Voiko korona-rokotteesta tulla kipeäksi?

Anonyymi

Voiko korona-rokotteesta tulla kipeäksi?

10

85

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Yleismpiä sivuvaikutuksia ovat ohimenevä kirvely pistokohdassa, lievä lihas- ja nivelkipu sekä kuume, jotka ovat melko pian ohimeneviä.

   Sputnik V -rokotteesta on sanottu, että sen saatuaan saattaa olla ihan kunnolla kipeä seuraavan päivän tai kaksikin, mutta sekin menee ohi sitten.

   • Anonyymi

    Kuinkahan yleisiä ovat?


  • Anonyymi

   Rokotteen takia voi nousta esim. kuume, kuten jo mainittiin.
   Tärkeää on ymmärtää, että rokotteiden sisältämät ainesosat saavat aikaan tartuntavasteen elimistössä, ei varsinaista tautia.
   Rokote ei siis tartuta eikä levitä tautia. Rokotteissa ei voi käyttää elävää virusta juuri tämän takia. Myös lääkäreiden etiikka on vastoin sellaisia hoitoja, jotka pahentavat tilannetta.
   Jokaisen oma tartuntavaste saa aikaan sen, että elimistö tunnistaa vieraan ainesosan ja alkaa valmistaa suojaa sille, aivan kuten muissakin rokotteissa. Käytännössä siis sama vaikutus, kuin varsinaiseen tautiin olisi sairastunut viruksen toimesta, rokotteen ansiosta siis ilman tautiin sairastumista. Joissakin rokotteissa voi olla lisäksi ainesosia, joiden tehtävä on vahvistaa rokotteen antamaa suojaa.
   Koronaviruksen tapauksessa suojamekanismille esitellään ymmärtääkseni korona-viruksen piikkiproteiini, jonka avulla virus tarttuu ihmisestä toiseen.
   Lopputuloksena virukset eivät ensialkuun vähene, koska rokote ei tapa viruksia. Ihmiset tartuttavat toisiaan vähemmän ja sairastuvat vaikeasti vähemmän, ja lopulta myös virusten määrä alkaa vähentymään.
   Tämä on rokotteiden tavoite. Rokotteita on useanlaisia, ja ne ovat toisistaan hieman erilailla toteutettuja. Kaikissa ei ole esim. mainittuja tehoa vahvistavia ainesosia. Valtaosin rokotteet täytyy ottaa kahteen kertaan, koska ensimmäinen kierros ei tuo vielä täysin halutunlaista suojaustasoa.
   Koska rokotteita toistaiseksi on ollut toimituksessa melko vähän suhteessa tarpeeseen, on tärkeää myös se, että toinenkin rokote käydään hakemassa sovitussa aikataulussa, koska osa rokotteista ei säily oikeastaan juuri ollenkaan sulatusten jälkeen, ja jos toinen kierros jää tekemättä, toista henkilöä ei saada tilalle, ja rokote menee käyttökelvottomaksi.
   *tulevaisuuden tulkitsija*

   • Anonyymi
    Joppa2 kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Juttusi on sairasta. Olen ilmoittanut sen poistoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juttusi on sairasta. Olen ilmoittanut sen poistoon.

    Kyllä päinvastoin ihmettelemme oletko itse terve? Mikä pelko sinulla on vai oletko maksettu THL:n työntekijä rienaamassa asiallisen lääkärin lausuntoja? Hän perustelee hyvin kertomansa. Uskalsitko edes katsoa tuota itse vai iskikö lampaan lapaan terve ja asiallinen video.
    MITÄ PELKÄÄT? MIKSI VAINOAT? MIKÄ MOTIIVI?


   • Anonyymi
    Joppa2 kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Heh, minunkin postilaatikkoon oli jaettu käyntikortin kokoinen lappu, jossa vilahti sanat totuus koronasta ja rapsodia. Heitin suoraan roskiin.


   • Anonyymi

    Naurettavaa paskan länkytystä, ilman minkäänlaista todistetta.


   • Anonyymi

    Vanhusten hoivakodeissa kuolee ihmisiä päivittäin, rokotetaan tai ei. Jos ei rokoteta ja virus pääsee hoivakotiin, saattaa jälki olla erittäin pahaa, kuten on useasti jo nähty.

    Rokotteen ja kuoleman ajallinen yhteys ei tarkoita sitä, että rokote olisi aiheuttanut kuoleman.
    Suomessa kuolee lähes 150 ihmistä joka päivä, rokotetaan tai ei. On tilastollisesti hyvin todennäköistä, että rokotettuja kuolee vähän rokotuksen jälkeen, ilman että rokotteella olisi kuoleman kanssa mitään tekemistä.

    Mutta kun ihmiset eivät ymmärrä faktoja, niin salaliittohörhöily uppoaa, kuten sinulle. Nuo videosi ovat täyttä sontaa. Suomessa ei pakkorokoteta ainuttakaan vanhusta, eikä nuorempaakaan. Jos vanhus ei enää kuntonsa puolesta kykene itse päättämään rokotuksestaan, kysytään asiaa omaisilta.

    Tällaista salaliittosontaa levittelemällä saatat olla vastuullinen ihmisten turhista kuolemista, jos joku sattuisi olemaan yhtä hölmö kuin sinä ja uskomaan noita videoita. Kekenetkö ottamaan vastuun? Entä kieltäydytkö tehohoidosta, jos rokottamattomana saat koronan vakavan muodon. Se olisi moraalinen velvoitteesi.


  • Anonyymi

   Monikerrosrakenne (nk.SMS-rakenne)

   1. Sisäkerros kosteutta hylkivää synteettistä polymeerikuitua ..
   2. Staattisella sähköllä varautunut kuitukerros ..
   3. Ulkokerros vettä imemätöntä polypropeenikuidusta valmistettua kangasta.

   "VAIKKA maskin kummatkin puolet ovat samanlaista kosteutta kestävää sulakehruumenetelmällä valmistettua polypropyleenikuitua, on maskin uloimman sinisen kerroksen ominaisuuksia vielä usein terävöitetty pisaroita hylkivällä pinnoitteella. "

   Jos siihen ei pisara tartu, niin ei ne viruksetkaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   340
   3423
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   417
   3011
  3. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   179
   2599
  Aihe