Korona rokote

Anonyymi

Miksi ei kehitetä rokotetta tuberkuloosi pohjalta
Koska siinä on samat oireet kuin koronastsa.vois hyvinkin tehota kotonaan.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirjoitus virhe tarkoitin samat oireet tuberkuloosia kuin koronastsa.lääke voisi tehota kotonaan tai kehitellä siitä tehokkaampi rokote

      • Anonyymi

        Ei tainnut tuo korjaus paljon selventää kirjoitusvirheitä.


    • Anonyymi

      Kahdesta täysin erilaisesta taudista kyse, toisen aiheuttaa virus ja toisen bakteeri. Ja riippuu siitä mitä tarkoitat "rokotteen kehittämisellä tuberkuloosi pohjalta", se on joko mahdoton todeutettava tai tehty jo.

      Tuberkuloosi- rokotteissa käytetään yleisesti heikennettyä bakteeria.

      Covid-19- rokotteista ilmeisesti kiinalainen Sinovac on ainoa rokote, jossa käytettään heikennettyä SARS-CoV-2- virusta.

    • Anonyymi

      Rokotteita ei kehitellä oireiden mukaan, vaan taudinaiheuttajan mukaan.

    • Anonyymi

      Suomalaisten on hyvä aloittaa rokotteiden valmistaminen täällä omassa maassa, mahdollista nousevaa riskiä silmälläpitäen. Sekä myös käynnistää perustutkimus rokotteiden valmistamiseen tähdäten, jolla mahdollisia muutostarpeita voidaan viedä tuotantoon.
      Sinänsä harmi, että suuri osa lääkkeiden tuotantoa ja tutkimusta on ehditty siirtää ulkomaihin.
      On käynyt aika selväksi, että valmistamisen keskittyminen vain muutamiin maihin ja muutamiin valmistajiin saa aikaan sen, että tilanteiden muutokset aiheuttavat saatavuuteen liian suuria heilahduksia, jotta tavoitteisiin päästään yksittäisissä maissa, joissa valmistusta ei ole.
      Tämän hetken strategian suurimmaksi heikkoudeksi on nousemassa siis saatavuus, joka perustuu valmistajiin, joiden strategia ei ole turvata Suomen saatavuutta vaan myydä eniten tarjoavalle tai saada tuotannon keskittämiseen liittyvät ohjeet omilta vallanpitäjiltä.
      Riskinpienennyskeino tähän on saatavuuden hajauttaminen.
      Tällaisia valtioiden antamia ohjeita valmistajille ovat antaneet jo kuten UK, US ja Intia omissa maissa toimiville valmistajille "tavoite on turvata rokotteiden saatavuus omassa maassa ensisijaisesti koska [sitä ja tätä]". Seuraus on se, että lopuille tarvitsijoille jää se mitä sattuu jäämään, vaikka sopimuksia olisi ja lupauksia.
      Tällaisiin satunnaisiin jämiin perustuva strategia on riskialtis tavoitteiden saavuttamiseksi.
      Esimerkkinä valtioiden ohjeista, Intia lopetti pari viikkoa sitten koronarokotteiden viennin kokonaan, koska tilanne alkoi heikentymään omassa maassa (silloin noin 50000 tapausta per päivä). Tämän jälkeen, kun oma tuotanto ei riitä oman maan tarpeeseen, pyysivät apua US, josta vastaus oli, että vientiä ei tehdä, koska oman maan hoitaminen vie kaiken tuotannon.
      Asiaan liittyvät oikeudenkäynnit, kuten AstraZeneca vs. EU, eivät muuta tai tule muuttamaan sitä faktaa, että jos on vajausta rokotteissa, niitä yksinkertaisesti ei ole.
      En tarkoita tällä sitä, että Suomen tulisi keskittyä pelkästään koronarokotteiden tekemiseen, kyllä niiden lisäksi voi valmistaa muutakin.
      Tuotannon ei tarvitse välttämättä kattaa koko tarvetta tai tuottaa ylimäärää myyntiin tai varastoon, ellei niin haluta. Saatavuutta parantaisi jo pelkästään se, että tuotantoa pystyisi käyttämään ensisijaisena tuotteena, täydennys siihen vaikka ostaen ja vastaamaan muutaman kuukauden saatavuuteen.
      Fiksua olisi ehkä suunnitella toiminta siten, että on olemassa kyky tarvittaessa skaalata tuotanto ylös tuottamaan koko tarpeenkin.
      "Better to have and not need than need and not have" --F.Kafka
      *Tulevaisuuden tulkitsija*

    • Anonyymi

      Ainut negatiivinen puoli asiassa on ,ettei 30 vuoteen ole onnistuttu tekemään rokotetta korona virukselle,eikä se onnistunut nytkään,vaikka niin uskotellaan ja myrkkyä ruiskitaan vimmalla väestöön ympäri maailman.
      SAD BUT TRUE !

    • Anonyymi

      Modernan COVID-mRNA koronarokote sisältää tappavaa kemiallista myrkkyä
      Julkaistu 24.05.2021 12:42, 642 lukukertaa

      Suomi on tilannut 2 miljoonaa annosta Modernan koronarokotetta. Järkyttävä kysymys kuuluu nyt: Miksi tämä vaarallinen kemiallinen myrkky on Modernan tuottamassa mRNA-COVID-rokotteessa, jota kutsutaan nimellä SM-102.

      https://tinyurl.com/2uza8z3h

      • Anonyymi

        Rokote ei sisällä väitettyä kloroformia, johon ymmärtääkseni viittaat, ja josta somessa on ollut viimeaikoina vouhotusta.

        Mainitsemasi SM-102 lipidi eli rasva-aine toimii rokotteessa kuljettustehtävissä, mutta ei siis ole sama asia, kuin aiemmin mainittu kloroformi eikä ole rokotteen vaikuttava aine.

        Mainittu kloroformi on ensisijaisesti liuotin, jolla ennenmuinoin myös nukutettiin ihmisiä, jotka olivat menossa leikkaukseen, mutta koska se on myrkyllinen ja aiheuttaa mm. sydänpysähdyksiä, käyttö nukutusaineena on lopetettu aikapäiviä sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokote ei sisällä väitettyä kloroformia, johon ymmärtääkseni viittaat, ja josta somessa on ollut viimeaikoina vouhotusta.

        Mainitsemasi SM-102 lipidi eli rasva-aine toimii rokotteessa kuljettustehtävissä, mutta ei siis ole sama asia, kuin aiemmin mainittu kloroformi eikä ole rokotteen vaikuttava aine.

        Mainittu kloroformi on ensisijaisesti liuotin, jolla ennenmuinoin myös nukutettiin ihmisiä, jotka olivat menossa leikkaukseen, mutta koska se on myrkyllinen ja aiheuttaa mm. sydänpysähdyksiä, käyttö nukutusaineena on lopetettu aikapäiviä sitten.

        Modernan rokotteen sisältämät aineet löytyvät täältä: https://www.gov.uk/government/publications/regulatory-approval-of-covid-19-vaccine-moderna/information-for-uk-recipients-on-covid-19-vaccine-moderna


    • Anonyymi

      Tällä videolla rokoteasiantuntija G. Vanden Bossche VAROITTAA sanoen, että tämä kokeellinen koronarokote tuhoaa ihmisen immuniteetin ja aiheuttaa jopa merkittävän uhan koko ihmiskunnan olemassaololle 😳😳 Tää video kannattaa katsoa ja jakaa eteenpäin!!
      https://rapsodia.fi/rokotekehittajan-varoitus-rokote.../

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe