Ihana aika koittaa kohta ja pääsee grillaamaan. Ribisit porisemaan mausteliemeen ja kaasugrillin kautta ääntäkohti!
Provinkki:osta valmiiksi marinoitu niin keitinvettä ei tarvitse maustaa.
Hyviä herkkuhetkiä!
Ihanat ohjeet jakoon!
10
169
Vastaukset
- Anonyymi
Tässäpä oiva aloitus vinkki besserwissereille kesää varten.
Tässä provinkki 2: Älä osta ribsejä, niissä e i ole lihaa vaan pelkkää luuta, osta luullista porsaan kylkeä niin saat myös lihaa mukaan.- Anonyymi
Ystävättäret varoittavat porsaankyljestä, kamalan paksua lihaa, joutuu käyttämään liian pitkään kaasugrillissä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ystävättäret varoittavat porsaankyljestä, kamalan paksua lihaa, joutuu käyttämään liian pitkään kaasugrillissä.
Eivät siis osaa.
- Anonyymi
”Älä osta ribsejä, niissä e i ole lihaa vaan pelkkää luuta, osta luullista porsaan kylkeä niin saat myös lihaa mukaan.”
Muutaman kerran olen tilannut lihakaupasta ribsejä vähän paksummalla leikkauksella noin 1,5 cm lihaa luiden päällä. Itsellä on ainakin ongelma, että tulee BBQ -savustimessa liian mehevää ja rasvaista. Tykkään ribseistä, jossa on suhteessa lihaan paljon rapeaa ja tummaa parkkia ja liha saa olla kunnon savuista ja hieman kuivempaa. Olen palannut markettien ribseihin. Possun kylki on sitten erikseen ja se tehdään eri tavalla.
- Anonyymi
Hamppari paistuu hyvin grillissä ja maistuu aina: https://www.suomi24.fi/reseptit/hampurilaiset?s24
- Anonyymi
Luin jostain blogista että aidossa sokericolassa keittämällä tulisi maailman parhaat ribsit. Keitetään niin, että liha tippuu luista ja sitten aateloidaan pinnat kaasugrillissä.
- Anonyymi
Kyllä vain eikä ole edes vaikeaa. Eräs tunnettu naisblogisti teki elämänsä ensimmäiset ribsit ja juuri colaribsit, tuli heti maailman parhaat. Siitäs saatte savupojat.
Näin se vaan on: maailman parasta ribsiä ja pizzaa suomalaisista keittiöistä.
Kehotan kaikki laittamaan lempitäytteitä pizzaan unohtamatta ananasta. Ai niin, hieman juustoa myös.
- Anonyymi
Aivan ihana rub -mausteseos ribseille. Hierotaan pintaan ennen keittämistä.
3 rkl fariinisokeri
i tl jauhettu paprika
1/2 tl suola
1/2 tl valkosipulijauhe
1/4 tl jauhettu maustepippuri - Anonyymi
Solisluu solisluuta vasten https://youtu.be/Jfqx9rkDZbs
- Anonyymi
Aivan ihana BBQ -kastike glaseeraukseen:
-1 litra ribsien keittämisestä jäänyttä kolaa
-300 g fariinisokeria
-1/2 tl sinappia
-1/2 tl suola
-1/4 tl maustepippuria
Kiehauta liemi kokoon. Jos et jaksa keittää paksummaksi, voit sakeuttaa ruskealla Maizenalla. Sivele keitetyille ribseille ja glaseeraa tulikuumassa kaasugrillissä. Kastiketta voi käyttää myös dippikastikkeena pöydässä.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Persuja ei aluevaltuustoissa näy
Ei tunnu persuja paljon paikalliset asiat kiinnostavan, vaan ainoastaan ulkomaalaiset, joku Israel ja Trumpin fanitus.973988Päivän Riikka: Uudenkaupungin autotehdas hiljeni
Näin ne 100 000 uutta pysyvää ei-tempputyötä yksityiselle sektorille tämän hallituksen ansiosta syntyy. Työntekijöille j973337Riikka vie Suomen kohta ykköseksi työttömyyskisassa
Espanja: 10,5 % Suomi: 10,3 % Ruotsi: 9,3 % Kisa on tiukkaa, mutta Riikalla hyvä draivi päällä. Vasemmistolaisen päämin1312658Miten juhlitte ensi lauantaina?
Se on kalenteriin merkitty juhlapäiväksi, niin sitä kai kuuluu juhlia.2322115Laita tunniste josta kaivattusi tietää sun kirjoittavan täällä
Joku yksilöity yhteinen juttu joka on sun ja kaivattusi välillä. Tuntomerkkinä esim. punainen pipopää, tonttu-ukko tai m921889Varusmiehen kuolema
Ei ollut vahinko, ei aiheuttanut vaaraa muille, eikä ollut rikos, mitä jää jäljelle? Oliko kyseessä oman käden kautta lä1001833Mikä ihme teitä savolaisia tuossa
p*rs*reiässä niin kiinnostelee? Että siitä pitää päntönnään huutaa.211819- 1151638
Kumpaan rahat, mummojen vaippoihin vai Nalle WahIroosille?
JOS siis sinä saisit päättää?11321- 571232