Aihe

Jo on aikoihin eletty, ekana rahat ja sitten virkavalta

Anonyymi

Valepoliisi varasti vanhukselta rahaa Torniossa lauantai-iltana.

Poliisin tiedotteen mukaan siviilipukuinen pitkä mies soitti Longinpääntiellä sijaitsevan asunnon ovikelloa kello 19.30 aikaan. Mies esitteli itsensä poliisiksi ja kertoi asukkaalle, että hänen autonsa oli nähty rikospaikalla.

Asukkaan mukaan he selvittelivät asiaa jonkin aikaa. Miehen poistuttua asukas huomasi, että hänen lompakostaan oli hävinnyt 350 euroa rahaa.

Varkautta meni selvittämään poliisipartio, joka myös tavoitti epäillyn myöhemmin. Poliisi pysäytti lähistöltä auton, jossa oli tuntomerkkeihin sopiva tekijä. Hänet toimitettiin Kemiin putkaan. Tekijää epäillään virkavallan anastuksesta ja varkaudesta.

2

174

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jokohan virkavalta on saatu takaisin ?

  • Anonyymi

   Oliko kirjastoauton kuljettaja vaiko nisti

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   590
   6556
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   281
   4959
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   156
   2460