Aihe

Äitini laittoi JOKA PÄIVÄ laadukasta ruokaa, joka viikko oli loistavia ruokalajeja

Anonyymi

Suvussamme syödään aina laadukasta ruokaa. Äitini oli loistava kokki, raaka-aineena käytettiin aina parhaita kotimaisia raaka-aineita. Pakko sanoa kun ketään muu ei sano sitä.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nykyään mainostetaan kun tehdään yhden kerran ruokaa. Sukuni söi joka päivä ruokaa joka oli todellakin täysin kaikkien kokkausstandarien mukaan huippua.

      • Anonyymi

        Ruokaa ei tarvitse mitenkään "tehdä". Riittää kun esivalmistelee kasvikset ja syö.
        Pesu, tarvittaessa kuoriminen ja pilkkominen, valmis.

        Kuumentaminen pilaa ja tuhoaa raaka-aineet. Yleensä tuo kuumentamalla pilattun ja tuhotun, ravintoköyhän mauttoman mössön makua yritetään korjata suolalla, pippurilla, muilla mausteilla, yrteillä ja erillaisilla kastikkeilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruokaa ei tarvitse mitenkään "tehdä". Riittää kun esivalmistelee kasvikset ja syö.
        Pesu, tarvittaessa kuoriminen ja pilkkominen, valmis.

        Kuumentaminen pilaa ja tuhoaa raaka-aineet. Yleensä tuo kuumentamalla pilattun ja tuhotun, ravintoköyhän mauttoman mössön makua yritetään korjata suolalla, pippurilla, muilla mausteilla, yrteillä ja erillaisilla kastikkeilla.

        "Ruokaa ei tarvitse mitenkään "tehdä". Riittää kun esivalmistelee kasvikset ja syö.
        Pesu, tarvittaessa kuoriminen ja pilkkominen, valmis.

        Kuumentaminen pilaa ja tuhoaa raaka-aineet. Yleensä tuo kuumentamalla pilattun ja tuhotun, ravintoköyhän mauttoman mössön makua yritetään korjata suolalla, pippurilla, muilla mausteilla, yrteillä ja erillaisilla kastikkeilla."

        Jaa, millaisessa fyysisessä kunnossa tuon kirjoittaja mahtaa olla? Jaksaako edes kävellä puoli kilsaa dösälle? En usko, että pystyy siihen!!

        Ja lisäksi, ihminen tarvitsee suolaa, muuten ei keho toimi kuten pitää...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ruokaa ei tarvitse mitenkään "tehdä". Riittää kun esivalmistelee kasvikset ja syö.
        Pesu, tarvittaessa kuoriminen ja pilkkominen, valmis.

        Kuumentaminen pilaa ja tuhoaa raaka-aineet. Yleensä tuo kuumentamalla pilattun ja tuhotun, ravintoköyhän mauttoman mössön makua yritetään korjata suolalla, pippurilla, muilla mausteilla, yrteillä ja erillaisilla kastikkeilla."

        Jaa, millaisessa fyysisessä kunnossa tuon kirjoittaja mahtaa olla? Jaksaako edes kävellä puoli kilsaa dösälle? En usko, että pystyy siihen!!

        Ja lisäksi, ihminen tarvitsee suolaa, muuten ei keho toimi kuten pitää...

        Ei mitään sairauksia ja veriarvot ovat kunnossa. Kuntoilee joka päivä. Pyörällä pääsee minne tarvii.

        Ihminen ei tarvitse suolaa. Kasveissa on kaikki tarvitsema natrium.

        Usko mihin uskot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ruokaa ei tarvitse mitenkään "tehdä". Riittää kun esivalmistelee kasvikset ja syö.
        Pesu, tarvittaessa kuoriminen ja pilkkominen, valmis.

        Kuumentaminen pilaa ja tuhoaa raaka-aineet. Yleensä tuo kuumentamalla pilattun ja tuhotun, ravintoköyhän mauttoman mössön makua yritetään korjata suolalla, pippurilla, muilla mausteilla, yrteillä ja erillaisilla kastikkeilla."

        Jaa, millaisessa fyysisessä kunnossa tuon kirjoittaja mahtaa olla? Jaksaako edes kävellä puoli kilsaa dösälle? En usko, että pystyy siihen!!

