Aihe

Yksi henkilökohtainen esine

Anonyymi

Selviytyjät-metsäsessio Pohjolassa jokainen kilpailija oli saanut valita yhden asian ryteikköön mukaan ja saavutti sen jos palkintokilpailun voitti. Oli jumppakuminauhaa, ketsuppia, riippumattoa, hammastahnaa ja jne. Mitä sinä olisit ottanut mukaan? Olisikohan ihan tyyny ollut kova sana? Tyhmää, sitä ei ollut kellään.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • En ole ohjelmaa katsonut, joten en tiedä, mitä varusteita osallistujilla on talon puolesta vai onko mitään. Jälkimmäisessä tapauksessa ottaisin mukaani kai kommandoveitseni, jossa mm. ongenkoukku siimoineen, kompassi ja tulentekovälineet. ; )

   • Anonyymi

    Eihän ne saa muuta kuin makuupussit, että siinä mielessä. Erittäin hyvin olisit hoksannut. Vain yhdellä taisikin (Kerttu?) olla monitoimityökalu. Muiden jutut oli haihatusta.


  • Ottaisin mukaan mun ihanan pehmeän untuvatäkin. Sen sisään kun käpertyy, tulee lämmin ja hyvä olla. On kuin pesässä. :)
   Tietysti fiksumpaa olisi ottaa mukaan vaikka taskulamppu, puukko, tai sytkäri, mutta en väitä olevani mikään retkeilijä ja eränkävijä. Kaukana siitä.

   • tosi..typy: "Oi metsän urho, pääset lämpimän täkkini alle jos annat minullekin hienolla kommandoveitselläsi pyydettyä, perattua ja paistettua ahventa!"

    Pirullisen ovela suunnitelma sinulla...


   • Kollimaattori kirjoitti:

    tosi..typy: "Oi metsän urho, pääset lämpimän täkkini alle jos annat minullekin hienolla kommandoveitselläsi pyydettyä, perattua ja paistettua ahventa!"

    Pirullisen ovela suunnitelma sinulla...

    Heh. Pelatessa täytyy olla kaukaa viisas, älä nyt paljasta mun suunnitelmia. :)


  • Talon.

   • Anonyymi

    Nii ja meidän lapset myös.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   3481