronaa enemmän leviää kuin lasten.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   284
   6907
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   259
   5072
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   224
   3973