        Ja lisäksi, ihminen tarvitsee suolaa, muuten ei keho toimi kuten pitää...

        Ei eläimetkään valmista, maustele ja kuumentele ravintoaan ja hyvässä fyysisessä kunnossa ovat. Ihminen on ainoa eläin jolla on lukuisia vääränlaisesta ravinnosta johtuvia elintapasairauksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei eläimetkään valmista, maustele ja kuumentele ravintoaan ja hyvässä fyysisessä kunnossa ovat. Ihminen on ainoa eläin jolla on lukuisia vääränlaisesta ravinnosta johtuvia elintapasairauksia.

        Eläimillä on hyvin erilaisia ruuansulatusjärjestelmiä kuin ihmisellä, ihminen kuolisi moniin ruokiin mitä eläimet syö. Eläimet myös elää pitempään ihmisen hoidossa kuin luonnossa ja länsimaiset ihmiset elää pitempään kuin alkuasukkaat. Harva eläin elää pitempään kuin ihminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eläimillä on hyvin erilaisia ruuansulatusjärjestelmiä kuin ihmisellä, ihminen kuolisi moniin ruokiin mitä eläimet syö. Eläimet myös elää pitempään ihmisen hoidossa kuin luonnossa ja länsimaiset ihmiset elää pitempään kuin alkuasukkaat. Harva eläin elää pitempään kuin ihminen.

        Monet ihmiset syövät päivittäin kuumentamatonta ruokaa. Jopa länsimaissa.
        Hedelmät, marjat, kasvikset, siemenet, pähkinät ja niin edelleen.

        "Harva eläin elää pitempään kuin ihminen"

        Ihmisiä pidetään keinotekoisesti hengissä lääkkeillä ja leikkauksilla.

        "Eläimet myös elää pitempään ihmisen hoidossa kuin luonnossa "

        Näille eläimille ei vankeudessakaan syötetä kuumentamalla pilattua ja tuhottua ruokaa.

        Eiläinklinikoilla on joka päivä kissa ja koira potilaita joilla on samat ravinnosta johtuvat elintapasairaudet kun ihmisillä Luonnossa olevilla koira ka kissaeläimillä näitä sairauksia ei ole. . Kissoille ja koirille syötetään kuumentamalla tuhottua ja pilattua ruokaa. Ihan samaa mössöä mitä ihmisetkin syövät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monet ihmiset syövät päivittäin kuumentamatonta ruokaa. Jopa länsimaissa.
        Hedelmät, marjat, kasvikset, siemenet, pähkinät ja niin edelleen.

        "Harva eläin elää pitempään kuin ihminen"

        Ihmisiä pidetään keinotekoisesti hengissä lääkkeillä ja leikkauksilla.

        "Eläimet myös elää pitempään ihmisen hoidossa kuin luonnossa "

        Näille eläimille ei vankeudessakaan syötetä kuumentamalla pilattua ja tuhottua ruokaa.

        Eiläinklinikoilla on joka päivä kissa ja koira potilaita joilla on samat ravinnosta johtuvat elintapasairaudet kun ihmisillä Luonnossa olevilla koira ka kissaeläimillä näitä sairauksia ei ole. . Kissoille ja koirille syötetään kuumentamalla tuhottua ja pilattua ruokaa. Ihan samaa mössöä mitä ihmisetkin syövät.

        Lähes kaikki eläinten rehut ja tuuat on kuumennettu ja elävät pitempään kuin luonnossa.


    • Anonyymi

      Minäkin tein eilen ensimmäistä kertaa lanttukukkoa. Ihan oikean makuista tuli vaikka tein lasivuokaan ja pekonia sattui olemaan vain yksi paketti, suikaleliha olisi ollut parempi. Jos teen toiste niin voisi tehdä ihan pellille kun ei tuo vuoka helpotakaan ja kuori onnistui hyvin. Kotiruokaa syön lähes aina, mutta välillä tulee ostetua eineksiäkin.

      • Anonyymi

        Lanttukukkoon ei laiteta pekonia vaan ihan kunnon lihaa ei mitään ohuit siivuja tai suilalelihaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lanttukukkoon ei laiteta pekonia vaan ihan kunnon lihaa ei mitään ohuit siivuja tai suilalelihaa.

        Piti lukea, ettei suikalelihaa eikä pekonia laiteta lanttukukkoon. Kunnon porsaanlihaa sen olla pitää ja mielellään siinä saa olla vähän rasvaakin mukana. Eikä tosiaankaan tehdä mihinkään lasivuokaan ja pitää paiston jälkeen kääriä leivinpaperiin ja pyyhkeeseen hautumaan ennen kuin aloittaa sen syönnin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piti lukea, ettei suikalelihaa eikä pekonia laiteta lanttukukkoon. Kunnon porsaanlihaa sen olla pitää ja mielellään siinä saa olla vähän rasvaakin mukana. Eikä tosiaankaan tehdä mihinkään lasivuokaan ja pitää paiston jälkeen kääriä leivinpaperiin ja pyyhkeeseen hautumaan ennen kuin aloittaa sen syönnin.

        Possunlihaa se pekonikin on ja rasvaista, mutta en todellakaan laita mitään silavaa kuten ennen vanhaan. Vähärasvainen suikaleliha kävisi hyvin.

        Testasin vuokaa kun on vähän pöytätilaa tehdä isoa kuorta, laitoin laivinpaperin vuokaan ja levitin kuoren, mutta turhan hankalaa. Onnistusi varmaan paremmin laittaa paperin päällä vuokaan. Ihan oikeanlaista kyllä tuli, pari tuntia kuumassa, pari miedommassa ja sitten jätin hautumaan kansi päällä. Usein pohja vuotaa tai kuori hajoaa kokeneellakin, tuossa ei ole sitä ongelmaa.

        Taikinaa tuli liikaakin niin tein lopun leiväksi, hyvä maku lantun keitinvedestä. Tuotahan voisi kehitellä että käyttäisi lanttusosetta. Fazer voisi kehitellä kun on juuresleipiä ennestään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Possunlihaa se pekonikin on ja rasvaista, mutta en todellakaan laita mitään silavaa kuten ennen vanhaan. Vähärasvainen suikaleliha kävisi hyvin.

        Testasin vuokaa kun on vähän pöytätilaa tehdä isoa kuorta, laitoin laivinpaperin vuokaan ja levitin kuoren, mutta turhan hankalaa. Onnistusi varmaan paremmin laittaa paperin päällä vuokaan. Ihan oikeanlaista kyllä tuli, pari tuntia kuumassa, pari miedommassa ja sitten jätin hautumaan kansi päällä. Usein pohja vuotaa tai kuori hajoaa kokeneellakin, tuossa ei ole sitä ongelmaa.

        Taikinaa tuli liikaakin niin tein lopun leiväksi, hyvä maku lantun keitinvedestä. Tuotahan voisi kehitellä että käyttäisi lanttusosetta. Fazer voisi kehitellä kun on juuresleipiä ennestään.

        Muuten hyvää, mutta lanttu pierettää aivan valtavasti.


    • Anonyymi

      Vain keittämätön ravinto sisältää luonnollisessa muodossa kaikki ihmiselimistön
      tarvitsemat entsyymit, vitamiinit, mineraalit, hivenaineet, valkuaisaineet,
      hiilihydraatit ja rasvat.

      Nämä totuudet ovat tällä vuosisadalla unohtuneet, kun ihminen
      on ryhtynyt tappamaan ravintonsa kuumentamalla ja monilla muilla ravinnon pilaamis- ja köyhdyttämismenetelmillä.

      • Anonyymi

        Jääkaappikin on ihan luonnoton, huoneenlämmössä ruuat kuuluu säilyttää. Keittäminen tappaa kaikki maukkaat bakteerit, loiset, hajottaa ihanat myrkyt jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jääkaappikin on ihan luonnoton, huoneenlämmössä ruuat kuuluu säilyttää. Keittäminen tappaa kaikki maukkaat bakteerit, loiset, hajottaa ihanat myrkyt jne.

        Totta. ei oo jääkaapilla paljoa käyttöä. Huoneenlämmössä säilyy mikä tahansa ja kypsyykin.
        Ottaa mallia kaupasta. Onko hedelmät kaupassa kylmäsäilytyksessä. Onko siemenet, palkokasvit ja muut horroksessa olevat kuivatuotteet. Helppoa.
        Jotkut kasvikset näkyy olevan kylmässä, mutta säilyvät hyvin viileässä ilman jääkaappiakin.
        Parveke, kellari, kylmäkaappi onhan niitä.

        Keittäminen tosiaan tuhoaa kasveista pajon hyviä asioita. Jopa ne pinnalla olevat hyvät bakteerit.
        Loiset... no en ole kasveissa moisia tavannut. Tai sitten olen syönyt ne.
        Noista ihanista hajovista myrkyistä en tiedä. Tarkoitatko tehotuotannossa maahan ja kasveihin ruskutettavia myrkkyjä. En usko että ne keittämälläkään häviää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta. ei oo jääkaapilla paljoa käyttöä. Huoneenlämmössä säilyy mikä tahansa ja kypsyykin.
        Ottaa mallia kaupasta. Onko hedelmät kaupassa kylmäsäilytyksessä. Onko siemenet, palkokasvit ja muut horroksessa olevat kuivatuotteet. Helppoa.
        Jotkut kasvikset näkyy olevan kylmässä, mutta säilyvät hyvin viileässä ilman jääkaappiakin.
        Parveke, kellari, kylmäkaappi onhan niitä.

        Keittäminen tosiaan tuhoaa kasveista pajon hyviä asioita. Jopa ne pinnalla olevat hyvät bakteerit.
        Loiset... no en ole kasveissa moisia tavannut. Tai sitten olen syönyt ne.
        Noista ihanista hajovista myrkyistä en tiedä. Tarkoitatko tehotuotannossa maahan ja kasveihin ruskutettavia myrkkyjä. En usko että ne keittämälläkään häviää.

        Juu, juurekset nuutuu ihanasti huoneen lämmössä ja syödäänhän kalaakin mädätettynä. Kerrostalon pihalle voi hyvin kaivaa maakuopan, vähän hankalampaa jos kaikki asfaltoitu. Listeriat tms tuo vaan vaihtelua elämään kun paska lentää ja pääsee sairaalaan nestetytykseen, elämässä pitää olla jännitystä. Sienet voi hyvin syödä ryöppäämättä vaikka väittävät olevan myrkyllisiä. Lapamatokin on hyvä vaan, saa syödä kuinka paljon tahansa eikä liho.


    • Anonyymi

      Kuinka useasti soittelet terveyskeskukseen vuodessa?
      Kuinka usein vuodessa vietät aikaa terveyskeskuksen odotushuoneessa?
      Kuinka monta kertaa vuodessa asioit apteekissa?

      Mitä sairauksia ja mihin sulle on sairauksiin tai vaivoihin sulle on määrätty lääkkeitä.
      Oletko parantunut niistä sairauksista ja vaivoista lääkkeillä?

      Onko sinulla samat sairaudet ja lääkkeet kuin äidilläsi on/oli?

      "Laadukas ruoka" ja reseptit ja ruokailutavat periytyvät suvussa ja siinä mukana ravinnosta johtuvat elintapasairaudet.

      Näitä sairauksia yritetään sitten selittää muille perinnöllisinä ja niitä ei voinut välttää. "No kun äidillä oli niin mullakin on nyt". "isän siskolla on se ja se ja mulla on kans"
      Alttius voi olla herkempi joihinkin sairauksiin joissakin geeniperimissä, vaan se ei tarkoita että ne sairaudet ja vaivat tulee jokaiselle suvun jäsenelle.

      Ruokailutottumukset ne laukaisee. Ruokailutavat, ruokailutottumukset ja reseptit periytyy. Ei sairaudet.

      • Anonyymi

        Heitit sitten perinnöllisyystieteen ja geenitutkimukset kerralla romukoppaan. Taitaa mielisairaudetkin periytyä ja ainakin hömppäuskomukset äidiltä tyttärelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heitit sitten perinnöllisyystieteen ja geenitutkimukset kerralla romukoppaan. Taitaa mielisairaudetkin periytyä ja ainakin hömppäuskomukset äidiltä tyttärelle.

        Kannattaa katsella sitä ravintopuolta ja laittaa se kuntoon jos epäilet olevasi mielisairas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa katsella sitä ravintopuolta ja laittaa se kuntoon jos epäilet olevasi mielisairas.

        Harvemmin ruoka mielisairauksiin auttaa, mutta varmaankin myrkkykeitot voi aiheuttaa. Kannattaa ottaa reseptit keittokirjasta jos epäilet äitisi reseptejä.


    • Anonyymi

      Paista juuri rasvassa mansikoita, mustikoita ja vadelmia. Mausteiksi tulee suola ja pippuri.

      huuhtelen sen alas kahvilla.

      Ihminen kuolee jos se ei syö kuumennettua ruokaa.

    • Anonyymi

      Tuli todella herkullinen smoothie.

      Pyöräytin hedelmiä ja marjoja tehosekoittimessa sekaisin.
      Kaadoin kattilaa.

      Nakkasin suolaa, yrttejä, mausteita ja kiehautin kuumaksi.

      Ihminen kuolee jos se syö kuumentamatonta ruokaa.

      • Anonyymi

        Hyvä neuvo, pieni määrä suolaa vähentää sokerin tarvetta ja esim minttu sopii hyvin hilloihin. Säilykkeet täytyy tosiaan kuumentaa. Sekasyöjänä käytän paljon tuoreena tai pakasteena, mutta hillojakin tarvitaan ja esim kurpitsasta saa hyvää hilloa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä neuvo, pieni määrä suolaa vähentää sokerin tarvetta ja esim minttu sopii hyvin hilloihin. Säilykkeet täytyy tosiaan kuumentaa. Sekasyöjänä käytän paljon tuoreena tai pakasteena, mutta hillojakin tarvitaan ja esim kurpitsasta saa hyvää hilloa.

        et ole sekasyöjä. Yksikään ihminen ei ole. Anatomia on täysin eri. Opettele ihmisen anatomia ja ota selvää ravinto-opista. Hämmästyt miten liha ja maitoteollisuuden sokaisema olet.

        Toki jos halua tukea eläimien kidutusta ja luonnon tuhoamista, niin ole vaan leikisti sekasyöjä. Kyllä elintapasairauden sinut pian saavuttaa. Voi kun saataskiin laki että niihin ei rahallista tukea saa kelasta tai soskusta. Kuolisit todella äkkiä, kun ei voi elinikää lääkkeillä yllä pitää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        et ole sekasyöjä. Yksikään ihminen ei ole. Anatomia on täysin eri. Opettele ihmisen anatomia ja ota selvää ravinto-opista. Hämmästyt miten liha ja maitoteollisuuden sokaisema olet.

        Toki jos halua tukea eläimien kidutusta ja luonnon tuhoamista, niin ole vaan leikisti sekasyöjä. Kyllä elintapasairauden sinut pian saavuttaa. Voi kun saataskiin laki että niihin ei rahallista tukea saa kelasta tai soskusta. Kuolisit todella äkkiä, kun ei voi elinikää lääkkeillä yllä pitää.

        Ei ihmisiä voi estää keräämästä vaikka myrkkysieniä ja syömästä raakana kaikki pilaantuneetkin jos haluavat. Onneksi sekasyöjänä voi käyttää järkeä noudattamatta mitään ismejä.


    • Anonyymi

      Ihania hilloja/lakkoja.

      Paistoin pannulla rasvassa. Laitoin suolaa ja pippuria. Jotain muitakin mausteita.
      Paistoin ruskeaksi.

      Suolanan käytin tavallista pöytäsuolaa. Natrium chloridia. Eli kloridilla valkastua terveellistä herkkusuolaa.

      Ihminen kuolee jos se syö kuumentamatonta ruokaa.

      • Anonyymi

        Kaikki kuolee joskus, mutta fanaatikot nopeammin ja pelkurit joka päivä.


    • Anonyymi

      Ennen tulen keksimistä ihiminen kuoli. Ihmisen on pakko kuumentaa ruokansa, muuten se kuolee. Muistakaa laittaa suolaa ja mausteita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Stockmannista kirpputori

      Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
      Maailman menoa
      121
      4797