Ihana aika koittaa kohta ja pääsee grillaamaan. Ribisit porisemaan mausteliemeen ja kaasugrillin kautta ääntäkohti!
Provinkki:osta valmiiksi marinoitu niin keitinvettä ei tarvitse maustaa.
Hyviä herkkuhetkiä!
Ihanat ohjeet jakoon!
10
82
Vastaukset
- Anonyymi
Tässäpä oiva aloitus vinkki besserwissereille kesää varten.
Tässä provinkki 2: Älä osta ribsejä, niissä e i ole lihaa vaan pelkkää luuta, osta luullista porsaan kylkeä niin saat myös lihaa mukaan.- Anonyymi
Ystävättäret varoittavat porsaankyljestä, kamalan paksua lihaa, joutuu käyttämään liian pitkään kaasugrillissä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ystävättäret varoittavat porsaankyljestä, kamalan paksua lihaa, joutuu käyttämään liian pitkään kaasugrillissä.
Eivät siis osaa.
- Anonyymi
”Älä osta ribsejä, niissä e i ole lihaa vaan pelkkää luuta, osta luullista porsaan kylkeä niin saat myös lihaa mukaan.”
Muutaman kerran olen tilannut lihakaupasta ribsejä vähän paksummalla leikkauksella noin 1,5 cm lihaa luiden päällä. Itsellä on ainakin ongelma, että tulee BBQ -savustimessa liian mehevää ja rasvaista. Tykkään ribseistä, jossa on suhteessa lihaan paljon rapeaa ja tummaa parkkia ja liha saa olla kunnon savuista ja hieman kuivempaa. Olen palannut markettien ribseihin. Possun kylki on sitten erikseen ja se tehdään eri tavalla.
- Anonyymi
Hamppari paistuu hyvin grillissä ja maistuu aina: https://www.suomi24.fi/reseptit/hampurilaiset?s24
- Anonyymi
Luin jostain blogista että aidossa sokericolassa keittämällä tulisi maailman parhaat ribsit. Keitetään niin, että liha tippuu luista ja sitten aateloidaan pinnat kaasugrillissä.
- Anonyymi
Kyllä vain eikä ole edes vaikeaa. Eräs tunnettu naisblogisti teki elämänsä ensimmäiset ribsit ja juuri colaribsit, tuli heti maailman parhaat. Siitäs saatte savupojat.
Näin se vaan on: maailman parasta ribsiä ja pizzaa suomalaisista keittiöistä.
Kehotan kaikki laittamaan lempitäytteitä pizzaan unohtamatta ananasta. Ai niin, hieman juustoa myös.
- Anonyymi
Aivan ihana rub -mausteseos ribseille. Hierotaan pintaan ennen keittämistä.
3 rkl fariinisokeri
i tl jauhettu paprika
1/2 tl suola
1/2 tl valkosipulijauhe
1/4 tl jauhettu maustepippuri - Anonyymi
Solisluu solisluuta vasten https://youtu.be/Jfqx9rkDZbs
- Anonyymi
Aivan ihana BBQ -kastike glaseeraukseen:
-1 litra ribsien keittämisestä jäänyttä kolaa
-300 g fariinisokeria
-1/2 tl sinappia
-1/2 tl suola
-1/4 tl maustepippuria
Kiehauta liemi kokoon. Jos et jaksa keittää paksummaksi, voit sakeuttaa ruskealla Maizenalla. Sivele keitetyille ribseille ja glaseeraa tulikuumassa kaasugrillissä. Kastiketta voi käyttää myös dippikastikkeena pöydässä.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692247
Jotain puuttuu
Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu1012083- 781688
Hei A, osaatko
sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en411510- 781506
- 101397
- 311364
Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.
Onko kenellekään yllätys?521258Synnittömänä syntyminen
Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.621200Mitä tämä tarkoittaa,
että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?281179