Aihe

Remontti-Reiska lähtee kuntavaaleihin perussuomalaisten ehdokkaana

Anonyymi

20

70

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sehän on sopiva puoluevalinta, pääsee Hakkaraisen kanssa ryypylle.

  • Anonyymi

   kuntavaalit jyrää keskustan seinät nurin

  • Anonyymi

   PS talo on vahva

   • Anonyymi

    Ei ole jos remppa.reiska päästetään tekeen remonttia. Sen jälkeen saa kutsua ammattimiehet töihin.


   • Anonyymi

    Kun katsoo ehdokkaiden osaamista, niin koulutustaso on yleensä ottaen heikko ja työkokemukset hanttihommia. No, eihän siinä mitään. Demokratiassa ollaan ja hyvä niin.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole jos remppa.reiska päästetään tekeen remonttia. Sen jälkeen saa kutsua ammattimiehet töihin.

    Sinä et taida ees tuntea kaveria, voisit ottaa selvää ennen huutelua.


  • Anonyymi

   Rovaniemelläkö se lähtee?

  • Anonyymi

   Keskustan Hoskonen ei hyväksy EU-elvytyspakettia, ei turpeen alasajoa eikä anna Haavistolle luottamusta – kyse ei ole kapinoinnista vaan hallitusohjelman ja laillisuuden puolustamisesta

   Keskustan kansanedustaja Hannu Hoskonen on vastustanut oman puolueensa johdon linjaa näkyvästi monissa asioissa. Hän vaatii, että keskustan pitäisi nyt terästäytyä ja ruveta puolustamaan oikeita elämänarvoja. Hoskonen ei aio äänestää EU:n elvytyspaketin hyväksymisen puolesta tulossa olevassa välikysymysäänestyksessä.

   Kansanedustaja Hannu Hoskonen oli tiistaina Dosentti-ohjelmassa Arto Luukkasen haastateltavana. Hoskonen on usein mediassa esitetty kapinallisena, joka käy yhden miehen sotaansa keskustan johtoa vastaan. Hän kuitenkin kieltää olevansa ”kapinallinen”, vaikka onkin useissa asioissa asettunut eri kannalle kuin puolueensa johto. Hannu Hoskonen pitää aivan kohtuullisena sitä, että hallituspuolueen jäsen puolustaa hallitusohjelmaa ja sitä, mitä siinä on asioista sovittu.

   – Minä olen puolustanut johdonmukaisesti hallitusohjelmaa ja sitä, että kun teemme eduskunnassa päätöksiä, niiden pitää perustua lakiin, Hoskonen sanoo.

   – Ei eduskunta ole osto- ja myyntiliike, jonne tuodaan sellaisia asioita, jotka pitäisi viedä läpi, vaikka niistä ei ole mitään sovittu.
   Äänesti ministeri Haaviston luottamusta vastaan

   Äskettäin Hoskonen on näkyvästi asettunut puolueensa linjaa vastaan kahdessa asiassa: toinen on turpeen energiakäytön alasajo ja toinen on ulkoministeri Pekka Haaviston luottamusäänestys.

   – Pekka Haavisto rikkoi lakia ministerinä ja jatkaa edelleen, Hoskonen toteaa.

   Hänn muistuttaa, että esimerkiksi Ilkka Kanerva ja Katri Kulmuni pyysivät eroa ministerin tehtävästään paljon vähäisempien syiden takia. Hoskonen kertoo äänestäneensä ainoana keskustalaisena Haaviston luottamusta vastaan, koska ministeri rikkoi ministerinvalansa.

   – Jos ministeri rikkoo lakia, se on jo sen verran vakava juttu. Ihmettelen erittäin suuresti, että tässä maassa on menossa valtava ”valkopesu”, että Pekka pestään puhtaaksi lainrikkomuksista.

   – Kansanedustajan ja ministerin työ perustuu ehdottomaan luottamukseen ja lainkuuliaisuuteen. Mutta se ei näytä olevan enää muotia.

