Aihe

Ajatellaan että olet juuri 30 v nainen

Anonyymi

Ja haluaisit vielä lapsia miehen kanssa. Kuinka pian haluaisit lapsia miehen kanssa tehdä jos alat seurustella 30 vuotiaana.
Minusta pitää seurustella ainakin 4 vuottakin ennen kun lapsia edes suunnittelee. Muuten tulee ero jos ei kunnolla tutustu ja suunnittele elämää. Monet kaverit tehneet lapsia iaka pian ja kaikki eronneetja nainen jää yksin. Mies perääntyy aika äkkiä kun lapsi pullahtaa maailmaan. Itse ainakin olen sitä mieltä että vuosien seurustelua ennen kun lapsia tekee niin suhdekkin toimii.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En halua lapsia.

  • Anonyymi

   Se on sun mielipide. Kukin toimii parhaaksi katsomallaan tavalla. Älä kuitenkaan tuputa omaa ideologiaasi muille.
   Lapsen voi myös hankkia ilman kumppania

  • Anonyymi

   En mä koe kolmekymppisenä olevan vielä mitään kiirettä. Tietenki, jos nyt ei ole varma omasta hedelmällisyydestään niin ehkä sitte. Omassa suvussani useampikin on saanut iltatähden pitkälti yli nelikymppisenä. Kyllä sitä nyt ainakin 35:teen voi odottaa, jos molemmat niin haluaa. Epävarmaan "ehkä myöhemmin" mieheen ei kuitenkaan kannattas tuhlata edes yhtä päivää.

  • No muut tekee kuitenkin miten tykkää. Eipä suotta kehtaa vaivata päätänsä tuollaisella.

  • Anonyymi

   Yli 30 vuotias nainen on liian vanha äidiksi. Riskit liian suuret ja vanha nainen ei jaksa hoitaa lapsia.
   Itse ainakin haluan nuoren naisen, jonka kanssa sitten perustan perheen

   • Anonyymi

    Kuulostat niin varmalta asiasta.

    "Perustat" perheen.. Kuulostaa niin suunnitelmalliselta ja...jotenkin niin..en edes löydä sanaa ja se on paljon se, minulta.

    Jotenkin niin suoraa ja normaalia. Näen terveen ja tavallisen, jokapäiväisen perheyksikkösi kuin jonkun kompaktin häiveen todellisuudesta, joka on valovuosien päässä omastani.

    Ihan kuin joku tukeva ja siisti kanihäkki, jossa on pulleita ja puhtaita porkkananmussuttajia söpöine, kiltteine poikasineen. Kaikki sujuu ongelmitta ja suurin tragedia on kun äiti kolhii jouluruuhkassa autosta toisen etuvalon..ja kun pikku Patrik saakin matematiikasta 8.n, vaikka isällä on kauppis mielessä pojan tulevaisuuden suhteen. Kannattiko ottaa vaimo Hyvinkäältä? Olihan se Essi nuorena nätti..ja tuoksui aina vaniljalta.....jne

    Onneksi olen saaaaaaaatananpalvoja eikä tuollaiset unelmat kuulu minulle. Huhhuh mikä helpotus, hetkeksi oikein syvennyin keskiluokkaiseen unelmaan...onneksi pääsin sitä itse karkuun, silloin aikanani...

    Omalle tulevaisuudelleni ole suunnitellut pohjatonta itsekkyyttä ja mahdollisesti huumeidenkäyttöä. Sitten, kun olen niin vanha, ettei tarvitse enään koittaa menestyä niin kokeilen heroiinia ja metaamfetamiinia. Ja hommaan sen dildokokoelman mitä en nuorempana uskaltanut hankkia.


  • Anonyymi

   "Itse ainakin olen sitä mieltä että vuosien seurustelua ennen kun lapsia tekee niin suhdekkin toimii."

   Suomessa noin puolet avioliitoista päättyy eroon.

   Ilmeisesti siis 50% pariskunnista on odottanut sen 4 vuotta ennen kuin on ryhtynyt lapsentekoon.

   Harmillisesti 50% on sitten mennyt pyöräyttämään mukelon 3,5 vuoden sisään tapaamisesta ja siten tuominnut suhteensa toimimattomaksi.

   Sun pitäisi julkaista vaikka väitöskirja noista havainnoistasi, saattaisit pelastaa suomalaisten avioliitot!

  • Lapsia tulee, kun lapsia tulee. Niitä ei aina niin vaan heittämällä tehdä. Vuosia lapsettomuushoidoissa käyneenä uskallan näin sanoa.

   Lapset on lahja sille, joka ne haluaa ja saa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   6236