Aihe

So mid oma keinogele

Os sest et sa dä palsta oni ne safas kiryatatri so mu gelle ol Fome? Ajatelen, et koska dä os keino'gele'palsta, sa dä palsta oni safas kiryatatri wös sa keino'gelei. Dä gele os minäd oma keino'gele. Do keino'gele ne os pons otri internationali abu'gele. Dä os ükle kerda, kun kirjatan pitkähkö tekstil so mud keino-gele. Yot yogu halus dedätri lisäl, hä vos telefonitri por mä sans numero 0409369493 tai lähtetätri sähköpostil pons mä nenoniel@luukku.com

KÄÄNNÖS:

Onko niin, että tällä palstalla ei saa kirjoittaa muulla kielellä kuin suomeksi? Ajattelen, että koska tämä on keinokielipalsta, tällä palstalla saa kirjoittaa myös keinokielillä. Tämä kieli on minun oma keinokieli. Tuo keinokieli ei ole kansainväliseksi apukieleksi. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kirjoitan pitkähkön tekstin keinokielelläni. Jos joku haluaa tietää lisää, hän voi soittaa minulle numeroon 0409369493 tai lähettää sähköpostia minulle nenoniel@luukku.com.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

    Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    236
    6144