   – Tällä on vakavia vaikutuksia, kun tavallinen suomalainen huomaa, että lakia saa rikkoa ja silti kova palkka juoksee ja mustan auton takapenkillä istutaan, Hoskonen ennustelee.
   Seuraava erimielisyys tulossa

   Keskustan eduskuntaryhmällä oli kokous tammikuussa, mutta Hoskoselle ei ainakaan julkisesti määrätty mitään rangaistusta. Mutta seuraava erimielisyys oman puolueen kanssa on tulossa hyvin pian: Hoskonen kertoo Dosentti-ohjelmassa, että ei aio äänestää tulossa olevassa välikysymysäänestyksessä EU-elvytyspaketin hyväksymisen puolesta.

   – Jos tähän ensimmäiseen pakettiin panemme nimemme alle – itse en sitä ole laittamassa enkä laita – sitten sieltä tulee seuraavia paketteja ja suomalaisten rahat lähtevät Etelä-Euroopan maihin. On perustettu tulonsiirtounioni, mikä on täysin vastuutonta politiikkaa.

   – Tästä ei hallitusohjelmassa ole mainittu sanaakaan. Tämä on täysin laiton homma. Tällaiset paperit pitää kylmästi lyödä Suomessa roskakoriin ja sillä sipuli, Hoskonen sanoo.
   Uusi elvytyspaketti tulossa heti syksyllä

   Valtiovarainministeri Matti Vanhanen (kesk.) painotti aiemmin, että kyseessä on ainutkertainen järjestely ja tällaisia elvytyspaketteja ei tule enää jatkossa. Nyt tiedetään kuitenkin jo, että ensi syksynä on tulossa kaksi kertaa näin iso elvytyspaketti.

   – Saksassa puhutaan jo aivan avoimesti, että tämä on pysyvä järjestely EU:ssa, Hoskonen kertoo.

   – Yksikään Suomen ministeri ei ole uskaltanut sanoa tätä ääneen.

   Hoskonen sanoo ymmärtävänsä sen, että Ranskan presidentti Emmanuel Macron iloitsee löydettyään EU:n pysyvästä velanottomekanismista maksajan ranskalaispankkien sijoitusseikkailujen epäonnistumiselle, mutta pitää kummallisena sitä, että eurooppaministeri Tytti Tuppurainen on huolissaan jonkin ranskalaisen pankin menestyksestä sen sijaan, että ajaisi Suomen asioita.
   Äänestä

   • Anonyymi

    Tämä on persujen puoluetoimistossa laadittu roskaposti. Piiritoimiston roskapostit ovat lyhyempiä.


  • Anonyymi

   Ymmärrettävä puoluevalinta. Reiskakin käyttää vasaraa.

   • Anonyymi

    hahahhahaha-sipilä murjas vitsin?


   • Anonyymi

    Koska Reiskakaan ei suoraan liity Rovaniemeen, niin vastavuoroisesti voidaan kysyä miten kepulaisilla sujuu Kristiinankaupungissa? Siellä on Keskustan kunnanvaltuutettu epäiltynä osallisuudesta jättimäiseen huumerikokseen Suomen historiassa,
    osaltaan kohteena suomalainen nuoriso. Toisaalta eipä se paremmin pyyhi Kokoomuksellakaan. Kokoomus istuu paraikaa elinkautista köydellä tehdystä murhasta, ei siis edes vasaralla.


  • Anonyymi

   rakenna PS suomi

   tyttöjen turvallisuus

  • Anonyymi

   rakennamme suomalaisuutta

  • Anonyymi

   voittaa aurinkokuninkaan

  • Enpäs tiennytkään, että tämä on äärioikeistoa.

   Tietäänköhän, mihin leikkiin on ryhtymässä?

   • Anonyymi

    PS on se vaihtoehto mikä ei kuulu oikein mihinkään laitaan

    Näin se Halla-Aho sanoi

    katoppa puolueet ja SDP suomi24 tai keskusta suomi24. aika äärimmäistä hommaa


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   356
   8072
  2. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   6404
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   333
   5914
  4. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   239
   4160
  5. Korona-altistuminen joogasalilla ja puutteelliset tiedot

   "Ylilääkäri Jarno Rieppo kertoo, että tartuntaketjujen jäljitys on kesken eikä kaikkia mahdollisesti altistuneita ole vielä tavoitettu puutteellisten
   Iisalmi
   84
   1961