Aihe

Mistä näitä pönttöjä sikiään

Anonyymi

12

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juu eihän se korona pahenna , saa pieni aikaan enempi, kuin vihreät ilmastokysymyksissä.
   Voihan se olle, että vahvistuukin ja suureksi kasvaa, niinhän ne sanvat, että maasta pieni ponnistaa.

  • Anonyymi

   Viinan juontia ei lopeta koronan takia. Viinaa pitää juoda bileissä jotta naiset tutustuu miehiin ja miehet tutustuu naisiin. Kumppani löytyy vain viinaa juomalla ja silloin ei korona haittaa koska pian muuten nainen ja mies tajuaa että muut ovat jo naimisissa ja itse on vielä yksin jos ei mene porukoitten mukaan bileisiin juomaan viinaa.

   t viinamies

  • Anonyymi

   Minäkin olin niin suutuksissani, että asiasta kirjoitin, enkä lukenut aiheita, että täälähän oli jo asiasta kirjoitus.

   Unohtui mainita kirjoituksessani tuo lääkärin toteamuksen komentointi, kun lääkäri totesi, ettei ole varmuutta, että tartunta on ulkomailta peräisin, niin siihen vielä, että erikoista ulkomaalaisten suojelua taas ja syyn vierittämistä suomalaisten syyksi, että juu, kyllä se on suomalainen baarissa sattumalta ollut suomalainen, joka koronaa levitti yli 100 ulkomaalaiseen vaihto-opiskelijaan.
   Varmana on korona levinyt ulkomaalaisten vaihto-opiskelijoiden levittämänä, koska 99% ravintolassa olleista oli ulkomaalaisia vaihto-opiskelijoita.
   Se olisi sama vertaus, kuin ravintolassa olisi 99% suomalaisia ja 1 ulkomaalainen, niin todettaisiin, ettei korona ole suomalaisten levittämä, vaan tämä yksi ulkomaalainen on sen kaikkiin levittänyt.

   • Anonyymi

    Nyt et oikein tajunnut: kyse on taudin alkuperästä. Siis siitä, mistä virus on tullut. Onko ensimmäinen tartuttaja saanut sen Suomesta vai ulkomailta. Kyse ei ole siitä, onko tartuttaja suomalainen vai ulkomaalainen.


  • Anonyymi

   Tuokin pönttö olisi todennut jälkeenpäin, jollei olisi koronaa saanut, että ihanaa ja varmasti olisi menossa heti uudelleen bilettämään.

  • Anonyymi

   Syy ja seuraus. Viinaa pitää juoda ja sitten pitää ottaa korona myös.

  • Anonyymi

   Bileisiin mennään jotta kumppanin voi löytää. Viinaa juodaan jotta naisiiin tutustuu.

   T viinamies

   • Anonyymi

    Viinaa juodaan jotta tullaan humalaan


  • Anonyymi

   Kai bilettää saa. Ei se kuulu kenellekkään jos baarissa haluaa käydä. Sama se mitä vittua hallitus määrää, suomessa saa ryypätä baareissa.

  • Anonyymi

   Ei ihmiset jaksa olla vain kotona ja juomatta viinaa kun sitten ei ole edes vähäisintäkään mahdollisuutta tutustua vastakkaiseen sukupuoleen.

   KilttiMies89

  • Anonyymi

   Isiensä kupeista.

  • Anonyymi

   Kersojen touhua

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   143
   7122
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   207
   3587