It's Not a Vaccine

Anonyymi

5

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos joudut käyttämään lähteenäsi jotain noin naurettavaa sivustoa, kuin forbiddenknowledgetv, olet todennäköisesti väärässä.

      Kuvitellaanpa hetki, että elämme maailmassa, jossa noin järjettömän epäuskottavat salaliitot ovat arkipäivää. Rokotteilla jaetaan mielenhallintalääkkeitä kansalle. Liskomiehet kontrolloivat maailman hallituksia. 5G:llä aiheutetaan tahallaan syöpää lapsille, koska kaikki tiedemiehet ovat sadisteja. Ja niin edelleen.
      Miksi ihmeessä nämä liskomiehet, orwellilaiset hallitukset ja tiedemiehet eivät sitten sulje tuota sivustoa, jonka voi jo pelkästä nimestä päätellä olevan heille vahingollinen? Pitäiskö meidän tosiaan uskoa, että he ovat tarpeeksi ovelia ja kehittyneitä hallitakseen kaikkien kansalaisten ajatuksia ja koko tiedeyhteisöä, mutta kuitenkin niin typeriä ja kyvyttömiä, etteivät saa yhtä trollin ylläpitämää nettisivua nurin? Ei kuulosta uskottavalta.

      Itsehän muuten tykkään tehdä kompromisseja salaliittoteorioiden ja reaalimaailman välillä. Jostain syystä foliohattuklubi ei ole vielä innostunut minun teoriastani, että toinen WTC-torni tuhottiin jenkkien hallituksen salaisella päätöksellä terrori-iskuksi naamioituna ja ihan sattumalta samaan aikaan toiseen torniin tehtiin oikea terrori-isku.

    • Anonyymi

      Keskustelu, tai pätkä siitä, oli enimmäkseen lakitermejä ja määrittelyitä vilisevä, sekä keskittyi enimmäkseen niiden erilaisiin tulkintoihin. Oikeastaan itse asiaan ei juurikaan päästy mielestäni, tai siihen mihin asiaan aiheena olleella rokotteella on lopulta pyrkimys vaikuttaa. Skandaalinomaisesti vouhotettiin, pahoittelen sanavalintaa, lähinnä sitä että rokotteella tumpataan systeemiin jotain, joka sinne ei luonnostaan kuulu. Ja hieman mystiikan verhoa asteltiin päälle ja hämmennettiin, tarkoitus ehkä saada aikaan mielikuva siitä, että asiaan liittyy jotain hämärää. No ensinnäkin, vieraan aineen tumppaaminen systeemiin: rokotteet ovat sellaisia. Toisaalta onko kyseessä tiukan termitulkinnan mukaan lääke, hoito vai keino tulla immuuniksi, se on tietysti joissain tapauksissa tärkeä että kaikki ymmärtää yhtälaisesti asian. Mystiikan heittäminen sopii ehkä lakimiesten omiin intresseihin siinä mielessä, että mystisten asioiden kanssa kun mennään peistä vääntämään, ne ovat yleensä pitkiä vääntöjä, ja lakimies voittaa aina, ja jos kyseessä on isot rahat ja varakkaat päämiehet, lakimiehelläkin on mahdollisuus päästä kiinni ansioihin. Kehittäjien sieluja ajatellen, ja moraalista toimintaa myös, sekä kiireessä tehtyjä valintoja: tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikeilla. Ei ole ehkä välttämättä tarvetta epäillä etteikö aikeet olisi hyvät, mutta on aina mahdollista, että kun hyvissäkin aikeissa joudutaan kiireellä tekemään jotain, josta myöhemmin paljastuu jotain ikävää, ja jota ei haluttu eikä tiedetty tulevan. Ja salaliittoteorialaisia kunnioittaen, onhan sekin tietysti mahdollista, että joku haistaa ison rahan, ja ottaa ison saavutettavissa olevan rahapotin tarjollaolemisesta maksimihyödyn jollain ehkä jopa puolikkaalla ratkaisulla, joka muuttaa tilannetta hieman, mutta ei ratkaise kokonaan, joka taas voi olla pettymys niille, jotka odottavat kokonaisratkaisuja eikä mitään välimalleja. Niin tai näin, kun näitä kuuntelee tai näihin törmää, joutuu väistämättä miettimään missä roolissa kukakin on, mitä puheella mahdetaan tavoitella, mistä ihmeestä kukakin puhuu ja mitä tarkoittaa, miten asiaa esitetään ja miten se vaikuttaa minuun (vaikuttaisiko eritavoin, jos esitettäisiin eritavalla), ja ehkä myös miksi asia on kenellekin niin tärkeä. Melko paljon analysoitavaa, siksi erilaisten mielipiteiden kuuleminen on joskus tärkeää, saa ehkä vahvistusta sille miten on asian ymmärtänyt, tai ainakin näkee sen miten monella eri tavalla saman asian voi ymmärtää.

      • Anonyymi

        Määritelmää

        Vaccine: A substance used to stimulate the production of antibodies and provide immunity against one or several diseases, prepared from the causative agent of a disease, its products, or a synthetic substitute, treated to act as an antigen without inducing the disease.

        Rokote: Aine, jota käytetään stimuloimaan vasta-aineiden tuotantoa ja antamaan immuniteetti yhtä tai useampaa sairautta vastaan ja joka on valmistettu taudin aiheuttajasta, sen tuotteista tai synteettisestä korvikkeesta ja jota on käsitelty toimimaan antigeeninä aiheuttamatta tautia.


    • Anonyymi

      Törkeintä on ollut mielestäni se syyllistys ja pelottelu, että voit tappaa omat vanhempasi tai isovanhempasi jos et tee niin kuin me määräämme. (turvavälit, pysy kotona, maskit jne).

      Tämä on se aivopesutekniikka ja tunteisiin vetoaminen mikä varmasti tehosi useimpiin suomalaisiinkin. He pelkäävät eivätkä halua ottaa riskiä.

    • Anonyymi

      Kyseessä on useita eri menetelmillä valmistettuja rokotteita. Jo kysymys kertoo, että aloittaja on aivan kujalla asiasta. Salaliittoskeidaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2644
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1952
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1423
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1295
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1290
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1201
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1121
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 19
      1031
    Aihe