suklaakakun kostutus

amatörköksa

Olen tekemässä suklaakakkua, ja haluaisin kostuttaa pohjia jotenkin. Tavalliset kakkupohjat kostutan sitruuna/sokerivedellä, mutta nyt pitäisi keksiä jotain muuta, kun ensimmäiseen kerrokseen tulee täytteeksi vadelmahilloa.
Please, kondiittorit, kertokaa vinkkejä.
Ohjeessa ei ole mitään kostutusta, on vain vaahdotettu kermatäyte.

12

7125

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pii

      Kostuta vaikka maidolla mihin on sekoitettu vaniljsokeria.

      • vaikka

        pelkällä sokerivedellä. mut ehkä paremman makunen tulee maidolla.


      • PiiaTiia

        Taidan olla tynnyrissä kasvanut kun ole ikinä kuullut tai tullut ajatelleeksi, että maidollakin voisi kostuttaa kakkunsa!! Ja maito-vaniljasokeri yhdistelmä kuulostaa herkulliselta.

        Aina voi sivistyä lisää...

        Kiitti


    • titta.o

      Tein eilen juuri Vadelmasacherin ja käytän sen, samoin kuin muidenkin suklaakakkujen, kostutukseen 100 % omenatäysmehua. Sopii mielestäni parhaiten.

      • Kontiittori

        Sacheriin SAA laittaa muuta hilloa kuin aprikoosihilloa täytteeksi ja ohkaisesti suklaaklasuurin alle. Näin minulle opetettiin jo oppipoikana, 15 vanhana.


        Onkohan teillä ees äänioikeutta? EPÄILEN.


      • kokki
        Kontiittori kirjoitti:

        Sacheriin SAA laittaa muuta hilloa kuin aprikoosihilloa täytteeksi ja ohkaisesti suklaaklasuurin alle. Näin minulle opetettiin jo oppipoikana, 15 vanhana.


        Onkohan teillä ees äänioikeutta? EPÄILEN.

        täys appelsiini mehua. siitä tule hyvä ja varsinki sopii hyvin suklaa kakun kanssa


      • amatörköksa
        kokki kirjoitti:

        täys appelsiini mehua. siitä tule hyvä ja varsinki sopii hyvin suklaa kakun kanssa

        tässä on vinekkjä seuraavaksinkin kerraksi, kiitoksia paljon. Laimeaa omenamehua minä loppujen lopuksi käytin, koska syttäreitä viettävä tyttäreni ei appelsiineistä pidä.


      • Yöks kaikkea sitä...

        Mielipiteitä on tietysti monia, tämä nyt ei mene ilmeisesti kuitenkaan makuharmonian kuvioihin.

        Konjakilla tai punssilla maustettu sokerivesi, maito ovat ne ammattimaisemmassa ympäristössä käytetyt kostuttajat suklaakakuille.


    • kakun leipuri

      Itse käytän jaffaa laimennettuna kakkujen kostutuksessa, mielestäni kakusta tulee raikas.

      • 11+4

        Kokeile joskus myös Spriteä.


    • kutikokki

      Koffin nelonen antaa ihanaa hapokkuutta ja sointuu suklaan kanssa mainiosti.

    • ja_tulee_hyvä

      Maitoa ja vaniljasokeria, sillä kostutan kakut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi sä valitsit

      Juuri minut sieltä?
      Ikävä
      70
      3139
    2. Kerro nyt rehellisesti fiilikset?

      Rehellinem fiilis
      Suhteet
      62
      2495
    3. Hei........

      Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.
      Ikävä
      56
      2136
    4. Mitä sanoa pituudeksi näillä mittaustuloksilla?

      Jos jossain tarttee ilmoittaa pituus sentin tarkkuudella? Mitattu neljästi virallisesti ja mittaustulokset on olleet 1
      Sinkut
      94
      2045
    5. Heilutetaanko peittoa hieman

      Heilutetaan peittoa vähän ;3
      Ikävä
      55
      1952
    6. Tilanteesi nyt?

      Kysymys otsikossa
      Suhteet
      42
      1584
    7. Kaipaan sua, Ope

      Mietin, että ajatteletko sinä minua?..
      Ikävä
      40
      1560
    8. Mä en jaksa suojella sua enää

      Oot osa mun tarinaa ja ensirakkaus 🩷🌈 Olisiko niin kauheata, jos muutkin ystävämme tietäisivät? Se on jo niin vanha ”t
      Ikävä
      14
      1253
    9. EU:n uusin idea - jatkossa joudut tunnistautumaan kun katsot PORNOA!

      "Pornon katsominen muuttuu täysin Euroopan komissio on kehittänyt sovelluksen, jolla internetin käyttäjä voi todistaa p
      Maailman menoa
      139
      1168
    10. Vuodetvierii

      E siitä tulee nyt 50 vuotta oivoi
      Ähtäri
      6
      1083
    Aihe