Aihe

Kuntosali ja maski

Anonyymi

Olen treenannut aktiivisesti 6 vuotta kuntosaleilla ja ihmettelen näitä aivottomia treenaajia jotka eivät käytä maskia Korona aikana salilla? Olettavatko he, että kun tullaan salille niin siellä ei ole Koronaa vai mitä IHMETTÄ?! Voin sanoa terveenä, että maskia ei edes huomaa treenatessa vaikka vetää aerobista treeniä. Aivan höpö asiaa, että henki ei kulje tms. muut skeidan jauhannat. Tiedoksi vain, että siinä vaiheessa kun todetaan altistuminen samalla salilla missä käytte ja jos olette ilman maskia teidät ”toivottavasti” jäljitetään ja laitetaan kahden viikon karanteeniin. Maskin kanssa tältä vältytään. Joissain tapauksissa myös kuntosali joudutaan sulkemaan näiden mänttien takia jotka ei käytä maskia, että kiitos vaan! Ei voi oikeasti olla niin vaikea asia! Samalla voisi myös ajatella muitakin ihmisiä hiukan eikä vaan sitä omaa kyykättyä persettä!

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Enemmän ihmettelen miksi sinne salille pitää mennä virusta levittämään ja hakemaan. Ei maski suojaa 100%, ajan mittaan se tarttuu kun ähisee muiden seassa.

   • Anonyymi

    Jos sali on ollut elämäntapa muutaman vuoden niin vaikea siitä on yhtä-äkkiä luopua. Hiihtäminen tms. ei satu kiinnostamaan niin paljon. Pahinta on tietenkin jos treenamiseen tulee pidempi pakkotauko jos salit menee kiinni sen takia, että ne luokitellaan riskipaikoiksi, kun ihmiset ei käytä maskia.


  • Anonyymi

   Olen treenannut jonkin verran korona aikanakin ilman maskia ja se kyllä onnistuu kun käyttää kuuluisaa maalaisjärkeä. Enemmän virus levii paikoissa missä ihmisiä on paljon pienessä tilassa. Ei ole tarvis salilla liimautuu kenenkään viereen eikä pitää tangoista tai kahvoista ja kosketella sen jälkeen naamaa. Käsihygienia on tärkein. Sitä paitsi pelaahan lentopalloilijatkin ja korisliigat ilman maskeja. Harva pystyy edes tekee mitään jos rätti naamalla.

   • Anonyymi

    Millä sinä sen onnistumisen mittaat? Väistelet kaikkia pärskeitä? Vähänkään enemmän ihmisiä salilla niin siellä ei kukaan pysty kontrolloimaan turvavälejä. Etsit jonkun hyvän vapaan nurkkauksen niin hetken päästä on jokin maahanmuuttaja tunkemassa mestoille.
    Okei, mä ymmärrän ettei voi treenata maskin kanssa jos treenaa pärstävärkkitreenejä. Se on ihan ymmärrettävää, muuten maskista ei kyllä ole mitään haittaa.
    Maskien käyttö yleistyy tällä hetkellä lajeissa ja tottakai käsihygieniasta pidetään myös hyvin huoli.

    Vakavasti sanoen itsellä on useampi iäkkäämpi henkilö tuttavapiiristä menehtynyt jo Koronaan. Minkään kausiflunssien aikana tällaista ei todellakaan ole ollut. Jos treenaisin itse ilman maskia salilla ja saisin sieltä tartunnan, en voisi elää asian kanssa etten ole yrittänyt tehdä kaikkeni ettei virus leviäisi ja joku isovanhempi tms. sattuisi menehtymään tämän vuoksi. Mutta jokainen taaplaa tavallaan.

    Joku joskus mainitsi WHO suosituksen jossa maskia ei suositeltaisi kuntosaleilla käytettäväksi. Olisi kiva saada linkki tähän suositukseen ja katsoa kuinka ajantasaisesta suosituksesta on kyse?

    Summasummarum: maskin käytöstä kuntosalilla on huomattavasti enemmän hyötyä kuin haittaa (jos ei treenaa vain pärstävärkkitreenejä).


  • Anonyymi

   Joku kuntosali voi profiloitua nyt,meille vain maskin kanssa.ja malttia toistojen tehojen kanssa.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   746
   8779
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   7822
  3. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   6096
  4. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   19
   3480