Aihe

Ohjaustanko naksuu

Anonyymi

Kevään ensimmäiset äänet olivat seuraavanlaisia: NAKS, NAKS, NAKS.
Irroitin ohjaustangon ja siellä oli jotakin karkeaa ainesta ja paikat on nyt puhdistettu. Musta maali oli kulunut tuon "kiinnityslätkän" reunoilta mikä on neljällä pultilla kiinni kannattimessa ja ohjaustanko siinä välissä. Reunat on siis maalittomat sieltä sisäpuolelta liikkumisen takia.
Nyt pitäisi keksiä jatkotoimenpiteet ja vähän epäilyttää riittääkö vaseliinilla voitelu, vai pitääkö lähteä ostamaan jotakin tahnaa sinne väliin? Alumiinia ilmeisesti osat. Ohjauskannatin on kyllä sellainen peltimäisen ohut, että voi sellainen ikuisuusongelma sen kanssa.

14

68

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Herkästi se siitä kohtaa naksuu mutta ei kun ruuveja tiukemmalle ja avain seuraavalla kertaa mukaan että saa heti kiristää jos vielä tulee löysää niin kyllä se siihen asettuu.

  • Anonyymi

   Tuosta jäi yksi oleellinen kertomatta, eli laitoitko takaisin kiinni ja loppuiko naksuminen.

   Oliskohan se naksuminen johtunut väliin päässeestä liasta ja kiinnityksen löytymisestä.

   Tuohon kiinnitykseen on jokin momentti, jota en tosin ole selvittänyt. Varsinkin, mikäli alua ja vetää liian tiukkaan, niin se saattaa aiheuttaa mikromurtumia ja heikentää rakennetta.

  • Anonyymi

   Vaseliini vain pahentaa asiaa. Ohjaustankon kannatin nätti uusia tarpeen vaatiessa niin ei tarvi olla huolisaan ikuisuus ongelmasta.

  • Anonyymi

   Nythän se voi pysyä paremmin kiristämisen jälkeen, kun on maalia pois välistä. Hienolla hiekkapaperilla loputkin pois.

   • Anonyymi

    Todennäköisesti näin on, koska eihän se maali kuulu sinne ohjainkannattimen sisäpinnalle. Jos ohjaustangossakin on maalipinta, niin kyllä tuo liitos ennemmin tai myöhemmin löystyy.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Todennäköisesti näin on, koska eihän se maali kuulu sinne ohjainkannattimen sisäpinnalle. Jos ohjaustangossakin on maalipinta, niin kyllä tuo liitos ennemmin tai myöhemmin löystyy.

    Hah, onhan taas neuvoksella neuvot. Maali kuuluu sinne minne on maalattu


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hah, onhan taas neuvoksella neuvot. Maali kuuluu sinne minne on maalattu

    Joo joo, aika monta ohjauskannatinta on tullut nähtyä ja tämä on kyllä ihan uutta, että joku osaamaton on mennyt sotkemaan maalia kontaktipintaan. Paina jotakin maalipintaa kokeeksi vaikka ruuvarilla ja tule sitten kertomaan että jäikö jälki. Tietenkin maali painuu kasaan jopa sinä voit sen ymmärtää.


  • Anonyymi

   Jos ei pysy, niin ruuvilukitetta. Ne pitävät kyllä, vahva ei irtoa kuin lämmittämällä. keskivahva sentään työkaluilla.

  • Anonyymi

   Ei missään nimessä ruuvilukitetta, jos jatkosa tulee kiristämisen tarvetta kun maali kuluu sieltä välistä pois niin miten sitte kiristys onnistuu jos pienet ruuvit on kovalla lukitteella sotkittu.

   • Anonyymi

    Kyllä lukitteella lukitut pultit voidaan avata ja sulkea, luokkien pehmeä ja keskikova helpostikin, kova on tarkoitettu enemmänkin pysyvään lukitukseen mutta irrotettavissa sekin. Ja on jopa lukitteita, jotka tunkeutuvat jo suljettuihin liitoksiin.


  • Anonyymi

   Vieåe pyöräsi ammai y ilaisen hiåioltoonnjsnet itse osaa.

   Jos naksuu b oi tanko irtota alamäistä ja hampaaykin

  • Anonyymi

   Nuo ohjaustangon kannattimen osat kiinnitetään puhtaana, rasvattomana ja kuivana. Silleen pysyy parhaiten ohjaustanko kiinni..

  • Anonyymi

   Ongelma poistui jo. Hioin ohjainkannattimen puristuskohdan 180:llä hiomapaperilla. Nyt tuntuu kuin entinen puutarhaletku olisi vaihtunut rautakankeen. Ohjaustanko ei ollutkaan niin joustava kuin luulin, vaan se oli tuo liitos. Pultit on ollut koko ajan samassa momentissa 7 nm mikä on merkitty kannattimeen. Entisen pyörän kannattimessa oli oikein uritettu tuo kiinnityskohta eikä ohjaustanko päässyt koskaan liikkumaan.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   8342
  2. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   8303
  3. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   4407
  4. Kaikki kuorma-autot joista ei näe oikealle sivulle, on laitettava ajokieltoon.

   Selvä rakenteellinen vika. Vika on ollut vuosikymmeniä tiedossa. Mitä ovat tehneet autotehtaat ja autojen katsastajat? Aluksi pitää poistaa oikeanpuo
   Maailman menoa
   90
   2202