EK-medioissa kylmiä valheita, "sosiaaliturvasta" Suomessa, haavoittuvien kustannuksella.

Anonyymi

Vaalien lähestyessä valuutiset, EK-medioissa näyttävät tihentyvän. PetosPersKokKe ovat näköjään, ottaneet vaaliteemaksi, suoran valehtelemisen Suomen "sosiaaliturvasta", että se muka olisi olemassa ja/ tai muka vielä "parempi", kuin esim. muissa Pohjoismaissa, mitä se ei todellakaan ole, kaukana siitä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

SIVISTYS- ja oikeusvaltioissa, ei vakavasti sairaita, vanhuksia ja vammaisia, kerjuuteta ja pyöritetä byrokratian rattaissa, kerjäämässä sitä, minkä Suomen perustuslain mukaan, tulee kuulua jokaiselle Suomen kansalaiselle, erityisesti sairaus-kansaneläkeläisille.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

Yli 7000€/kk ja siitä ylös päin, veroparatiisikeinottelulla tienaavat, PetosPersKokoomuslaiset, tavoittelevat rasismikortilla tuovansa, 30 000 maahanmuuttajaa, ulkomaista halpatyövoimaa, syrjäyttämään oman kansamme työttömät osattomiksi, pahenevaan köyhyyteen, ilmoitti veroparatiisi-"kauppakamari".

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452090/hilloahot-toivat-rasismikortilla-38-000-maahanmuuttajaa-ja-ulkomaista-halpatyovoimaa-paljon

Työttömien ja syrjäytettyjen ei kannata luulla, että PetosPersKokKe:n veroparatiisi-äärioikeiston pörssikeinottelijat, välittäisivät pieni- ja keskituloisista suomalaista yhtikäs mitään. Nauravat räkäisesti, jos saavat petettyä vaaliääniä teiltä, vihaan ja väkivaltaan vetoamalla. Älkää menkö toista kertaa Petosjytkyjen lankaan, veroparatiisiporvari Kokpersu käyttää teitä hyväkseen.

Jättäkää äänestämättä, se on viisainta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

EK-medioilta pitäisi voida vaatia, konkreettista tietoa ja tilastoja, käytännön tietoa ihmisten ja yhteiskunnan tilasta, eikä äärioikeiston "sosiaaliturva"-valheita, joiden toistelemisen tavoite, on yrittää herättää vihaa ja ylemmyydentunnetta, PetosPersKokoomuslaisten, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjä, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan.

Suomen "sosiaaliturva" on käytännössä, kovaa taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa, byrokratialla puolustuskyvyttömien lyömistä, sitä on PetosPersKok-äärioikeistoradikalistinen veroparatiisi-porvaripolitiikka.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ovat sinunkin tulevaisuuden turvasi, muista karttaa PetosPersKok:a, jotka valeuutisillaan EK-medioissa, yrittävät väittää valheita "sosiaaliturvasta", jota ei Suomessa aidosti ole.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

3

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sivistysvaltioissa ei lyödä lyötyjä ja kerjuuteta vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, byrokratian rattaisssa, anomassa sitä, mikä perustuslain mukaan, tulee kuulua kunnollisina sairaus-kansaneläkkeinä, 1 250€/kk MINIMIELÄKKEINÄ, jokaiselle Suomen kansalaiselle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

      Veroparatiisi-hillokeisarit PetosPersKokoomus, haluaa jälleen lyödä lyötyjä ja potkia jo maassa makaavia, valehtelemalla EK-medioissaan "sosiaaliturvasta", jota ei Suomessa käytännössä enää ole. Olemattomien almujen heitteleminen, kaluttujen luiden ja sen väittäminen "sosiaaliturvaksi", on EK:n PetosPersKokoomuksen vaalivalhe. Älkää lähtekö köyhyyteen pakotettujen pahoinpitelemiseen, vaan jättäkää mieluummin, kokonaan äänestämättä, se on parempi, ihmisyyttä.

      Olisi ilo nähdä, että Suomi liittyisi Pohjoismaisten ja EU-demokratioiden SIVISTYSVALTIOIDEN joukkoon, toteuttamalla mahdollisimman pikaisesti, aidon oikeusturvan minimieläkkeet 1 250€/kk Suomessa 2021.

      Hilloahoilla ohituskaista ulkomaiselle halpatyövoimalle ja veroparatiisi-pörssikeinottelija-isoille talousrikollisille suunnitteilla. Vältelkää niitä kuin ruttoa.

    • Anonyymi

      Joku mamuttajavasuri vauhkoaa vaikka mamut ne meidät vararikkoon vie

      • Anonyymi

        Ottaako sosiaalituilla eläjiä pattiin kun paljastui että paljon paremmat tuet kuin esim Ruotsissa, vaikka aina vaan valitatte.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe